Do zadnjeg kola i onda nas oćerupane crne kokoši ( pardon, vrane ) zaustavljaju u svetome pohodu.Toon je napisao/la:..oho, pa to bi na otoku Scoucersi mogli sutra nakratko na čelo kolone...

Imam neki loš osjećaj za sutra.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Do zadnjeg kola i onda nas oćerupane crne kokoši ( pardon, vrane ) zaustavljaju u svetome pohodu.Toon je napisao/la:..oho, pa to bi na otoku Scoucersi mogli sutra nakratko na čelo kolone...
Daće BogToon je napisao/la:..oho, pa to bi na otoku Scoucersi mogli sutra nakratko na čelo kolone...
ma daj molim te,na te diletante se meće hendikep(0:3)Dani je napisao/la:Do zadnjeg kola i onda nas oćerupane crne kokoši ( pardon, vrane ) zaustavljaju u svetome pohodu.Toon je napisao/la:..oho, pa to bi na otoku Scoucersi mogli sutra nakratko na čelo kolone...![]()
Čudno nešto?Cuky je napisao/la:i tako...danas čisti penal za Espanyol nije suđen, Neymarovo igranje rukom = penal za Barcelonu...rezultat: Espanyol 0-1 Barcelona
Bravo, bravoAlonso-champ je napisao/la:Bravo Redsi ljubavi moja![]()
Evo nas prvi na tabeli
i dalje ne znamo za poraz u ligi, tako da....Cuky je napisao/la:ljudi Bayern je kiksao danas
Marc Marquez je napisao/la:Ovakav Liverpool bi radio dar mar i u Ligi prvaka. Jedva ih čekam opet vidjet u tom natjecanju.
Ja gledao United - Bayern i umro sam skoro prvo poluvrijeme od dosade. Pep krenuo bez napadača, imali 75% posjeda, a tek jednom opasno zaprijetili De Gei. Imali su sreće da Wellbeck nije zabio ono šta je morao u prvom poluvremenu.Marc Marquez je napisao/la: Što se tiče druge tekme, Bayern u uzvrati ulazi bez Schweinija, Martineza i ozlijeđenog Thiaga, no vjerojatno prolaz ne dolazi u pitanje.
Baš me zanima kako će sada s obzirom da ostaju bez golmana i da su najavljivali kupovinu stopera?Cuky je napisao/la:Mes que un Lopovi
http://sportske.jutarnji.hr/fifa-zabran ... -/1179129/" onclick="window.open(this.href);return false;
IZVOR - FIFA.comThe Disciplinary Committee regarded the infringements as serious and decided to sanction the club with a transfer ban at both national and international level for two complete and consecutive transfer periods, together with a fine of CHF 450,000. Additionally, the club was granted a period of 90 days in which to regularise the situation of all minor players concerned.
Pa čekaj... daju igraču novce da raskine ugovor i ovaj fino to napravi, postane free agent i prijeđe u Barcelonu.Cuky je napisao/la: Doduše nisam 100% siguran, ali mislim da će i dalje smjeti dovoditi igrače koji su bez ugovora
Ali ako postoji trag novca to nije dozvoljeno. Bolje vožnja u gepeku. Ima ko broj od Mamića?Schumy.d je napisao/la:Pa čekaj... daju igraču novce da raskine ugovor i ovaj fino to napravi, postane free agent i prijeđe u Barcelonu.Cuky je napisao/la: Doduše nisam 100% siguran, ali mislim da će i dalje smjeti dovoditi igrače koji su bez ugovora
A čuj, trag se može i sakriti. Samo mu povise plaću za iznos odštete.Dani je napisao/la:Ali ako postoji trag novca to nije dozvoljeno. Bolje vožnja u gepeku. Ima ko broj od Mamića?Schumy.d je napisao/la:Pa čekaj... daju igraču novce da raskine ugovor i ovaj fino to napravi, postane free agent i prijeđe u Barcelonu.Cuky je napisao/la: Doduše nisam 100% siguran, ali mislim da će i dalje smjeti dovoditi igrače koji su bez ugovora
A dobro, ovo su ekstremi, iako mislim da bi se tu rješila sva njegova cijena. Recimo da mu je cijena 25 milijuna eura.Cuky je napisao/la:a misliš da bi klub sa kojim taj igrač ima ugovor samo tako raskinuo kad zna da ga može za masne novce nekome prodati?