Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
pa kad stvarno je tako.....nažalost......Felipe Massa je napisao/la:Kakvi komentari.Koliko god da je Alonso los ,Massa je jos gori
svaka cast navijacima Ferrarija.
Kao što ti redovno šutiš svaki trening,kvalifikacije kad Massa zaostaje po sekunduFelipe Massa je napisao/la:Massa je imao izlijetanje koje mu nije trebalo kod drugog ulaska u boks,ali sto svi SUTE na glupost Alonsa danas sa Kubicom?
Puno nije, ali bolje jeste... Po meni je mnogo veci uspjeh dobiti kaznu zbog preticanja (jer se ipak trudi da prodje) nego izgubiti par mjesta zbog piruete na stazi...Felipe Massa je napisao/la:@Ferrari-BiH![]()
Nigdje ja nisam napisao da je Massa bolji od Alonsa.Ali smjesno je kako je Alonsovo 14 mjesto puno puno bolje od Massinog 15
Ako se tvoj komentar odnosi na mene, ja sam pokušao samo da vidim nešto pozitivno i malo da se nasmijem posle današnjeg katastrofalnog nastupa za Ferrari, koji je deprimirajući za sve navijače Ferrarija.Felipe Massa je napisao/la:Kakvi komentari.Koliko god da je Alonso los ,Massa je jos gori
svaka cast navijacima Ferrarija.
Da je kojim slučajem Fernando obišao Vitantonia, zaglavio bi do kraja utrke iz Brazilca, jer ovaj ne bi bio u stanju obići sporije vozače od sebe....sunseeker je napisao/la:felipe kaj se događa?!
daj se trgni čovječe!
Da. Massa je ulazio u zavoj iznutra i dodirnuo Alonsovo krilo ja mislim i guma je pukla.Igor18 je napisao/la:Ne znam jesam krivo vidio il je baš Alonso probušio Massinu gumu?
Da namjerno ga probusioIgor18 je napisao/la:Ne znam jesam krivo vidio il je baš Alonso probušio Massinu gumu?
a kakva je to točno glupost? to što je pokušao preteći? to što poljak nije dao? to što je alonso izašao van da izbjegne kontakt?Felipe Massa je napisao/la:Massa je imao izlijetanje koje mu nije trebalo kod drugog ulaska u boks,ali sto svi SUTE na glupost Alonsa danas sa Kubicom?
Alonso je imao prolazak kroz boks 1 više kolega. I čak ni to nije bilo dovoljno Massi da ga pretekne.Felipe Massa je napisao/la:Massa je imao izlijetanje koje mu nije trebalo kod drugog ulaska u boks,ali sto svi SUTE na glupost Alonsa danas sa Kubicom?
Pa Massa je do prvog boksa isao vise od pola kruga sa probusenom gumom .Schumy.d je napisao/la:Alonso je imao prolazak kroz boks 1 više kolega. I čak ni to nije bilo dovoljno Massi da ga pretekne.Felipe Massa je napisao/la:Massa je imao izlijetanje koje mu nije trebalo kod drugog ulaska u boks,ali sto svi SUTE na glupost Alonsa danas sa Kubicom?
Jednostavno, kad je Alonso loš, Massa bude još lošiji.
Kad je Alonso dobar, Massa je opet lošiji.
Pa kak znaš da nije???Bibi je napisao/la:Da namjerno ga probusioIgor18 je napisao/la:Ne znam jesam krivo vidio il je baš Alonso probušio Massinu gumu?
Najveća glupost je to, što u tri kruga u koje je morao obaviti prolaz kroz boksove, SC izašao baš u trećem. Čisti peh.....sunseeker je napisao/la:a kakva je to točno glupost? to što je pokušao preteći? to što poljak nije dao? to što je alonso izašao van da izbjegne kontakt?Felipe Massa je napisao/la:Massa je imao izlijetanje koje mu nije trebalo kod drugog ulaska u boks,ali sto svi SUTE na glupost Alonsa danas sa Kubicom?
ili to što mu je ferrari rekao da ne vraća poziciju?
Krivo sam vidio post,nisam vidio upitnik na kraju.SorryIgor18 je napisao/la:Pa kak znaš da nije???Bibi je napisao/la:Da namjerno ga probusioIgor18 je napisao/la:Ne znam jesam krivo vidio il je baš Alonso probušio Massinu gumu?
Ja sam lijepo pitao, ne znam zašto to kolutanje očima?