PSG - CHE 3:1
"Moji" izdominirali Borussiu. Pribojavao sam se utakmice, ali danas je moglo i završiti s većom razlikom. Ja zadovoljan!
Pepe i Luka odigrali fantastične utakmice.

Drugi par me pomalo iznenadio. Svaka čast PSG-u.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
U završnici utakmice Barce i Betise kad je Barca držala gaće, sudac sudi napucanu ruku (koja je uz tijelo) kao penalSchumy.d je napisao/la:Sociedad - Real Madrid 0:4
A šta se sudi Barceloni u ovoj sezoni, to je cirkus živi. Danas opet imali 2 penala...
Inače, reda radi, Barcelona ima uvjerljivo najviše dosuđenih penala u svoju korist i najmanje dosuđenih protiv njih od prve trojke na tablici u Primeri.
Pa sad neka se bune na suce još koji put.
a dzabe van to. Morete i 10 golovi napucatSchumy.d je napisao/la:Sociedad - Real Madrid 0:4
A šta se sudi Barceloni u ovoj sezoni, to je cirkus živi. Danas opet imali 2 penala...
Inače, reda radi, Barcelona ima uvjerljivo najviše dosuđenih penala u svoju korist i najmanje dosuđenih protiv njih od prve trojke na tablici u Primeri.
Pa sad neka se bune na suce još koji put.
Hehe... pa o tome je riječ i "kod nas"Toon je napisao/la:LOL...to je kod vas naučio...kod nas je bio dobar i perspektivan mladac pa ste ga upropastili...vidim da "španjolci" spominju neke penale...pa znaš tko ima ove godine u PL najviše dosuđenih? Nije bitna brojka već da li su to bili penali ili nisu apropo ovih realovaca...
Sličan scenarij kao i prošle godine samo su se uloge zamijenile.Schumy.d je napisao/la:A jesmo se provukli...
Sve zbog onog penala.Marc Marquez je napisao/la:Sličan scenarij kao i prošle godine samo su se uloge zamijenile.Schumy.d je napisao/la:A jesmo se provukli...
Opa! Evo i tebe...luka_kimi je napisao/la:Fakat sam bio blizu da me spuca infarkt danas. Opasno, opasno blizu.
...baš jeste...mene je jedino bilo "strah" da švabe ne pobjede sa 4-1 ili 5-2 - to bi bila katastrofa, tako pobijediti a ispasti...no kako ste vi naglo pali to je gotovo zastrašujuće, prije par tjedana na krovu svijeta a sad ovakav očaj...izgleda da je krvni doping prerano prestao djelovati (šalllaaaa)...Schumy.d je napisao/la:A jesmo se provukli...
A jbg, čuj... Do penala je to izgledalo dobro. I onda promašili penal, Borussia nakon toga dobila injekciju adrenalina, a igrači Reala počeli raditi neobjašnjive greške. Do poluvremena su im poklonili 2 gola na tacni i onda je panika već.Toon je napisao/la:...baš jeste...mene je jedino bilo "strah" da švabe ne pobjede sa 4-1 ili 5-2 - to bi bila katastrofa, tako pobijediti a ispasti...no kako ste vi naglo pali to je gotovo zastrašujuće, prije par tjedana na krovu svijeta a sad ovakav očaj...izgleda da je krvni doping prerano prestao djelovati (šalllaaaa)...Schumy.d je napisao/la:A jesmo se provukli...
Aj ti prati devetoplasiranu momčad premiershipa, ostavi se MadridaToon je napisao/la:...baš jeste...mene je jedino bilo "strah" da švabe ne pobjede sa 4-1 ili 5-2 - to bi bila katastrofa, tako pobijediti a ispasti...no kako ste vi naglo pali to je gotovo zastrašujuće, prije par tjedana na krovu svijeta a sad ovakav očaj...izgleda da je krvni doping prerano prestao djelovati (šalllaaaa)...Schumy.d je napisao/la:A jesmo se provukli...
Zbilja te nije sramota?Toon je napisao/la:Gle, gle, počeli smo se dizati na stražnje nogice [ http://static.igre123.net/slike/40759-8 ... -psici.jpg ]. 'Ajde bar se sad niste posakrivali u rupe kao inače kad klubu ne ide dobro...znači još se nadate da možete nešto i osvojiti...dobro a svi znamo kakva je Nada....
Znači da neki šeik preuzme Newcastle (i postanu filijala CityevaToon je napisao/la:Ne, zbilja me nije sramota...ponosan sam na klub koji volim...mrzim trenutnog gazdu i žalosti me što se događa s njim u posljednje vrijeme ali sam ponosan na klub...
da ti to karikirano ispričam na hrvatskom: navijači NUFC-a traže od igrača da zasluže svoje dresove koje nose a navijači Reala (i još nekih klubova) traže da zasluže novce koje zarađuju u tim klubovima..."earn your stripes" or "earn your money"...nemoj se doslovno "loviti" jer su "plačenici" i jedni i drugi...samo karikiram svoj doživljaj...
...i neću više biti ovako ozbiljan kasnije...
e, hebi ga sad...normalno da bih...ma da i crni vrag kupi klub samo da maknemo ovu spodobu koju sad imamo...ali sigurno ne bih volio da u jednoj sezoni kupimo 10 igrača i potrošimo 500 milijuna nečega i tako stvorimo kvazivelik klub...Schumy.d je napisao/la: Znači da neki šeik preuzme Newcastle (i postanu filijala Cityeva), ti više nebi navijao za njih?