Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Igor18
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumachera

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la Igor18 »

Kenny je napisao/la:
damjan.cule je napisao/la:Grosjean je rekao da je Schumacher njega pogodio!?
Nekužim na koju foru bi Schumacher njega udario tu

možda ovako

zasro je njemu utrku, pa sebi i onda isprike kreču
Michael is faster than you!!
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Nema sreće, ali i da se nije izvrtio ne vjerujem da bi postigao dobar rezultat jer je Mercedes slabiji na trkama nego u kvalifikacijama.
slika
alien_ri
Navijam za: MSC

Post Postao/la alien_ri »

damjan.cule je napisao/la:Grosjean je rekao da je Schumacher njega pogodio!?
Evo izjave:
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2764 ... -malaysia/" onclick="window.open(this.href);return false;

Nije mi uopce jasna njegova izjava.
Lijepo se vidi da se on zabio u Schumy-a i nakon toga ode Kaizer na kraj poretka
M.Schumacher:
"Those who have come into Formula One without experiencing cars devoid of electronic aids will find it tough. To control 800 horsepower relying just on arm muscles and foot sensitivity can turn out to be a dangerous exercise."
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Prvi bod je tu, s obzirom na početak utrke još može i bit zadovoljan, i opet prešišao Rosberga unatoč svemu.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Ich hatte ihn überholt und war eigentlich schon durch. Beim Herausbeschleunigen fuhr er mir ans Hinterrad."
Vec sam ga bio obisao ( Grosjeana). Pri ubrzanju me zakacio/udario u zadnju gumu.
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Nije mi jasno zakaj se nisu išli kockat (ionak nije imo kaj za izgubit) i povukli ga u box čim se staza počela sušiti i stavili mu slikove. Ovak je samo gubio i gubio vrijeme, čekali su neku kišu umjesto da su išli na kocku sa slikovima i mogli su na kraju proći 3-4 mjesta ispred.

edit:
Francuz njega obišao?? :lol:
Michael is faster than you!!
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

iako je osvojio samo jedan pišljivi bod, u ovoj utrci je totalno uništio rosberga. bolje je čuvao gume,rosberg je morao jedan put više u boks i opet s novim gumama je vozio sporije krugove od schumachera na starijim gumama. da je situacija bila obrnuta, schumachera bi razapinjali, a sad svi šute.
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

vidc je napisao/la:iako je osvojio samo jedan pišljivi bod, u ovoj utrci je totalno uništio rosberga. bolje je čuvao gume,rosberg je morao jedan put više u boks i opet s novim gumama je vozio sporije krugove od schumachera na starijim gumama. da je situacija bila obrnuta, schumachera bi razapinjali, a sad svi šute.
Pa necemo razapinjati momka koji nema ni jedne pobjede u karijeri,uvijek se razapinje onog koji nesto znaci...

Isto kao kot nogometa,da promase penal Ronaldo ili Keidira,koga bi vise razapinjli??
Alonsista hasta la muerte..
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

Rosberg ove godine uopće nije upitan, jer se vidi da je Michael vratil brzinu i Rosberg nema šanse ove godine, osim ak se ne budu ovakve gluposti događale Schumacheru.
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Alonso-champ je napisao/la: Pa necemo razapinjati momka koji nema ni jedne pobjede u karijeri,uvijek se razapinje onog koji nesto znaci...

Isto kao kot nogometa,da promase penal Ronaldo ili Keidira,koga bi vise razapinjli??
Hm... da, a kada ga je " toboze razvaljivao " onda je bilo kako je Rosberg " car " itd....
Ah, ta dvostruka mjerila... :roll:
slika
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

ma rosbergu odma cipelu (massa mjerilo)
slika
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

MSC i MAS bi bila dobra kombinacija
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Da niste nalo nepravedni prema Rosbergu
Dvi godine bolji od Schumachera i sad nakon samo dvije utrke otpisivati i govoriti da je loš
...put u raj nije posut ružama...
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Chuck Norris je napisao/la:Da niste nalo nepravedni prema Rosbergu
Dvi godine bolji od Schumachera i sad nakon samo dvije utrke otpisivati i govoriti da je loš
Točno to treba sačekat da prođe dosta trka da se može reć da je Schumacher brži od Rosberga, neka prođe pola sezone i onda možemo pogledat stanje na tablici, kvalifikacije, ko je imao kvarove, koga su lupili drugi vozači... pa ćemo onda moć da zaključimo nešto iz toga. Za sada je Schumacher brži, ali to nemora bit već tako na idućoj trci
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

bas.. rosberg je dobar vozac, al mislim da nis vise od tog..
vozac je to koji nece nikad nekome unistit utrku, pa ni sebi.. al za neke vece stvari mislim da nije..
zanimljivo je kako je opisivao sebe i recimo komparaciju sa nekim talentiranijim vozacima (recimo vettela je spomenuo)..
kaze kako on jako puno radi, posvecen je maximalno, i zanima ga sve oko auta jer misli da ce mu svo znanje pomoc na stazi.. za razliku od talentiranijih vozaca kojima je dovoljno puno manje priprema..
dakle, za sebe drzi da nije jednako talentiran kao ostali.. cudno i prizemno..
a dobro su se upitali ovi - kazu da je mozda preinteligentan za vozaca :)
meni se cini da je previse obziran i da ga jebe kocenje.. al mislim da je takodjer sigurna oklada timu ako mu das brzi bolid..

al tema je ms pa da ne offtopicarim :P da.. zadovoljan pokazanim.. mislim da je polovio bolid konacno.. steta samo sto je merc opet kanta..
rFactor F1 HR server Info
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Chuck Norris je napisao/la:Da niste nalo nepravedni prema Rosbergu
nitko ga ne otpisuje i ne govori da je loš...
ali u ove dvije utrke je lošiji od schumachera... neki su nakon što je schumacher isto ovako bio sporiji u nekoj od utrka pisali komentare kako je za penziju, da se sramoti itd...
FerrariF1
Početnik
Početnik

Rosberg je nikakav vozac. Nema ga nigdje na listama
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

FerrariF1 je napisao/la:Rosberg je nikakav vozac. Nema ga nigdje na listama
Ako je on nikakav vozač a 2 godine zaredom dobio MS u istom bolidu,šta ti onda to govori!?

Normalno da ga nema na listama kad nije nikad imao bolid s kojiim bi mogao pobjediti,a ne znači da ga neće imati ;) Ne tvrdim da je ekstra vozač nije u samom vrhu ali je u gornjoj polovici
...put u raj nije posut ružama...
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Chuck Norris je napisao/la: Ako je on nikakav vozač a 2 godine zaredom dobio MS u istom bolidu,šta ti onda to govori!?
...joj chuck kako bih ti ja rado odgovorio na ovo pitanje ali vjerojatno bih izazvao pravi mali rat pa ću šutjeti...
...a sada ću malo ovako da se zadovolje neki ovdje - ma deda je jedini, najbolji i najveći. Svijetom nikada hodao ni vozio nije bolji i savršeniji stvor...koji rosberg, ma on mu ni do koljena nije, već dvije utrke za redom (što je cijela vječnost) ga šamara ko malu bebu i pokazuje mu tko je bolji, lijepši i savršeniji...

...a normalnima ćemo ovako - u ovoj sezoni bi schumacher mogao pokazati nešto iz svojih najboljih dana...ja mislim da ovaj mercedes ima jako puno potencijala i da trenutni problemi i pehovi koji ih "prate" nisu nešto što se ne da riješiti...iskreno vjerujem da će oba mercedesa u ovoj sezoni imati značajnu ulogu pri vrhu poretka -a sada, koji će biti bolji, sretniji i spretniji? Jedan ne mora nikome ništa dokazivati...a drugi očigledno slijepcima ne može vratiti vid (to je samo jedan tip mogao do sada)...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

tko je njima mogao vratit vid ima i čoravih pokraj zdravih očiju
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ako ništa drugo, biti će jaki u Monzi.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

prateći povratak Kimia, rekao bi da se čovjek puno bolje uklopio i snašao u svemu ovome (gume, DRS itd itd...) nego Schumaher koji je mnogo iskusniji vozač te mu je trebalo 2 sezone adaptiranja da trenutno bude ispred kolege.
Kimi je do sad imao samo jednu grešku i to onu u Melbournu na kvalifikacijama kad nije prošao dalje, dok Schumaher...
Koliko potencijala ima Grosjean je još neistraženo, to ćemo tek vidit tako da uspoređivat ga s Rosbergom nema nikakvog smisla.
Ono što je sigurno Grosjean ima veliki pritisak samim time što ima Kimia za kolegu, a kakva je politika u Renaultu i dali se smiju nadmetat isto neznam.
Rosberg ima još nezahvalniju poziciju u timu. Osim što ima višestrukog svj prvaka kraj sebe ima i tim koji je okrenut istom.
Koliko se sjećam Rosberg je imao naredbu na stazi da mora propustit Schumahera (Turska, lani) iako je bio u bodovnoj prednosti. Schumaher nije mogao naći prolaz pa je došla neka šifrirana poruka Rosbergu nakon čega je bilo prolaza.
Ako je ove godine konačno uštiman bolid po Schumaheru, onda će svaki Rosbergov rezultat ispred Schumahera još više vrijedit. Jer em su drugačiji stilovi vožnje (under/over) em drugačije troše gume.
Osim što se mogu vući neke reference 2 vozača unutar momčadi meni osobno će biti puno zanimljivije pratit razvoj situacije Kimi-Schumaher. Oba su imala pauzu, oboje ih je dočekao nepoznat teren i noviteti (Kimi=gume+DRS, Schumaher=KERS+slicks). Također oba su vozila/će voziti neke staze u kalendaru po prvi put. Možda prednost malo važe na Schumahera jer je u istoj momčadi već 3. godinu i radio je na razvoju svog bolida dok Kimi ima neutralnog Lotusa. Po brzini su bolidi tu negdje, gledajući po kvalifikacijama reklo bi se jednaki ali još se nije desila utrka gdje su sva 4 bolida krenula normalno i sva 4 završila utrku bez pizdarija da možemo podvuć vremena.
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

koliko se sjećam, rosberg je tvrdio da on i schumacher imaju vrlo slične želje što se tiče bolida...
a rosberg nije nigdje pustio schumachera, ja se samo sjećam da je u brazilu 2010. schumacher pustio rosberga. ako je postojala situacija u kojoj je rosberg trebao pustiti schumachera onda je to bila suzuka 2010. ali su ih pustili da se bore iako je nakon rosbergovog odustajanja schumacher vozio 1s brža vremena . da ga je ranije pustio možda bi dohvatio podij jer bi vjerojatno stigao hamiltona koji je imao nekih problema s mjenjačem na toj utrci...dakle, u mercedesu nema propuštanja schumachera od strane rosberga!
kimi se puno bolje uklopio u sve ovo jer je on oduvijek bio dobar s čuvanjem guma i ova pravila su mu odlično sjela i bilo bi super da se uključi u borbu za naslov.drago mi je zbog njega jer pokazuje koliki je ustvari talent
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Dodi_napalm »

Isto se ne sjećam propuštanja Schumachera od strane Rosberga, ali budem danas pogledal snimku Turske.
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
FerrariF1
Početnik
Početnik

Kimi je dosao u Lotus koji je jako dobar ,a MSC 2010 je dosao u jednu limenu kantu koja je kasnila 2 sec. po grugu nekad
Odgovori