Strani nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- maric
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Strani nogomet
svaka cast atleticu, zasluzen prolaz
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Ma čitam i pratim sve cijelo vrijeme, al zbilja ne mogu dopustiti da se moj forum i to njegov najbolji dio vezan uz ostale sportove svede na komentare "znalaca" Danija i Toona.Schumy.d je napisao/la:Opa! Evo i tebe...luka_kimi je napisao/la:Fakat sam bio blizu da me spuca infarkt danas. Opasno, opasno blizu.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Propali amaterski fudbaler nižerazrednog kluba i povremeni navijač Reala Lukica se pojavio i napokon nešto napisao...doduše ne baš suvislo ali svaki novi početak je težak pa ćemo mu to oprostiti...ja i gospodin Dani smo aktivni i kad našim klubovima ne ide dobro a ne samo ona dva tjedna u godini kad je netko privremeno bio na prvom mjestu
...'ajde moram priznati da se Schumy.d ponekad ubaci kad Real razbije neku sirotinju iz provincije il' mu neki navijači Barcelone dignu tlak..

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
@toon, meni je lako kad ne hodam sam. Sve piše na zastavi.

Evo i podrške od najboljeg kluba Njemačke:

I legije stranaca iz Italije:

Evo i podrške od najboljeg kluba Njemačke:

I legije stranaca iz Italije:

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- luka_kimi
- Moderator
To objašnjava neke stvari, najviše vašu cijelogodišnju aktivnost na forumu.Toon je napisao/la:Propali amaterski fudbaler nižerazrednog kluba i povremeni navijač Reala Lukica se pojavio i napokon nešto napisao...doduše ne baš suvislo ali svaki novi početak je težak pa ćemo mu to oprostiti...ja i gospodin Dani smo aktivni i kad našim klubovima ne ide dobro a ne samo ona dva tjedna u godini kad je netko privremeno bio na prvom mjestu...'ajde moram priznati da se Schumy.d ponekad ubaci kad Real razbije neku sirotinju iz provincije il' mu neki navijači Barcelone dignu tlak..

Jučer prvi puta u životu navijam za Barcelonu (znam, znam, al tko je bez grijeha neka prvi baci kamen!) i ljudi ispadnu bez ispaljenog metka. Onaj Simeone stavlja nešto u vodu svojim igračima i to neke teže droge, onakav presing nije normalan.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Ma šalim se, ali ono u šta sam siguran da je danas jako malo igrača koji ne igraju za novce, već za dres. Nažalost.Toon je napisao/la:e, hebi ga sad...normalno da bih...ma da i crni vrag kupi klub samo da maknemo ovu spodobu koju sad imamo...ali sigurno ne bih volio da u jednoj sezoni kupimo 10 igrača i potrošimo 500 milijuna nečega i tako stvorimo kvazivelik klub...Schumy.d je napisao/la: Znači da neki šeik preuzme Newcastle (i postanu filijala Cityeva), ti više nebi navijao za njih?
...a sada još i ovo: Diego TATA Simeone šalje pozdrave svim navijačima Barcelone ma gdje bili...

Nemoj mi to govorit...luka_kimi je napisao/la: Jučer prvi puta u životu navijam za Barcelonu (znam, znam, al tko je bez grijeha neka prvi baci kamen!)

Ali kako su igrali, slobodno ti navijaj češće za njih.

A gledaj, svi čekamo cijelo vrijeme kad će stati. Najprije smo na početku govorili da će stati, pa na polusezoni, a eto, blizu je kraj sezone, a oni još uvijek ne kiksaju, samo grabe prema naprijed. Igraju defanzivno jako dobro i uspijevaju. Jedino ih je Real razbio u kupu ove sezone.luka_kimi je napisao/la: Onaj Simeone stavlja nešto u vodu svojim igračima i to neke teže droge, onakav presing nije normalan.Al nešto mi govori da će se Atletico čim izgubi prvu utakmicu (a time i euforiju koja ih nosi) ispuhat kao balon, mogli bi završiti kao Benfica prošle godine kada su izgubili finale EL i finale kupa i popušili prvenstvo u zadnjem kolu ja mislim. U svakom slučaju po meni prihvatljiva opcija.
Iako mi se ne sviđaju kao klub, ako osvoje prvenstvo, ne bi mi bilo žao, zaslužili su.
Nego, jeste znali da ako se susretnu Atletico i Chelsea, Courtois neće moći braniti zbog stavke u ugovoru. Atletico bi u tom slučaju trebao platiti 3 milijuna eura Chelseau za po utakmici.
I zamisli sad da se susretnu u finalu.

- luka_kimi
- Moderator
Da budem iskren navijao sam da Barcelona zabije taj jedan gol da gledamo produžetke, a i da se dodatno izmore i Atletico i Barca (ja još uvijek ne gubim nadu za prvenstvoSchumy.d je napisao/la:Nemoj mi to govorit...luka_kimi je napisao/la: Jučer prvi puta u životu navijam za Barcelonu (znam, znam, al tko je bez grijeha neka prvi baci kamen!)![]()
Ali kako su igrali, slobodno ti navijaj češće za njih.
A gledaj, svi čekamo cijelo vrijeme kad će stati. Najprije smo na početku govorili da će stati, pa na polusezoni, a eto, blizu je kraj sezone, a oni još uvijek ne kiksaju, samo grabe prema naprijed. Igraju defanzivno jako dobro i uspijevaju. Jedino ih je Real razbio u kupu ove sezone.luka_kimi je napisao/la: Onaj Simeone stavlja nešto u vodu svojim igračima i to neke teže droge, onakav presing nije normalan.Al nešto mi govori da će se Atletico čim izgubi prvu utakmicu (a time i euforiju koja ih nosi) ispuhat kao balon, mogli bi završiti kao Benfica prošle godine kada su izgubili finale EL i finale kupa i popušili prvenstvo u zadnjem kolu ja mislim. U svakom slučaju po meni prihvatljiva opcija.
Iako mi se ne sviđaju kao klub, ako osvoje prvenstvo, ne bi mi bilo žao, zaslužili su.
Nego, jeste znali da ako se susretnu Atletico i Chelsea, Courtois neće moći braniti zbog stavke u ugovoru. Atletico bi u tom slučaju trebao platiti 3 milijuna eura Chelseau za po utakmici.
I zamisli sad da se susretnu u finalu.

Atletico sam gledao zadnjih par utakmica u prvenstvu i oni doslovno izgledaju kao da su na rubu, sve i jednu od tih utakmica koje sam gledao imali su strašan pad tempa u zadnjih pola sata, oni doslovno ne prelaze centar cijelu zadnju trećinu utakmice jer više fizički ne mogu. Igraju i ubijaju se sve dok ih drži euforija zbog rezultata i zato ponavljam, dosta je samo jedan poraz, samo jedan, i onda slijedi njihov strahovit pad. To je nekako moje mišljenje.

- Schumy.d
- Legenda
Meni je zanimljivo da sada nema ovih Barcelonista nigdje. Zavukli se u rupe. 
Oni valjda komentiraju ovdje samo kad treba Real sprdati.

- maric
- Početnik
alooooo, trebaju naocale? pogledaj na vrhu straniceSchumy.d je napisao/la:Meni je zanimljivo da sada nema ovih Barcelonista nigdje. Zavukli se u rupe.
- Schumy.d
- Legenda
Ima vas još...maric je napisao/la: alooooo, trebaju naocale? pogledaj na vrhu stranice

- maric
- Početnik
vidis da nema, to nisu pravi navijaciSchumy.d je napisao/la:Ima vas još...maric je napisao/la: alooooo, trebaju naocale? pogledaj na vrhu stranice
- Marc Marquez
A kako si ti korektan, svaka čast. A ne ko stoke madridske koje ne znaju čestitat protivnikumaric je napisao/la:svaka cast atleticu, zasluzen prolaz

- Schumy.d
- Legenda
Real - Bayern
Atletico - Chelsea
Pa da je moglo i bolje, je, ali veselim se.
EL:
Benfica - Juve
Sevilla - Valencia
Atletico - Chelsea
Pa da je moglo i bolje, je, ali veselim se.

EL:
Benfica - Juve
Sevilla - Valencia
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...prema dojmu do sada finale - Bayern - Atletico no ni bilo koja druga kombinacija me neće iznenaditi...ja najmanje vjerujem u Chelsea-u tako da bi oni mogli to i osvojiti 

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- Schumy.d
- Legenda
Ja se nadam španjolskom finalu! 

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
- Schumy.d
- Legenda
Ipak valjda može braniti... UEFA navodno poništava takve stvari.F1NAC je napisao/la:znaci atletico bez golmana. koja glupost
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Real - Bayern
Hm...taj sam par prizeljkivao u finalu, ali supci iz Uefe su ih spojili prije. Sta je tu je. Prva se igra u gostima i to je dobro, ako se mora loviti zaostatak iz Madrida.
Za Real ce ovo biti heben test, po prvi puta ove godine da im u Lp dolazi jaka ekipa.
Hm...taj sam par prizeljkivao u finalu, ali supci iz Uefe su ih spojili prije. Sta je tu je. Prva se igra u gostima i to je dobro, ako se mora loviti zaostatak iz Madrida.
Za Real ce ovo biti heben test, po prvi puta ove godine da im u Lp dolazi jaka ekipa.

- Schumy.d
- Legenda
Pa mislim da Bayernu Real paše više nego Atletico ili Chelsea.Scuderia je napisao/la:Real - Bayern
- Marc Marquez
Schumy.d, je*ali smo ježa 

- Schumy.d
- Legenda
Dobili smo najtežeg protivnika, ali sam uvjeren da ih možemo dobiti.Marc Marquez je napisao/la:Schumy.d, je*ali smo ježa

Jedna opaska: Carlo ima do sada 6 utakmica protiv Bayerna. 4 pobjede i 2 neriješena.

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Pa ok , to stoji, no pazi sada ovo.Schumy.d je napisao/la: Pa mislim da Bayernu Real paše više nego Atletico ili Chelsea.
Nebitno tko prodje, u finalu ga ceka npr. Chelsea.
Jedna od ekipa ce napadati, dok ce se Chelsea zatvoriti / parkirati autobus.
I na kraju lako moguce da Chelsea digne kantu, sa antinogometom. I to je po meni, za riganje.
Sjeti se finala prije 2 godine. Chelsea nije doslovno postojao na terenu, i onda se tako ( ajmo to tako nazvati ) provukose i postadose prvaci.
Ovaj dvoboj izmedju Reala i Bayerna je finale prije finala i to je fact.
Povijest je na stranu " mojih " , Real nikad nije slavio u Münchenu, vidjet cemo kako ce sada biti.
Carlito ima dobar score protiv Bayerna, kao sto si i sam naveo, no Pep jako dobro poznaje Real.
Bit ce ovo prave utakmice.

- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel

logično

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
- Ferrari-BiH