Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

maric
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Strani nogomet

Post Postao/la maric »

svaka cast atleticu, zasluzen prolaz
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Schumy.d je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:Fakat sam bio blizu da me spuca infarkt danas. Opasno, opasno blizu. :(
Opa! Evo i tebe... :biggrin:
Ma čitam i pratim sve cijelo vrijeme, al zbilja ne mogu dopustiti da se moj forum i to njegov najbolji dio vezan uz ostale sportove svede na komentare "znalaca" Danija i Toona. :biggrin: Jednostavno sam se morao ubacit malo u priču, izgleda da je kolega Cuky uskrsnuo ovaj podforum, sve je nekako živnulo odkad je izašao iz ormara i priznao koji mu je najdraži klub. 8) :lol:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Propali amaterski fudbaler nižerazrednog kluba i povremeni navijač Reala Lukica se pojavio i napokon nešto napisao...doduše ne baš suvislo ali svaki novi početak je težak pa ćemo mu to oprostiti...ja i gospodin Dani smo aktivni i kad našim klubovima ne ide dobro a ne samo ona dva tjedna u godini kad je netko privremeno bio na prvom mjestu :D ...'ajde moram priznati da se Schumy.d ponekad ubaci kad Real razbije neku sirotinju iz provincije il' mu neki navijači Barcelone dignu tlak..
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

@toon, meni je lako kad ne hodam sam. Sve piše na zastavi.

slika

slika

Evo i podrške od najboljeg kluba Njemačke:
slika
I legije stranaca iz Italije:
slika
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Toon je napisao/la:Propali amaterski fudbaler nižerazrednog kluba i povremeni navijač Reala Lukica se pojavio i napokon nešto napisao...doduše ne baš suvislo ali svaki novi početak je težak pa ćemo mu to oprostiti...ja i gospodin Dani smo aktivni i kad našim klubovima ne ide dobro a ne samo ona dva tjedna u godini kad je netko privremeno bio na prvom mjestu :D ...'ajde moram priznati da se Schumy.d ponekad ubaci kad Real razbije neku sirotinju iz provincije il' mu neki navijači Barcelone dignu tlak..
To objašnjava neke stvari, najviše vašu cijelogodišnju aktivnost na forumu. :faca:

Jučer prvi puta u životu navijam za Barcelonu (znam, znam, al tko je bez grijeha neka prvi baci kamen!) i ljudi ispadnu bez ispaljenog metka. Onaj Simeone stavlja nešto u vodu svojim igračima i to neke teže droge, onakav presing nije normalan. :shock: Al nešto mi govori da će se Atletico čim izgubi prvu utakmicu (a time i euforiju koja ih nosi) ispuhat kao balon, mogli bi završiti kao Benfica prošle godine kada su izgubili finale EL i finale kupa i popušili prvenstvo u zadnjem kolu ja mislim. U svakom slučaju po meni prihvatljiva opcija. :lol:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Toon je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la: Znači da neki šeik preuzme Newcastle (i postanu filijala Cityeva :D ), ti više nebi navijao za njih?
e, hebi ga sad...normalno da bih...ma da i crni vrag kupi klub samo da maknemo ovu spodobu koju sad imamo...ali sigurno ne bih volio da u jednoj sezoni kupimo 10 igrača i potrošimo 500 milijuna nečega i tako stvorimo kvazivelik klub...

...a sada još i ovo: Diego TATA Simeone šalje pozdrave svim navijačima Barcelone ma gdje bili...
Ma šalim se, ali ono u šta sam siguran da je danas jako malo igrača koji ne igraju za novce, već za dres. Nažalost. ;) :doubt:
luka_kimi je napisao/la: Jučer prvi puta u životu navijam za Barcelonu (znam, znam, al tko je bez grijeha neka prvi baci kamen!)
Nemoj mi to govorit... :evil:
Ali kako su igrali, slobodno ti navijaj češće za njih. :biggrin:
luka_kimi je napisao/la: Onaj Simeone stavlja nešto u vodu svojim igračima i to neke teže droge, onakav presing nije normalan. :shock: Al nešto mi govori da će se Atletico čim izgubi prvu utakmicu (a time i euforiju koja ih nosi) ispuhat kao balon, mogli bi završiti kao Benfica prošle godine kada su izgubili finale EL i finale kupa i popušili prvenstvo u zadnjem kolu ja mislim. U svakom slučaju po meni prihvatljiva opcija. :lol:
A gledaj, svi čekamo cijelo vrijeme kad će stati. Najprije smo na početku govorili da će stati, pa na polusezoni, a eto, blizu je kraj sezone, a oni još uvijek ne kiksaju, samo grabe prema naprijed. Igraju defanzivno jako dobro i uspijevaju. Jedino ih je Real razbio u kupu ove sezone.
Iako mi se ne sviđaju kao klub, ako osvoje prvenstvo, ne bi mi bilo žao, zaslužili su.

Nego, jeste znali da ako se susretnu Atletico i Chelsea, Courtois neće moći braniti zbog stavke u ugovoru. Atletico bi u tom slučaju trebao platiti 3 milijuna eura Chelseau za po utakmici.
I zamisli sad da se susretnu u finalu. #-o
luka_kimi
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la: Jučer prvi puta u životu navijam za Barcelonu (znam, znam, al tko je bez grijeha neka prvi baci kamen!)
Nemoj mi to govorit... :evil:
Ali kako su igrali, slobodno ti navijaj češće za njih. :biggrin:
luka_kimi je napisao/la: Onaj Simeone stavlja nešto u vodu svojim igračima i to neke teže droge, onakav presing nije normalan. :shock: Al nešto mi govori da će se Atletico čim izgubi prvu utakmicu (a time i euforiju koja ih nosi) ispuhat kao balon, mogli bi završiti kao Benfica prošle godine kada su izgubili finale EL i finale kupa i popušili prvenstvo u zadnjem kolu ja mislim. U svakom slučaju po meni prihvatljiva opcija. :lol:
A gledaj, svi čekamo cijelo vrijeme kad će stati. Najprije smo na početku govorili da će stati, pa na polusezoni, a eto, blizu je kraj sezone, a oni još uvijek ne kiksaju, samo grabe prema naprijed. Igraju defanzivno jako dobro i uspijevaju. Jedino ih je Real razbio u kupu ove sezone.
Iako mi se ne sviđaju kao klub, ako osvoje prvenstvo, ne bi mi bilo žao, zaslužili su.

Nego, jeste znali da ako se susretnu Atletico i Chelsea, Courtois neće moći braniti zbog stavke u ugovoru. Atletico bi u tom slučaju trebao platiti 3 milijuna eura Chelseau za po utakmici.
I zamisli sad da se susretnu u finalu. #-o
Da budem iskren navijao sam da Barcelona zabije taj jedan gol da gledamo produžetke, a i da se dodatno izmore i Atletico i Barca (ja još uvijek ne gubim nadu za prvenstvo :biggrin: ). Očito nije suđeno da ekipa za koju ja navijam pobjeđuje. :D

Atletico sam gledao zadnjih par utakmica u prvenstvu i oni doslovno izgledaju kao da su na rubu, sve i jednu od tih utakmica koje sam gledao imali su strašan pad tempa u zadnjih pola sata, oni doslovno ne prelaze centar cijelu zadnju trećinu utakmice jer više fizički ne mogu. Igraju i ubijaju se sve dok ih drži euforija zbog rezultata i zato ponavljam, dosta je samo jedan poraz, samo jedan, i onda slijedi njihov strahovit pad. To je nekako moje mišljenje. ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Meni je zanimljivo da sada nema ovih Barcelonista nigdje. Zavukli se u rupe. :lol2:

Oni valjda komentiraju ovdje samo kad treba Real sprdati.
maric
Početnik
Početnik

Post Postao/la maric »

Schumy.d je napisao/la:Meni je zanimljivo da sada nema ovih Barcelonista nigdje. Zavukli se u rupe. :lol2:

Oni valjda komentiraju ovdje samo kad treba Real sprdati.
alooooo, trebaju naocale? pogledaj na vrhu stranice
Schumy.d
Legenda
Legenda

maric je napisao/la: alooooo, trebaju naocale? pogledaj na vrhu stranice
Ima vas još... :zaba:
maric
Početnik
Početnik

Post Postao/la maric »

Schumy.d je napisao/la:
maric je napisao/la: alooooo, trebaju naocale? pogledaj na vrhu stranice
Ima vas još... :zaba:
vidis da nema, to nisu pravi navijaci
Marc Marquez

Post Postao/la Marc Marquez »

maric je napisao/la:svaka cast atleticu, zasluzen prolaz
A kako si ti korektan, svaka čast. A ne ko stoke madridske koje ne znaju čestitat protivniku :biggrin:
Schumy.d
Legenda
Legenda

Real - Bayern
Atletico - Chelsea

Pa da je moglo i bolje, je, ali veselim se. :biggrin:

EL:
Benfica - Juve
Sevilla - Valencia
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...prema dojmu do sada finale - Bayern - Atletico no ni bilo koja druga kombinacija me neće iznenaditi...ja najmanje vjerujem u Chelsea-u tako da bi oni mogli to i osvojiti :)
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ja se nadam španjolskom finalu! :D
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

znaci atletico bez golmana. koja glupost
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Schumy.d
Legenda
Legenda

F1NAC je napisao/la:znaci atletico bez golmana. koja glupost
Ipak valjda može braniti... UEFA navodno poništava takve stvari.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Real - Bayern
Hm...taj sam par prizeljkivao u finalu, ali supci iz Uefe su ih spojili prije. Sta je tu je. Prva se igra u gostima i to je dobro, ako se mora loviti zaostatak iz Madrida.

Za Real ce ovo biti heben test, po prvi puta ove godine da im u Lp dolazi jaka ekipa.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:Real - Bayern
Hm...taj sam par prizeljkivao u finalu, ali supci iz Uefe su ih spojili prije. Sta je tu je. Prva se igra u gostima i to je dobro, ako se mora loviti zaostatak iz Madrida.

Za Real ce ovo biti heben test, po prvi puta ove godine da im u Lp dolazi jaka ekipa.
Pa mislim da Bayernu Real paše više nego Atletico ili Chelsea.
Marc Marquez

Post Postao/la Marc Marquez »

Schumy.d, je*ali smo ježa :biggrin:
Schumy.d
Legenda
Legenda

Marc Marquez je napisao/la:Schumy.d, je*ali smo ježa :biggrin:
Dobili smo najtežeg protivnika, ali sam uvjeren da ih možemo dobiti. ;)

Jedna opaska: Carlo ima do sada 6 utakmica protiv Bayerna. 4 pobjede i 2 neriješena. :biggrin:
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Schumy.d je napisao/la: Pa mislim da Bayernu Real paše više nego Atletico ili Chelsea.
Pa ok , to stoji, no pazi sada ovo.
Nebitno tko prodje, u finalu ga ceka npr. Chelsea.

Jedna od ekipa ce napadati, dok ce se Chelsea zatvoriti / parkirati autobus.
I na kraju lako moguce da Chelsea digne kantu, sa antinogometom. I to je po meni, za riganje.

Sjeti se finala prije 2 godine. Chelsea nije doslovno postojao na terenu, i onda se tako ( ajmo to tako nazvati ) provukose i postadose prvaci.

Ovaj dvoboj izmedju Reala i Bayerna je finale prije finala i to je fact.

Povijest je na stranu " mojih " , Real nikad nije slavio u Münchenu, vidjet cemo kako ce sada biti.

Carlito ima dobar score protiv Bayerna, kao sto si i sam naveo, no Pep jako dobro poznaje Real.

Bit ce ovo prave utakmice.
slika
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

:peace:
slika

slika