Razočaran sam današnjim nastupom Ferrari-ja u kvalifikacijama očekivao sam više.
Zaostatak za Red Bull-om je oko 0.5 s, u Kanadi taj zaostatak je bio minimalan, kada se uzme u obzir da bi im ova staza trebalo da odgovara i da su došli sa velim upgrade i još da se između Red Bull-a i Ferrarija našao Hamilton ovaj rezultat je veliko razočaranje, bar za mene.
Sutra ako zadrže ove svoje pozicije do kraja utrke biće dobro, o nekom eventualnom napretku u utrci nema ni govora, zato što to staza ne omogućava i zato što su naprijed vrhunski vozači koji ne spavaju dok zaobilaze vozače za čitav krug i zato što sutra neće biti nikakvih problema sa gumama kao u Kanadi.
Chuck Norris je napisao/la:Još jedna važna stvar sutra(uostalom kao i uvijek) će biti start.Alonso starta sa prljave strane što je hendikep na ovoj stazi,nadam se da će mu Massa pomoći i zatvoriti ovaj dvojac iza Kubicu i Buttona
A zašto bi Massa pomagao Alonsu?
Stvarno je glupo da navijači Fernanda Alonsa očekuju sad od Masse da ga brani.
Ono šta ja kao navijač Ferrarija očekujem od njih na startu je da se oni ne sudare, ako Massa bude imao bolji start od Alonsa on treba da prođe Alonsa a ako budu bili poravnati onda u tom slučaju Alonso bi trebao dobiti prednost jer se bolje kvalifikovao a ne zato što je on Fernando Alonso.