a jeste se nasli raspravljat
ako su vozaci istog tima na razlicitim strategijama=gumama i ovaj brzi se nadje iza, normalno je da ga ovaj ispred pusti..
nece se tim borit sam sa sobom tamo negdje na 7/8 poziciji..
isto kao sto svi rado spomenu "guys this is ridiculous" situaciju.. ista stvar.. isti bolidi su u pitanju, ako ih pustis da se utrkuju, mogu spusit i tih par bodova..
kod ferrarija mi to ima smisla, jer je massa jedan od vozaca koji ce se branit.. agresivno, gurajuci vozaca do kraja staze, kako god.. al ce se branit na rubu odustajanja, kao sto je lani bio slucaj svaku drugu utrku..
kod merca bi se dalo raspravljat obzirom da je rosberg jedan od najlaksih vozaca za preticanje, on se prakticki makne

proslu utrku vettelovo preticanje po vanjskoj koje je bilo super potez, al ne bi bilo ostvarivo da je bio neki drugi vozac umjesto rosberga.. takodjer ne bi zadrzao poziciju nakon sto je izletio da je iza bio netko drugi..
kod mcma je malo drukcija situacija, posto imaju 2 ravnopravna vozaca (u smislu sposobnosti u utrci), ali bitno je da je tu button, jedan od vozaca sa kojim se moze utrkivati na granici jer je on taj koji ce popustit kad dodje do rizika (kao sto je bio slucaj upravo ove sikane gore gdje je lewis agresivno odlucio zadrzat poziciju)..
mcm je vjerojatno jedini tim iz gornjeg djela gdje jesu vozaci ravnopravni, odrzava takvu reputaciju i mcm uz utrkivanje ima i super organiziranu i smisljenu propagandu imena sto je sve povezano..
sto se tice stednje goriva.. to rade svi vozaci i svi bolidi, svi su oni nedovoljno natankani, a dobar je nacin kako kontrolirati utrku iz pita..
to mi je jedna od iritantnijnih praksa.. volio bih da se donese pravilo da se moraju natankat 20/30 litara vise pa onda pali corbu ko mutav kroz cijelu utrku..
al jbga, cuvanje motora i pizdarije i tu smo gdje jesmo..
al obzirom da je tema o schumiju i da ste se uhvatili razlike sa rosbergom..
mislim da je stvar u tome sto su bolidi ove godine malo zahtjevniji za vozit i vozac mozda ima malo vecu ulogu pa se konacno vide neke razlike u vozacima..
puno je lakse preveslat se na kocenju, nemirniji su i sad je malo i na vozacu da drzi bolid na stazi..