Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Formula 1 team - McLaren
Svi zaboravljate 2008. gdje je Hamilton pomeo konkurenciju u Australiji.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
čuj u dizajnu je sve na ivici noža, i samo malo previše ili premalo, odmah imaš zaostataksenamozart je napisao/la:da i mene sada to zanima kako je cedevita tako pala s obzirom da imaju adriana u svojim redovima.
nije bitno zakaj su pali, bitno je da su pali, sad će biti interstantna sezona.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
E a ovo s provjerom bolida nebi me čudilo da se RB zalil i na mclaren. Pa su zamolili fiu da molo pogleda pa im javi kaj i kak imaju
Darkness rises when silence dies
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Ma bit će to sve u redu, McLaren je najlegalniji bolid na svijetu. (sad zvučim ko Zdravko Mamić).
Bilo bi sramota išta zabranit na takvoj ljepoti, nek pozabranjuju one sve grdobine od auti.
Nego, kaj se tiče utrke, neka bolji pobjedi (od naše dvojice), samo neka se ne skrše međusobno ko u Kanadi.
Bilo bi sramota išta zabranit na takvoj ljepoti, nek pozabranjuju one sve grdobine od auti.
Nego, kaj se tiče utrke, neka bolji pobjedi (od naše dvojice), samo neka se ne skrše međusobno ko u Kanadi.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
volio bi da je ova brzina McLarena stvarna i konstantna brzina a ne samo zbog staze i niže temp asfalta (24stp) što je do sad uvjek pogodavalo nama. Nadam se da je novi auto promjenio karakter te da će i u paklenijim uvjetima gume se normalno trošiti.
Držim fige za prolaz našeg dvojca napred kroz prvi zavoj a onda nek pobjedi bolji
Držim fige za prolaz našeg dvojca napred kroz prvi zavoj a onda nek pobjedi bolji

- Mika_bar
- Početnik
Znam da je još rano za neke dugoročne prognoze, ali sve mi miriše na epsku sezonu McMaMcLewis je napisao/la:a button i hamilton su stvarno u tisućinkama razlike imali....Mika_bar je napisao/la:Strašan krug!![]()
Malo vremena po sektorima:
http://www.formula1.com/results/season/ ... times.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zanimljivo je usporediti sa rezultatima prošlogodišnjih kvalifikacija, McLaren je ravnomjerno po 2 desetinke po sektoru sporiji nego lani, a razlika kod RBR je drastična, Vettel 0,5 sek sporiji u s1, a čak 1,2 sekunde sporiji u s3!

Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
To su bili glasovi iz paddockasenamozart je napisao/la:gringo nemoj se više molim te zezati.nakon jutrošnje euforije samo je to falilo.
gdje ti to pratiš.

There was some concern about the height of the front wing, but it was eventually cleared." LINK

- Mika_bar
- Početnik
“The most beautiful car in Formula 1 – and, today, the fastest!”
Sutra po 176. pobjedu!
Sutra po 176. pobjedu!
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
- Caldor
- Profesionalni vozač
Dečki sa službene McM stranice su zaboravili na Valencijugringo73 je napisao/la: Prvi put nakon Valencije 2009 da je naš CIJELI prvi red.Braaaaavo!!!

LINK1st all-McLaren front row since Hungary 2008
- IH!
Uhhhhhhhh kako ovo obecavajuce i mocno djeluje....
Samo da se nesto ne iskomplikuje...ovo bi mogla biti pozitivno brutalna sezona za nas

Samo da se nesto ne iskomplikuje...ovo bi mogla biti pozitivno brutalna sezona za nas

- WilliamsFW14
- Navijam za: Williams
Ne bih baš tako žurio sa zaključcima.. Budući da još nismo niti prvu utrku vidjeli, ok na kvalifikacijama su se iskazali i to u najboljem mogućem izdanju ali ne zaboravimo 6 svjetskih prvaka je na stazi a početak je već preuzbudljiv, zaključke ćemo donositi na kraj sezone.. Go Williams and Bruno 

If you have God on your side, everything becomes clear. Ayrton Senna
- Slaven Oprosti
- Navijam za: Ferrari
Treba dočekati Kuala Lumpur i vidjeti kako tamo stoje na dugačkim pravcima. Ako tamo budu bar u egalu sa Mercedesom i Lotusom ja im odmah potpisujem ekipni pehar. Ovo jutros je stvarno moćno izgledalo.
Zadnja izmjena: Slaven Oprosti, dana/u 17 ožu 2012, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
"If you don't come walking back to the pits every once in a while holding a steering wheel in your hands, you're not trying hard enough"- Mario Andretti

- Buba
- Rezervni vozač
- Navijam za: Mclaren i Mercedes
zadnji put je Mclaren imao 1-2 u Australiji 1998. na pocetku sezone,u 4 ujutro je pocinjala utrka, do 3 ujutru su se cekale kvale jer su tada pocinjale....apsolutno unistavanje konkurencije od strane Mclarena tada na kvalama (Hakkinen i Coulthard) su pojeli sve, sto u kvalama sto u utrci,nedodirljivi su bili od samog starta,uzivanje za gledati ta sezona,bilo je prelijepo biti navijac Mclarena te godine i tadasnji mp4-13 dizajniran od strane Neweya koji nam sada zadaje toliko glavobolje.
Ovo mi ipak ne mirise na tu fantasticnu sezonu,mislim da ce se vise znati kroz 3-4 utrke i mislim da ce RB biti i dalje veliki igrac,ali ovako dobar start nisu imali odavno barem sto se kvala tice,vidjecemo sta donosi utrka za nekih 8-9 sati...
Ovo mi ipak ne mirise na tu fantasticnu sezonu,mislim da ce se vise znati kroz 3-4 utrke i mislim da ce RB biti i dalje veliki igrac,ali ovako dobar start nisu imali odavno barem sto se kvala tice,vidjecemo sta donosi utrka za nekih 8-9 sati...
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
- Mika_bar
- Početnik
Sječam se te utrke, bio sam na necijoj maturalnoj zabavi i onda doma na trku, onako pod "gasom" a Mika i McM rastura, divota!Buba je napisao/la:zadnji put je Mclaren imao 1-2 u Australiji 1998. na pocetku sezone,u 4 ujutro je pocinjala utrka, do 3 ujutru su se cekale kvale jer su tada pocinjale....apsolutno unistavanje konkurencije od strane Mclarena tada na kvalama (Hakkinen i Coulthard) su pojeli sve, sto u kvalama sto u utrci,nedodirljivi su bili od samog starta,uzivanje za gledati ta sezona,bilo je prelijepo biti navijac Mclarena te godine i tadasnji mp4-13 dizajniran od strane Neweya koji nam sada zadaje toliko glavobolje.
Inače par puta mi se dogodilo da na te jutarnje utrke dolazim iz noćnog života i onda gledanje trke onako pod utjecajem alkohola,

Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
E brate, znam točno o čemu pričaš.Mika_bar je napisao/la:Sječam se te utrke, bio sam na necijoj maturalnoj zabavi i onda doma na trku, onako pod "gasom" a Mika i McM rastura, divota!Buba je napisao/la:zadnji put je Mclaren imao 1-2 u Australiji 1998. na pocetku sezone,u 4 ujutro je pocinjala utrka, do 3 ujutru su se cekale kvale jer su tada pocinjale....apsolutno unistavanje konkurencije od strane Mclarena tada na kvalama (Hakkinen i Coulthard) su pojeli sve, sto u kvalama sto u utrci,nedodirljivi su bili od samog starta,uzivanje za gledati ta sezona,bilo je prelijepo biti navijac Mclarena te godine i tadasnji mp4-13 dizajniran od strane Neweya koji nam sada zadaje toliko glavobolje.
Inače par puta mi se dogodilo da na te jutarnje utrke dolazim iz noćnog života i onda gledanje trke onako pod utjecajem alkohola,![]()
uvijek daje novu dimenziju doživljaju!

- Buba
- Rezervni vozač
- Navijam za: Mclaren i Mercedes
Rekoh ja da ce RB biti konkurentan,race pace na dijelovima i brzi od Mclarena,ali ako ista mrzim jeste kada Vettel dobije ovako sve na tanjiru,safety car i drugo mjesto,uvijek je nevjerovatan sreckovic u tim stvarima
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
-
- Profesionalni vozač
Nazalost McLaren jede gume. Da stvar bude gora Red Bull je po performansama ravnopravan.
Vidjet cemo u Maleziji, to je ipak brza staza.
Vidjet cemo u Maleziji, to je ipak brza staza.
- darky
- Profesionalni vozač
bravo dečki, malo je SC pokvario stvari, ali svejedno
Bikovi su ukročeni, konačno

Bikovi su ukročeni, konačno

- Mika_bar
- Početnik
Puno sreće za Vettela danas , prvo mu MSC odustane a poslje i SC donese drugo mjesto i uzme nam cistu 1-2 pobjedu, Lewis će morati poraditi na čuvanju guma, Button ponovo pokazao da je pravi majstor !
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Čestitke McLarenu i Buttonu. 

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Šteta što smo danas izgubili jednu poziciju, ali odličan početak! Bio sam u strahu da nam neće prisjest onaj SC, ali dobro je prošlo. Očekujem obje titule ovu godinu. 

-
- Profesionalni vozač
Obojica su podjednako trosili gume. Nije Hamilton bio nista losiji od Buttona po tom pitanju, nazalost do bolida je. Oba su vozili samo prvi stint na meksim gumama, tvrdje su im trajale koliko su drugima trajale mekse.Mika_bar je napisao/la:Puno sreće za Vettela danas , prvo mu MSC odustane a poslje i SC donese drugo mjesto i uzme nam cistu 1-2 pobjedu, Lewis će morati poraditi na čuvanju guma, Button ponovo pokazao da je pravi majstor !
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Ma svaka čast momcima, stvarno su svi odradili odličan posao. Bombastičan početak sezone i samo treba tako nastaviti! Za mene play of the day je bilo ono zaustavljanje Jensona i Lewisa odma jedan za drugim. Mislim da to u normalnim okolnostima još nismo vidjeli, a bilo je svega 10sec razlike između njih 2. Na žalost SC je shebao malo stvar ali šta ćeš...
- Mika_bar
- Početnik
Na kraju prvog stinta Lewis je gubio 1 sek u odnosu na Buttona, znači gume su otšle, dok je Button još uvijek izvlačio dobra vremena, a poslje na tvrdim Button odveze 2 kruga zaredom fl, onda malo pusti gas i onda opet odvozi fl, dok kod hamija kad vremena počnu padat idu samo prema dole i ne može više izvući tako brzi krug ko Button, to se sve vidi ako pratiš live timing.
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Ono što mi se čini izvjesno da ćemo sljedeće godine uz Alonsa i Vettela imati još jednog dvostrukog svjetskog prvaka(a tu ne mislim na Kimia),samo je pitanje kojeg 

...put u raj nije posut ružama...