Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Dani
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Re: Formula 1 team - McLaren

Post Postao/la Dani »

Svi zaboravljate 2008. gdje je Hamilton pomeo konkurenciju u Australiji.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

senamozart je napisao/la:da i mene sada to zanima kako je cedevita tako pala s obzirom da imaju adriana u svojim redovima.
čuj u dizajnu je sve na ivici noža, i samo malo previše ili premalo, odmah imaš zaostatak
nije bitno zakaj su pali, bitno je da su pali, sad će biti interstantna sezona.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

E a ovo s provjerom bolida nebi me čudilo da se RB zalil i na mclaren. Pa su zamolili fiu da molo pogleda pa im javi kaj i kak imaju
Darkness rises when silence dies
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ma bit će to sve u redu, McLaren je najlegalniji bolid na svijetu. (sad zvučim ko Zdravko Mamić).
Bilo bi sramota išta zabranit na takvoj ljepoti, nek pozabranjuju one sve grdobine od auti.

Nego, kaj se tiče utrke, neka bolji pobjedi (od naše dvojice), samo neka se ne skrše međusobno ko u Kanadi.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

volio bi da je ova brzina McLarena stvarna i konstantna brzina a ne samo zbog staze i niže temp asfalta (24stp) što je do sad uvjek pogodavalo nama. Nadam se da je novi auto promjenio karakter te da će i u paklenijim uvjetima gume se normalno trošiti.

Držim fige za prolaz našeg dvojca napred kroz prvi zavoj a onda nek pobjedi bolji :)
slika
Mika_bar
Početnik
Početnik

Post Postao/la Mika_bar »

McLewis je napisao/la:
Mika_bar je napisao/la:Strašan krug! =D>
Malo vremena po sektorima:
http://www.formula1.com/results/season/ ... times.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zanimljivo je usporediti sa rezultatima prošlogodišnjih kvalifikacija, McLaren je ravnomjerno po 2 desetinke po sektoru sporiji nego lani, a razlika kod RBR je drastična, Vettel 0,5 sek sporiji u s1, a čak 1,2 sekunde sporiji u s3!
a button i hamilton su stvarno u tisućinkama razlike imali....
Znam da je još rano za neke dugoročne prognoze, ali sve mi miriše na epsku sezonu McMa [-o< :klanjanje: i borbu Lewis - Jenson za drugi naslov...
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

senamozart je napisao/la:gringo nemoj se više molim te zezati.nakon jutrošnje euforije samo je to falilo.
gdje ti to pratiš.
To su bili glasovi iz paddocka ;) , a i BBC je kasnije spomenio tu stvar: "McLaren had some nervous moments after qualifying when governing body the FIA spent three and a half hours checking their car to ensure it complied with the rules.
There was some concern about the height of the front wing, but it was eventually cleared."
LINK
slika
Mika_bar
Početnik
Početnik

Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

gringo73 je napisao/la: Prvi put nakon Valencije 2009 da je naš CIJELI prvi red. :D Braaaaavo!!!
Dečki sa službene McM stranice su zaboravili na Valenciju :D
1st all-McLaren front row since Hungary 2008
LINK
IH!

Post Postao/la IH! »

Uhhhhhhhh kako ovo obecavajuce i mocno djeluje.... =D>

Samo da se nesto ne iskomplikuje...ovo bi mogla biti pozitivno brutalna sezona za nas :biggrin:
slika
slika
WilliamsFW14
Navijam za: Williams

Post Postao/la WilliamsFW14 »

Ne bih baš tako žurio sa zaključcima.. Budući da još nismo niti prvu utrku vidjeli, ok na kvalifikacijama su se iskazali i to u najboljem mogućem izdanju ali ne zaboravimo 6 svjetskih prvaka je na stazi a početak je već preuzbudljiv, zaključke ćemo donositi na kraj sezone.. Go Williams and Bruno :)
If you have God on your side, everything becomes clear. Ayrton Senna
Slaven Oprosti
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Slaven Oprosti »

Treba dočekati Kuala Lumpur i vidjeti kako tamo stoje na dugačkim pravcima. Ako tamo budu bar u egalu sa Mercedesom i Lotusom ja im odmah potpisujem ekipni pehar. Ovo jutros je stvarno moćno izgledalo.
Zadnja izmjena: Slaven Oprosti, dana/u 17 ožu 2012, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
"If you don't come walking back to the pits every once in a while holding a steering wheel in your hands, you're not trying hard enough"- Mario Andretti
slika
Buba
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Mclaren i Mercedes

Post Postao/la Buba »

zadnji put je Mclaren imao 1-2 u Australiji 1998. na pocetku sezone,u 4 ujutro je pocinjala utrka, do 3 ujutru su se cekale kvale jer su tada pocinjale....apsolutno unistavanje konkurencije od strane Mclarena tada na kvalama (Hakkinen i Coulthard) su pojeli sve, sto u kvalama sto u utrci,nedodirljivi su bili od samog starta,uzivanje za gledati ta sezona,bilo je prelijepo biti navijac Mclarena te godine i tadasnji mp4-13 dizajniran od strane Neweya koji nam sada zadaje toliko glavobolje.
Ovo mi ipak ne mirise na tu fantasticnu sezonu,mislim da ce se vise znati kroz 3-4 utrke i mislim da ce RB biti i dalje veliki igrac,ali ovako dobar start nisu imali odavno barem sto se kvala tice,vidjecemo sta donosi utrka za nekih 8-9 sati...
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
Mika_bar
Početnik
Početnik

Buba je napisao/la:zadnji put je Mclaren imao 1-2 u Australiji 1998. na pocetku sezone,u 4 ujutro je pocinjala utrka, do 3 ujutru su se cekale kvale jer su tada pocinjale....apsolutno unistavanje konkurencije od strane Mclarena tada na kvalama (Hakkinen i Coulthard) su pojeli sve, sto u kvalama sto u utrci,nedodirljivi su bili od samog starta,uzivanje za gledati ta sezona,bilo je prelijepo biti navijac Mclarena te godine i tadasnji mp4-13 dizajniran od strane Neweya koji nam sada zadaje toliko glavobolje.
Ovo mi ipak ne mirise na tu fantasticnu sezonu,mislim da ce se vise znati kroz 3-4 utrke i mislim da ce RB biti i dalje veliki igrac,ali ovako dobar start nisu imali odavno barem sto se kvala tice,vidjecemo sta donosi utrka za nekih 8-9 sati...
Sječam se te utrke, bio sam na necijoj maturalnoj zabavi i onda doma na trku, onako pod "gasom" a Mika i McM rastura, divota!
Inače par puta mi se dogodilo da na te jutarnje utrke dolazim iz noćnog života i onda gledanje trke onako pod utjecajem alkohola, :zivili: :jezik: uvijek daje novu dimenziju doživljaju!
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Mika_bar je napisao/la:
Buba je napisao/la:zadnji put je Mclaren imao 1-2 u Australiji 1998. na pocetku sezone,u 4 ujutro je pocinjala utrka, do 3 ujutru su se cekale kvale jer su tada pocinjale....apsolutno unistavanje konkurencije od strane Mclarena tada na kvalama (Hakkinen i Coulthard) su pojeli sve, sto u kvalama sto u utrci,nedodirljivi su bili od samog starta,uzivanje za gledati ta sezona,bilo je prelijepo biti navijac Mclarena te godine i tadasnji mp4-13 dizajniran od strane Neweya koji nam sada zadaje toliko glavobolje.
Sječam se te utrke, bio sam na necijoj maturalnoj zabavi i onda doma na trku, onako pod "gasom" a Mika i McM rastura, divota!
Inače par puta mi se dogodilo da na te jutarnje utrke dolazim iz noćnog života i onda gledanje trke onako pod utjecajem alkohola, :zivili: :jezik: uvijek daje novu dimenziju doživljaju!
E brate, znam točno o čemu pričaš. :zivili:
Buba
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Mclaren i Mercedes

Post Postao/la Buba »

Rekoh ja da ce RB biti konkurentan,race pace na dijelovima i brzi od Mclarena,ali ako ista mrzim jeste kada Vettel dobije ovako sve na tanjiru,safety car i drugo mjesto,uvijek je nevjerovatan sreckovic u tim stvarima
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Nazalost McLaren jede gume. Da stvar bude gora Red Bull je po performansama ravnopravan.

Vidjet cemo u Maleziji, to je ipak brza staza.
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

bravo dečki, malo je SC pokvario stvari, ali svejedno =D> =D> =D> =D> =D>
Bikovi su ukročeni, konačno ;)
Mika_bar
Početnik
Početnik

Puno sreće za Vettela danas , prvo mu MSC odustane a poslje i SC donese drugo mjesto i uzme nam cistu 1-2 pobjedu, Lewis će morati poraditi na čuvanju guma, Button ponovo pokazao da je pravi majstor !
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Čestitke McLarenu i Buttonu. ;)
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Šteta što smo danas izgubili jednu poziciju, ali odličan početak! Bio sam u strahu da nam neće prisjest onaj SC, ali dobro je prošlo. Očekujem obje titule ovu godinu. :D
slika
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Mika_bar je napisao/la:Puno sreće za Vettela danas , prvo mu MSC odustane a poslje i SC donese drugo mjesto i uzme nam cistu 1-2 pobjedu, Lewis će morati poraditi na čuvanju guma, Button ponovo pokazao da je pravi majstor !
Obojica su podjednako trosili gume. Nije Hamilton bio nista losiji od Buttona po tom pitanju, nazalost do bolida je. Oba su vozili samo prvi stint na meksim gumama, tvrdje su im trajale koliko su drugima trajale mekse.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Ma svaka čast momcima, stvarno su svi odradili odličan posao. Bombastičan početak sezone i samo treba tako nastaviti! Za mene play of the day je bilo ono zaustavljanje Jensona i Lewisa odma jedan za drugim. Mislim da to u normalnim okolnostima još nismo vidjeli, a bilo je svega 10sec razlike između njih 2. Na žalost SC je shebao malo stvar ali šta ćeš...
Mika_bar
Početnik
Početnik

Na kraju prvog stinta Lewis je gubio 1 sek u odnosu na Buttona, znači gume su otšle, dok je Button još uvijek izvlačio dobra vremena, a poslje na tvrdim Button odveze 2 kruga zaredom fl, onda malo pusti gas i onda opet odvozi fl, dok kod hamija kad vremena počnu padat idu samo prema dole i ne može više izvući tako brzi krug ko Button, to se sve vidi ako pratiš live timing.
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Ono što mi se čini izvjesno da ćemo sljedeće godine uz Alonsa i Vettela imati još jednog dvostrukog svjetskog prvaka(a tu ne mislim na Kimia),samo je pitanje kojeg :biggrin:
...put u raj nije posut ružama...
Odgovori