što nije prvo potpisao samo za 2010 .?FerrariF1 je napisao/la:Nikad se nebi on vratio da ga nije Ferrari htio onda umjesto Masse pa je imao bolove u vratu i nije nastupio nikad ( steta) . Od tog Ferrari poziva mislim da ga je zelja minula poslije voznje Ferrari F2007 cini mi se taj je bio Onda cika Brown se konsultovao sa MSC i predlozio ideju da potpise 3 godisnji ugovor sa Mercedes GP team. Ja mislim da je to tak bilo
Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- F1NAC
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Michael Schumacher

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Mislim da njega nikad nije prošla želja za utrkivanjem, da nisu 2007e potpisali sa Kimijem sigurno bi on vozio tu sezonu za Ferrari, pogledaj da je uvjek bio u ekipi FerrarijaFerrariF1 je napisao/la:Nikad se nebi on vratio da ga nije Ferrari htio onda umjesto Masse pa je imao bolove u vratu i nije nastupio nikad ( steta) . Od tog Ferrari poziva mislim da ga je zelja minula poslije voznje Ferrari F2007 cini mi se taj je bio Onda cika Brown se konsultovao sa MSC i predlozio ideju da potpise 3 godisnji ugovor sa Mercedes GP team. Ja mislim da je to tak bilo

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Bio je gdje ce drugo biti nego u Ferrari_u A Kimi je potpisao odmah nakon sto je MSC odlucio da napusta F1 i steta one utrke 2006 japan kad je bio vodeci u svakom pogledu i nakon odlaska u box odmah motor prozvizdao ( prvi put te 2006 ) ja sam mislio da je neka sabotaza bila jer je svasta moguce 

Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Prvi put nakon par godina da je Ferrarijev motor tad otišo ak se dobro sjećamFerrariF1 je napisao/la: motor prozvizdao ( prvi put te 2006 )

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
Imao je tu prste onaj gad naperlitani Luca Cordero di Montezemolo. Samo MS mirno spava za razliku od njega.FerrariF1 je napisao/la:Bio je gdje ce drugo biti nego u Ferrari_u A Kimi je potpisao odmah nakon sto je MSC odlucio da napusta F1 i steta one utrke 2006 japan kad je bio vodeci u svakom pogledu i nakon odlaska u box odmah motor prozvizdao ( prvi put te 2006 ) ja sam mislio da je neka sabotaza bila jer je svasta moguce

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Nebi reko da je on sam odlučio da će napustit F1, rekao bi da su u Ferrariju htjeli mlađeg vozača i njega otjeraliFerrariF1 je napisao/la:Bio je gdje ce drugo biti nego u Ferrari_u A Kimi je potpisao odmah nakon sto je MSC odlucio da napusta F1 i steta one utrke 2006 japan kad je bio vodeci u svakom pogledu i nakon odlaska u box odmah motor prozvizdao ( prvi put te 2006 ) ja sam mislio da je neka sabotaza bila jer je svasta moguce
U čemu ti je fora da boldaš svoj tekst?

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Bilo bi zanimljivo gledat Alonsa i Shumija zajedno u Ferrariju. 

- 7Times
- Navijam za: MSC
Izgleda da Benz ide van...
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Navijam za: Schumachera
???7Times je napisao/la:Izgleda da Benz ide van...
link ili imas hanc?

jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- Igor18
- Veteran
Mercedes has re-established its Junior Team for 2012, meaning a return of dramatic poses and leather jackets - as previously seen with Michael Schumacher when he partnered Heinz-Harald Frentzen and Karl Wendlinger in 1990. The seven-time Word Champion is now serving as role model to Germany’s Christian Vietoris, Spaniard Roberto Merhi and Robert Wickens of Canada.
The new Junior Team trio will spend 2012 in DTM, piloting the brand-new Mercedes AMG c-class Coupé as 91-time Grand Prix winner Schumacher watches on.
“I clearly remember the early stages of my career and what I gained from my time in the Mercedes-Benz Junior Team - both on and off the track,” says Schumacher. “It taught me the best way of working with the engineers and helped me build a professional relationship to the media.
“I'm excited to see how Christian, Roberto and Robert develop - they're certainly going to have a great time - and I enjoyed meeting them in Barcelona to offer a few tips from my own experiences. Being selected as a member of the Mercedes-Benz Junior Team is really something to be proud of.”
After Schumacher competed in sports cars with a Sauber-Mercedes prototype, Peter Sauber helped pave the way towards his Formula 1 debut with Jordan in 1991.
Michael is faster than you!!
- Domi
- Profesionalni vozač
Ajmo konačno malo sreće Gazdi i sutra dobar rezultat, stvarno je zaslužio 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Navijam za: SCH
Šteta što njemu nisu zadnje gume tako profunkcionirale 

- Buba
- Rezervni vozač
- Navijam za: Mclaren i Mercedes
Radi se o dva razlicita set-up-a....Rosbergu su mjenjali set-up pred Q3,koristili su onaj sto brze zagrijava gume,to moze biti mac s dvije ostrice sutra ako se u utrci temperatura popne iznad 20 celzija,dok je Schumacher kao i vecina grid-a odlucila se za slabije grijanje guma ocekujuci sutra vece temperature...vremenska prognoza govori da bi se moglo desiti da temperatura sutra ne predje 19 stepeni sto bi islo u korist rosbergu...
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
-
- Navijam za: SCH
Uf
Pa sve prognoze govore da ce sutra bit malo hladnije nego danas... 

- Domi
- Profesionalni vozač
- 7Times
Ja samo cujem: not bad.
- Igor18
- Veteran
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vRTNn-i3 ... re=related[/youtube]
- alien_ri
Za popizdit
M.Schumacher:
"Those who have come into Formula One without experiencing cars devoid of electronic aids will find it tough. To control 800 horsepower relying just on arm muscles and foot sensitivity can turn out to be a dangerous exercise."
"Those who have come into Formula One without experiencing cars devoid of electronic aids will find it tough. To control 800 horsepower relying just on arm muscles and foot sensitivity can turn out to be a dangerous exercise."
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
- Domi
- Profesionalni vozač
Neće pa neće 

- Igor18
- Veteran
- alien_ri
Ma je ne mogu vjerovat koji je on maler. Veliko steta 

M.Schumacher:
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
- Igor18
- Veteran
sve mi baca na kimijevu 05 godinu.. brz bolid a stalno pehovi
Michael Schumacher said he was not angry with his Mercedes pit crew after having to retire from the Chinese Grand Prix, having been in the fight for his first victory since returning to Formula 1.
The Mercedes driver was forced to stop his car on lap 15 after one of his mechanics failed to secure the right front tyre properly during his pitstop.
Schumacher had run in second position behind team-mate Nico Rosberg in the early stages.
The seven-time champion was upbeat after stopping, however, claiming that the positive was that his team has found the soft spot to make the tyres work properly, after having struggled with them in the first two races.
"I noticed in Turn 3 that something was wrong with the front right tyre," Schumacher told the BBC. "Already by Turn 6 there was quite a bit of smoke and damage and I thought it was better to stop before I did some serious damage to the car.
"I don't have any hard feelings. I feel a bit sorry for one of my boys that I guess he feels responsible, but it's part of the game.
"We were looking strong. We told you guys that we were having too much wear in Australia and we were not having enough wear in Malaysia, so there must have been a middle way. It looks like we found the way."
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Schumi kaže da konačno može voziti stilom kojim je navikao voziti cijeli život.Možda to najavljuje bolju budućnost.
"Stvar je vrlo jednostavna," izjavio je Schumacher za brazilske novine O Estado de S.Paulo. "Stil kojim mogu voziti ovaj bolid je isti stil kojim vozim cijeli život."
"Ako danas pogledate moju vožnju i usporedite je s mojim vožnjama od prije deset godina, vidjet ćete da se nije puno toga promijenilo. Ali, ako pogledate 2010. i 2011., vidjet ćete da moje ruke nikad nisu prestajale raditi. To mi, jednostavno, nije odgovaralo," objasnio je Schumacher.
"Bit će to isti osjećaj kao kad sam se prvi put s Benettonom i Ferrarijem popeo na pobjedničko postolje," nadovezao se. "Kada sam počinjao s tim momčadima, zaostajali smo tako puno da o pobjedama i postoljima nisam niti mislio. Ali, nakon puno, rekao bih višegodišnjeg, rada došli smo u poziciju s koje se možemo boriti."
"Ljudi uglavnom nemaju ideju o tome koliko je stvari potrebno promijeniti i koliko je napora i investicija potrebno uložiti da bi se ovo događalo. Imam 43 godine i opet prolazim kroz sve, ali zato što volim svoj posao," zaključio je.