upravo tako, alonso je bio bolji i brži, da je to bio massa sve ovo se nebi dogodilo...rooky je napisao/la:evo kako je alonso bio bolji i brzi.Ferrari F1 tim je kažnjen sa 100.000 dolara zbog primjene timskih odredbi na današnjoj V.N. Njemačke.
FIA je kaznila momčad iz Maranella zbog incidenta koji se dogodio u 48. krugu utrke, kada je Felipeu Massi radio vezom javljeno da propusti vodeću poziciju Fernandu Alonsu.
Momčad je ovime prekršila članak 39.1 sportskog pravilnika, kojim je zabranjena primjena timskih odredbi, te članak 151c, kojim je zabranjeno ugrožavanje ugleda sporta.
Cijeli slučaj proslijeđen je FIA-inom svjetskom motor sport vijeću, koje će dodatno razmotriti cijelu situaciju, te donijeti odluku o eventualnim dodatnim sankcijam
Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: F1
Re: Felipe Massa
- sunseeker
- Profesionalni vozač
zašto onda nisi rekao 2?nikolaa je napisao/la: Nisam mislio bukvalno 10 bolida..o Boze!!!
Za mene je.Massa je veliki dio ovog dobrog vikenda za Ferrari i ne moze se po njemu pljuvati u svakom postu.Navijam za Ferrari i drago mi je kada vidim u parce fermeu na 1-2 dva crvena bolida za znakom Cavallino Rampante..
Massa je danas ucinio mnogo, a ti ga bez pardona pljujes u svakoj tvojoj rijeci.Zamisli da je na njegovom mjestu bio Weber ili Vettel, e onda bi vidjeli dva bolida pokraj staze, a ne na trijumfu..
pljujem ga jer sam se danas razočarao u vozača za kojeg sam jedino mislio da ima soli u glavi i da zna što, kad i kako treba napraviti......
eto, razočaran sam i ljut
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
sunseeker je napisao/la:zašto onda nisi rekao 2?nikolaa je napisao/la: Nisam mislio bukvalno 10 bolida..o Boze!!!
Za mene je.Massa je veliki dio ovog dobrog vikenda za Ferrari i ne moze se po njemu pljuvati u svakom postu.Navijam za Ferrari i drago mi je kada vidim u parce fermeu na 1-2 dva crvena bolida za znakom Cavallino Rampante..
Massa je danas ucinio mnogo, a ti ga bez pardona pljujes u svakoj tvojoj rijeci.Zamisli da je na njegovom mjestu bio Weber ili Vettel, e onda bi vidjeli dva bolida pokraj staze, a ne na trijumfu..
pljujem ga jer sam se danas razočarao u vozača za kojeg sam jedino mislio da ima soli u glavi i da zna što, kad i kako treba napraviti......
eto, razočaran sam i ljut

Nema svrhe s tobom raspravljati, ZAISTA!!!
FORZA FERRARI!!!
- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
Trebali su kazniti Alonsa s 30 sec dodatnog vremena pa vise nebi bilo timskih odredbi... Mutavo do kraja, ipak ja imam osjecaj da je Massa pobijedil i zato bum njemu cestital na (za mene) prvom mjestu...
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- rooky
- Navijam za: Mclaren mercedes
ma ja upravu si. uzeli im pare onako mora daim je zafalilo pa eto kaznili cisto onako. alonso je bio brzi...hahahahasunseeker je napisao/la:upravo tako, alonso je bio bolji i brži, da je to bio massa sve ovo se nebi dogodilo...rooky je napisao/la:evo kako je alonso bio bolji i brzi.Ferrari F1 tim je kažnjen sa 100.000 dolara zbog primjene timskih odredbi na današnjoj V.N. Njemačke.
FIA je kaznila momčad iz Maranella zbog incidenta koji se dogodio u 48. krugu utrke, kada je Felipeu Massi radio vezom javljeno da propusti vodeću poziciju Fernandu Alonsu.
Momčad je ovime prekršila članak 39.1 sportskog pravilnika, kojim je zabranjena primjena timskih odredbi, te članak 151c, kojim je zabranjeno ugrožavanje ugleda sporta.
Cijeli slučaj proslijeđen je FIA-inom svjetskom motor sport vijeću, koje će dodatno razmotriti cijelu situaciju, te donijeti odluku o eventualnim dodatnim sankcijam
:...::: // Hamilton United \\...:::
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
A vidis ja bi to poslao Alonsu i njegovom trkacem inzenjeru...sunseeker je napisao/la:već je proizašla.....100 000, a da sam ja stefano laganini bi ju proslijedio u brazil...ili monaco di je već prijavljen......_dreamer_ je napisao/la:s ovim se ne slazem, da je Massa to htio prihvatiti onako "bez problema", onda ne bi tim doveo u ovu situaciju vec je zajedno sa Smedleyem napravio od svega veliko kino... Ne kritiziram ga, razumijem ga, ali je sa preociglednim propustanjem definitivno stvorio probleme Ferrariju iz kojih ce barem proizici novcana kazna... toliko o tome "bez problema"...nikolaa je napisao/la:
Massa, je mislim bez problema prihvatio cinjenicu da mora pokloniti pobjedu Fernandu.Jer razum govori kako sam nema sanse u prvenstvu, tako da je po mom misljenju poslije prvog zavoja znao sta treba uciniti.
Cestitam Felipe!!!

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- sunseeker
- Profesionalni vozač
zato što je brži od masse?Felipe Massa je napisao/la: A vidis ja bi to poslao Alonsu i njegovom trkacem inzenjeru...
-
- Svjetski prvak
Ne,vec zato sto nezna preteci na normalan nacin ,pa Massa mora stati da bi ovaj prosao pored njega.sunseeker je napisao/la:zato što je brži od masse?Felipe Massa je napisao/la: A vidis ja bi to poslao Alonsu i njegovom trkacem inzenjeru...

- l3n00x
- Navijam za: alonso
ma ja upravu si. uzeli im pare onako mora daim je zafalilo pa eto kaznili cisto onako. alonso je bio brzi...hahahaha[/quote]
neznam koju si ti utrku gledao pa ti je smiješno i čudno za prihvatit da je alonso bio brži ,ferari napravio danas super posao ,massa-dobra utrka,pokazao da super vozi kad je na 1.poziciji
neznam koju si ti utrku gledao pa ti je smiješno i čudno za prihvatit da je alonso bio brži ,ferari napravio danas super posao ,massa-dobra utrka,pokazao da super vozi kad je na 1.poziciji
- sunseeker
- Profesionalni vozač
da je massa brži nikad se nebi doveo u ovu sitacijuFelipe Massa je napisao/la: Ne,vec zato sto nezna preteci na normalan nacin ,pa Massa mora stati da bi ovaj prosao pored njega.
-moja diskusija o ovoj lakrdiji ovime prestaje-
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Q: Then Fernando got past you. Was that your decision to let him past?
FM: Yeah, definitely.
Q: Yes, definitely?
FM: (No verbal answer)
FM: Yeah, definitely.
Q: Yes, definitely?
FM: (No verbal answer)
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- Saša
- Navijam za: USF1
čestitamosunseeker je napisao/la:da je massa brži nikad se nebi doveo u ovu sitacijuFelipe Massa je napisao/la: Ne,vec zato sto nezna preteci na normalan nacin ,pa Massa mora stati da bi ovaj prosao pored njega.
Bolje biciklom u kurvanje,nego Mercedesom na utrku
-
- Svjetski prvak
Bio je dovoljno brz da ga Alonso nije mogao napasti.sunseeker je napisao/la:da je massa brži nikad se nebi doveo u ovu sitacijuFelipe Massa je napisao/la: Ne,vec zato sto nezna preteci na normalan nacin ,pa Massa mora stati da bi ovaj prosao pored njega.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Da se tako kažnjava jedan vozač ralya ne bi se mogao pohvaliti da je bivši svjetski prvak u f1zagor je napisao/la:Trebali su kazniti Alonsa s 30 sec dodatnog vremena pa vise nebi bilo timskih odredbi

...put u raj nije posut ružama...
- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
Da je tad "najbolji" vozac u F1 mogao biti brzi od novaka mozda se isto nebi mogao pohvaliti da je bivsi prvak f1...Chuck Norris je napisao/la:Da se tako kažnjava jedan vozač ralya ne bi se mogao pohvaliti da je bivši svjetski prvak u f1zagor je napisao/la:Trebali su kazniti Alonsa s 30 sec dodatnog vremena pa vise nebi bilo timskih odredbi

Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Vidjet ćemo kakva će biti odluka WMSC ali ako bude veoma nepovoljna po Ferrari mogli bi Massa i Smedley imati problema a možda na kraju sezone dobiju i otkaz.
Smedley bi mogao imati problema zbog tim radija i onog Good boy , sorry.
Massa bi mogao imati problema zbog načina na koji je pustio Alonsa.
Mislim da su to morali uraditi mnogo bolje;
-ili biti face i ne propustiti Alonsa bez obzira na Domenicalijevu naredbu, ako nas i dalje budete pritiskali rećemo vas FIA;
- ili to uraditi mogo bolje i uverljivije, jedno par krugova navodne borbe sa Alonsom i onda prolazak Alonsa naravno ne tako očit.
Ovo što su uradili Massa i Smedley danas nije ni jedno ni drugo.
Ako bude WMSC drastično kaznila Ferrari mislim da će neko morati otići iz Ferrari-ja, pošto Domenicali kod našeg poglavice LDM ima veliki kredit, mislim da su veće šanse da u tom slučaju iz Ferrarija odu Massa i Smedley.
-ili biti face i ne propustiti Alonsa bez obzira na Domenicalijevu naredbu, ako nas i dalje budete pritiskali rećemo vas FIA;
- ili to uraditi mogo bolje i uverljivije, jedno par krugova navodne borbe sa Alonsom i onda prolazak Alonsa naravno ne tako očit.
Ako bude WMSC drastično kaznila Ferrari mislim da će neko morati otići iz Ferrari-ja, pošto Domenicali kod našeg poglavice LDM ima veliki kredit, mislim da su veće šanse da u tom slučaju iz Ferrarija odu Massa i Smedley.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
domenicalli treba van, jer trka je super se odvijala i onda ono sr*nje (kad moram tako rec,) uglavnom dobra trka odličan start neka tako nastavi (ne mislim na propustanje
)

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Svjetski prvak
Bolje Massa da ode ,nego da ostane u Ferrariju pa da mu nedaju da se trka.
Vjerujem da bi vecina navijaca Ferrarija bila zadovoljna njegovim odlaskom.

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Zbilja ne znam sta hoces s time reci. Kimi je vec bio ispao iz utrke za naslov, i to je tako bilo. Isto tako, Felipe ga je propustio kroz boks 2007 na svojoj domacoj utrci, i time pomogao Kimiju da dodje do naslova. Tako da jedino iz ovog posta mogu zakljuciti da ides namjerno provocirati navijace Felipe-a.sunseeker je napisao/la:
dali se i tad kiselo pozdravio?
Ako je vec bio dogovor takav, onda su Massu trebali malo duze ostaviti u boksu kada je isao po promijenu guma, i mirna Bosna. I ako ce vec netko morati otici, bilo bi uredu da ode SD, jer je imao svojih lijepih bisera od kako je preuzeo kormilo Ferrarija.F2004_the_best_ever je napisao/la:Vidjet ćemo kakva će biti odluka WMSC ali ako bude veoma nepovoljna po Ferrari mogli bi Massa i Smedley imati problema a možda na kraju sezone dobiju i otkaz.

-
- Navijam za: Ferrari [Alonso]
Ja prvi bi....
Imali Kubicu koji se sam nudio duplo bolji vozac i oni iz milosti zbog one nesrece potpisali novi ugovor sa massom...
Imali Kubicu koji se sam nudio duplo bolji vozac i oni iz milosti zbog one nesrece potpisali novi ugovor sa massom...
- Ferrari-BiH
- Veteran
Da li bi ti bio zadovoljan da vidis Massu u nekoj Force Indiji ili Sauberu, pa da mu uspjeh bude osvojiti bod. Da mu nije bilo Ferrarija nikada ne bi okusio slast pobjede i slast polea. Kada je dolazio u Ferrari, dolazio je da bude drugi vozac, bas kao i ona dva prije njega (Irwine i Rubens). Ferrari je znao da je Massa tip vozaca koji se ne buni, ali sa pobjedama je dosla pohlepa i zelja za necim vecim (sto je sasvim normalno) ali u Ferrariju smatraju da Massa nije za to nesto vece. Ako Massa zeli naslov, onda ili ce morati biti pola sekunde brzi od Alonsa, ili ce morati otici u McLaren ili RBR, ili mozda u Lotus koji ce sljedece godine biti kao BGP prosle (mozda).Felipe Massa je napisao/la:Bolje Massa da ode ,nego da ostane u Ferrariju pa da mu nedaju da se trka.
Sto se danasnje utrke tice, Massa je trebao pobijediti, ali nakon sto sam procitao ono sto je Chuck Norris zalijepio u namjenskoj temi za ovu utrku, onda pocinjem da vjerujem da je sve OK.
Istina, Alonso ga nije pretekao....a je li mogao? Vjerujem da jeste, da je bio Hamilton ili Vettel, siguran sam da bi Alonso krenuo u napad, pa sta bude. Ali zasto rizikovati izbacivanje oba bolida, kada mozes jednostavno ovako.
Massa je odavno gnjevan na Alonsa, danas se to vidjelo prilikom onog pokusaja preticanja, kada mu je poslije hairpina zatvorio vrata, da Alonso nije usporio doslo bi do sudara.
Massa jeste zrtva danas, ali nije ni on nevinasce.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
-
- Svjetski prvak
Cek .Ti kao navijac Ferrarija da li bi volio da Massa napusti tim?

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Hm.... Ferrari 2009=Lossebastian je napisao/la:Ja prvi bi....
Felipe unatoc onoj nesreci i s losim autom zavrsava ispred Kubice u BMW-u (koji je takodjer bio los), a toboze je odlican jer izvlaci iz auta (konkretno sada Renaulta)nemoguce.

Zanimljivo. No dobro, ako (kada) Felipe ode, uvijek ce se naci dezurnog pljuvaca koji ce ga popljuvati.
Danas start Masse odlican ( uvijek napomenem, jer je odlican starter,ne sjecam se kada je " zaspao " na startu) rijetko tko da to pohvali, a kada bi to netko drugi napravio on je Kralj, Car...
Ah, ta dvostruka pravila....

- Ferrari-BiH
- Veteran
Naravno da ne bih volio, ali ako zeli naslov mora odvesti od pocetka sezone svaku utrku ovako, i onda ce Alonso (ili neko drugi) propustiti njega, a ne probuditi se negdje na pola sezone i odmah praviti galamu.Felipe Massa je napisao/la:Cek .Ti kao navijac Ferrarija da li bi volio da Massa napusti tim?
Nemam nista protiv Masse, samo mislim da ni vi (njegovi navijaci) niste sasvim upravu.
Alonso od pocetka sezone je bolji od Masse i to je cinjenica. Massa se treba pomiriti s njim i pomoci mu da osvoji titulu, a sljedece godine zapet od prve utrke, pobjedjivati Alonsa u kvalama pa i u utrkama. Jedino tako moze pokazati da je brzi. I ne gubiti bodove bezveze.
I da....
Kubica za mene nije nikakav vozacina, trenutno nema konkurentnog kolegu da bi se moglo reci je li Renault kanta ili je stvarno dobar. A danas se vidjelo da mu snage ne nedostaje (u dvoboju sa Mercedesom).
Kubica se stalno uzdize na nebesa, a nikada se nije mogao odvojiti od Heidfelda...
I za Scuda... Start odlican iz prva 2 reda, Massa odlican ako izadje na celo, kada treba preteci nekoga belaj, kada se vrijeme mijenja belaj...
Odlican, ali za drugog vozaca. TRENUTNO.
Zasluzio je titulu, ali iz MS-ovog primjera vidimo da se u F1 ne racuna minuli rad
Zadnja izmjena: Ferrari-BiH, dana/u 26 srp 2010, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu