Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
sebastian
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari [Alonso]

Re: Felipe Massa

Post Postao/la sebastian »

jebiga izvini al vozacu koji vozi po kisi kao sto bi ja vozio i izigrava sprdnju sa crvenim bolidom ja se nisam i necu nikad diviti .

naravno da sam u utrci za njega al kad bi otisao nebi mi skodilo,dapace

Scuderia je napisao/la:
sebastian je napisao/la:Ja prvi bi....

Imali Kubicu koji se sam nudio duplo bolji vozac i oni iz milosti zbog one nesrece potpisali novi ugovor sa massom...
Hm.... Ferrari 2009=Los
Felipe unatoc onoj nesreci i s losim autom zavrsava ispred Kubice u BMW-u (koji je takodjer bio los), a toboze je odlican jer izvlaci iz auta (konkretno sada Renaulta)nemoguce. :roll:

Zanimljivo. No dobro, ako (kada) Felipe ode, uvijek ce se naci dezurnog pljuvaca koji ce ga popljuvati.

Danas start Masse odlican ( uvijek napomenem, jer je odlican starter,ne sjecam se kada je " zaspao " na startu) rijetko tko da to pohvali, a kada bi to netko drugi napravio on je Kralj, Car...

Ah, ta dvostruka pravila.... :|

i jos nesto kad si vec toliko zapeo da ga branis:

objasni molim te kako je Kubica ove godine ispred Masee u realno gledajuci duplo losijem bolidu ??
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

sebastian je napisao/la:Ja prvi bi....

Imali Kubicu koji se sam nudio duplo bolji vozac i oni iz milosti zbog one nesrece potpisali novi ugovor sa massom...
a sunce ti poljubim,pa mogu mislit kakve bi tek onda team radioe slušali od strane alonsa kad ga kubica malo očeše,ne ostavi prostora u dvoboju...mislim da bi tražio da mu netko u boksu dok se mijenjaju gume obriše suze iz očiju :D
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

sebastian je napisao/la:jebiga izvini al vozacu koji vozi po kisi kao sto bi ja vozio i izigrava sprdnju sa crvenim bolidom ja se nisam i necu nikad diviti .
Neznam sto se odmah hvatate svi Silverstona 2008.Sto ne pogledas Brazil 2008??
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Felipe Massa je napisao/la:
sebastian je napisao/la:jebiga izvini al vozacu koji vozi po kisi kao sto bi ja vozio i izigrava sprdnju sa crvenim bolidom ja se nisam i necu nikad diviti .
Neznam sto se odmah hvatate svi Silverstona 2008.Sto ne pogledas Brazil 2008??
It's me again :bye: :biggrin:
Jbg prijatelju, nema kisne utrke da je Massa dobro odvezao. Cak i na slobodnjacima za ovu utrku uspio je jedva nekako sastaviti 5 krugova bez da se izvrti
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Može pitanje za sve Massine navijače?
Šta je to ove sezone Massa pokazao u Ferrariju dobroga (izuzevši današnju utrku).
I u kvalifikacijama i na utrkama je bio IZA Fernanda...
Neki pričaju priče da Alonso ne zna preteći drugačije, a upravo nešto slično tome Massi fali. Nema drskosti ni hrabrosti u većini slučajeva. A tako neće nikada osvojiti naslov i ostat će vozač u sjeni u Ferraiju. Znam da se sad mnogi neće složiti sa mnom, ali to je činjenica.
sebastian
Navijam za: Ferrari [Alonso]

Post Postao/la sebastian »

A i ovo danas je bio splet okolnosti ......

vettelov kasni start i onda je otisao do zida sa alonsom massa je pravovremeno startao i isao ravno.... alonso je dokazao koliko je danas bio brzi kad se odmaknuo 3-4 sek pa ponovno priblizio massi na rep...
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Felipe Massa je napisao/la:Bolje Massa da ode ,nego da ostane u Ferrariju pa da mu nedaju da se trka.
Vjerujem da bi vecina navijaca Ferrarija bila zadovoljna njegovim odlaskom.
Niko ne brani Massi da se trka ali kad je u pitanju borba sa Alonsom situacija je takva da on mora pustiti Alonsa jer je to u interesu Ferrarija, ja bih volio da je situacija obrnuta ali šta da se radi.
Ja ne bih volio da Massa ode iz Ferrarija on je ipak Ferrari-jevo dijete i draži mi je od Alonsa.
Massa mora da bude mudar što se tiče ove situacije, mora da pomaže Alonsu do kraja sezone ali ne na tako očit način kao danas, jer je to u interesu Ferrarija a i na taj način da još više stekne simpatije kod Ferrarija prije svega inžinjera. Biće do kraj sezona situacija kad će između Masse i Alonsa biti vozača i Massa neće morati da pusti Alonsa.
Massa već sad treba da se polako okreće sljedećoj sezoni da vidi šta to Ferrari sprema za sljedeću sezonu, ovaj bolid mu ne odgovara ima dosta problema sa gumam i gripom, Massa se mora nadati da će sljedeći bolid biti konkurentniji od početka sezone od F10 i da će njemu odgovarati.
Ako sljedeće sezone bude od početka Massa imao kokurentan bolid i bolid koji će mu odgovarati, sigurno je da će moći u nekim utrkama pobjediti Alosna, pobjeđivao je Schumachera, Kimija pa zašto ne bi i Alonsa, momčadskih naredbi nije bilo na početku ove sezone, Australija, Malezija, vjerujem da i početkom sljedeće sezone neće biti momčadskih naredbi. Alonso šta god da uradi ove sezone sljedeće će biti pod još većim pritiskom, imat će veliku borbu sa Hamilton i Vettelom, to Mssa može iz drugog plana da iskoristi tu njihovu borbu i da skupi veliki broj poena.
Massa sada ne smije da se sukobljava sa ekipom, mora da ih pridobije na svoju stranu i da to iskoristi sljedeće sezone, znam da to nije lako ali Massa mora da bude sada pametan. ;)
Zadnja izmjena: F2004_the_best_ever, dana/u 26 srp 2010, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

@Ferrari-BiH ,slazem se ja s tobom.Felipe nije vozac koji voli kisu i to stoji.Ali zasto se uvijek uzimaju oni najgori detalji ??
@Schumy.d Prva utrka u Bahrainu je bila sasvim dobra.Da je bolid bio bolji sigurno da bi bilo i boljih rezultata.Ali isto tako da je on vozio malo agresivnije i napadao bilo bi bolje. Slazem se da jednostavno nesto mu fali i da nije to onaj stari Massa.Ali danasnjom utrkom me je podsjetio na najbolje trenutke i zaista sam vjerovao da ce pobjediti ,ali onda Smadley se javlja ,a meni suza na oko krene.
Jesi ga vidio nakon utrke u kakvom je bio stanju?? Jedino gore mu je bilo kad je izgubio naslov u Brazilu.Mozda nije ove sezone dobar kako se ocekivalo ,ali sigurno da je zasluzio pobjedu ,ali eto i nju su mu oduzeli.Kao malom djetetu kad oduzmu igracku i daju je drugom,tako se danas on osjecao.
Koliko god ove sezone bio los ,mislim da ga je ovo ubilo. :(
slika

Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

sebastian je napisao/la:
i jos nesto kad si vec toliko zapeo da ga branis:

objasni molim te kako je Kubica ove godine ispred Masee u realno gledajuci duplo losijem bolidu ??
Ja ti samo govorim sta je bilo prosle sezone.
Sto se tice drugog dijela....

Pehovi.

@Ferrari BiH.
Ne znam, dobar je starter kada treba krenuti iza. Sto se tice pretjecanja, pada mi napamet Silverstone 2007, kada je krenuo iz boksa ( ako se ne varam zbog kvara, ako grijesim, ispravi me), te zavrsio na petom mjestu. ;)

Jbg. ne voli kisu, to stoji, ja kao njegov navijac ne bjezim od toga, no opet, sjetim se onog Fuija 07-me kada je s Kubicom imao onaj dvoboj za poziciju, te ga dobio. Takodjer se sjetim one Monze 08-me kada je jedini od vodecih uspio doci u Q3. Sjecam se kao da je to danas bilo, zadnja utrka 08-me, pred svojom domacom publikom, pod ogromnim pritiskom je uspio pobjediti. Ne bi o tome sta je bilo kasnije. Takodjer, ja i dalje vjerujuem u njega, ne otpisujem ga tako lako. Trgnut` ce se on. ;)

Ajd, barem da se u necemu slazemo, a to je ono o Kubici. :D
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 26 srp 2010, 01:29, ukupno mijenjano 1 put.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

A čuj... to je cijena koju Massa mora sad prihvatiti. Znam da nije pravedno prema njemu i meni ga je bilo žao, ali odluka je na mjestu. Prošlo je preko pola prvenstva, a Massa jednostavno nije pokazao ono zbog čega je vozač Ferrarija. Odvozio je samo prvu utrku dobro i to je to. I sam si je kriv djelomično šta si je dopustio da se nađe u toj poziciji. Bolid nije bio loš tako da se na to ne može izvlačiti. Da je bodovno stanje bilo recimo kao kod Red Bullovih ili McM-ovih vozača, vjeruj da mu danas tu pobjedu nebi uskratili.
Ali u ovakvim okolnostima to je bilo potrebno.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Scuderia je napisao/la:...
Naravno da je imao i on svojih momenata, isto tako mozes nabrojati neke momente kada je MS pravio greske po kisi ili kada nije mogao nekoga preteci.

Samo kazem da je cinjenica da Massa treba taj momenat, ne radi to "onako u hodu", nego mu treba neka inspiracija. To ga razlikuje od onih uslovno receno velikih. Kada bi tu motivaciju imao na svakoj utrci i plus malo vise muda, drskosti i hrabrosti onda bi bio pravo jeben (piiiip) igrac.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Felipe Massa je napisao/la:@Ferrari-BiH ,slazem se ja s tobom.Felipe nije vozac koji voli kisu i to stoji.Ali zasto se uvijek uzimaju oni najgori detalji ??
@Schumy.d Prva utrka u Bahrainu je bila sasvim dobra.Da je bolid bio bolji sigurno da bi bilo i boljih rezultata.Ali isto tako da je on vozio malo agresivnije i napadao bilo bi bolje. Slazem se da jednostavno nesto mu fali i da nije to onaj stari Massa.Ali danasnjom utrkom me je podsjetio na najbolje trenutke i zaista sam vjerovao da ce pobjediti ,ali onda Smadley se javlja ,a meni suza na oko krene.
Jesi ga vidio nakon utrke u kakvom je bio stanju?? Jedino gore mu je bilo kad je izgubio naslov u Brazilu.Mozda nije ove sezone dobar kako se ocekivalo ,ali sigurno da je zasluzio pobjedu ,ali eto i nju su mu oduzeli.Kao malom djetetu kad oduzmu igracku i daju je drugom,tako se danas on osjecao.
Koliko god ove sezone bio los ,mislim da ga je ovo ubilo. :(
znači ti bi radije da je massa sad pobjedio i da zbog tih 7 bodova (u eventualnom scenariju) alosno izgubi naslov?

btw. massu ova utrka itekako nebi trebala "ubiti" već mu samo dati motiva da se još više trudi pa da dođe u još koju poziciju do kraja sezone da alonsu pusti, pa će onda ljudi govoriti:

alonso je osvojio naslov samo zato jer ga je masssa puštao (slično kao što bi ga osvojio irvine, da ga je osvojio)

eto, sve je na massi, možda neće ispasti pobjednik, ali ima priliku ispasti moralni pobjednik!

a za one kojima je to zbilja bitno (znači ne navijače poput tebe koji cendraju kad im se uzme igračka) oni će to itekako znati cijeniti i vrednovati! a to njima vrijedi više od nominalnog naslova prvaka!

pitaj jensona buttona ili damona hilla ili keke rosberga - njihovi naslovi su pišljivi drek (hamilton svoj tek sad zaslužuje)
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ćale od Lewisa je napisao/la:Massa frustriran raspletom utrke
A jbg, i ja sam frustriran njegovim vožnjama pa šta sad...
Žao mi ga je, ali pao je u 2. plan ponajprije zahvaljujući sebi.
sennacher
Početnik
Početnik
Navijam za: Vettel

Post Postao/la sennacher »

Ti Brazilci su očito iskreni ljudi i ne znaju glumiti. Massina faca poslije utrke je govorila sve (kako je "on sam tražio da propusti Alonsa"), kao što je svojevremeno to govorila i Barrichellova.
Massa po meni nije kompletan vozač i nema kontinuitet, ne držim ni da je materijal za prvaka (iako ga je jednom spletom okolnosti za dlaku izgubio), ali ima svojih trenutaka kad je nepobjediv. A pobjeda je pobjeda, i pobjede su nešto što se rado broji, a ne samo naslovi prvaka. Nije isto propustiti prvo mjesto kao drugo, treće ili peto.
Iako je Alonso bio brži, ovo jučer je prema zaslugama Massina pobjeda. Ali jasno je da Ferrari kod ovakvog stanja na ljestvici nije mogao samo tako prosuti 7 bodova, odluka posve razumljiva, sama izvedba nevjerojatno glupa kao i Alonsova reakcija.
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

gle,ne zelim biti odvjetnik Alonsa,ali mislim da je tesko mogla biti drugacija...nije on glup,zna on da smo svi sve vidjeli,al ne mogu pred sudom pricat jedno u izjavama drugo...njihova komunikacija iza zatvorenih vrata ce vjerojatno ostati tajna...uglavnom,slazem se s nekim ko je napisao da se Massa hvali profesionalizmom kojeg jucer nije pokazao...vodio se emocijama i napravio veliku stetu Ferrariju(naravno,u suradnji sa Smedleyem)...iako priznajem da zbog tog temperamenta i emocija volim Brazilce,Massa je vec bio u situaciji kad je bio drugi covjek,a i u situaciji kad je puno skuplji(za vecinu i bolji)vozac pomagao njemu...zato mu zamjeram jucerasnji potez jer se tako ne zahvaljuje timu koji ti je potpora i koji ti je dao novi ugovor,a da ga voznjama nisi zasluzio,te ravnopravnu poziciju na pocetku sezone s dvostrukim prvakom
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

A sad zamislite obrnutu sitaciju.Da li bi Alosno propustio Massu??
slika

Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Felipe Massa je napisao/la:A sad zamislite obrnutu sitaciju.Da li bi Alosno propustio Massu??
Ako bi mu rekli da je "sporiji" sigurno bi
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Felipe Massa je napisao/la:A sad zamislite obrnutu sitaciju.Da li bi Alosno propustio Massu??
Ja mislim da bi Alonso propusti Massu, ne bi se tu ništa pitao Alonso kao ni juče što se nije pitao Massa, tim je taj koji odlučuje i ja mislim da bi Ferrari postupio isto i da su uloge obrnute. ;)
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

Ako je u odredjenim okolnostima najveci Schumacher mogao voziti za timskog kolegu, ne vidim zasto bi Alonso postupio drugacije. Sjeti se australije gdje je i sam Alonso izjavio da nije Massu napadao iskljucivo radi toga da ne dovede interese tima u pitanje... Ja znam da ovo boli, ali tako je kako je... Neka ga Massa podere slijedecu sezonu ako moze i sve ce za Massine navijace biti ok...

Ne bi ni alonsu bilo drago da ovako nesto mora da uradi jer je i on egoista, u to nema sumnje...
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Vjerojatno bi ga pustio pametnije... Ne ovako kako to cini "profesionalac"... A pustio bi sigurno... kao sto je i kimi to ucinio...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

I dok jos traju rasprave oko onoga jucer, meni je kao njegovom navijacu ovo drago cuti:
Ich kann Rennen gewinnen, das ist das, was zählt, und jeder hat heute gesehen, dass ich Rennen gewinnen und dass ich konkurrenzfähig sein kann."
Vraca se polako u onu staru formu iz 08. :)
slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Scuderia je napisao/la:I dok jos traju rasprave oko onoga jucer, meni je kao njegovom navijacu ovo drago cuti:
Ich kann Rennen gewinnen, das ist das, was zählt, und jeder hat heute gesehen, dass ich Rennen gewinnen und dass ich konkurrenzfähig sein kann."
Vraca se polako u onu staru formu iz 08. :)
ovo je strašno.....koliko je čovjek izgubio samopuzdanja....ok, nije mu lako nakon svega što se dogodilo i zato mu je ferrari ipak možda trebao pustiti........bez obzira što bi to ugrozilo prvenstvno.......ne znam.......
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Milijuni i prvenstvo ili "zadovoljni" Felipe koji bi pobijedio na jednoj utrci vise??
Veliki su novci u pitanju... Ako nema samopouzdanja neka ne vozi u Ferrariju... Mislim da su mu ga dovoljno pokusali podic novim ugovorom... Otpisivanjem Kimija a ne njega... Vrijeme je da im vrati barem dio...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
pantera
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Schumacher Ferrari

Post Postao/la pantera »

ma koliko sam uspjela shvatit tu rečenicu meni izgleda da je rekao da su sad svi vidjeli da može pobjedit i bit konkurentan. iz toga nisam vidjela neki njegov toliki manjak samopouzdanja, nego je samo rekao da su drugi vidjeli da to još uvijek može.
'cause everything is possible for those who believe..
Odgovori