JamajkaHamilton je napisao/la:prljavi harry je napisao/la:Čudno da je to radio neki španjolac, ha?zborzic@htnet-dsl je napisao/la:za one koji baš vole hamiltona evo jedan video
http://www.youtube.com/watch?v=vINtUt2hV90
da zbilja je nevjerojatno kako je španjolac radio taj video...
al dobro ako ćemo već postat sr*nja, evo ti onda jedan tekst koji je malo realniji od tog videa:
"Hamilton - English. McLaren - English. Alonso - Childish"
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Slash
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: utrkivanje
Kakve uopće veze sa utrkom ima to šta on ide na Sennin grob????outlaw je napisao/la:Pa jel to sad nedavno izjavio novinarima?
Ako je, sad on utrku prije odluke prventstva daje izjavu novinarima da ce na sennin grob![]()
Lame, lame...![]()
I kak mozes usporedit odlazak na sprovod s odlaskom na grob![]()
To je samo njegova stvar koja nema nikakve veze sa ovim prvenstvom niti sa zadnjom utrkom.
Šta misliš da ako je on rekao novinarima da ide na Sennin grob da to znači da će pobijedit u utrci il šta, nije mi jasno?
A uostalom, ako je Senna njegov heroj od malih nogu, a je, onda se meni čini normalnim da mu oda počast time što će ga posjetit i stvarno ne shvaćam čemu sad ovo: pozer itd.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Hamilton
- Test vozač
- Kontakt:
alonsina je napisao/la:baš pozer...zašto bi cijeli svijet morao znati da će on ići na sennin grob...bezeoutlaw je napisao/la:Koji pozer... Fuj...Lucky je napisao/la:''Hamilton wants to pay tribute to Senna after Brazilian race''
...
...
Sto to nije mogao napravit bez da prije obavijesti novinare...
e a komentri su vam stvarno koma

čovjek hoće otić na grob svom uzoru, i odat mu počast, a vi ovako...

-
Ne nije mi jasnije. Posto mi nisi odgovorio. Pa evo opet... Jel to rekao na pocetku sezone i SAD PONOVIO za novinare ili si ti to izvadio vijest staru par mjeseci s ne znam kojim razlogom?Lucky je napisao/la:outlaw je napisao/la:Pa jel to sad nedavno izjavio novinarima?
Ako je, sad on utrku prije odluke prventstva daje izjavu novinarima da ce na sennin grob![]()
Lame, lame...![]()
I kak mozes usporedit odlazak na sprovod s odlaskom na grob![]()
Daj malo bolje pročitaj post koji sam napisao pa onda donosi neke zaključke.
Hamilton je već na početku sezone izjavio da će otići na Sennin grob.
Prost je bio u mogućnosti da svoj respect prema Senni pokaže svojim dolaskom a sad to želi napraviti i Lewis.
Jel ti sad malo jasnije?
I jel ti kuzis da je sprovod samo jednom, a da se na grob moze ici bilo kad i ne kuzim cemu o tome obavijestit vise puta novine (ako je tako)?

-
Sam si sve rekao. Mozda mi onda ti mozes objasnit posto je to samo njegova stvar zasto je o tome dva puta obavijestio cijeli svijet? A drugi put pred zadnjom utrkom?Keith je napisao/la:
Kakve uopće veze sa utrkom ima to šta on ide na Sennin grob????
To je samo njegova stvar koja nema nikakve veze sa ovim prvenstvom niti sa zadnjom utrkom.
Naravno ovo za "dvaput" je pod pretpostavkom da je ona "vijest" stavljena neki dan jer je svjeza, a ne zato jer je to izjavio prije par mjeseci

- Slash
- Veteran
Gle, ta njegova izjava sigurno nije stajala sama za sebe. Tipa da je on došao pred novinare i rekao: E, ja idem u Brazilu na Sennin grob.outlaw je napisao/la:Sam si sve rekao. Mozda mi onda ti mozes objasnit posto je to samo njegova stvar zasto je o tome dva puta obavijestio cijeli svijet? A drugi put pred zadnjom utrkom?Keith je napisao/la:
Kakve uopće veze sa utrkom ima to šta on ide na Sennin grob????
Naravno ovo za "dvaput" je pod pretpostavkom da je ona "vijest" stavljena neki dan jer je svjeza, a ne zato jer je to izjavio prije par mjeseci
Izjava je izvučena iz konteksta koji nam je nepoznat. Vjerojatno je u nekom intervjuu čovjek koji je pričao s njim spomenuo Sennu jer zna da mu je on uzor, pa je Lewis spomenuo i to kako će posjetiti njegov grob kad već bude u Brazilu.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
Evo sad je i Lucky sam rekao da je to ponovio. Znaci dva puta su lukavi novinari to "izvukli" iz njega... Vama je to super, meni je jos jedno u nizu njegovih pozerskih sranja. Ne moramo svi dijelit misljenjeKeith je napisao/la:Gle, ta njegova izjava sigurno nije stajala sama za sebe. Tipa da je on došao pred novinare i rekao: E, ja idem u Brazilu na Sennin grob.
Izjava je izvučena iz konteksta koji nam je nepoznat. Vjerojatno je u nekom intervjuu čovjek koji je pričao s njim spomenuo Sennu jer zna da mu je on uzor, pa je Lewis spomenuo i to kako će posjetiti njegov grob kad već bude u Brazilu.

Meni je jos bio "najbolji" kad je fino otvoreno rekao da nece Alonsa u momcadi

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
fakat ne kužim neke stvari kod nekih postova.
sprovod je jednom,ok,al lewis je tad imao nekih8,9 godina i nek mi pojedinci onda objasne kako je on mogao njemu prisustvovati?
a drugo,počast koju mu odaje,je sasvim normalna,pa to je isto ko da jedan balavac iz cibone ode na grob dražena petrovića,mislim halo?!
a i neke stvari su samo novinarima zanimljivije pa to prenose,dok na početku sezone nije bila baš nikakva vijest kaj bu neki anonimus išo senni na grob.
sprovod je jednom,ok,al lewis je tad imao nekih8,9 godina i nek mi pojedinci onda objasne kako je on mogao njemu prisustvovati?
a drugo,počast koju mu odaje,je sasvim normalna,pa to je isto ko da jedan balavac iz cibone ode na grob dražena petrovića,mislim halo?!
a i neke stvari su samo novinarima zanimljivije pa to prenose,dok na početku sezone nije bila baš nikakva vijest kaj bu neki anonimus išo senni na grob.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
Dobar post. Slazem se i koliko god nebitno, djelomicno si mi promijenio "misljenje". Iako nije bas sad taj "odlazak na grob" toliko bitna stvar koliko je ispaloschuey je napisao/la:fakat ne kužim neke stvari kod nekih postova.

Kazem djelomicno jer mi se nekako cini da je sve to dio velike "reklame" (promocije) koja se radi oko Hamiltona.
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
pazi,neke stvari se definitivno poklapaju i to je velika promocija,ja osobno mislim da nije namještena,nego je s novinarske strane pisana kao prodajna priča. te stvari su:outlaw je napisao/la:Dobar post. Slazem se i koliko god nebitno, djelomicno si mi promijenio "misljenje". Iako nije bas sad taj "odlazak na grob" toliko bitna stvar koliko je ispaloschuey je napisao/la:fakat ne kužim neke stvari kod nekih postova.
a i neke stvari su samo novinarima zanimljivije pa to prenose,dok na početku sezone nije bila baš nikakva vijest kaj bu neki anonimus išo senni na grob.![]()
Kazem djelomicno jer mi se nekako cini da je sve to dio velike "reklame" (promocije) koja se radi oko Hamiltona.
rookie prvi favorit
usporedbe sa sennom
brazil zadnja utrka
i jedan i drugi pišu povijest
ja ne vidim ništa loše u toj izreci,al vidim priču koja prodaje novine.ak me kužiš (po gore navedenim razlozima)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- prljavi harry
- Početnik
- Magic Alonso
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernanda
ma daj molim te, ja kad sam pročitala smucilo mi se!Hamilton je napisao/la: e a komentri su vam stvarno koma![]()
to je ta njegova strana privlačna medijima...zbog takvih stvari on je bolji prvak nego alonso ili kimi.
vjerovatno su i massa, i kimi, i fernando, i većina vozača koji su bili u sao paolu otišli senni na grob, ali to nije znao cijeli svijet!
"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
- vulshok
- Rezervni vozač
- Navijam za: McLaren Mercedes
- Kontakt:
Kako neshavaćate da novinari objave ovakve sitnice jer znaju da će nekolicina vas napravit ogromnu raspravu oko ovoga. Lewis je ispao čudo i svi se mediji vrte oko njega i sve što on reće on će objavnit, a i ono što ne reće objavit će. Pa dajte pustite i Sennu i Hamiltona i uzivajte u završetku sezone, radi F1 ako vam se nesviđa trenutno stanje u poretku.
With your mind power, your determination, your instict, and experience as well you can fly very high...
- Magic Alonso
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernanda
pa uzivamo mi, ne brini, ali i ove intrige su dio zanimljivosti formule 1vulshok je napisao/la:Kako neshavaćate da novinari objave ovakve sitnice jer znaju da će nekolicina vas napravit ogromnu raspravu oko ovoga. Lewis je ispao čudo i svi se mediji vrte oko njega i sve što on reće on će objavnit, a i ono što ne reće objavit će. Pa dajte pustite i Sennu i Hamiltona i uzivajte u završetku sezone, radi F1 ako vam se nesviđa trenutno stanje u poretku.

"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
- Slash
- Veteran
I meni se smuči kad čujem ovakve komentare od Alonsovaca.Magic Alonso je napisao/la:ma daj molim te, ja kad sam pročitala smucilo mi se!Hamilton je napisao/la: e a komentri su vam stvarno koma![]()
to je ta njegova strana privlačna medijima...zbog takvih stvari on je bolji prvak nego alonso ili kimi.
vjerovatno su i massa, i kimi, i fernando, i većina vozača koji su bili u sao paolu otišli senni na grob, ali to nije znao cijeli svijet!
-
- Rezervni vozač
"Cilj mi je završiti utrku na pobjedničkom postolju, jer znam da više ne smijem preuzimati bilo kakav rizik. Na pretposljednjoj utrci sezone možda sam previše riskirao, ali bio sam u sjajnoj situaciji za osvajanje naslova svjetskog prvaka i zato sam ga želio potvrditi s pobjedom. Međutim, iz te sam situacije puno naučio i zbog toga ću u Brazilu biti fokusiran samo na konačni rezultat', zaključio je Lewis Hamilton."
Preneseno sa autoportala. Tako da mislim da svaka daljnja rasprava oko toga tko je napravio onu pogresku ovime je zakljucena. Uostalom, drago mi je da se ne skriva iz momcadi.
Preneseno sa autoportala. Tako da mislim da svaka daljnja rasprava oko toga tko je napravio onu pogresku ovime je zakljucena. Uostalom, drago mi je da se ne skriva iz momcadi.
-
- Početnik
možda ja ne vidim dobro, ali nisam vidio da je itko napiso da on nije napravio grešku!dado je napisao/la:"Cilj mi je završiti utrku na pobjedničkom postolju, jer znam da više ne smijem preuzimati bilo kakav rizik. Na pretposljednjoj utrci sezone možda sam previše riskirao, ali bio sam u sjajnoj situaciji za osvajanje naslova svjetskog prvaka i zato sam ga želio potvrditi s pobjedom. Međutim, iz te sam situacije puno naučio i zbog toga ću u Brazilu biti fokusiran samo na konačni rezultat', zaključio je Lewis Hamilton."
a što se tiče odlaska na Sennin grob, pa to svatko ko je ikad čito novine zna da je "podmetanje" od strane novinara! vjerojatno su ga pitali dal će na grob i šta da on kaže?! sumnjam da je došo pred novinare i bez pozdrava:"ja ću u Brazilu ić na Sennin grob!" novine su imale šta pisat 2-3 dana a mi budale na forumu se svađat oko nečega

- Vettel fan
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1
Vjerojatno ga je novinar pitao što će raditi uoči posljednje utrke, a on je izjavio između ostalog da će otići i na Sennin grob. Naravno to se odmah napuhava i omalovažava, što stvarno nije u redu, a sigurno nije on pozvao novinara i rekoao mu; e znaš kaj, ja ti idem na Sennin grob i daj to molim te objavi što prije.
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
- Vettel fan
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1
Pa tako je, treba pročitati cijeli intervju, stvarno sumnjam da bi rekao, e naš kaj ja ti idem na grob od Senne i to napiši velikim slovima. A to što će on raditi u slobodno vrijeme prije utrke u Brazilu, to stvarno nije vrijedno spomena, osim ako nije vezano uz samu utrku ili njegovih treninga prije utrke. Sve ostalo nije uopće bitno tko kam ide i zašto.Dr. DJ je napisao/la:Ma dajte ljudi. Pa ostavite malo Hamiltona na miru. On je to rekao vjerojatno u nekom intervju i to je izvućeno iz konteksta. I sada ispada kao da je on neznam šta napravio. Dajte nam cijeli intervju a ne samo taj dio gdje se govori kako će ići na grob Senne.
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač