Adriana Lima fan je napisao/la:Kako se kaze uprave i vozaci prolaze,a ostajemo mi i McLaren.
Kamo se to kaze? Na sjeveru? A sto ako postanete Mercedes?
Uh, šuti...ne bih volio da se to dogodi. Iako mislim da bi ostao naziv McLaren, kao možda Sauber u BMW-u. Najvjerojatnije bio ostao uz novo ime, jer tu su nam korijeni
gringo73 je napisao/la:Uh, šuti...ne bih volio da se to dogodi. Iako mislim da bi ostao naziv McLaren, kao možda Sauber u BMW-u. Najvjerojatnije bio ostao uz novo ime, jer tu su nam korijeni
Ma nebi ni ja volio da nestane McLaren...malo provociram.
Ali s obzirom da su mnoga velika imena vec nestala, sve je moguce...pa tko je samo mogao zamisliti da cemo ikada ostati bez Lotusa recimo?
Adriana Lima fan je napisao/la:Kako se kaze uprave i vozaci prolaze,a ostajemo mi i McLaren.
Kamo se to kaze? Na sjeveru? A sto ako postanete Mercedes?
Uh, šuti...ne bih volio da se to dogodi. Iako mislim da bi ostao naziv McLaren, kao možda Sauber u BMW-u. Najvjerojatnije bio ostao uz novo ime, jer tu su nam korijeni
McLaren naziv nebi sigurno ostao jer bi McL nestao s lica zemlje kako u formuli tako i u Englenskoj sve proizvodnje i sve slično. Bio bi u buduće samo Mercedes. Već polako silaze zadnji SLR McL Mercedesi s traka proizvodnje i nakon toga veza se raskida, jedina još je kočnica Ron Dennis koji dok je u igri neće dopustit da Mercedes otkupi sve. Sve upućuje na to da će jednom Mercedes biti samostalan i uzet 100%-tnu kontrolu nad bolidom. Mercedes ima dugogodišnje iskustvo u utrkama i nebi trebalo biti problema ako bi si sami razvijali aerodinamiku. BMW ja mislim isto sanja da jednog dana krenu sami u igru bez Saubera i njihove aerodinamike iako imaju jedan od najboljih zračnih tunela u europi i mnogo love pa se neće dat izbacit iz igre. Ipak su Mercedes i BMW jaki brendovi i ne žele da im se drugi petljaju u poso...kako se kaže u narodu 'gdje je puno baba kilava su djeca'
Ja sam od onih rijetkih koji su poceli navijati za Mclaren zbog Mercedesa,jer volim Mercedes kao brend i uopce mi ne bi smetalo da se zove samo Mercedes,mada i ovako Mclaren Mercedes nije lose....
U sustini ne bi se promjenilo ama bas nista osim himne na podijumu....
A ako cemo o tradiciji Mercedes ima daleko vecu trkacu tradiciju od Mclarena............
A ovo o prelasku Hamiltona u Ferrari,pa ljudi moji vi preseliste pola grida u Ferrari,gdje ce onda Raikkonen i Massa?U Mclaren?
Prvo je spominjan Alonso,pa Kubica,pa sam cuo i za Vettela i sada Hamilton.....
Od svih nabrojani ja mislim da ce jedino Alonso u skorije vrijeme ugledati crveni kokpit.....
Buba je napisao/la:Ja sam od onih rijetkih koji su poceli navijati za Mclaren zbog Mercedesa,jer volim Mercedes kao brend i uopce mi ne bi smetalo da se zove samo Mercedes,mada i ovako Mclaren Mercedes nije lose....
gringo73 je napisao/la:Vidim da su se naši počeli pokusirat sa svime i svačime...prošla testiranja (u Hockenheimu) je bio onak "nakovanj" poklopaca motora, a sada ovo...
Neznam dal da me bude sram ili mi bude drago da isprobavaju svašta....
gringo73 je napisao/la:Vidim da su se naši počeli pokusirat sa svime i svačime...prošla testiranja (u Hockenheimu) je bio onak "nakovanj" poklopaca motora, a sada ovo...
zašto,ne kužim? pa kak će znat dal funkcionira ak ne probaju?osim toga na Hondi iznimno dobro funkcionira i vidi se napredak u odnosu na prošlu sezonu
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
zašto,ne kužim? pa kak će znat dal funkcionira ak ne probaju?osim toga na Hondi iznimno dobro funkcionira i vidi se napredak u odnosu na prošlu sezonu
Pa da, al da li ej bilo ko osim honde probal takav dizajn? ne. To me brine
schuey je napisao/la:
Ma da. Neka, nek čačkaju, to je znak da se itekako radi u unaprijeđivanju bolida....a to mi se sviđa. Još jedino moramo iskopat rupu kao Ferrari
Pa da nas opet optuže za krađu podataka???
Jok eto nisu se slali mailovi nije ih uopće Ron Denis preda FIA-i i uopće nisu posjedovali 780 stranica povjerljivih Ferrarijevih dokumanata