Ovako zamisljam Bayern na ljeto.
--------------------------Gomez--------------------------------------------
------Ribery--------------Kroos--------------------------Robben--------------
--------------------Gustavo------------BS31---------------------------------------
---Coentrao---------Badstuber----------Breno------------Lahm-------------------
-------------------------Neuer--------------------------------------------------------
Neuer, Coentrao, Shaqiri, neki napadac, Klose odlazi na ljeto sigurno, za Olica se ne zna, kakav ce biti kada se vrati nakon ozljede, mada je van Gaal rekao da racuna definitivno na njega za neka cetiri mjeseca.
E sad, Hoenß senior je rekao da s Neuerom ide sve uredu, tj.svojim nekakvim prirodnim tokom, ma sto god on mislio pod tim. Nedavno su Neuera proglasili medju najbolja 4 vratara svijeta. Na SP-u je odlicno branio, zao bi mi bilo Krafta, koji bi izvisio, no sta je, tu je.
Coentrao - jak lijevi bek, sto treba Bayernu, igra na jednoj visoj razini od Contenta koji ima jako puno talenta. Ove polusezone jos se ide s mladim Talijanom, na kraju ce se vidjeti da li ce biti potrebe za dovodjenjem istog. Mislim da bi u paru sa Riberyijem bili odlican tandem. Contenta slati na posudbe, i to je to, da se mene pita.
Shaqiri- Navodno je vec bio vidjen u Munchenu sa Nerlinger-om. Ove polusezone ostaje u Baselu, iduce tko zna..... Volio bih da dodje, bio bi dobar backup za stroj Robbery, jer isti moze igrati i lijevo i desno.
E sad, to su moje zelje za ljeto, samo je pitanje da li ce se to ostvariti. Sve bi bilo super, da nema ogromnog kredita za stadion.