Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Schumy.d je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la: Schumy.d, spominjes Pipitu, ma on zabija, ali kad ne treba...nije on napadac tipa Raula, Ruuda, Rooneya ili Drogbe. Nama treba jedan takav, a vec vidim kako Mou ubacuje Mahamadoua Diarru na to mjesto :biggrin:
Pa imamo Ronalda. :D
On se ne broji u napadace :biggrin: Treba neko ko ce njemu olaksati posao, pa bi tek onda to bilo to. Imamo i Di Mariu, mali je genijalac
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Ferrari-BiH je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la: Schumy.d, spominjes Pipitu, ma on zabija, ali kad ne treba...nije on napadac tipa Raula, Ruuda, Rooneya ili Drogbe. Nama treba jedan takav, a vec vidim kako Mou ubacuje Mahamadoua Diarru na to mjesto :biggrin:
Pa imamo Ronalda. :D
On se ne broji u napadace :biggrin: Treba neko ko ce njemu olaksati posao, pa bi tek onda to bilo to. Imamo i Di Mariu, mali je genijalac
Kaka - Ozil - Di Maria iza Ronalda... :D
Strava!
Angel
Navijam za: Sebe

Post Postao/la Angel »

Schumy.d je napisao/la:Jedan dobarČLANAK o CR. :thumbup:
I tko bi rekao, na net.hr-u!! :shock:
Sta jest, jest, cr is the best! :D
Sta buljis?!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Toon Army je napisao/la: ...pa klub je star 130 godina trebaš li još nešto - što je to nego tradicija duga 130 godina? A sada podaci sa wikii: dva puta su bili prvaci najstarije lige na svijetu (tri puta doprvaci), četiri puta su osvajali najstariji kup na svijetu (još toliko finala), imaju jedan kup kupova (europa)...ostale stvari mi se ne da prepisivati - pa nije nogomet počeo 80-ih i 90-ih. Ovo mi skoro dođe ko da za Scheffield F.C. (ne United ni Wednesday) posumnjaš u tradiciju. Ili ti možda pod tradicijom smatraš nešto drugo?
Trag kojeg je XY klub ostavio u domacem prvenstvu
Trag kojeg je XY klub ostavio u Europi.

bliza-daljna povijest + sadasnjost.

Ok, priznajem, malo sam se zaletio s izjavom da nemaju tradiciju,imaju, ali po meni, nije to-to.Evo, po meni Newcastle ima puno vecu tradiciju nego City.
Osvojili su zadnji naslov kad su osvojili, ali ima ono " nesto " sto su ostavili, po kojem se taj klub pamti.( ista stvar i s ovim klubovima: Leeds, Nottingham Forest,. ima ih jos, ali dok i sve nabrojim, proci ce dosta vremena) ;)
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Scuderia je napisao/la: Trag kojeg je XY klub ostavio u domacem prvenstvu
Trag kojeg je XY klub ostavio u Europi.

bliza-daljna povijest + sadasnjost.

Ok, priznajem, malo sam se zaletio s izjavom da nemaju tradiciju,imaju, ali po meni, nije to-to.Evo, po meni Newcastle ima puno vecu tradiciju nego City.
Osvojili su zadnji naslov kad su osvojili, ali ima ono " nesto " sto su ostavili, po kojem se taj klub pamti.( ista stvar i s ovim klubovima: Leeds, Nottingham Forest,. ima ih jos, ali dok i sve nabrojim, proci ce dosta vremena) ;)
...pa normalno da Newcastle United F.C. ima veću tradiciju :) ...no ne bih sad o tome jer sumnjam da bih mogao stati ako počnem pisati :biggrin: ...
...mislim da smo se napokon razumjeli...malo različito shvačamo pojam tradicije...i htjeli mi to priznati ili ne u Engleskoj ima puno nekad velikih a danas samo ponosnih klubova - što je i logično jer su prvi započeli sa svim tim...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Schumy.d je napisao/la:Jedan dobarČLANAK o CR. :thumbup:
I tko bi rekao, na net.hr-u!! :shock:
Samo zaboravili su da imaju bar 3 bolja i to sva 3 pogodite iz kojeg kluba :biggrin:
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Samo zaboravili su da imaju bar 3 bolja i to sva 3 pogodite iz kojeg kluba :biggrin:
Ne bih se složio s tobom.
Messi se samo s njim može uspoređivati.
A od veznjaka kad je Kaka u formi, meni je on odmah uz rame Xaviju. ;)
Scuderia
Moderator
Moderator

Ovako zamisljam Bayern na ljeto. :)

--------------------------Gomez--------------------------------------------

------Ribery--------------Kroos--------------------------Robben--------------

--------------------Gustavo------------BS31---------------------------------------

---Coentrao---------Badstuber----------Breno------------Lahm-------------------

-------------------------Neuer--------------------------------------------------------

Neuer, Coentrao, Shaqiri, neki napadac, Klose odlazi na ljeto sigurno, za Olica se ne zna, kakav ce biti kada se vrati nakon ozljede, mada je van Gaal rekao da racuna definitivno na njega za neka cetiri mjeseca.

E sad, Hoenß senior je rekao da s Neuerom ide sve uredu, tj.svojim nekakvim prirodnim tokom, ma sto god on mislio pod tim. Nedavno su Neuera proglasili medju najbolja 4 vratara svijeta. Na SP-u je odlicno branio, zao bi mi bilo Krafta, koji bi izvisio, no sta je, tu je.
Coentrao - jak lijevi bek, sto treba Bayernu, igra na jednoj visoj razini od Contenta koji ima jako puno talenta. Ove polusezone jos se ide s mladim Talijanom, na kraju ce se vidjeti da li ce biti potrebe za dovodjenjem istog. Mislim da bi u paru sa Riberyijem bili odlican tandem. Contenta slati na posudbe, i to je to, da se mene pita. :biggrin:

Shaqiri- Navodno je vec bio vidjen u Munchenu sa Nerlinger-om. Ove polusezone ostaje u Baselu, iduce tko zna..... Volio bih da dodje, bio bi dobar backup za stroj Robbery, jer isti moze igrati i lijevo i desno.

E sad, to su moje zelje za ljeto, samo je pitanje da li ce se to ostvariti. Sve bi bilo super, da nema ogromnog kredita za stadion. :evil: :evil:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Lass navodno odlučio prihvatiti ponudu Manchester Uniteda.
Cijena = 15-ak milijuna eura

Šteta da odlazi, ali Khedira se pokazao dobrim pojačanjem, Gago se oporavio tako da je velika konkurencija za to mjesto.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la:Lass navodno odlučio prihvatiti ponudu Manchester Uniteda.
...s obzirom da tek ulazi u najbolje igračke godine jeftino je Sir Alex prošao i sigurno će biti odlično pojačanje za MUFC...bez obzira na "snagu" Reala meni nikako nije jasno kako taj igrač nije uspio postati standardan - možda čovjeku nije odgovarala španjolska klima ili njihov nogomet...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon Army je napisao/la: ...s obzirom da tek ulazi u najbolje igračke godine jeftino je Sir Alex prošao i sigurno će biti odlično pojačanje za MUFC...bez obzira na "snagu" Reala meni nikako nije jasno kako taj igrač nije uspio postati standardan - možda čovjeku nije odgovarala španjolska klima ili njihov nogomet...
A ne znam ni ja. Kad je došao u Real bio je odličan, i danas je dobar, ali onda se nekako izgubi u par utakmica, u velikim tekmama je znao bit jedna od lošijih karika. Dobar igrač, ali kao da ne može držati dobre igre u kontinuitetu.
Evo sad protiv Getafea zadnju tekmu je bio katastrofa. Osvojio tek 2-3 lopte, a pogriješio skoro u pola svojih dodavanja. Bio je zamijenjen na poluvremenu, a mogao je i prije.

Ja bih volio da Mou da više šansi Momi Diarri. Meni je taj igrač dosta kvalitetan, sličan igri kao i Xabi Alonso, samo malo slabiji prema naprijed. Ali postotak njegovih točnih dodavanja i oduzetih lopti je vrlo visok. Po meni ispred Gaga na tom mjestu.
Ali, mislim da i on odlazi...
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la:A ne znam ni ja. Kad je došao u Real bio je odličan, i danas je dobar, ali onda se nekako izgubi u par utakmica, u velikim tekmama je znao bit jedna od lošijih karika. Dobar igrač, ali kao da ne može držati dobre igre u kontinuitetu.
Evo sad protiv Getafea zadnju tekmu je bio katastrofa. Osvojio tek 2-3 lopte, a pogriješio skoro u pola svojih dodavanja. Bio je zamijenjen na poluvremenu, a mogao je i prije.
Ja bih volio da Mou da više šansi Momi Diarri. Meni je taj igrač dosta kvalitetan, sličan igri kao i Xabi Alonso, samo malo slabiji prema naprijed. Ali postotak njegovih točnih dodavanja i oduzetih lopti je vrlo visok. Po meni ispred Gaga na tom mjestu.
Ali, mislim da i on odlazi...
...ne znam da li se sječaš no razgovarali smo o tome - previše dobrih igrača a premalo mjesta u momčadi i događa se neizbježno...vjerojatno je i bolje tako i za klimu u klubu i za same igrače...neka ih puste samo da ne trunu - a u krajnjem slučaju M vjerojatno zna što mu treba a što može pustiti...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon Army je napisao/la: ...ne znam da li se sječaš no razgovarali smo o tome - previše dobrih igrača a premalo mjesta u momčadi i događa se neizbježno...vjerojatno je i bolje tako i za klimu u klubu i za same igrače...neka ih puste samo da ne trunu - a u krajnjem slučaju M vjerojatno zna što mu treba a što može pustiti...
A da, prejaka konkurencija i netko mora otpasti...

Farfan napušta Schalke jer je našao novi klub
Real? ;)
Čak mislim da bi bio dobar, a ne preskup.
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Farfan napušta Schalke jer je našao novi klub
Real? ;)
Čak mislim da bi bio dobar, a ne preskup.
Napusta, jer je u svadji sa Magathom. ;)
EDIT.
Mogao bi on put Wolfsburga. Navodno se oni zanimaju za njega. Za Real bi bilo bolje da potraze nekog drugog, jer ima boljih nego sto je on. Siguran sam.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Mogao bi on put Wolfsburga. Navodno se oni zanimaju za njega. Za Real bi bilo bolje da potraze nekog drugog, jer ima boljih nego sto je on. Siguran sam.
Na primjer?
A da košta manje od 10M?

Koliko sam pratio Schalke, mislim da im je on bio jedan od najvažnijih, ako ne i najvažniji igrač. ;)
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Levante se osvetio :biggrin:
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ferrari-BiH je napisao/la:Levante se osvetio :biggrin:
A nek se vesele malo :D
A pazi sastav :lol:
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Na primjer?
A da košta manje od 10M?

Koliko sam pratio Schalke, mislim da im je on bio jedan od najvažnijih, ako ne i najvažniji igrač. ;)
Takav profil igraca ces tesko naci, Petric recimo.Moze ga se dobiti do 10M.
Sta njemu fali?
-----------------------------

KLIK
Autor clanka se izgleda jos nije otrijeznio od Nove godine. :|
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Petric recimo.Moze ga se dobiti do 10M.
Sta njemu fali?
-----------------------------
Ništa, njega sam i ja čak predložio još prije u ovoj temi. ;)
Scuderia je napisao/la:Takav profil igraca ces tesko naci
U tome i je stvar. Može Real dovesti Torresa za 50 M, ali oni traže nekoga dobrog, a za siću.
Farfan = idealan.

Ovo za Torresa je žutilo teško.
Kao prvo, Bayern nema šanse da će dati 40M, a da i žele dati tolike novce, Džeko bi već odavno nosio crveni dres. ;)
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: U tome i je stvar. Može Real dovesti Torresa za 50 M, ali oni traže nekoga dobrog, a za siću.
Farfan = idealan.

Ovo za Torresa je žutilo teško.
Kao prvo, Bayern nema šanse da će dati 40M, a da i žele dati tolike novce, Džeko bi već odavno nosio crveni dres. ;)

Eto, pade mi napamet i Podolski kao backup. :|
Bayern je za njega platio 10M€, Koln ga uzeo nazad za iste novce, prodali bi ga oni opet za tu svotu,cak i manje. Ovisi da li je sredio glavu, ako je, uz dobar trening, i volju, uspio bi, ( jedan od primjera).

Po pitanju Dzeke....

On je trebao na kraju krajeva otici u Juve. Samo, znas i sam, kakav je tamo zakon. Smijes kupiti samo jednog igraca koji nije iz EU. Juve je spreman bio dati 30M € ali tek na ljeto, zbog tog zakona kojeg imaju Talijani. I Bayern je vjerovatno bio spreman za kupnju, ali tek na ljeto - moja nekakva pretpostavka. Uprava suti po pitanju Dzeke.

Sto se tice Torresa...
Dati za jednog napadaca toliko, a ne pojacati neke vaznije dijelove ekipe, nema smisla.

Meni osobno, puno vaznije je pojacati jos malo obranu + eventualno jos dovuci golmana. Za napad se toliko i ne brinem. Ako " zagusti " uvijek se moze potpisati s Klose-om ugovor na godinu dvije, tu je Olic, a tu je po potrebi Muller.

Po pitanju tih novinarskih spekulacija, ja sam skroz hladan. Ne vjerujem nista, dok XY igrac, ne obuce dres YX kluba. :)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Schumy.d je napisao/la:Lass navodno odlučio prihvatiti ponudu Manchester Uniteda.

Šteta da odlazi, ali Khedira se pokazao dobrim pojačanjem, Gago se oporavio tako da je velika konkurencija za to mjesto.
Ipak ništa od ovoga. :D
Lass je bio na razgovoru sa čelnicima kluba i trenerom i rečeno mu je da u Realu računaju na njega.
Danas su to potvrdili iz kluba, dakle - Lass bi ipak trebao ostati igrač Reala.

EDIT:
Džeko: "Man City je bio moj prvi i jedini izbor!"
Joj, daj Džeko, nemoj se već uvlačiti u guzicu... ;)
Vraga bi bio tvoj jedini izbor da je Real poslao ponudu.

A ovaj ManCity mi nikako ne ide u glavu sa svojom logikom. Oni samo kupuju neke napadače, imaju ih sada čak 7!?
A obrana i vezna linija ništa posebno... pogotovo veza.
Daj si kupite najprije jednog kvalitetnog veznjaka pa onda napadače. Šta ti vrijedi i Messi naprijed kad mu nema tko dodati pravu loptu. :doubt:
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

"Nekad daaavno veliki klub Liverpool" (sorry Dani morao sam) smijenio trenera. Nova nada je Kenny Dalglish.
Smijenjen Roy Hodgson
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:

Ipak ništa od ovoga. :D
Lass je bio na razgovoru sa čelnicima kluba i trenerom i rečeno mu je da u Realu računaju na njega.
Danas su to potvrdili iz kluba, dakle - Lass bi ipak trebao ostati igrač Reala.

EDIT:
Džeko: "Man City je bio moj prvi i jedini izbor!"
Joj, daj Džeko, nemoj se već uvlačiti u guzicu... ;)
Vraga bi bio tvoj jedini izbor da je Real poslao ponudu.

A ovaj ManCity mi nikako ne ide u glavu sa svojom logikom. Oni samo kupuju neke napadače, imaju ih sada čak 7!?
A obrana i vezna linija ništa posebno... pogotovo veza.
Daj si kupite najprije jednog kvalitetnog veznjaka pa onda napadače. Šta ti vrijedi i Messi naprijed kad mu nema tko dodati pravu loptu. :doubt:
Ma ja sam odmah rekao...najgluplji klub u koji je mogao otici...

Sto se tice Lassa... ma ne znam sam, po meni on i nije nesto posebno dobar, Gago ili Khedira su mnogo bolji. Ovaj samo ponekad odigra dobro
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Toon Army je napisao/la:"Nekad daaavno veliki klub Liverpool" (sorry Dani morao sam) smijenio trenera. Nova nada je Kenny Dalglish.
Smijenjen Roy Hodgson
Haha. Nekad davno... prije 3 godine. Neka su ga maknuli. Ja sam još prošle godine rekao da ništa od njega. Pa Fulham je skoro ispao prošle sezone iz lige, a euro nastupi su zamaskirali stvar. Da , vraća se King Kenny.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LZgpqKSy ... re=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LB2nwwFg ... re=related[/youtube]
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Dani je napisao/la: Haha. Nekad davno... prije 3 godine. Neka su ga maknuli. Ja sam još prošle godine rekao da ništa od njega. Pa Fulham je skoro ispao prošle sezone iz lige, a euro nastupi su zamaskirali stvar. Da , vraća se King Kenny.
...a nek mu je sa srećom - Benitez započeo, Roy dovršio ovo ruglo a sad klupska legenda nek spašava stvar i to odmah sutra protiv MUFC - stvarno će mu biti lagan posao...
Odgovori