Simulacije vožnje
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Fiore
- Ja sam: Vozač
Re: Simulacije vožnje
Sad dodjem.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
a jbga, kad svi imaju staze koje su se vozile..
ovo je iz packa
http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... len%20GP79" onclick="window.open(this.href);return false;
trebalo bi bit ova..
ovo je iz packa

http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... len%20GP79" onclick="window.open(this.href);return false;
trebalo bi bit ova..
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Armanini
- Svjetski prvak
- harrahotto
jel se vozi išta? što i gdje?
- Armanini
- Svjetski prvak
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
neču sad vozit skinuo sam volan, čekao sam više od sat vremena sad sam se prebacio na download. Samo vi vozite

- Armanini
- Svjetski prvak
sry cale sto smo odugovlacili, al nas je bilo kup i bilo je odlicno na watkinsu pa smo odvozili jos dve trke..
naravno uzmes u obzir neminovno sranje sa serverom i to ti je to
zvjerko je stvarno spustio prag tolerancije na minimum.. sad nakon prvog izbacivanja odustaje
jbga, ono kad je svih skoro izbacilo, nedugo zatim i meni je crashalo igru i nisam mogao ponovno upalit; kao da ce krenut i onda odmah prekine, potom se naravno server zablokirao tako da sam morao restartat i server..
al poslije je bilo sve 5, nikog nije izbacivalo, a pol stranaca bilo..
ugl.. kad god vozimo hgtc i bude ovako fun, pitam se dal ima smisla vozit ista drugo..
slika kaze sve

naravno uzmes u obzir neminovno sranje sa serverom i to ti je to

zvjerko je stvarno spustio prag tolerancije na minimum.. sad nakon prvog izbacivanja odustaje

jbga, ono kad je svih skoro izbacilo, nedugo zatim i meni je crashalo igru i nisam mogao ponovno upalit; kao da ce krenut i onda odmah prekine, potom se naravno server zablokirao tako da sam morao restartat i server..
al poslije je bilo sve 5, nikog nije izbacivalo, a pol stranaca bilo..
ugl.. kad god vozimo hgtc i bude ovako fun, pitam se dal ima smisla vozit ista drugo..
slika kaze sve

- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Nije bilo prvo izbacivanje već drugo (btw bolja situacija nego kad kimi otvori - onda ispadam svakih 5 minuta) ... pa nisam mogao naći server, pa nisam mogao upasti usred utrke ... pa mi dosadilo.
- Armanini
- Svjetski prvak
mislim da to dosta ovisi i o modu..
jbga, jos je minus sto kad netk otvori server od njega se ocekuje da vodi racuna o svemu sto znaci cesto alt tabanje na forum i slicne radnje sto uvijek nosi mali rizik..
http://www.markmods.com/gameserverhosting/rFactor/" onclick="window.open(this.href);return false;
90e.. kakav je hosting ne znam, al vjerujem da je ok i da ima jos ponuda slicnih.. mozemo se raspitat kod ovih sto imaju negdje i vidjet sto gdje i koliko..
700 kn na nas skoro 10 je jedna kava mjesecno..
mada kakve smo mi srece i taj server bi bio svojeglav
koji put je vjerujem i do mene i ljenosti jer ja vrlo rijetko restartam komp pa tako kad dodje navecer prije nego sto otvorim bi trebao, al jednostavno znas ono.. maaah..
kod caleta nije bilo frke, bit ce da tih nit 20kbs ako se ne varam vise uploada dosta znaci..
jer ja primjetim da kad nas je vec i 6/7 upload se drzi na nekih konstantnih 20kbs, dakle blizu maximuma..
jbga, jos je minus sto kad netk otvori server od njega se ocekuje da vodi racuna o svemu sto znaci cesto alt tabanje na forum i slicne radnje sto uvijek nosi mali rizik..
http://www.markmods.com/gameserverhosting/rFactor/" onclick="window.open(this.href);return false;
90e.. kakav je hosting ne znam, al vjerujem da je ok i da ima jos ponuda slicnih.. mozemo se raspitat kod ovih sto imaju negdje i vidjet sto gdje i koliko..
700 kn na nas skoro 10 je jedna kava mjesecno..
mada kakve smo mi srece i taj server bi bio svojeglav

koji put je vjerujem i do mene i ljenosti jer ja vrlo rijetko restartam komp pa tako kad dodje navecer prije nego sto otvorim bi trebao, al jednostavno znas ono.. maaah..
kod caleta nije bilo frke, bit ce da tih nit 20kbs ako se ne varam vise uploada dosta znaci..
jer ja primjetim da kad nas je vec i 6/7 upload se drzi na nekih konstantnih 20kbs, dakle blizu maximuma..
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
nzm dal ima nešto u tome kako podesiti server tamo na dedicated. Meni je tamo download i upload speed namjesteno na 256 kbps, možda da probam custom pa stavit više. Dal to igra kakvu ulogu?
inače:

inače:

- Armanini
- Svjetski prvak
moras ugasit skidanje porinica kad testiras 
ovaj download mi nema smisla, obzirom da te brzine vise nema u tcomu..
al vjerojatno ti je banana parica pa ti je to mozda max.. probaj odvrtit jos koji put jer bi trebala bit komotno 4 mbs..
upload je oke, i vise nego oke za tu jadnu nasu vezu tako da ne bi trebalo bit frke..
upload je oke, stavi ga iznad 300 cisto da ima "lufta" iako je tih 256 kbs maximum veze..
download stavi 4000, moguce da to radi probleme jer je ovo too low..

ovaj download mi nema smisla, obzirom da te brzine vise nema u tcomu..
al vjerojatno ti je banana parica pa ti je to mozda max.. probaj odvrtit jos koji put jer bi trebala bit komotno 4 mbs..
upload je oke, i vise nego oke za tu jadnu nasu vezu tako da ne bi trebalo bit frke..
upload je oke, stavi ga iznad 300 cisto da ima "lufta" iako je tih 256 kbs maximum veze..
download stavi 4000, moguce da to radi probleme jer je ovo too low..
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
to je to, max tv mi bio ukljucen, sad sam testirao opet i preko 4.30Mb/s mi je, a kad mi je max tv ukljucen onda mi je ispod 2.Armanini je napisao/la: al vjerojatno ti je banana parica pa ti je to mozda max.. probaj odvrtit jos koji put jer bi trebala bit komotno 4 mbs..

niš, moram starcima zabranit gledat max tv kad se vozi liga.

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Armanini
- Svjetski prvak
K1M1 je napisao/la:to je to, max tv mi bio ukljucen, sad sam testirao opet i preko 4.30Mb/s mi je, a kad mi je max tv ukljucen onda mi je ispod 2.Armanini je napisao/la: al vjerojatno ti je banana parica pa ti je to mozda max.. probaj odvrtit jos koji put jer bi trebala bit komotno 4 mbs..![]()
![]()
niš, moram starcima zabranit gledat max tv kad se vozi liga.
ah.. ne bi smjelo to bit.. al to su nasa posla.. placas pretplatu za brzinu koju ti nisu u mogucnosti pruzit.. al zato i stoji do* 4mbs.. pederi se ograde, a ti i dalje placas full speed price..
jbga, valjda si na losoj parici, daleko od "centrale" i zato gusi.. ja bi ih probao zvat i objasnio situaciju pa mozda te mogu prestekat iako skoro pa jok..
meni kad smo uzeli maxtv, upload bio nekih tjedan dana oko 70kbs, download dupli, skidalo skoro po 1 mb

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Alo narode.
e ovako, imam jedno pitanjce, posto sam cuo da ste ovdje experti za moj problem, pa da mi malo pomognete zauzvrat, necu vam dati ban

znate li gdje mogu "nabavit" ajmo rec donekle realnu f1 igru da je novijeg kalibra (2011-2012) sa DRS-om i KERS-om a da nije ona F1 2011- posto mi je komp preslab za to cudo i da nije 99-02 challenge jer mi je nje puna kapa ! ? !
igra mi se tako nesto, malo da ubijem vrijeme, pa evo, neka netko bude dobar pa mi javi ovdje ili preko pp-a.

e ovako, imam jedno pitanjce, posto sam cuo da ste ovdje experti za moj problem, pa da mi malo pomognete zauzvrat, necu vam dati ban

znate li gdje mogu "nabavit" ajmo rec donekle realnu f1 igru da je novijeg kalibra (2011-2012) sa DRS-om i KERS-om a da nije ona F1 2011- posto mi je komp preslab za to cudo i da nije 99-02 challenge jer mi je nje puna kapa ! ? !
igra mi se tako nesto, malo da ubijem vrijeme, pa evo, neka netko bude dobar pa mi javi ovdje ili preko pp-a.

- Vuksa_KC
- Veteran
A da s nama odvoziš koju Touring car utrku...lako bi se uvjeril da je F1 dosadna 
Evo, ovo je moj skromni speedtest.

Evo, ovo je moj skromni speedtest.

- Antimon
- Navijam za: Kimi Webber
Vuksa gle što je brzina svjetlosti !
dobro da me uopće i vidite u utrkama

dobro da me uopće i vidite u utrkama

- Vuksa_KC
- Veteran
A ovo nije moje doma, to dok sam bil na praksi na faksu još
.

- Armanini
- Svjetski prvak
gle uploada u antise 
evo tko ce otvarat server hh..
steta sto je mobilni nestabilan i sa velikom latencijom, u suprotnom antisa bi otvorio server sa punim gridom bez jbnti
btw, uz ovo caskanje mozete slobodno i koju stazu predlozit..
ja sam za grobnik i mozemo estoril.. sad ste vi na redu - za ili protiv

evo tko ce otvarat server hh..
steta sto je mobilni nestabilan i sa velikom latencijom, u suprotnom antisa bi otvorio server sa punim gridom bez jbnti

btw, uz ovo caskanje mozete slobodno i koju stazu predlozit..
ja sam za grobnik i mozemo estoril.. sad ste vi na redu - za ili protiv

- harrahotto
koja god staza, samo link stavite...
meni osobno A1 super, Hungaroring je fina, ima svega..
također pitanjce, pošto sam skoro novi, jeste li vozili što god DTM serije? tamo su auti max izjednačeni, pogotovo ova zadnja (2007 čini mi se) sa Audijima i Mecama...
Adelaide staza? điram onu iz F1 1992, a i South Africa je lijepa, ima gore dole i lijevo i desno
večeras nešto?
meni osobno A1 super, Hungaroring je fina, ima svega..
također pitanjce, pošto sam skoro novi, jeste li vozili što god DTM serije? tamo su auti max izjednačeni, pogotovo ova zadnja (2007 čini mi se) sa Audijima i Mecama...
Adelaide staza? điram onu iz F1 1992, a i South Africa je lijepa, ima gore dole i lijevo i desno

večeras nešto?
- Armanini
- Svjetski prvak
eto, mogli biste se ugledat na ovaj post 

koja je to south africa? kylami?
veceras hgtc, nadam se da imas mod..
dtm smo probali jedan, mislim da upravo taj 2007 ako se ne varam i nije nam bas sjeo kao dobar mod..
adelaide vozimo prilicno cesto, samo verziju iz 2011 ako se ne varam.. ona nam je nekako najbolja..
sto se tice a1 i hungaroringa treba okacit link, jer su pretezno iz nekih packova pa ne znamo tocno koja je koja staza..
dakle, moze nastavak od sinoc?
nadam se da svi imate grobnik, ako ne il vam se neda tamo samo recite..
estoril?
btw, mogli bi probat i noviji layout..
http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... ril%202010" onclick="window.open(this.href);return false;
estoril 88 kojeg smo vozili do sad, za one koji nemaju..,:
http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... ril%201988" onclick="window.open(this.href);return false;

hh ovo se zoveopis stazeima gore dole i lijevo i desno

dtm smo probali jedan, mislim da upravo taj 2007 ako se ne varam i nije nam bas sjeo kao dobar mod..
adelaide vozimo prilicno cesto, samo verziju iz 2011 ako se ne varam.. ona nam je nekako najbolja..
sto se tice a1 i hungaroringa treba okacit link, jer su pretezno iz nekih packova pa ne znamo tocno koja je koja staza..
estoril?
http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... ril%202010" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... ril%201988" onclick="window.open(this.href);return false;
- harrahotto
ja nemam taj hgtc, što je to? ajde link.Armanini je napisao/la:eto, mogli biste se ugledat na ovaj post
hh ovo se zoveopis stazeima gore dole i lijevo i desno
estoril?
grobnik neki imam, ali šibni link i za to, osim ako nije jedan jedini
a estoril, uf, mislim da nemam baš nikakav, ajde i taj link, pa da budem cakum pakum..
što se tiče gore dole, pa super su mi staze sa usponima i padovima, a i kad imaju zavoje nije loše

ali ajde poslije 21, ako vam nije bedara, jer moram po klince....
i ajde link zalijepi
uf
- harrahotto
e, sori, tek sad vidioArmanini je napisao/la:eto, mogli biste se ugledat na ovaj post
i da s.africa je kylami, ali mislio sam na onaj iz 1992, iako ni onaj iz '79 nije loš!