Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Formula 1 team - McLaren

Post Postao/la Chuck Norris »

Ćale od Lewisa je napisao/la:strahota, 17sec kroz bokseve je izgubio Lewis koje su se na stazi samo poduplale.
Nije bio naš vikend, od starta smo bili na prljavoj strani staze uz to sva sranja u boksu promet na stazi itd...još strepit kakva će kazna bit. McLaren mora poradit na bolidu i manje griješit jer svima okolo sebe poklanjamo pozicije.
Pa neće valjda Hamiltona kaznit,nego eventualno Rosberga
...put u raj nije posut ružama...
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

elder je napisao/la:Ako Hamilton dobije kaznu za ovo kaj ga je Rosberg doslovno izgural iz staze, onda u 3pm i sve
Kazna može doći jedino za Rosberga.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Sato-san
Navijam za: Kamui

Post Postao/la Sato-san »

Joj joj, danas ništa nije išlo dobro.
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mrd »

Meni je ova utrka što se tiče meklarena bila čista nula, i na stazi i u boksu, jensona svi obišli odma na startu, hamilton se nije mogao držati ni sa red bullovima ni sa ferarijima, katastrofe u boksu, odustajanje...
Nadam se da je samo za to što ovo nije njihova staza ali sve sam manje optimističan za oba prvenstva.
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Chuck Norris je napisao/la:Pa neće valjda Hamiltona kaznit,nego eventualno Rosberga
Meni više smrdi da bi Hamiltona mogli kaznit jer je bio doslovno van staze, možda se izvuče s tim što se žalio Alonso na potez Rosberga jer kod Hamiltona je stvarno divljački u zadnjem trenu povuko obranu. Nisam vidio onboard Hamiltona ni Alonsa pa ne mogu sudit al očito je puno samopouzdanja dobio Rosberg pobjedom u kini.
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...usjećam se tako usrano ko da navijam za ferrari ove sezone...svima u boxu oduzet plaću i preusmjeriti meni na moj račun...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Ćale od Lewisa je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:Pa neće valjda Hamiltona kaznit,nego eventualno Rosberga
Meni više smrdi da bi Hamiltona mogli kaznit jer je bio doslovno van staze, možda se izvuče s tim što se žalio Alonso na potez Rosberga jer kod Hamiltona je stvarno divljački u zadnjem trenu povuko obranu. Nisam vidio onboard Hamiltona ni Alonsa pa ne mogu sudit al očito je puno samopouzdanja dobio Rosberg pobjedom u kini.
pretjerivao je rosberg sa obranom tamo a luis nije htio pustit gasa....... a da je isao lijevo pokupio bi rosberga....
McLaren u <3
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Ovo danas je bila grozota. Ono nezadovoljstvo bolidom u petak je bilo samo naznaka da stvar ovdje nije bajna. Button (prije probijene gume) je zaostajao skoro 50 sekundi iza Vettela. Hamiltona je boks smjestio tamo di je završio... Ne smiju se događati ovolike varijacije u formi, jednostavno ne smiju!
slika
Mika_bar
Početnik
Početnik

Post Postao/la Mika_bar »

Stvarno drugu utrku zaredom isti problemi u boksovima, nevjerojatno, na svim trkama su radili greške u boksu, danas čak 2 puta, na kraju i odustajanje Butona, prvo mu pukne guma a onda krepa i motor, užas, utrka iz noćne more!
Al osim tih silnih grešaka, još gore izgleda pace u utrci, pa Lotusi su nas prošli ko da nas nema, a Red Bulu nismo mogli ni primirisati! Ne znam šta se dogodilo al danas smo puno sporiji bili od ostalih konkurenata, u prva 2 stinta 1-1,5 sek sporiji od RBRa i Lotusa, kasnije čak ni Ferrari nismo mogli prestići.
Ne izgleda dobro, RedBull (prstić) je očito našao formu od lani, Lotus izgleda odlično možda i najbolji bolid danas.
Ako smo i i imali nekakvu prednost u prve 3 utrke , nismo ju iskoristili dovoljno dobro i previše smo već bodova prosuli, jedna ovako loša utrka i odmah RedBull preuzima vodstvo u oba poretka, bit će ovo teška sezona...
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Aje sada barem ima testiranja pa možda podignu formu. Ja se nadam da više neće nikad biti utrke u Bahreinu jer uvijek katastrofalno završi za Mclaren.
ivancina
Početnik
Početnik

Post Postao/la ivancina »

na iduće 3 staze bi mogli biti opet najbolji, samo da se ovi malo skoncentriraju na šarafanje guma
inače nisam danas skužio kako je button završio iza rosberga nakon bokseva????
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

zato jer je morao čekati dok prođu oni koji su prolazili kroz boks dok je on stajao na svojem mjestu
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi&pablo.u.bmw »

ne bih da pametujem ali da je ron d. in charge ovo ne bi bilo moguce
nikako ne kontam vitmarsa koji se stalno nesto kliberi i sve mu je opusteno i lako cemo i bice bolje ...... blah
hrcfaca (Lewis Hamilton)
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la hrcfaca (Lewis Hamilton) »

Ja sam stekao ovakav dojam, ćinilo mi se da je sve donekle funkcioniralo nakon boxa 2-3 kruga, a onda kao nagli pad performansi.
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:ne bih da pametujem ali da je ron d. in charge ovo ne bi bilo moguce
nikako ne kontam vitmarsa koji se stalno nesto kliberi i sve mu je opusteno i lako cemo i bice bolje ...... blah
To i ja mislim već neko vrijeme.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

hrcfaca (Lewis Hamilton) je napisao/la:Ja sam stekao ovakav dojam, ćinilo mi se da je sve donekle funkcioniralo nakon boxa 2-3 kruga, a onda kao nagli pad performansi.
nije se pronašao još od treninga pravi setup ni balans za utrku. Kod Hamiltona još i nekako al kod Buttona nikako samo što je Hamilton ukupno 17sec izgubio u boksu što mu je upropastilo bilo kakve šanse. Loš vikend za McL, valjda će bit bolje ;)
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Sigurno. To je samo jedna trka. I dalje su glavni pretendenti za naslov. (momčadski skoro sigurno).
Samo neka se trkaju.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

Ćale od Lewisa je napisao/la:
hrcfaca (Lewis Hamilton) je napisao/la:Ja sam stekao ovakav dojam, ćinilo mi se da je sve donekle funkcioniralo nakon boxa 2-3 kruga, a onda kao nagli pad performansi.
nije se pronašao još od treninga pravi setup ni balans za utrku. Kod Hamiltona još i nekako al kod Buttona nikako samo što je Hamilton ukupno 17sec izgubio u boksu što mu je upropastilo bilo kakve šanse. Loš vikend za McL, valjda će bit bolje ;)

neka losa matematika cale :)

9+11-8 =?

nitko im nije postavio nakon utrke pitanje zasto je nestala brzina.. jedino je button pricao o jako losem balansu, o manjku gripa na prednjim.. ..

jel moguce da je taj pad temperature toliko utjecao?
rFactor F1 HR server Info
slika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Jon Noble ‏ @NobleF1 - twitter
McLaren's Mugello testing plans are unchanged from last week, despite speculation that Lewis Hamilton could test. Paffett/Turvey only

Nema prekovremenog xD

I Mclaren nece testirati nikakve updejte
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Pa kaj će onda koji k..c raditi tamo? Imaju 1 test , i onda oni ne donose ništa? Nešto mi tu smrdi, a nije Bernie.

slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Scarbsova analiza prednjeg razvoja prednjeg krila kod McLarena od 2009. do danas
Link
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Dani je napisao/la:Pa kaj će onda koji k..c raditi tamo? Imaju 1 test , i onda oni ne donose ništa? Nešto mi tu smrdi, a nije Bernie.

Najzanimljivije od svega što je Hamilton izjavio da bi volio testirati na Mugellu ako ništa samo da se upozna bolje sa gumama međutim očito mu nisu dozvolili da ode na testiranje :roll:
Hamilton has confirmed that he may now cancel plans for a week off in the wake McLaren's unexpected loss of pace in Sunday's grand prix in Bahrain.

"It might change," Hamilton told The Daily Telegraph. "I need to get back in the car. We need to figure out why the tyres are going off.

"If there are other things to test or ways to figure out I will be the one to do it, not let some-one else do it."
A Button s druge strane je izjavio da je sretan što nece testirati jer nema što u biti testirati na nepoznatoj stazi

Button happy to sit out Mugello
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...toliko o tome da vozači razvijaju bolid ko što neki tvrde :) ...ima da šute i voze ono što će dobiti na stol - biber i sol mogu sami dodati prema svom ukusu...meni ovo samo izgleda kako su svjesni svoje snage (uh što sam optimističan) no koliko je za vidjeti/čuti i još neke momčadi će koristiti test vozače barem jedan dan (a možda i duže)...ja sam miran...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

Toon je napisao/la:...toliko o tome da vozači razvijaju bolid ko što neki tvrde :) ...ima da šute i voze ono što će dobiti na stol - biber i sol mogu sami dodati prema svom ukusu...meni ovo samo izgleda kako su svjesni svoje snage (uh što sam optimističan) no koliko je za vidjeti/čuti i još neke momčadi će koristiti test vozače barem jedan dan (a možda i duže)...ja sam miran...
a ja mislim da nije slučajno da su izbacili hamiltona i buttona sa ovog testiranja - od početka ove godine samo slušaju njih dvojicu, njihove žalbe i sugestije
sad će dva nova vozača sjesti u ovaj auto i onda dati svoju ocjenu - sa razlikom oni su testni vozači - koji drugačije pristupaju i autu i vožnji od trkača
i nakon ovog testiranja će onda dobiti sliku što ne valja i možda otkriti smjer kojim dalje
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Da, a ovi će i dalje jesti gume na utrci umjesto da ih dovedu u red. Sada kada imaju šansu napraviti nešto više oni se igraju pravednika i dobročinitelja dajući ovoj dvojici šansu na testiranjima.

slika
Odgovori