Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Lewis Hamilton
Pobrkao si, niti govorim o Buttonu niti o vremenu nakon Hamiltonovog kvara.
Hamilton je stigao Alonsa na 2s i vozio po 0.5s brze krugove do trenutka kad je izgubio trecu brzinu.
Hamilton je stigao Alonsa na 2s i vozio po 0.5s brze krugove do trenutka kad je izgubio trecu brzinu.
- schuey
- Počasni član
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
joj opće mi se neda raspravljat,pogledaj live timeing pa češ vidjetiSRV je napisao/la:Pobrkao si, niti govorim o Buttonu niti o vremenu nakon Hamiltonovog kvara.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Nije bitno ali vozio se na 2 sec iza Alonsa nešto duže prije nego se dogodio kvarSRV je napisao/la:Pobrkao si, niti govorim o Buttonu niti o vremenu nakon Hamiltonovog kvara.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Da imao je peh ali s tim pehom izgubio je 2 boda a sumnjam da bi se pribbližio Alonsu da nije bilo kvara ali to već spada u šbbkbb
I dalje ga ne bi otpisao u utrci za naslov Mclaren je danas pokazao da ima brz bolid i sigurno su još u igri pogotovo Hamilton
I dalje ga ne bi otpisao u utrci za naslov Mclaren je danas pokazao da ima brz bolid i sigurno su još u igri pogotovo Hamilton
...put u raj nije posut ružama...
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Hamilton je izgubio borbu sa Alonsom kad je morao startati 5 mjesta niže.McLewis je napisao/la:toliko o hamiltonovoj sreci.... taman kad je poceo alonsa sustizat ode 3. brzina...
Hamilton se približio Alonsu ali sam siguran da ga ne bi obišao, jedino da je Alonso imao nekih problema, jer kada su promjeni gume, prvo je Hamilton odvezao par brzih krugova pa onda Alonso pa opet Hamilton a onda je Alonso odvezao krug na razini Hamiltonovog i tada su počeli problemni Hamiltona sa mjenjačem.
Ja mislim da je ključna utrka za Hamiltona Koreja, ako se bude vozila, očekujem jak McLaren i Hamiltona tamo.

- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
To znači da Hamilton ne napreduje bašDani je napisao/la:Vidim da imamo Luku Bebića na forumu. Kaj bi sada to trebalo značiti?majstor iz maranella je napisao/la:Vozači voze i napreduju, Hamilton samo vozi

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Sva sreća da je to samo tvoje mišljenje. U svojoj 4. sezoni se 3. puta bori za naslov, nisam siguran da je netko drugi tako dobar bio.Da se vratim na utrku. Tim mu je 3 puta usrao utrku ovog vikenda. Prvo mjenjač, pa onda zadržavanje iza Buttona i omogućavanje Alonsu da se odmakne, te opet mjenjač.Sve u svemu jedan od najboljih vozača danas. Svi bruje o izvlačenju maksimuma iz bolida. On je danas sa ovakvim bolidom izvukao ostanak u igri za prvenstvo.majstor iz maranella je napisao/la: To znači da Hamilton ne napreduje baš

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
Damon Hill,naj bolid,uvijek se bori,niš ne napravi,iliti prevedi ENGLEZ!!!!Dani je napisao/la:Sva sreća da je to samo tvoje mišljenje. U svojoj 4. sezoni se 3. puta bori za naslov, nisam siguran da je netko drugi tako dobar bio.Da se vratim na utrku. Tim mu je 3 puta usrao utrku ovog vikenda. Prvo mjenjač, pa onda zadržavanje iza Buttona i omogućavanje Alonsu da se odmakne, te opet mjenjač.majstor iz maranella je napisao/la: To znači da Hamilton ne napreduje baš
zadržavanje??? o čem pričaš ti,pa to je bio cilj da mu se pomogne :rol: malo si pospan bio jel?
a mjenjač,to može biti i njegova boljka,Kimi je često isto imao te probleme,agresivna vožnja,jako šaltanje,i ode,i tim je samo kriv? kako ti to znaš???????????
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Dani
- Legenda
Schuey mislim da imaš problema sa zaključivanjem. Kako mu je pomagao time što se vozio iza njega i gubio sekunde ( govorim o utrci nakon starta-> razlika u strategijama ). Bollje odi hvali maksimum ferrarija danas.

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
gle samo su dokazali u McM-u da nema team oredera, nije bilo jenson lewis is faster than you hahahahaDani je napisao/la:Schuey mislim da imaš problema sa zaključivanjem. Kako mu je pomagao time što se vozio iza njega i gubio sekunde ( govorim o utrci nakon starta-> razlika u strategijama ). Bollje odi hvali maksimum ferrarija danas.
a mjenjac jbga sta mozes i bas lijepo i korektno od lewisa sta je onako jensona propustio...
McLaren u <3
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
bravo,bravoDani je napisao/la:Schuey mislim da imaš problema sa zaključivanjem. Kako mu je pomagao time što se vozio iza njega i gubio sekunde ( govorim o utrci nakon starta-> razlika u strategijama ). Bollje odi hvali maksimum ferrarija danas.

apsolutno se slažem s ovime,iznimno dobar i fer potezMcLewis je napisao/la:gle samo su dokazali u McM-u da nema team oredera, nije bilo jenson lewis is faster than you hahahahaDani je napisao/la:Schuey mislim da imaš problema sa zaključivanjem. Kako mu je pomagao time što se vozio iza njega i gubio sekunde ( govorim o utrci nakon starta-> razlika u strategijama ). Bollje odi hvali maksimum ferrarija danas.
a mjenjac jbga sta mozes i bas lijepo i korektno od lewisa sta je onako jensona propustio...
- Dani
- Legenda
Vidim da ništa ne kužiš no dobro. Možda ti sine sutra.schuey je napisao/la:bravo,bravoDani je napisao/la:Schuey mislim da imaš problema sa zaključivanjem. Kako mu je pomagao time što se vozio iza njega i gubio sekunde ( govorim o utrci nakon starta-> razlika u strategijama ). Bollje odi hvali maksimum ferrarija danas.![]()
![]()
![]()
![]()
da nije bilo te strategije nebi možda u bodovima završio tako da stay cool

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Pa nije ni Ferrari u Njemačkoj koristio famoznu rečenicu na početku utrke, prije box-eva nego tek posle.McLewis je napisao/la: gle samo su dokazali u McM-u da nema team oredera, nije bilo jenson lewis is faster than you hahahaha

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
hahahahaha, kod nas znaju to na lijepsi nacin, vrati se glavni kroz box naprijed hahahaha
McLaren u <3
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Taman kad je Button otišao u boks, Hamilton je izgubio brzinu... Ali evo ovako je izgledalo sa zaostacima; 30.krug - 5.4, 33krug - 4.2, 35krug - 3.0, 37.krug - 2.3 i onda Button odlazi u boks, Hamilton na 4.2 zaostatka za Alonsom...itd. Uhvatio bi ga Hamilton, ali ne vjerujem da bi ga prestigao. Sve u svemu, vozio je odlično na tvrđoj komponenti, i start mu je za svaku pohvalu.schuey je napisao/la:uh,mislim da ti se prečinilo,Alonso je vozio brže krugove u trenutku kada je Button otišao u boxSRV je napisao/la:Sa svakom novom utrkom je u sve vecem zaostatku. Nema vise nista od ove sezone.
Jedno vrijeme mi se zbilja cinilo da bi uzeo Alonsa.

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Koliko su mu shebali trku toliko su mu svaki put i pomogli, jer bez njih nebi imao tako konkurentan bolid, a možda nebi ni u f1 bioDani je napisao/la: Tim mu je 3 puta usrao utrku ovog vikenda.

Zadnja izmjena: Kenny, dana/u 10 lis 2010, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Zašto bi zbog toga bio kriv tim? Pa Button je u borbi za naslov jednako kao i Hamilton. On je vozio svoju utrku i borio se da napravi što bolji rezultat i da ostane u igri za naslov. Nije mu tu ništa kriv tim, pa ne misliš valjda da ga je Button trebao propustiti ispred samo zato jer je ovaj na mekšim gumama bio brži?!Dani je napisao/la:Sva sreća da je to samo tvoje mišljenje. U svojoj 4. sezoni se 3. puta bori za naslov, nisam siguran da je netko drugi tako dobar bio.Da se vratim na utrku. Tim mu je 3 puta usrao utrku ovog vikenda. Prvo mjenjač, pa onda zadržavanje iza Buttona i omogućavanje Alonsu da se odmakne, te opet mjenjač.Sve u svemu jedan od najboljih vozača danas. Svi bruje o izvlačenju maksimuma iz bolida. On je danas sa ovakvim bolidom izvukao ostanak u igri za prvenstvo.majstor iz maranella je napisao/la: To znači da Hamilton ne napreduje baš
Za mjenjač si je možda i sam kriv. Ekipa je u bolid prije kvalifikacija stavila novi mjenjač, možda ga je Hamilton šaltanjem shebo ili je jednostavno crko sam od sebe, ne znam šta je bilo sa starim ali sigurno da nije bio baš u idealnom stanju inače ga nebi mijenjali.
No kao što rekoh i prije, ova utrka je samo to potvrdila, i Button i Hamilton otpali su iz borbe za naslov to je mislim sada više nego jasno.
Mislim da nije realno očekivat da u Koreji i Vettel, i Weber i Alonso odustanu a da Hamilton pobijedi i vrati se u igru.
Michael is faster than you!!
- Dani
- Legenda
Lewis Hamilton (5th)
“This wasn’t a great weekend for me. I made a mistake on Friday, then we changed the gearbox yesterday and I got a grid penalty, and then I had another gearbox problem in the race. That’s an unfortunate amount of collective bad luck, but the team and I will bounce back.With the gearbox, I was running normally, then downshifted into third, accelerated and lost the gear. After that, I had to rely on just fourth gear and above. I didn’t think the car would make it - it was making a lot of strange noises, but I kept my fingers crossed, tried not to shift too much and looked after it to the flag. I’m thankful and so happy that I least saw the end of the race - it’s my first finish for a long time. The championship doesn’t look great at the moment. But there are still three races to go and 75 points available, so we’ll remain optimistic and keep doing the best job we can. I’ll keep fighting.”
Link
“This wasn’t a great weekend for me. I made a mistake on Friday, then we changed the gearbox yesterday and I got a grid penalty, and then I had another gearbox problem in the race. That’s an unfortunate amount of collective bad luck, but the team and I will bounce back.With the gearbox, I was running normally, then downshifted into third, accelerated and lost the gear. After that, I had to rely on just fourth gear and above. I didn’t think the car would make it - it was making a lot of strange noises, but I kept my fingers crossed, tried not to shift too much and looked after it to the flag. I’m thankful and so happy that I least saw the end of the race - it’s my first finish for a long time. The championship doesn’t look great at the moment. But there are still three races to go and 75 points available, so we’ll remain optimistic and keep doing the best job we can. I’ll keep fighting.”
Link

- Schumy.d
- Legenda
A čuj, pogledaj Alonsov zaostatak za vodećima koji je nadoknađen. Pogledaj Lewisovu prednost koja je izgubljena.Dani je napisao/la: Sva sreća da je to samo tvoje mišljenje. U svojoj 4. sezoni se 3. puta bori za naslov, nisam siguran da je netko drugi tako dobar bio.Da se vratim na utrku. Tim mu je 3 puta usrao utrku ovog vikenda. Prvo mjenjač, pa onda zadržavanje iza Buttona i omogućavanje Alonsu da se odmakne, te opet mjenjač.Sve u svemu jedan od najboljih vozača danas. Svi bruje o izvlačenju maksimuma iz bolida. On je danas sa ovakvim bolidom izvukao ostanak u igri za prvenstvo.

Za boldano se NIKAKO ne slažem jer je on sa današnjom utrkom bio gubitnik dana (iako ne njegovom krivocom), još je veći razmak između njega i Alonsa, Webbera i Vettela, a i Button je bio ispred njega. Tako da ne kužim na koju je foru Hamilton danas izvukao ostanak u igri za prvenstvo. Prije Suzuke je bio u boljoj situaciji nego danas.

P.S. Vettel je bio cijelo vrijeme ispod 2 s zaostatka za Alonsom u Singapuru. Nemojte donositi zaključke ako je natko IZA nekog 2 sekunde, da će taj vozač koji je iza samo tako uspjeti proći ispred.

- Dani
- Legenda
Ali isto tako je mogao odustati zbog kvara. Mogao je forsirati kao Alonso u Maleziji i čekati da mu se mjenjač razleti. On je sa takvim bolidom uspio ostati ispred Šumija. Zato sam napisao da je takvom vožnjom uspio izvući nešto bodova i ostati u igri( zaostatak je 28 bodova za Webberom što je malo više od jedne pobjede ).

- Schumy.d
- Legenda
28 bodova je puno, to je dosta više od 1 pobjede, jer teško da će Webber, Vettel ili Alonso ispasti iz utrke baš kad Lewis pobjedi. A u prilog mu ne ide ni činjenica da su ostale još SAMO 3 utrke. Red Bull ima moćan auto i Lewis je jučer izgubio još nekoliko bodova u toj utrci. Naravno, za ovo jučer nije kriv i dobro je odvozio s tim bolidom, ali gubi...Dani je napisao/la:Ali isto tako je mogao odustati zbog kvara. Mogao je forsirati kao Alonso u Maleziji i čekati da mu se mjenjač razleti. On je sa takvim bolidom uspio ostati ispred Šumija. Zato sam napisao da je takvom vožnjom uspio izvući nešto bodova i ostati u igri( zaostatak je 28 bodova za Webberom što je malo više od jedne pobjede ).
- Vuksa_KC
- Veteran
Ali ako oni trojica i ispadnu, fakat nema ko drugi pobjediti nego Hamilton. U kvalama bude bolji od Buttona.Schumy.d je napisao/la:28 bodova je puno, to je dosta više od 1 pobjede, jer teško da će Webber, Vettel ili Alonso ispasti iz utrke baš kad Lewis pobjedi. A u prilog mu ne ide ni činjenica da su ostale još SAMO 3 utrke. Red Bull ima moćan auto i Lewis je jučer izgubio još nekoliko bodova u toj utrci. Naravno, za ovo jučer nije kriv i dobro je odvozio s tim bolidom, ali gubi...Dani je napisao/la:Ali isto tako je mogao odustati zbog kvara. Mogao je forsirati kao Alonso u Maleziji i čekati da mu se mjenjač razleti. On je sa takvim bolidom uspio ostati ispred Šumija. Zato sam napisao da je takvom vožnjom uspio izvući nešto bodova i ostati u igri( zaostatak je 28 bodova za Webberom što je malo više od jedne pobjede ).
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Button najvjerojatnije neće do naslova, a za Hamiltona ima teoretske šanse za naslov ali to je u praksu teže pretvorit jer kao što su svi već naveli teško da ćemo vidjet u te 3 utrke da po jednom odustanu Alonso, Webber i Vettel. Opet kad se malo pogleda prije ćemo vidjet odustajanje/izlijetanje Vettela ili Webbera nego Alonsa. Iako su timski oba se bore za naslov kao u McLarenu. Ferrari bar po tom pitanju nema probleme jer se već od početka sezone znalo tko je br 1.

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
razlika je 3 (tri) bodaĆale od Lewisa je napisao/la:Button najvjerojatnije neće do naslova, a za Hamiltona ima teoretske šanse za naslov

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Istina,ali je Button uvijek malo sporiji u kvalama a to znači da u utrci uvijek ima mali zaostatak ako start normalno prođe. Npr. sad u Suzuki kad je Hamilton odvozio svega nekoliko krugova na slobodnjacima a Button odradil svoj cijeli program opet je Hamilton u kvalama bio sporiji,znam da su i gume bile različite ali svejedno...ja sam već prije negdje napisal da to neće biti veliki hendikep za Hamiltona jer je dovoljno dobar i brz da odvozi najbrži krug kad je potrebno a to je i učinil.Domi je napisao/la:razlika je 3 (tri) bodaĆale od Lewisa je napisao/la:Button najvjerojatnije neće do naslova, a za Hamiltona ima teoretske šanse za naslov