Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Re: Felipe Massa
Dobra utrka danas,nadao sam se da ce pred kraj preci Buttona ,ali nije imao tempo.
Veoma dobri rezultati za Felipea,nadam se da ce do kraja sezone doci do pobjede.
Veoma dobri rezultati za Felipea,nadam se da ce do kraja sezone doci do pobjede.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Najbolji rezultat za Felipea na Monzi..
Odlican posao odradio.Na soft gumama je bio konkurentniji, jer mu vise odgovaraju i sa tim problemom se muci cijelu sezonu.
FORZA FELIPE!!!
Odlican posao odradio.Na soft gumama je bio konkurentniji, jer mu vise odgovaraju i sa tim problemom se muci cijelu sezonu.
FORZA FELIPE!!!
FORZA FERRARI!!!
- l3n00x
- Navijam za: alonso
Dobra utrka za massu...još jedno postolje
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Bravo Felipe baby, ovakvog te volim gledati. 
Malo ovakve partije češće ponavljati i bit će super, nemam prigovora za danas.

Malo ovakve partije češće ponavljati i bit će super, nemam prigovora za danas.
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
- tvojnov2
- Početnik
- Navijam za: Ferrari i Gazdu
Massa je postao jako konstantan u zadnje vrijeme. Ovo mu je mislim 4 utrka da je u TOP 4. Bravo 

Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Massa je odvezao dobru utrku. 

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- blekii
- Prvak F1 kladionice 2010.
Dobra utrka za massu, smireno i pametno... Da su tvrđe gume radile onako dobro, možda bi i napao Buttona, a i ovako je ok...
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Izvor:njem.rtl.Der 29-jährige Brasilianer, in der Saison 2008 nur um einen WM-Punkt am Titel vorbeigeschrammt, steht bei Ferrari auf dem Abstellgleis. Hinter den Kulissen – so heißt es – arbeitet die Teamleitung der Scuderia an der Verpflichtung von Robert Kubica. Massas Vertrag wurde zwar erst am 9. Juni um zwei Jahre verlängert, doch hartnäckig halten sich die Gerüchte, Massa werde 2011 zu Sauber abgeschoben.
29-godisnji Brazilac koji je u sezoni 2008. izgubio naslov, za jedan bod, stoji u Ferrariju na izlaznim vratima.
Iza zavjesa, stanje je ovakvo: Scuderia radi na dovodjenju Roberta Kubice. Massin ugovor je produzen 9.6, na jos dvije godine, ali sve vise i vise se govori o tome, da ce Massa 2011. godine biti u Sauberu.
-Koliko tu ima istine.... ne znam.

- Schumy.d
- Legenda
I ja mislim da je to vrlo vjerojatno.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Onda je po meni logicnije da Massa predje u Renault, jer Kubica ima svjez potpisani novi ugovor. ( sto u prijevodu znaci, morali bi platiti Renault-u za Kubicu)Schumy.d je napisao/la:I ja mislim da je to vrlo vjerojatno.
Ovako bi mogli poslati Felipe-a u Renault, a zauzvrat Renault Ferrariju Kubicu.

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Ako Reno dovede Kimija onda ima smisla da Massa ode u neku drugu momčad, a Ferrari dovede Kubicu.
Ja se nadam da su to sve špekulacije i da će Massa ostati u Ferrari-ju.
Ako Ferrari dovede Kubicu to će im biti jedna od najvećih pogrešaka u nekoliko poslednjih sezona.
Ne postoji, bar za mene, ni jedan logičan razlog zašto bi Ferrari trebao dovesti Kubicu.
Ja se nadam da su to sve špekulacije i da će Massa ostati u Ferrari-ju.
Ako Ferrari dovede Kubicu to će im biti jedna od najvećih pogrešaka u nekoliko poslednjih sezona.
Ne postoji, bar za mene, ni jedan logičan razlog zašto bi Ferrari trebao dovesti Kubicu.
- Schumy.d
- Legenda
Sigurno postoji, on je trenutno vozač u top 5 na gridu. To šta ga ti ne preferiraš, to je druga stvar.F2004_the_best_ever je napisao/la: Ne postoji, bar za mene, ni jedan logičan razlog zašto bi Ferrari trebao dovesti Kubicu.
Ovo šta radi u Renaultu je dosta dobro.

A vidjet ćemo, ako dođe Kimi u Renault, bilo bi zanimljivo opet gledati dvojac Kimi-Massa.

-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Dvojac Kimi - Kubica mi se cini jos bolji 

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Hmm iskreno mislim da ovde nema bas neke istine,ali ko zna... ko sto se kaze gdje ima dima ima i vatre.Ali kud bas u SauberScuderia je napisao/la:Izvor:njem.rtl.Der 29-jährige Brasilianer, in der Saison 2008 nur um einen WM-Punkt am Titel vorbeigeschrammt, steht bei Ferrari auf dem Abstellgleis. Hinter den Kulissen – so heißt es – arbeitet die Teamleitung der Scuderia an der Verpflichtung von Robert Kubica. Massas Vertrag wurde zwar erst am 9. Juni um zwei Jahre verlängert, doch hartnäckig halten sich die Gerüchte, Massa werde 2011 zu Sauber abgeschoben.
29-godisnji Brazilac koji je u sezoni 2008. izgubio naslov, za jedan bod, stoji u Ferrariju na izlaznim vratima.
Iza zavjesa, stanje je ovakvo: Scuderia radi na dovodjenju Roberta Kubice. Massin ugovor je produzen 9.6, na jos dvije godine, ali sve vise i vise se govori o tome, da ce Massa 2011. godine biti u Sauberu.
-Koliko tu ima istine.... ne znam.

Ponovo kazem,nadam se da ovo nije tacno,jer da je tacno Ferrari ne bi potpisivao prije dva-tri mjeseca novi ugovor sa Ferrarijem,a ni Kubica sa Renaultom.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Kubica bi Ferrariju donijo samo probleme i ne želim ga u Ferrariju.Schumy.d je napisao/la: Sigurno postoji, on je trenutno vozač u top 5 na gridu. To šta ga ti ne preferiraš, to je druga stvar.
Ovo šta radi u Renaultu je dosta dobro.![]()
A vidjet ćemo, ako dođe Kimi u Renault, bilo bi zanimljivo opet gledati dvojac Kimi-Massa.

Što se tiče vozačkih kvaliteta Kubica nema kvalitet da bude br.1 u momčadi kao što je Ferrari a i Ferrari već ima vozača koji ispunjava kvalitete da bude br.1 u momčadi- Alonsa, a takođe svojim kvalitetama Kubica prevazilazi da bude br.2 u momčadi. Ferrari duži niz godina funkcionira po principu prvi i drugi vozač u momčadi, ja tu ne vidim Kubičinu ulogu, šta bio on bio u Ferrari-ju nema kvalitet za broj 1 a takođe svojim kvalitetom prevazilazi broj 2 u momčadi, koja bi tu njegova uloga bila

Poglavica LDM je izjavio još 2008 da bi bilo samoubistvo u ekipi imati Kimija i Alonsa, i vidimo da do toga i nije došlo, Kubica što se tiče vozačkih kvaliteta, ja mislim, da ipak nije u rangu Kimija, ali takođe mislim da bi po Alonsa a i po Ferrari bila bolja kombinacija Alonso-Kimi nego Alonso-Kubica, jer bi ova druga kombinacija, iako je Kubica lošiji vozač od Kimija, zbog Kubičinog karaktera donijela više problema Ferrariju.
A i opet da ponovim, po raznim forumima pojavile su se špekulacije da je Alonso bio za produžnje ugovora sa Massom a ne za dovođenje Kubice. Ja sam siguran da je po tom pitanju Alonso dao svoju sugestiju poglavici LDM, jer je Denisu kada je dolazio u McLaren 2007 rekao da bi mogli imati problema oko osvajanja konstruktorskog naslova jer je ovaj angažovao Hamiltona.
Treba gledati šta bi najbolje funkcionisalo, što se tiče vozačkih kvaliteta najbolje bi bilo da za Ferrari voze Alonso i Hamiltona

-
- Rezervni vozač
Nikad dva vrhunska vozaca u istoj momcadi nisu donjeli nista dobro u Ferrariju, Mclarenu pa ni u jednoj drugoj momčadi. Po meni je Kubica bolji vozac od Masse al nije jos nikad bio u nekom super dobrom bolidu pa da to i dokaze!
A sad ako ostane u Renaultu i dodje Kimi pitanje ko ce bit prvi vozac?
A sad ako ostane u Renaultu i dodje Kimi pitanje ko ce bit prvi vozac?
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Prije nego kažemo da je vrlo moguće ili glupost, ajmo probati malo odvagnuti "za" i "protiv" ... samo trebamo postaviti prava pitanja pa ako mi koje promakne ... ili odgovor na pitanje ...
Koji bi bio razlog za imati dva "pijetla u istom kokošinjcu"?
- da netko drugi nema onog pijetla koji bi ti mogao predstavljati prijetnju ... i to je sve šta mi pada na pamet.
Koji je razlog da nemaš "dva pijetla u istom kokošinjcu"?
- imaš mir u kući jer se zna tko kosi, a tko vodu nosi (gle, izdržao sam a da ne stavim "navodnike" no nemojte me tražiti da izostavim zagrade)
- bolid se razvija po mjeri bez eventualnog kompromisa zbog različitog stila vožnje
- uz pametan marketing i drugog vozača koji je iznad prosjeka ali ne na nivou prvog imaš odličnog skupljača bodova
- ako ti prvi vozač počne praviti probleme u timu sve šta trebaš je dati šansu drugom na način da "razvoj bolida ode u krivom smjeru"
... Felipe Massa je idealan izbor za Ferrari ... do onog trenutka kada on sam odluči da je dosta jer prvi vozač nikad neće biti!
Znam da se kolega forumaš, sa istim nickom kao i vozač o kojem pričamo, neće složiti no OK ... to je moje mišljenje i ne znači da sam u pravu ali je moje!
Razlog zašto ne vjerujem u kombinaciju Kubica-Raikkonen je za drugu temu ...
Koji bi bio razlog za imati dva "pijetla u istom kokošinjcu"?
- da netko drugi nema onog pijetla koji bi ti mogao predstavljati prijetnju ... i to je sve šta mi pada na pamet.
Koji je razlog da nemaš "dva pijetla u istom kokošinjcu"?
- imaš mir u kući jer se zna tko kosi, a tko vodu nosi (gle, izdržao sam a da ne stavim "navodnike" no nemojte me tražiti da izostavim zagrade)
- bolid se razvija po mjeri bez eventualnog kompromisa zbog različitog stila vožnje
- uz pametan marketing i drugog vozača koji je iznad prosjeka ali ne na nivou prvog imaš odličnog skupljača bodova
- ako ti prvi vozač počne praviti probleme u timu sve šta trebaš je dati šansu drugom na način da "razvoj bolida ode u krivom smjeru"
... Felipe Massa je idealan izbor za Ferrari ... do onog trenutka kada on sam odluči da je dosta jer prvi vozač nikad neće biti!
Znam da se kolega forumaš, sa istim nickom kao i vozač o kojem pričamo, neće složiti no OK ... to je moje mišljenje i ne znači da sam u pravu ali je moje!
Razlog zašto ne vjerujem u kombinaciju Kubica-Raikkonen je za drugu temu ...
- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
@zvjerko
slažem se sa tobom pa skoro u svemu, osim u prvom
1. imati dva najbolja vozača u timu je znak da imaš velike šanse za 1,2 postolje
2. ako jedan ima loš dan (sudar, kvarovi, gleda ženske na tribinama umjesto staze) drugi sigurno radi dobar posao, pa bar tu imaš skupljanje bodova
3. ako su dva najbolja vozača i pravi tim (što je jako rijetko ko dobiti sedmicu na lotu) di obojica rade jedan za drugog, onda im nijedan tim ne može ništa
no sad znam da ćeš na ova tri moja razloga sigurno ispaliti barem 25 razloga protiv i vjerojatno ćeš biti u pravu
slažem se sa tobom pa skoro u svemu, osim u prvom
1. imati dva najbolja vozača u timu je znak da imaš velike šanse za 1,2 postolje
2. ako jedan ima loš dan (sudar, kvarovi, gleda ženske na tribinama umjesto staze) drugi sigurno radi dobar posao, pa bar tu imaš skupljanje bodova
3. ako su dva najbolja vozača i pravi tim (što je jako rijetko ko dobiti sedmicu na lotu) di obojica rade jedan za drugog, onda im nijedan tim ne može ništa
no sad znam da ćeš na ova tri moja razloga sigurno ispaliti barem 25 razloga protiv i vjerojatno ćeš biti u pravu

- Schumy.d
- Legenda
Kako Button i Lewis funkcioniraju dobro? 

Meni, kao Ferrarijevcu recimo osvajanje 5. mjesta u dobrom Ferrariju nije uspjeh (osim u ponekim okolnostima).
Moje mišljenje je da Ferrari treba imati 2 vozača koja se bore za naslov i koja su uvijek u vrhu, ne boje se pretjecanja i žele pobjedu na svakoj utrci. Zato želim Kubicu gledati u Ferrariju jer dečko vozi odlično, nije s nosom u nebesima (iako zamalo
), nikad nije imao nekih ispada u medijima, sukoba sa momčadi ili timskim kolegom (bio je egal sa Heidfeldom pa su bili jako dobri).
Massa je dobar vozač, ali nije kalibar za osvajanje naslova. Uvijek je bio vozač iz sjene, dobrica, ali fali mu malo drskosti i samopouzdanja u sebe.

To se govorilo i za Alonsov prelazak... po tome, nitko nije dobrodošao u Ferrari, najbolje bi bilo da se Michael vrati.F2004_the_best_ever je napisao/la:Kubica bi Ferrariju donijo samo probleme i ne želim ga u Ferrariju.

Meni, kao Ferrarijevcu recimo osvajanje 5. mjesta u dobrom Ferrariju nije uspjeh (osim u ponekim okolnostima).
Moje mišljenje je da Ferrari treba imati 2 vozača koja se bore za naslov i koja su uvijek u vrhu, ne boje se pretjecanja i žele pobjedu na svakoj utrci. Zato želim Kubicu gledati u Ferrariju jer dečko vozi odlično, nije s nosom u nebesima (iako zamalo

Massa je dobar vozač, ali nije kalibar za osvajanje naslova. Uvijek je bio vozač iz sjene, dobrica, ali fali mu malo drskosti i samopouzdanja u sebe.
- Ferrari-BiH
- Veteran
Prvo.... nisam ljubitelj Poljaka....
Drugo, pitanje za Schumy.d: Sta mislis kakva bi Alonsova reakcija bila na dolazak Kubice?
Drugo, pitanje za Schumy.d: Sta mislis kakva bi Alonsova reakcija bila na dolazak Kubice?
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
možda i je moguće imati dva vrhunska vozača u istom timu ali ne sigurno da je jedan od njih karaktera poput Alonso.
Alonso je takav da ne traži grešku u sebi već baca i traži u svemu drugom. Dok recimo Kimi ili Schumaher su savim drugačiji. Uz njih može bilo tko vozit.
Schumahera ne simpatiziram ali ga cjenim zbog karaktera. Čovjek radi minimalno intervjua, ne otkriva ništa (novinari mu puno toga pripisuju) i kad ne može nešto postić kaže 'Nismo mogli' (cijeli tim), ne kaže 'gume su krive, bolid me zazao, kolega je kriv itd...' (znači nema izgovora) i u lošem i u pobjedi sve pripisuje na 'mi' (tim ima i pohvale i kritike). Kimi isto tako. Alonso (sad se ne sjećam točno na kojoj stazi) se našao iza Fisichele i nije ga mogao proći pa je zvao tim radio i počeo mahat rukama u smislu 'šta ovaj radi ispred'? Naravno par sekundi kasnije fisico je dobio naredbu da ga pusti. Isto to će se događat s Massom dok je god Alonso u Ferrariu. Alonsa plaća Santander a Massu Ferrari. Massa im mora bit vjeran pas jer nema kamo, dok Alonso skupa sa svojom bankom može u bilo koji tim.
Alonso je takav da ne traži grešku u sebi već baca i traži u svemu drugom. Dok recimo Kimi ili Schumaher su savim drugačiji. Uz njih može bilo tko vozit.
Schumahera ne simpatiziram ali ga cjenim zbog karaktera. Čovjek radi minimalno intervjua, ne otkriva ništa (novinari mu puno toga pripisuju) i kad ne može nešto postić kaže 'Nismo mogli' (cijeli tim), ne kaže 'gume su krive, bolid me zazao, kolega je kriv itd...' (znači nema izgovora) i u lošem i u pobjedi sve pripisuje na 'mi' (tim ima i pohvale i kritike). Kimi isto tako. Alonso (sad se ne sjećam točno na kojoj stazi) se našao iza Fisichele i nije ga mogao proći pa je zvao tim radio i počeo mahat rukama u smislu 'šta ovaj radi ispred'? Naravno par sekundi kasnije fisico je dobio naredbu da ga pusti. Isto to će se događat s Massom dok je god Alonso u Ferrariu. Alonsa plaća Santander a Massu Ferrari. Massa im mora bit vjeran pas jer nema kamo, dok Alonso skupa sa svojom bankom može u bilo koji tim.

-
- Rezervni vozač
U Mclarenu se zna ko je prva violina, Lewis naravno!
Inace Alonso i Kubica su privatno jako dobri prijatelji tak da bi se i tu znalo ko je ko!
Pitanje samo jel bi se Kubica htio pomirit s tim?
Inace Alonso i Kubica su privatno jako dobri prijatelji tak da bi se i tu znalo ko je ko!
Pitanje samo jel bi se Kubica htio pomirit s tim?
- Schumy.d
- Legenda
Vjerujem da bi bila dobra reakcija.Ferrari-BiH je napisao/la: Drugo, pitanje za Schumy.d: Sta mislis kakva bi Alonsova reakcija bila na dolazak Kubice?
Najbolji prijatelji su na gridu, između ostalog.

Zašto vi mislite da bi Alonso radio scenu od toga? Ono u Mclarenu je bila jedna netipična situacija i krivnja nije samo na Alonsu.
Mislim da Fernando nema razloga za zabrinutost jer ionako zna da ga teško netko može pobijediti u istom bolidu.