Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Lewis Hamilton
Govoriti da nekoga prati sreća kroz život je apsolutna besmislica. To mogu govoriti samo oni koji očito nisu ništa prošli kroz život. Sreća postoji kao stanje uma ,ali kao neki faktor koji utječe na krajnji rezultat jednostavno ne postoji. To je kao da ja velim da je Šumi imao sreće kaj je došao u Benneton za vrijeme Rossa Brawna, u vrijeme kada je Benneton varao. Ista ekipa prelazi u ferrari, i Šumi ima sreće kaj mu je kolega Irvine , a potom i Rubens. Zatim imao je sreće kaj se McLaren više kvario nego kaj je bio pouzdan, te kaj je imao za protivnike Hilla i Hakkinena, vozače koji ne znaju voziti i po kiši.Itd.
Zadnja izmjena: Dani, dana/u 17 lis 2010, 19:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Navijam za: McLaren
Nemoj mislit da opravdavam hamiltona... Al sto se tice 2007., u kini su ga ostavili predugo na istrosenim intermedijama, i tu odustaje na ulasku u box, a u brazilu ga alonso izgura sa staze u 3.zavoju, pa je imao problema s mjenjacem, a sve ostalo je povijest!Domi je napisao/la:2007. zadnje 2 trke nema apsolutno nikakve veze s nesrećom, za oboje je on isključivi krivac, italija i singapur ove godine još može proć al dio krivice je njegov tako da je apsurdno govorit o nekakvoj nesreći kad znamo da ga upravo sreća prati kroz cijelu karijeru
Ove god., spanjolska i madjarska-odustajanja. Australija-nepotrebno 2.put u boks, pa webber ga pogadja dok je napada alonsa. Monza-sam je kriv, al je kvalifikacije mclaren zafrka, sa setupom, a singapur-weber ga izbacuje! Suzuka-plus5 na startu zbog mjenjaca, pa opet crkne u trci! Preracunaj to u bodove pa vidi jel imao srece?
Ponavljam: ne branim ga, nego samo ukazujem da i nije bio sretne ruke koliko mislite il koliko se to cini...
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
2007. je ON isključivi krivac za ispušteni naslov. Nikakva sreća ili nesreća tu ne igra. Znao je da su mu gume istrošene, i da je u tom trenutku imao imalo mozga onda je valjda morao procijeniti da u box uđe malo opreznije. To što se onako zakopao nema nikakve veze sa faktorom sreće nego je isključivo njegova krivica. 17 bodova prednosti imaš, jedino što moraš napravit je da dođeš do cilja.nered je napisao/la:Nemoj mislit da opravdavam hamiltona... Al sto se tice 2007., u kini su ga ostavili predugo na istrosenim intermedijama, i tu odustaje na ulasku u box, a u brazilu ga alonso izgura sa staze u 3.zavoju, pa je imao problema s mjenjacem, a sve ostalo je povijest!Domi je napisao/la:2007. zadnje 2 trke nema apsolutno nikakve veze s nesrećom, za oboje je on isključivi krivac, italija i singapur ove godine još može proć al dio krivice je njegov tako da je apsurdno govorit o nekakvoj nesreći kad znamo da ga upravo sreća prati kroz cijelu karijeru
Ove god., spanjolska i madjarska-odustajanja. Australija-nepotrebno 2.put u boks, pa webber ga pogadja dok je napada alonsa. Monza-sam je kriv, al je kvalifikacije mclaren zafrka, sa setupom, a singapur-weber ga izbacuje! Suzuka-plus5 na startu zbog mjenjaca, pa opet crkne u trci! Preracunaj to u bodove pa vidi jel imao srece?
Ponavljam: ne branim ga, nego samo ukazujem da i nije bio sretne ruke koliko mislite il koliko se to cini...
Odustajanja su sastavni dio utrkivanja, odustaju i drugi vozači ne samo hamilton. U Italiji sam je kriv, to je bilo potpuno nepotrebno al jebiga dogodi se, isto kao i utrku kasnije, trkaći incident u kojem je taj faktor sreće bio na Weberovoj strani. Ali nakon sve nesreće koju je Weber proživio u karijeri bilo je i vrijeme da sreća bude malo na njegovoj strani.
A kaj se tiće Australije, za taj nepotrebni ulazak u box već sam nekoliko puta iznio svoje mišljenje.
On ili jednostavno ima previše povjerenja u sve što mu ekipa sugerira i napravi šta god oni rekli ili se jednostavno ne zna usprotivit i zauzeti neki svoj stav,i samostalno donjeti odluke, idem u box po gume, ostajem na stazi i slično, kao što to npr.radi njegov momčadski kolega ili Alonso, Schumacher...
Onu izjavu "čija je bila ideja da idem u box, to je bila katastrofalna ideja" nikako mu ne mogu zaboraviti. Lako je biti general poslje bitke, a kad treba donjeti odluku nema ga nigdje.
Da se razumijemo, ono kasnije kad ga je Weber pokupio nema veze s Hamiltonom.. Ludi australac se napalio malo previše

Michael is faster than you!!
-
ja sam samo tia ukazat na to da hamilton nije ima toliko srece koliko tu neki pisu, a ne dal je on kriv za ovo il za ono... Jer sreca je drukciji pojam... Da je imao srece nebi zapeo u pijesku, al nije, niti bi bilo pravedno, jer je sam zafrka...
I jos nesto: sreca prati hrabre!
I jos nesto: sreca prati hrabre!
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Ma stoji da u nekim trenutcima nije imao sreće, ono u Australiji Weber ga je pokupio ni krivog ni dužnog. Eto tu baš nije imao sreće.
Al nisu niti neki drugi vozači imali pa to dođe na isto, ili kod nekog više a kod nekog manje sreće, no tako je to i u utrkivanju u u životu
No iz igre za naslov izbacile su ga njegove pogreške, ili ako Singapur okarakteriziram kao trkaći incident onda pogreška u Italiji.
Al nisu niti neki drugi vozači imali pa to dođe na isto, ili kod nekog više a kod nekog manje sreće, no tako je to i u utrkivanju u u životu

No iz igre za naslov izbacile su ga njegove pogreške, ili ako Singapur okarakteriziram kao trkaći incident onda pogreška u Italiji.
Michael is faster than you!!
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
gle stoji da je zeznuo u italiji ali zasto s bas ta trka racuna??? jednako su doprinjela odustajanja u spanjolskoj i madzarskoj, isto kao sto svi kazu da je massu 2008. kostao singapur a u maleziji i silverstoneu isto svojom greskom izgubio dosta bodova.... kostalo ga je naslovu toliko malo osvojenih bodova u tih par utrka, jer ne racuna se samo jedna utrka nego cijela sezona....Igor18 je napisao/la:Ma stoji da u nekim trenutcima nije imao sreće, ono u Australiji Weber ga je pokupio ni krivog ni dužnog. Eto tu baš nije imao sreće.
McLaren u <3
-
- Navijam za: Ferrari
Pa kakvo je njegovo vozacko umijece,a i bolid ove godine sve sto je preko 5 pozicije je VELIKAAA sreca.Domi je napisao/la:2007. zadnje 2 trke nema apsolutno nikakve veze s nesrećom, za oboje je on isključivi krivac, italija i singapur ove godine još može proć al dio krivice je njegov tako da je apsurdno govorit o nekakvoj nesreći kad znamo da ga upravo sreća prati kroz cijelu karijeru
-
Ma to se mozda moze i drugacije nazvati,al svi vidimo da je Kubica vjerovatno trenutno najbolji vozac na gridu,bolji sigurno od Alonsa i kako bi ti nazvao taj tajming da Alonso dodje u Reno kada je on na pocetku svoje povratnicke karijere bio medju prva 3 bolida a trenutak da Kubica kao dokazano dobar vozac dodje sada kada i nisu nesto konkurentni nego srecom.Tako isto i Hamilton,koliko god da je on imao sjajnih poteza,a nije ih imao mnogo nije uspio da kapitalizuje prednost jednog od najjacih bolida na gridu u protekle tri sezone,ustvari uspio je to jednom ali ne zato sto je sjajan vozac nego bas zato sto je imao srecu da nijedan od boljih vozaca nije imao konkurentan bolid.Imao je srecu da mu glavni protivnici prave gresaka koliko nisu pravili na pocetku karijere i mogao bih nabrajati do jutra ali stvarno nema smisla.Kako sve to nazvati nego srecom.Dani je napisao/la:Govoriti da nekoga prati sreća kroz život je apsolutna besmislica. To mogu govoriti samo oni koji očito nisu ništa prošli kroz život. Sreća postoji kao stanje uma ,ali kao neki faktor koji utječe na krajnji rezultat jednostavno ne postoji. To je kao da ja velim da je Šumi imao sreće kaj je došao u Benneton za vrijeme Rossa Brawna, u vrijeme kada je Benneton varao. Ista ekipa prelazi u ferrari, i Šumi ima sreće kaj mu je kolega Irvine , a potom i Rubens. Zatim imao je sreće kaj se McLaren više kvario nego kaj je bio pouzdan, te kaj je imao za protivnike Hilla i Hakkinena, vozače koji ne znaju voziti i po kiši.Itd.
-
Pa to sam i pricao,i naslov je osvojio na srecu a ne zato sto je dobar vozac.Pa zar to nije velika sreca pogledaj te koliko se o njemu u medijima pise,na utrkama on je najvise u kadru evo i na nasem forumu ima postova vise nego neki vozaci koji voze duze od njega i imaju i bolje rezultate.Sve je to sreca da ga je onaju stari lazov iz McLarena izabrao da ulozi u njega veliku lovu pa sada preko svojih veza i vezica pritisaka i dr.utice na sve od medija do kolega da ga isticu u prvi plan iako realno po rezultatima on to ne zasluzuje.Znaci sreca covjeka prati od malena i neka je i to nije problem,problem je sto pojedinci da bi njega izdigli i stavili u prvi plan blate dokazane velicine kao stoi su Alonso Baton Sumaher i drugi a ostali ne shvataju da je i to cilj da bi se posdtigla svrha da Hamilton izbije u prvi plan,da drugi vozaci imaju respekt prema njemu da mu se sklonjaju na stazi i msl.Ali bez razloga,kao i ovaj kolega sto kaze za Webera ludi australac pa ga niko ne opominje a mene su banovali dva puta do sada sto napisem da je Denis prevarant a covjek je stajao iza najvece prevare u istoriji F1 ali on se nesmije uzimati u usta kao ni Hamilton u negativnom kontekstu jer znamo da i ovaj forum preko svojih uvlakaca na neki nacin kontrolise taj isti Ron Denis a sto je i dokaz taj odnos prema meni kada nesto napisem protiv njega ili Hamiltona.McLewis je napisao/la:gle stoji da je zeznuo u italiji ali zasto s bas ta trka racuna??? jednako su doprinjela odustajanja u spanjolskoj i madzarskoj, isto kao sto svi kazu da je massu 2008. kostao singapur a u maleziji i silverstoneu isto svojom greskom izgubio dosta bodova.... kostalo ga je naslovu toliko malo osvojenih bodova u tih par utrka, jer ne racuna se samo jedna utrka nego cijela sezona....Igor18 je napisao/la:Ma stoji da u nekim trenutcima nije imao sreće, ono u Australiji Weber ga je pokupio ni krivog ni dužnog. Eto tu baš nije imao sreće.
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
@ivanfece - haha genijalno, kako se nasmijem tvojim postovima stašno nešto.
jel ti shvaćaš da pišeš takve notorne gluposti da ti nitko ne želi odgovorit jer te nitko ne shvaća ozbiljno.
ajd mi odgovori na jedno pitanje: kako to da je hamilton koji je po tebi loš vozač, katastrofa, nitko i ništa, osvojio u nižim serijama sve što se moglo osvojiti, pomeo konkurenciju gdje god se pojavio (karting, formula renault, f3, gp2...), ma da, sigurno je imao sreće..!? il mu je možda dragi Bog pomogao? Ili mu je ron dennis u f3 bolid strpo motor od f1 bolida preko noći dok nitko ne gleda i usput potplatio sudce, fia-u i svih redom...??
ajd mi molim te odgovori, čisto me zanima tvoje viđenje.. 
evo imam i jedan video za tebe, podjecam te, svi bolidi su isti - http://www.youtube.com/watch?v=MbjRFd20 ... re=related uživaj.
opomena,radi komentiranja autora,pa dajte semalo smirite sa time,komentirajte fino,opet ostavljam post kako bi bio opomena ostalima da malo ohlade
schuey

jel ti shvaćaš da pišeš takve notorne gluposti da ti nitko ne želi odgovorit jer te nitko ne shvaća ozbiljno.
ajd mi odgovori na jedno pitanje: kako to da je hamilton koji je po tebi loš vozač, katastrofa, nitko i ništa, osvojio u nižim serijama sve što se moglo osvojiti, pomeo konkurenciju gdje god se pojavio (karting, formula renault, f3, gp2...), ma da, sigurno je imao sreće..!? il mu je možda dragi Bog pomogao? Ili mu je ron dennis u f3 bolid strpo motor od f1 bolida preko noći dok nitko ne gleda i usput potplatio sudce, fia-u i svih redom...??

evo imam i jedan video za tebe, podjecam te, svi bolidi su isti - http://www.youtube.com/watch?v=MbjRFd20 ... re=related uživaj.

opomena,radi komentiranja autora,pa dajte semalo smirite sa time,komentirajte fino,opet ostavljam post kako bi bio opomena ostalima da malo ohlade
schuey
Zadnja izmjena: schuey, dana/u 18 lis 2010, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: ogledni post opomene
Razlog: ogledni post opomene

-
moj ivane na forumu sam tek dva dana, al dovoljno da vidim da nisi bas svoj...
Nekuzim sto ti se hamilton toliko zamjeria? Vjerojatno jer je najbolji vozac... Il samo ima srece?
Ako ima srece, onda nema straha za prvenstvo ove godine... Haha!
Bitno da je tvoj alonso osvoia naslov kako svojim nadnaravnim vozackim umijecem! Haha!
A kad govoris vec o aferama, siti se da je alonso umjesan u doti jednu zadnjih 10godina! Njemu su cak namistili pobjedu a da nista nezna, hahaha!
Pozdrav
Nekuzim sto ti se hamilton toliko zamjeria? Vjerojatno jer je najbolji vozac... Il samo ima srece?
Bitno da je tvoj alonso osvoia naslov kako svojim nadnaravnim vozackim umijecem! Haha!
A kad govoris vec o aferama, siti se da je alonso umjesan u doti jednu zadnjih 10godina! Njemu su cak namistili pobjedu a da nista nezna, hahaha!
Pozdrav
-
Ma momak je totalno prosjecan vozac za F1,sto neznaci da najlosiji vozac u F1 nije dovoljno dobar da pocisti konkurenciju u nekim drugim kategorijama gdje svako moze da vozi.Al u F1 i dolaze uvijek najbolji od najboljih a on je medju ovim nekakav prosjek cisti.Mozda je iznad prosjeka sto se tice incidenata al vozacko umijece mu se vidi na tom kako gubi bodove i upropastava utrke.Kao Weber je lud,pa nije Weber usao u zavoj pokusavajuci da prijedje Hamiltona nego obratno.Da je on izgradjen vozac nebi ulazio u tako nepotrebne situacije,i ljudi od struke su to procijenili kao trkaci incident a svako drugi se ovdje na forumu nadje i naziva Webera budalom debilom i sl.samo da bi opravdali nezrele postupke Hamiltona.I to sto ti postavljas iz nekih serija gdje se moze utrkivat i Ljubicic ako dobro plati nista ne govori o njegovoj kvaliteti medju ova 22 najbolja vozaca svijeta.
-
Nisam ja dva dana na forumu,mnogo sam ja duze i mnogo duze pratim ovaj sport od tebe,i nije mi krivo sto ovako pises o meni a ne poznajes me.Ja sam par puta banovan i iskljucivan sa ovog foruma,al nikad zato sto sam napisao za nekog od nasih kolega clanova da nije sav svoj,sto mu dodje na isto kao da si napisamo da sam lud ili da nisam normalan a bez razloga,nego sam iskljucivan sa ovog foruma za mnogo manje stvari kad npr.podsjetim da pojedini sefovi momcadi lazu kradu i sl.a da postoje pojedinci na ovom sajtu koji su zaduzeni da o njima sire pozitivno misljenje,a uguse sve suprotno.I nikada nisam,i necu stati u obranu Alonsa bas zbog tog sto je bio umijesan u takve radnje.Nego mi se gade takvi branioci lika i djela Hamiltona za koga je dokazano da je umijesan u par afera,kradja,namjestanja i sl.I koji po rezultatima nije nista bolji od npr.Batona a ima toliku medijsku paznju,po meni nezasluzenu i tom pokusavam da komentarisem,i opet kazem nikog ne nazivam budalom a ti ako je to na tvom nivou samo nastavi da se bavis psihoanalizom.nered je napisao/la:moj ivane na forumu sam tek dva dana, al dovoljno da vidim da nisi bas svoj...
Pozdrav
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
HALO,kaj ja ruski pričam ovdje,ma boli me k svi ćete bann dobit dok se ne naučite komentirat,pa ljudi lijepo vas molim,Ferrarijevci,Mclarenovci i ostalii,okanite se komentiranja autora posla,neka aktualnosti i teme vezane uz F1 ostanu čiste,inavface imaš 7 dana odmora da razmisliš,ostali.. neki ste dobili već opomene,nastavite i letite i vi il na hlađenje ili na trajni odmor od foruma
hvala,
schuey
EDIT;ipak je trajni bann,tko bi rekao daje dosegao max opomena,još netko želi?
hvala,
schuey
EDIT;ipak je trajni bann,tko bi rekao daje dosegao max opomena,još netko želi?

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Piquet20
- Svjetski prvak
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Momak je jedini jasno i glano rekao da hoće voziti...kako je bio sretan kad se pojavila ona poruka "race will be resumed at 16:05". Ajde ako ništa drugo sad je barem u situaciji da ako Alonso ispadne a on pobjedi da je ispred njega.
Nada je minimalna ali još postoji.
Nada je minimalna ali još postoji.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Sa ovom utrkom vratio se u borbi za naslov i sigurno na njega treba računati kao ozbiljnog kandidata za naslov
...put u raj nije posut ružama...
- darky
- Profesionalni vozač
pa i hamilton i alonso su danas odvozili taktičke utrke
obojica ko da su znali da će RB puknuti.
oba su imali i svojih 5 sekundi
alonsa su zeznuli u boxu na već tradicionalan ferari način, a hamilton mu je to vratio na stazi (i sad neko nek veli da se njih dva ne vole
)
ostaja sad nepoznanica brazil
ako tamo bude kiše, pa onda je moguće da hamiton prezme vodstvo u ukupnom poretku.
a zadnju utrku će odlučiti motori i mjenjači, kome budu bolje radili taj će bit prvi
ali ono što me veseli da će se u stvari morati utrkivati do zadnjeg kruga zadnje utrke
kako je sad alonso naprijed, a RBi koji su kakti brži su iza, pa oni sad moraju ići na pobjedu, jer sve osim pobjede je poraz za njih
pa iz toga slijedi da bi se oba RB-a lako mogla slupati u zadnje dvije utrke i ako slučajno izbace i alonsa ja se neću previše buniti

obojica ko da su znali da će RB puknuti.

alonsa su zeznuli u boxu na već tradicionalan ferari način, a hamilton mu je to vratio na stazi (i sad neko nek veli da se njih dva ne vole

ako tamo bude kiše, pa onda je moguće da hamiton prezme vodstvo u ukupnom poretku.
a zadnju utrku će odlučiti motori i mjenjači, kome budu bolje radili taj će bit prvi
ali ono što me veseli da će se u stvari morati utrkivati do zadnjeg kruga zadnje utrke
kako je sad alonso naprijed, a RBi koji su kakti brži su iza, pa oni sad moraju ići na pobjedu, jer sve osim pobjede je poraz za njih
pa iz toga slijedi da bi se oba RB-a lako mogla slupati u zadnje dvije utrke i ako slučajno izbace i alonsa ja se neću previše buniti

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
solidna trka za Hamiltona. S obzirom na probleme s setupom i gumama bolje nije moglo nikako. Danas je čak Mercedes bio bolji od McL-a, da Rosberg nije odustao to bi i dokazao (Schumahera ne računam). Realnu brzinu bolida je pokazao Button al srećom tu je Hamilton pa je još jednom sve ispalo super i dalje smo u igri.

- Mika_bar
- Početnik
Definitivno se vratio u igru, steta sto nije mogao skinuti Alonsa,al dobro je i ovo. U Brazilu može konkurirati za pobjedu, a i tamo zna cesto pasti kisa, pa mozda uz pobjedu i neko odustajanje Alonsa.. ko zna, ova sezona je vec vise puta dokazala da je zaista sve moguce, mada mi Alonso sada djeluje jace nego ikad.
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
a sve je moguće,no Ferrari je tradicionalno jako dobar tamo tako da... i s kišom i bez,očekujem jako dobrog Massu koji će biti potporadarky je napisao/la:pa i hamilton i alonso su danas odvozili taktičke utrke![]()
obojica ko da su znali da će RB puknuti.![]()
alonsa su zeznuli u boxu na već tradicionalan ferari način, a hamilton mu je to vratio na stazi (i sad neko nek veli da se njih dva ne vole)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
covijek je jedini vozac sa srcem koji se oce utrkivati, ok trka danas... svakako ostaje u igri i dalje 

McLaren u <3
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
moram za još jednu stvar koju sam danas primjetio pohvalit Hamiltona. Kad su ga pretekli Rosberg pa kasnije Alonso kad je pogriješio, nije srljao i pokušavao očajnim potezima vratit poziciju (kako je to radio Sutil danas). Čekao je malo da gume prorade pa onda pokušao, vidio da ne ide pa odusto. Danas je vozio bez one svoje doze agresivnosti, već onoliko koliko je bolid pružao. Vidjelo se da bolid ne ide što se jedva obranio i od Masse. Nije ovo bila McLarenova trka al igrom slučaja i 3 odustajanja ispred njega opet je završio drugi.

- Schumy.d
- Legenda
Ovo ne kužim...McLewis je napisao/la:covijek je jedini vozac sa srcem koji se oce utrkivati, ok trka danas... svakako ostaje u igri i dalje

Meni je najbolje bilo kad su ga pitali da li je vidljivost dobra...

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Da. I još jedna stvar koja mi je sumnjiva - možda su se čak kockali da nisu prebacili na skroz kišu kad su čekali nego su možda mislili da bu se posušilo ili tak neš. Jer nakon svakog restarta je Ham izgubio poziciju, a to nije pretjerano karakteristično za njega. Po kvalifikacijama mi se čini da je trebao imati bolji race-pace.Ćale od Lewisa je napisao/la:moram za još jednu stvar koju sam danas primjetio pohvalit Hamiltona. Kad su ga pretekli Rosberg pa kasnije Alonso kad je pogriješio, nije srljao i pokušavao očajnim potezima vratit poziciju (kako je to radio Sutil danas). Čekao je malo da gume prorade pa onda pokušao, vidio da ne ide pa odusto. Danas je vozio bez one svoje doze agresivnosti, već onoliko koliko je bolid pružao. Vidjelo se da bolid ne ide što se jedva obranio i od Masse. Nije ovo bila McLarenova trka al igrom slučaja i 3 odustajanja ispred njega opet je završio drugi.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.