Ma razumijemzvjerko je napisao/la:Prije nego kažemo da je vrlo moguće ili glupost, ajmo probati malo odvagnuti "za" i "protiv" ... samo trebamo postaviti prava pitanja pa ako mi koje promakne ... ili odgovor na pitanje ...
Koji bi bio razlog za imati dva "pijetla u istom kokošinjcu"?
- da netko drugi nema onog pijetla koji bi ti mogao predstavljati prijetnju ... i to je sve šta mi pada na pamet.
Koji je razlog da nemaš "dva pijetla u istom kokošinjcu"?
- imaš mir u kući jer se zna tko kosi, a tko vodu nosi (gle, izdržao sam a da ne stavim "navodnike" no nemojte me tražiti da izostavim zagrade)
- bolid se razvija po mjeri bez eventualnog kompromisa zbog različitog stila vožnje
- uz pametan marketing i drugog vozača koji je iznad prosjeka ali ne na nivou prvog imaš odličnog skupljača bodova
- ako ti prvi vozač počne praviti probleme u timu sve šta trebaš je dati šansu drugom na način da "razvoj bolida ode u krivom smjeru"
... Felipe Massa je idealan izbor za Ferrari ... do onog trenutka kada on sam odluči da je dosta jer prvi vozač nikad neće biti!
Znam da se kolega forumaš, sa istim nickom kao i vozač o kojem pričamo, neće složiti no OK ... to je moje mišljenje i ne znači da sam u pravu ali je moje!
Razlog zašto ne vjerujem u kombinaciju Kubica-Raikkonen je za drugu temu ...

Iako ode iz Ferrarija bice mi zao,ali bar ce jednog dana moci Felipe reci kako je vozio Ferrari i da ga je jedna krivina djelila do naslova...
Felipe mozda jeste dobrica i takav ce uvijek biti,ali sta fali tome?? Zar moraju svi biti arogantni kao Hamilton ili Alonso?
Vecina smatra Kubicom boljim vozacem od Masse .... i to je uredu,naravno da se ne slazem s tim jer Kubica ni pocemu nije dokazao da je bolji vozac....Buttona smatraju takodje boljim vozacem od Masse... Ja iskreno mislim da je Felipe imao bolid kao Button prosle sezone da bi uzeo naslov,ali eto jednostavno kao da sreca nece da ga pogleda.
Vjerujem da vecini koji su sad za njegov odlazak je bilo zao kad je u Madjarskoj eksplodirao motor ili u Singapuru povukao crijevo .... Te dve greske su ga stajale naslova,ali zanimljivo ni jedna od te dve greske nije njegova.OK ,imao je greske u prve dve trke,ali tad se ne lomi prvenstvo i to nije toliko znacajno koliko na polovini sezone....
I ono sto mene posebno zanima ,pa bih volio da odgovorite ako zelite.... Da je Felipe 2008. osvojio naslov da li bi ga i dalje smatrali za "vodonosom" kako to znaju neki reci?
Sa Kimijem je imao 1-1 skor u 2 sezone( proslu ne mozemo uzeti jer znamo sta se desilo) ,a mnogi ovde pokusavaju naglasiti kako ga je Kimi pocistio....
Vidim velikom broju forumasa Felipe predstavlja kao neki trn u oku...Stvarno ne znam zasto....
Nadam se da ce iako Kubica dodje biti bolji od Felipea,jer ga toliko prizeljkujete....
Mnogi smatraju ovde da je navijam za Ferrari zbog Masse.... i varaju se jer ja sam Ferrarijev navijac jos od 2000 godine.Tad je Felipe bio daleko od Ferrarija.
Toliko od mene