Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Slash
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: utrkivanje
Re: Lewis Hamilton
Ferdo je rekel ''...while passing Hamilton is never easy...''. Ajd nek on osvoji naslov
.

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Hahahah... Kako je tebe lagano kupiti.Slash je napisao/la:Ferdo je rekel ''...while passing Hamilton is never easy...''. Ajd nek on osvoji naslov.

Ono što mi se pričinilo u zadnje vrijeme je puno veći respekt Alonsa prema Hamiltonu. Vidi se to iz izjava, a i ponašanja. Hamilton je oduvijek
imao takav odnos prema Alonsu, odnos u kojem je vidljivo da ga jako cijeni i poštuje i to nimalo ne jenjava. No, sad i Alonso postupa na sličan
način. Ima jedan zanimljivi ČLANAK u kojem Hamilton priznaje par stvari a između ostalog i ovo:
Moram se složiti s Hamiltonom i Slashom i teška srca priznati da Alonso zaslužuje tu treću titulu iako bi mi bilo draže da Hamilton učini onoWhen he comes to Zurich he texts me every now and then to meet up.
nemoguće.

- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Sve dok postoje matematičke šanse treba se boriti i pokušati sve. Sad su tu 3 bolida koja bi morala uzeti jako malo ili uopće ne uzeti bodove uz Hamijevu pobjedu da bi titula bila naša ali ako se ne pokuša niti se ne može dobiti.
Meni bi pasalo da kad bi redosljed bio ovakav: Alonso,Webber,Vettel ,ali redosljed odustajanja.
Meni bi pasalo da kad bi redosljed bio ovakav: Alonso,Webber,Vettel ,ali redosljed odustajanja.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Po čemu loše? Po najbržem krugu u ne toliko konkurentnom bolidu? Danas izvukao koliko je bolid mogao. Već dulje vrijeme imaju problem sa kočenjem tako da sam zadovoljan.vegi696 je napisao/la:Hamilton jako loše danas.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Piquet20
- Svjetski prvak
Hamilton je relativno dobro odvozio, nazalost ocito je da je McLaren vec par utrka dosta iza ne samo RB-a, nego i Ferrarija.
Sto se tice odnosa Hamilton-Alonso, i ja sam primijetio da postoji pozitivni rivalitet i obostrano postovanje u smislu da pruzaju odlicne dvoboje na stazi, a istovremeno su izvan staze u puno boljim odnosima nego 2007. Iako, ako se prisjetite, i tada je Alonso govorio da osobno nema nista protiv Hamiltona i da ne krivi njega za situaciju u momcadi nego Dennisa.
Sto se tice odnosa Hamilton-Alonso, i ja sam primijetio da postoji pozitivni rivalitet i obostrano postovanje u smislu da pruzaju odlicne dvoboje na stazi, a istovremeno su izvan staze u puno boljim odnosima nego 2007. Iako, ako se prisjetite, i tada je Alonso govorio da osobno nema nista protiv Hamiltona i da ne krivi njega za situaciju u momcadi nego Dennisa.

Zadnja izmjena: Piquet20, dana/u 08 stu 2010, 02:04, ukupno mijenjano 1 put.

- ostoja
Hamilton je odvozio jos jednu losu utrku,sto je vec postalo normalno za njega.Dosadilo mi je slusat njegovo kukanje preko team radia.Jel mu nesto ne ide odma ona kao nema gripa,il ga neko gura il nece da se sklone i sve mu nesto fali.Vidi se koliko je Buton kompletniji vozac ,i za McM bi bilo bolje da je njega favorizovao a ne ovako.I danas se vidjelo zasto je Buton cijelo vrijeme frustriran i vozi lose utrke zato jer ima jasne odredbe da nesmije smetati Hamiltonu,par puta sam do sada vidio a danas je bilo tako ocito kada stigne Hamiltona da odma uspori i posle tog jako lose.Zao mi ga je a veliki je vozac.

- fankiđoe
- Početnik
- Navijam za: KR SV
Ovo baš ne stoji.ostoja je napisao/la:Hamilton je odvozio jos jednu losu utrku,sto je vec postalo normalno za njega.Dosadilo mi je slusat njegovo kukanje preko team radia.Jel mu nesto ne ide odma ona kao nema gripa,il ga neko gura il nece da se sklone i sve mu nesto fali.Vidi se koliko je Buton kompletniji vozac ,i za McM bi bilo bolje da je njega favorizovao a ne ovako.I danas se vidjelo zasto je Buton cijelo vrijeme frustriran i vozi lose utrke zato jer ima jasne odredbe da nesmije smetati Hamiltonu,par puta sam do sada vidio a danas je bilo tako ocito kada stigne Hamiltona da odma uspori i posle tog jako lose.Zao mi ga je a veliki je vozac.
Kao što je rekao kolega Piquet20, McM jednostavno nije dovoljno dobar u zadnih par utrka.
Bez obzira koga se forsira, koga omalovažava i slično, niti jedan od vozača McM-a ne uspjeva niti primirisati RBR-u i Ferrariju (Alonsu),
tako da je puno logičnije u tome tražiti razloge za loše vožnje (ne samo Hamiltona), nago sve pripisati hijerarhiji u McLarenu.
Što se tiče kukanja na team radiu... Meni je nekako logično da se vozači koji su dokazano dobri (osvojili su naslov svjetskog prvaka), a
ne mogu pratiti tempo vodećih u utrci (na kraju krajeva, nije ga mogao pratiti ni Alonso, ali McLarenovci nisu mogli pretiti ni njegov)
žale da im ne valja bolid.
I ova paralela da Hamilton vozi loše jer je loš, a Button samo jer je frustriran, a bolji... Otkud to!?
Uglavnom, ovo je bila blaga i nadasve objektivna verzija osvrta na odnos Hamilton - Button, bez ikakvog omalovažavanja iti jednog
od njih. Moje subjektivno mišljenje je da Button jednostavno nije u klasi u kojoj je Hamilton (uz Alonsa i još par odabranih)
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Zato se lijepo kad je dosao alonso blizu hamilton maknuo u stranufankiđoe je napisao/la:Ovo baš ne stoji.ostoja je napisao/la:Hamilton je odvozio jos jednu losu utrku,sto je vec postalo normalno za njega.Dosadilo mi je slusat njegovo kukanje preko team radia.Jel mu nesto ne ide odma ona kao nema gripa,il ga neko gura il nece da se sklone i sve mu nesto fali.Vidi se koliko je Buton kompletniji vozac ,i za McM bi bilo bolje da je njega favorizovao a ne ovako.I danas se vidjelo zasto je Buton cijelo vrijeme frustriran i vozi lose utrke zato jer ima jasne odredbe da nesmije smetati Hamiltonu,par puta sam do sada vidio a danas je bilo tako ocito kada stigne Hamiltona da odma uspori i posle tog jako lose.Zao mi ga je a veliki je vozac.
Kao što je rekao kolega Piquet20, McM jednostavno nije dovoljno dobar u zadnih par utrka.
Bez obzira koga se forsira, koga omalovažava i slično, niti jedan od vozača McM-a ne uspjeva niti primirisati RBR-u i Ferrariju (Alonsu),
tako da je puno logičnije u tome tražiti razloge za loše vožnje (ne samo Hamiltona), nago sve pripisati hijerarhiji u McLarenu.
Što se tiče kukanja na team radiu... Meni je nekako logično da se vozači koji su dokazano dobri (osvojili su naslov svjetskog prvaka), a
ne mogu pratiti tempo vodećih u utrci (na kraju krajeva, nije ga mogao pratiti ni Alonso, ali McLarenovci nisu mogli pretiti ni njegov)
žale da im ne valja bolid.
I ova paralela da Hamilton vozi loše jer je loš, a Button samo jer je frustriran, a bolji... Otkud to!?
Uglavnom, ovo je bila blaga i nadasve objektivna verzija osvrta na odnos Hamilton - Button, bez ikakvog omalovažavanja iti jednog
od njih. Moje subjektivno mišljenje je da Button jednostavno nije u klasi u kojoj je Hamilton (uz Alonsa i još par odabranih)

Koji je tvoj odabrani jos vettel mozda?? jer ako je neces nesto uspijet uzivati u navijanju(8 pole positiona=2 pobjede)

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ovaj ostoja je u nekom rodu ivanufeceu ... ontopic: hamilton moze ic na sve il nista ak bude uzeo pole moze uciniti veliku uslugu alonsu

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Nema predaje.King iCool je napisao/la:Sve dok postoje matematičke šanse treba se boriti i pokušati sve. Sad su tu 3 bolida koja bi morala uzeti jako malo ili uopće ne uzeti bodove uz Hamijevu pobjedu da bi titula bila naša ali ako se ne pokuša niti se ne može dobiti.

A cuj, ne moraju nuzno odustati Alonso, Webber i Vettel.
Dovoljno je da jedan odustane, a preostala dvojka se posloze po tocno odredjenom rasporedu.
Primjer.
1.Hamilton
3.Vettel
6. Webber
--
Alonso-out
Na kraju, poredak bi bio ovakav :
1. Hamilton - 247 bodova
2. Alonso - 246 bodova
3. Webber - 246 bodova
4. Vettel - 246 bodova
Sanse su male, ali postoje.

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Sve te kombinacije su i oni proučili jako dobro, teško da će nešto nepredviđeno desit. Alonso će vjerujem ić u trci na onoliko koliko mu je dovoljno da osvoji naslov bez pretjeranog rizika, dok Hamilton mora dat sve od sebe. Ja se nadam da se ovaj put neće ubacit u prvi startni red neki vlakić vozač i zezat stvar. Pošto je zadnja trka i trojica se bore za sve ili ništa želio bi da to bude prava trka između njih 3! Da voze kao da je obavezno uništi bolid, onako kako su vozili Button i Webber prošle godine.
A naslov neka uzme Alonso rađe nego RB-ovci.
A naslov neka uzme Alonso rađe nego RB-ovci.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Znam,znam ali nekako mi je to teško za vjerovat, da će Webber završiti 6. Možda ako bi loše startao pa bi ga oba Mercedesa i Kubica na startu pretekli pa da izgubi puno vremena iza njih ili možda i živce pa se zabije u nekoga, a Vettel bi morao nekako izgubi pozicije od Hamiltona i recimo Buttona. Još uvije ostaje Alonso a kod njega bi trebali biti nekakvi tehnički problemi jer to je jedini način da ne završi među prvih 10... Ah,vidjet ćemo,kao što ti veliš šanse su male, ali postoje. A to je sve što ja trebam da se nadam i da vjerujem u pobjedu.Scuderia je napisao/la:Nema predaje.King iCool je napisao/la:Sve dok postoje matematičke šanse treba se boriti i pokušati sve. Sad su tu 3 bolida koja bi morala uzeti jako malo ili uopće ne uzeti bodove uz Hamijevu pobjedu da bi titula bila naša ali ako se ne pokuša niti se ne može dobiti.
Meni bi pasalo da kad bi redosljed bio ovakav: Alonso,Webber,Vettel ,ali redosljed odustajanja.![]()
Dovoljno je da jedan odustane, a preostala dvojka se posloze po tocno odredjenom rasporedu.
Primjer.
1.Hamilton
3.Vettel
6. Webber
--
Alonso-out
1. Hamilton - 247 bodova
2. Alonso - 246 bodova
3. Webber - 246 bodova
4. Vettel - 246 bodova

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Samo me zanima ko bi u toj računici osvojio 2. mjesto između Hamiltona i Vettela,ne misliš valjda MassaScuderia je napisao/la:
Nema predaje.![]()
Primjer.
1.Hamilton
3.Vettel
6. Webber
--
Alonso-out
1. Hamilton - 247 bodova
2. Alonso - 246 bodova
3. Webber - 246 bodova
4. Vettel - 246 bodova

...put u raj nije posut ružama...
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Hahahaha - ha!ostoja je napisao/la:Hamilton je odvozio jos jednu losu utrku,sto je vec postalo normalno za njega.

Dosadilo ti, a ? A Buttonova kukanja ne čuješ. Nakon skoro svake, ali svake utrke ili kvala on ima probleme sa rear end gripom, no temperatureostoja je napisao/la:Dosadilo je slusat njegovo kukanje preko team radia.Jel mu nesto ne ide odma ona kao nema gripa,il ga neko gura il nece da se sklone i sve mu nesto fali.
in tyres, oversteerom, balansom, front lockingom, itd. Treba ti dalje? Hamilton tu i tamo nešto prigovorii hvali momčad na sav glas i ti se onda
usuđuješ pisati ovakve nebuloze. Buttonu je jednostavno takav vozač kojem bolid mora biti savršeno prilagođen da bi on mogao dati svoj maksimum. Hamiltonu nije bitno kakav je bolid, iako i on ima svoje preference. Button je jako dobar vozač i ja ga prihvaćam takvim kakvim
je,ali ovo što si ti ovdje napisao je teža glupost. Ako nemožeš slušati Hamiltona muteaj si televizor.

Da, da... Strašno je Button kompletan. Hamilton je zapravo glup. Zašto raditi nešto tako glupo kao što je to pretjecanje ako imaš sigurnoostoja je napisao/la:Vidi se koliko je Buton kompletniji vozac ,i za McM bi bilo bolje da je njega favorizovao a ne ovako.I danas se vidjelo zasto je Buton cijelo vrijeme frustriran i vozi lose utrke zato jer ima jasne odredbe da nesmije smetati Hamiltonu,par puta sam do sada vidio a danas je bilo tako ocito kada stigne Hamiltona da odma uspori i posle tog jako lose.Zao mi ga je a veliki je vozac.
4. mjesto. Button nikad takvu glupsot nebi napravio, pa nije lud. Button je jednostano na puno višem nivou od Hamiltona.
I informacija za tebe genijalca. Naravno da neće pustiti da Button prođe Hamiltona zato što Hamilton tada više nebi imao ni teoretske šanse za
naslov. Buttonu je svjedno koji je ako su vodeća trojica na postolju. Siguran sam da si to znao ako si iole normalan, ali tebi je cilj provocirati.
Konačno da i to netko primjeti.F1NAC je napisao/la:ovaj ostoja je u nekom rodu ivanufeceu ... ontopic: hamilton moze ic na sve il nista ak bude uzeo pole moze uciniti veliku uslugu alonsu

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Hamilton govori da bi volio da Webber osvoji prvenstvo. Link
E sad, (nadam se) nevezano za tekst iznad; jeste vi bili malo "razočarani" Hamiltonovim ulaskom u prvi zavoj na startu utrke? Jedno vrijeme Hamilton je bio ispred Webbera, i s unutarnje strane...i onda je (po meni) počeo malo prerano kočiti i dopustio da Webber ima nešto povoljniji ulazak. Ili je ono bilo preoprezno, ili posljedica neke nesigurnosti u bolid...
E sad, (nadam se) nevezano za tekst iznad; jeste vi bili malo "razočarani" Hamiltonovim ulaskom u prvi zavoj na startu utrke? Jedno vrijeme Hamilton je bio ispred Webbera, i s unutarnje strane...i onda je (po meni) počeo malo prerano kočiti i dopustio da Webber ima nešto povoljniji ulazak. Ili je ono bilo preoprezno, ili posljedica neke nesigurnosti u bolid...

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Potpuno se slažem s tobom. Hamilton je dobro krenuo i već je bio malo ispred Webbera a onda je jako rano kočio. Ali ja mislim da je to bilo jer se bojao da ne bi opet u prvom krugu odustao i onda bi opet ispalo da uopće ne razmišlja i da je pre agresivan.gringo73 je napisao/la:Hamilton govori da bi volio da Webber osvoji prvenstvo. Link
- ostoja
Ja mislim da ovakav odnos prema kolegama na forumu nije primjerern i yavrijedjuje bar javnu opomenu ako nista drugo da se ostrasceni pojedinci malo upristoje.A ti ako nevidis Hamiltonove propuste u toku proteklih par seyona od kako je u F1,tvoj problem.Moja je teorija da bi McLaren imao vise uspijeha u prosle cetiri seyone da je umijesto sto su favoriyovali Hamiltona vise paznje posvetio provjereno dobrim vozacima.I to kazem zato sto volim McLaren i njegove uspijehe,a njihovi propusti me bole.A ti ako te boli istina o Hamiltonu,i ako hoces da polemises radi to na pristojan nacin,i da znas ja sa primitivcima ne polemisem ni o cemu.Arai je napisao/la:Hahahaha - ha!ostoja je napisao/la:Hamilton je odvozio jos jednu losu utrku,sto je vec postalo normalno za njega.
Dosadilo ti, a ? A Buttonova kukanja ne čuješ. Nakon skoro svake, ali svake utrke ili kvala on ima probleme sa rear end gripom, no temperatureostoja je napisao/la:Dosadilo je slusat njegovo kukanje preko team radia.Jel mu nesto ne ide odma ona kao nema gripa,il ga neko gura il nece da se sklone i sve mu nesto fali.
in tyres, oversteerom, balansom, front lockingom, itd. Treba ti dalje? Hamilton tu i tamo nešto prigovorii hvali momčad na sav glas i ti se onda
usuđuješ pisati ovakve nebuloze. Buttonu je jednostavno takav vozač kojem bolid mora biti savršeno prilagođen da bi on mogao dati svoj maksimum. Hamiltonu nije bitno kakav je bolid, iako i on ima svoje preference. Button je jako dobar vozač i ja ga prihvaćam takvim kakvim
je,ali ovo što si ti ovdje napisao je teža glupost. Ako nemožeš slušati Hamiltona muteaj si televizor.
Da, da... Strašno je Button kompletan. Hamilton je zapravo glup. Zašto raditi nešto tako glupo kao što je to pretjecanje ako imaš sigurnoostoja je napisao/la:Vidi se koliko je Buton kompletniji vozac ,i za McM bi bilo bolje da je njega favorizovao a ne ovako.I danas se vidjelo zasto je Buton cijelo vrijeme frustriran i vozi lose utrke zato jer ima jasne odredbe da nesmije smetati Hamiltonu,par puta sam do sada vidio a danas je bilo tako ocito kada stigne Hamiltona da odma uspori i posle tog jako lose.Zao mi ga je a veliki je vozac.
4. mjesto. Button nikad takvu glupsot nebi napravio, pa nije lud. Button je jednostano na puno višem nivou od Hamiltona.
I informacija za tebe genijalca. Naravno da neće pustiti da Button prođe Hamiltona zato što Hamilton tada više nebi imao ni teoretske šanse za
naslov. Buttonu je svjedno koji je ako su vodeća trojica na postolju. Siguran sam da si to znao ako si iole normalan, ali tebi je cilj provocirati.
Konačno da i to netko primjeti.F1NAC je napisao/la:ovaj ostoja je u nekom rodu ivanufeceu ... ontopic: hamilton moze ic na sve il nista ak bude uzeo pole moze uciniti veliku uslugu alonsu

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Pa prijavi moj post onda ako sam te uvrijedio. I ti nisi kompetentan određivati dali to zavrijeđuje javnu opomenu, za to su tu moderatori. Nitko nije spominjao Hamiltonove propuste, nego nebuloze koje ti pišeš. Ničim te nisam uvrijedio, niti sam bio nepristojan, a ako je netkoostoja je napisao/la:Ja mislim da ovakav odnos prema kolegama na forumu nije primjerern i yavrijedjuje bar javnu opomenu ako nista drugo da se ostrasceni pojedinci malo upristoje.A ti ako nevidis Hamiltonove propuste u toku proteklih par seyona od kako je u F1,tvoj problem.Moja je teorija da bi McLaren imao vise uspijeha u prosle cetiri seyone da je umijesto sto su favoriyovali Hamiltona vise paznje posvetio provjereno dobrim vozacima.I to kazem zato sto volim McLaren i njegove uspijehe,a njihovi propusti me bole.A ti ako te boli istina o Hamiltonu,i ako hoces da polemises radi to na pristojan nacin,i da znas ja sa primitivcima ne polemisem ni o cemu.Arai je napisao/la:Hahahaha - ha!ostoja je napisao/la:Hamilton je odvozio jos jednu losu utrku,sto je vec postalo normalno za njega.
primitivan onda si to ti jer se ne braniš argumentima već me optužuješ za nešto što se uopće nije dogodilo.

-
ovog lika jednostavno ignore!
Vidis da mu je jedina namjera provocirati, dovoljno je pogledat sliku u potpisu, a tvrdi da navija za mclaren, haha!
Nije ovo psihijatrija...
Vidis da mu je jedina namjera provocirati, dovoljno je pogledat sliku u potpisu, a tvrdi da navija za mclaren, haha!
Nije ovo psihijatrija...
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Haha, obriso iskopinu u kombinezon 

- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
to mi se sviđa, ako bude poredak u kvalama ko na ovom sada treningu jako sam zadovoljanNitrous Oxide Systems je napisao/la:Hamilton vrlo brz na 2. treningu

- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Hamiltonu ova staza zbilja odgovara i jako je brz sa tom McLarenom. Button se je mučil cjeli dan sa balansom kočnica.majstor iz maranella je napisao/la:to mi se sviđa, ako bude poredak u kvalama ko na ovom sada treningu jako sam zadovoljanNitrous Oxide Systems je napisao/la:Hamilton vrlo brz na 2. treninguhamilton pokazo da ima brzinu na ovoj stazi i ako nemre Alonso već pobjedit neka pobjedi Hamilton