Domaći nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Schumy.d
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Domaći nogomet
Stoičkov se nudi Dinamu, čak kaže da bi doveo neke klince iz Barcelone u Dinamo
Ali dobio je nogom u dupe navodno već...
Baš me zanima koga to oni misle dovesti jer ako Sreten Ćuk ostane, mogu komotno prestat i HNL gledati.
Baš me zanima koga to oni misle dovesti jer ako Sreten Ćuk ostane, mogu komotno prestat i HNL gledati.
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Stoickov je jos temperametniji od Pamica i Zajeca,a takvi Mamicu ne odgovaraju.Zato,vjerovatno i nece biti novi trener Dinama.Schumy.d je napisao/la:Stoičkov se nudi Dinamu, čak kaže da bi doveo neke klince iz Barcelone u Dinamo
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
E jebiga sada... Izgleda ništa od prijenosa Hajduk - Unirea... 
LINK
Ne znam zašto ne pomaknuti utakmicu, ako će to koristiti gledateljima cijele države... Ali opet, to je njihova odluka, ja je poštujem, ali se i ljutim jer onda nećemo imati priliku da gledamo izravan prijenos iz Splita.

LINK
Ne znam zašto ne pomaknuti utakmicu, ako će to koristiti gledateljima cijele države... Ali opet, to je njihova odluka, ja je poštujem, ali se i ljutim jer onda nećemo imati priliku da gledamo izravan prijenos iz Splita.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Halihodžić trener dinamaScuderia je napisao/la:Halilhodzic bi mogao biti trener Dinama.
KLIK
Ne sviđa mi se odabir
...put u raj nije posut ružama...
- luka_kimi
- Moderator
Meni je OK. Iskusan stručnjak, stručnjak za kojega garantiraju rezultati, "stranac", a poznaje mentalitet i jezik, uz to je i vrlo ambiciozan. Moglo bi to izaći na dobro na kraju.Chuck Norris je napisao/la:Halihodžić trener dinamaScuderia je napisao/la:Halilhodzic bi mogao biti trener Dinama.
KLIK
Ne sviđa mi se odabir

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Schumy.d
- Legenda
Zašto ne?
Od ovih koji su sve spominjali kao moguće trenere, mislim da je Halilhodžić najbolji izbor.
Iskusan je, trenirao je jake klubove i reprezentacije. Ako on ne bude mogao voditi Dinamo, onda nek ide sve u

- Scuderia
- Moderator
Ne znam, citam malo po drugim portalima, on je trener koji ne dopusta da nikoga da se mijesa u njegov rad.
Kako ce to funkiconirati s Mamicem, ne znam.

-
- Veteran
KLIK
HTV prenosi Dinamo u kontinentalnoj Hrvatskoj, a Hajduk na jugu.
Neću moći gledati dinamo uživo
Glupo rješenje jer dinamo ima puno navijača i na jugu Hrvatske kao i Hajduk na sjeveru i istoku hrvatske
Neću moći gledati dinamo uživo

Glupo rješenje jer dinamo ima puno navijača i na jugu Hrvatske kao i Hajduk na sjeveru i istoku hrvatske
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...a tko bi sve zadovoljio?Chuck Norris je napisao/la:KLIK
Neću moći gledati dinamo uživo![]()
![]()

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
- Veteran
Mislim ako se dobro sjećam ali nisam siguran,da smo imali prije par godina(i više od parToon Army je napisao/la: ...a tko bi sve zadovoljio?...ovo su prednosti digitalne televizije, pretpostavljam, i vjerojatno najbolji izbor "trusta mozgova" iz HRT...

A što se tiče ovog slučaja,HTV 3 je potreban i to bi bilo jedino pravo rješenje i nadam se da će jednog dana i proraditi
- Bibi
- Kontakt:
Chuck Norris je napisao/la:KLIK
Neću moći gledati dinamo uživo![]()
![]()

Ko je dosao do ove nevjerovatno interesantne ideje?Zasto Nova nije otkupila prijenos...

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Schumy.d
- Legenda
Ipak će biti prijenos obje tekme: Hajduk na HRT1, a Dinamo na HRT2

Svaka čast, ovo me ugodno iznenadilo.

-
- Veteran
Ajde neka,napokon jedna dobra odlukaSchumy.d je napisao/la:Ipak će biti prijenos obje tekme: Hajduk na HRT1, a Dinamo na HRT2
![]()

Samo zašto Hajduk na 1. a Dinamo na 2.,je li nam HTV s tim nešto poručuje

EDIT:
dinamo raskinuo s Butinom i Tomićem

Hvala Butini ali drago mi je da ide,Lončarić je pokazao da je dobar golman samo mu fali utakmica
-
- Navijam za: Nikoga
Mislim da je Halilhodzic odlicno rjesenje, ali imam osjecaj da ce i on iskusiti cari Dinamove klimave trenerske stolice. Ono sto Dinamu najvise nedostaje je kontinuitet rada, a nazalost dok je Mamic tamo tesko je ocekivati neki kontinuitet.
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
ma zna se koji je program određen za sportske prijenose, tako da vjerojatno nešto i poručujuChuck Norris je napisao/la:
Samo zašto Hajduk na 1. a Dinamo na 2.,je li nam HTV s tim nešto poručuje![]()
![]()

- Schumy.d
- Legenda
Sretno danas i Hajduku i Dinamu. Bilo bi odlično da imamo 2 kluba u Europi ove sezone.
- Schumy.d
- Legenda
Baš sam zadovoljan danas!! 
Sve čestitke i Hajduku i Dinamu. To se zove igra i napokon mislim da bi nakon dugo godina mogli imati 2 kluba u Europi.
Ako ovo prokockaju, onda nek idu kvragu.
Šta se tiče Dinama, danas odlična igra i šta je najvažnije, napokon neka sigurnost u obrani i nisu primili gol. Igra je baš pravo dobra, puno dodavanja po zemlji, kombinatorika odlična. Dovest će Vaha njih u red, vidi se da čovjek ima iskustva i da zna kako postaviti momčad. Inače ova igra sa Calellom i Badeljom na DMF mi se čini jako dobra jer je Badelj dobar u ofanzivi. Čestitke i Rukavini (iako je trebao zabiti ono za 3:0, ali nadam se da neće to koštati Dinama).
P.S.
Jedino mi nije jasno zašto naši komentatori (i novinari) iz utakmice u utakmicu javno podcjenjuju protivnika. Možda Gyor nije neka jaka momčad, ali sigurno momčad koja izbaci Montpellier nije limitirana, prosječna i slabija od Slaven Belupa.
Idu mi na živce s tim. I nije gotovo dok se ne odigra još 90 minuta, a komentator već u 81. komentira kako se Gyor oprostio od Europe. Samo da se Koper ne ponovi.

Sve čestitke i Hajduku i Dinamu. To se zove igra i napokon mislim da bi nakon dugo godina mogli imati 2 kluba u Europi.

Ako ovo prokockaju, onda nek idu kvragu.
Šta se tiče Dinama, danas odlična igra i šta je najvažnije, napokon neka sigurnost u obrani i nisu primili gol. Igra je baš pravo dobra, puno dodavanja po zemlji, kombinatorika odlična. Dovest će Vaha njih u red, vidi se da čovjek ima iskustva i da zna kako postaviti momčad. Inače ova igra sa Calellom i Badeljom na DMF mi se čini jako dobra jer je Badelj dobar u ofanzivi. Čestitke i Rukavini (iako je trebao zabiti ono za 3:0, ali nadam se da neće to koštati Dinama).
P.S.
Jedino mi nije jasno zašto naši komentatori (i novinari) iz utakmice u utakmicu javno podcjenjuju protivnika. Možda Gyor nije neka jaka momčad, ali sigurno momčad koja izbaci Montpellier nije limitirana, prosječna i slabija od Slaven Belupa.
Idu mi na živce s tim. I nije gotovo dok se ne odigra još 90 minuta, a komentator već u 81. komentira kako se Gyor oprostio od Europe. Samo da se Koper ne ponovi.
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Svaka čast i dinamu i hajduku. Uživancija gledat naše klubove kad ovako igraju.
A sad samo neka tako odigraju i u uzvratima i bit će super.

A sad samo neka tako odigraju i u uzvratima i bit će super.

- Schumy.d
- Legenda
Špaco: 'Ništa nije gotovo, raspali su se oni malo sutra, nemojte im ništa vjerovati, prava su momčad'

?????
Čemu to Špaco?
Vidim ja da se već sada boji uzvrata u Rumunjskoj...

Samo se bojim da opet ne stavi nijednog napadača u igru pa da ne završe kao protiv Dinama B.
Svaka čast čovjeku, boldani dio me raduje. Očito želi raditi čovjek.Vahid:
U ova dva dana radio sam gotovo 20 sati dnevno i već nakon drugog treninga osjetio pozitivne tenzije, tako da sam s nestrpljenjem očekivao utamicu. Zato mi je jako drago da smo obradovali navijače, no nećemo se na ovome zaustaviti, možemo još puno više. No, treba vremena...
- Bibi
- Kontakt:
Ako si gledao utakmicu Gyor je prilicno jadni ekipa totalno bezidejna koju neznam na koji je nacin uspio pobijediti Montpeiller.Slaven bi ih naguzio kao male majmune.Jedino mi nije jasno zašto naši komentatori (i novinari) iz utakmice u utakmicu javno podcjenjuju protivnika. Možda Gyor nije neka jaka momčad, ali sigurno momčad koja izbaci Montpellier nije limitirana, prosječna i slabija od Slaven Belupa.
Pa nece valjda reci razbit cemo ih u Rumunjskoj.Covjek je spustio loptu na zemlju i treba se potpuno koncentrirati na utakmicu.A ova Unirea u kavkoj je sad stanju ekipa je u rangu Cibalije ili Varazdina.Cisti prosjek HNL ozbiljnija ekipa bi ih razbila 5-6 nula kakvi su.?????
Čemu to Špaco?
Vidim ja da se već sada boji uzvrata u Rumunjskoj...Već traži neke "alibije"...
Samo se bojim da opet ne stavi nijednog napadača u igru pa da ne završe kao protiv Dinama B.
IBRICIC majstore

PS-Aj uzivajte ja ocu sigurno idem 15 dana na more.Sa osmijehom putujem

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Schumy.d
- Legenda
Opet naše tipično bahaćenje. Onda najbolje da je i Montpellier u rangu Slavena. 
Čim Dinamo dobije nekoga, odmah su to sve redom jadne i limitirane momčadi. Da su tako jadne, onda nebi bile tu gdje jesu.
Bitno da nitko ne hvali igru Dinama, nego se samo piše kako je Gyor jadna momčad.
Možda zato i ispadamo svake godine.
Da ne spominjem bahaćenja naših novinara (pa i ovdje forumaša) redom protiv Red Bulla (a vidjeli smo kako su oni odigrali EL lani), pa Sheriff, pa Žilina, pa Koper, pa čak i jedan Anderlecht...

Čim Dinamo dobije nekoga, odmah su to sve redom jadne i limitirane momčadi. Da su tako jadne, onda nebi bile tu gdje jesu.

Da ne spominjem bahaćenja naših novinara (pa i ovdje forumaša) redom protiv Red Bulla (a vidjeli smo kako su oni odigrali EL lani), pa Sheriff, pa Žilina, pa Koper, pa čak i jedan Anderlecht...
- luka_kimi
- Moderator
Da li postoji neki stream na kojemu se može gledati HNL? Pitam konkretno za utakmicu Slaven Belupo - Dinamo. 

- Scuderia
- Moderator
Ne znam za stream, ali znam da nije problem otici/doci do Koprivnice. S brzim vlakom si tamo za sat vremena, od kolodvora do stadiona imas 15 min. pjeske.luka_kimi je napisao/la:Da li postoji neki stream na kojemu se može gledati HNL? Pitam konkretno za utakmicu Slaven Belupo - Dinamo.

Kud ces bolji stream.

- luka_kimi
- Moderator
Moram vam priznati da me malo strah 11. rujna i Dinamove utakmice na Poljudu. Slutim da će broj navijača ponovno biti na vrlo visokom nivou, što znači da će Poljud postati pravo "grotlo". 
U takvim uvjetima, dakle, nemogući pritisak na svaku sučevu odluku, nemogući pritisak na Dinamove igrače, mislim da Hajduk ima vrlo veliku prednost. Ali ja se uzdam u Vahu. Možda on nešto izmiksa.

U takvim uvjetima, dakle, nemogući pritisak na svaku sučevu odluku, nemogući pritisak na Dinamove igrače, mislim da Hajduk ima vrlo veliku prednost. Ali ja se uzdam u Vahu. Možda on nešto izmiksa.