Novosti - Arhiva

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Zaključano
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: NOVOSTI - Svibanj

Post Postao/la mrd »

i sporija još sekundu. Meni se ovaj pirelli uopće ne sviđa.
slika
Steering wheel
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Steering wheel »

Sport Klub od danas krece sa novim free kanalom "Sport Klub Prime" koji ce prenositi sve treninge, kvalifikacije i utrke, s osvrtima iz studija. Sto imam osjecaj da ce ovaj kanal biti promptno zatamnjen/ukinut i u BiH i HR. :D
slika
2010.: Force Croatia GP - 22./57 - prvo mjesto: Velika Britanija; drugo: -/-; trece: Bahrein
2011.: Force Croatia - --./--. - --------
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

mrd je napisao/la:i sporija još sekundu. Meni se ovaj pirelli uopće ne sviđa.
Bridgestone je bio bolji.
Avanti FER, Avanti!!!
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Michelin bi sigurno napravio bolje gume. Imaju iskustva, a ovi "digići" se još uče.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Zar nije Bernie tražio takve gume?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Kenny je napisao/la:Zar nije Bernie tražio takve gume?
Je.
Nitko nije napravi loše gume, gume su napravljene točno po narudžbi.
Michael is faster than you!!
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

The Greatest je napisao/la:
mrd je napisao/la:i sporija još sekundu. Meni se ovaj pirelli uopće ne sviđa.
Bridgestone je bio bolji.
a lol, bridgestone na kojem su mogli vozit cijelu utrku na jednom setu? i to na setu softica ako treba..

ove gume su dobre, napravili su tocno ono sto je trazeno od njih.. jedino sto nije hard bas hard jer ne traje bas nesto duze od softa..

ono u cemu je problem i sto ja nikako ne kuzim i sto me sve vise iritira je broj guma.. premalo je to guma, taman ta 2 seta premalo sto su skinuli od lani..
velika ogromna glupost..
rFactor F1 HR server Info
slika
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

http://www.autosport.com/news/report.php/id/91253" onclick="window.open(this.href);return false;

jedna super vijest.od sljedeće godine se ukida zabrana testiranja i timovi će imat nekoliko dana tokom sezone za testiranja.
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

vidc je napisao/la:http://www.autosport.com/news/report.php/id/91253

jedna super vijest.od sljedeće godine se ukida zabrana testiranja i timovi će imat nekoliko dana tokom sezone za testiranja.
moguce naredne godine... 2013. sigurno.. mada mislim da ce todt uraditi sve da pogura ovu ideju od naredne godine vec...
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
mc fan

Post Postao/la mc fan »

ma ova danasšnja formula je odvratna...onajd drs je užas, dodes na manje od sekunde iza nekog i na ravnom upalis to i samo ides, ovaj nemoze nist napravit da si pomogne, prelagano je to, nema majstorstva ni malo. otkad su uveli drasticne promjene u f1 pred pocetak 2009. to ne lici na nist. htjeli su priblizit ove ostale ferrariju i mclarenu, to nemoze nikak bit, to je ko da damo 400 mil. eura herculesu da osvoji prvenstvo. katastrofa
-ferrari-F1-
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la -ferrari-F1- »

mc fan je napisao/la:ma ova danasšnja formula je odvratna...onajd drs je užas, dodes na manje od sekunde iza nekog i na ravnom upalis to i samo ides, ovaj nemoze nist napravit da si pomogne, prelagano je to, nema majstorstva ni malo. otkad su uveli drasticne promjene u f1 pred pocetak 2009. to ne lici na nist. htjeli su priblizit ove ostale ferrariju i mclarenu, to nemoze nikak bit, to je ko da damo 400 mil. eura herculesu da osvoji prvenstvo. katastrofa
bolje i to nego da gledas dosadnu i monotonu utrku
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

F1 shelves plans for 2013 ’ground effects’ cars

F1 is set to steer clear of 1980-style ’tea tray’ front wings for the 2013 chassis regulations.

We reported late last year that, to go with the four-cylinder turbo engines, the F1 cars of 2013 will generate the bulk of their downforce with the floor through ’ground effects’, with that formula drawn up by veteran engineers Patrick Head and Rory Byrne.

Auto Motor und Sport said the teams will receive the draft regulations next week, but they have reportedly been revised to be less radical than originally proposed.

The teams had apparently hit back at the Head/Byrne plan by proposing a less extreme method to reduce downforce, on the basis of the current aerodynamic formula.

So, front wings will reduce in width from 1.8 to 1.5 metres in 2013, with the rear wings to be the same size but with smaller wing profiles.

Aerodynamic appendages, meanwhile, will be further restricted, and a 100 kilograms per hour fuel flow rate imposed for the engines.

The fuel flow limit will require teams to work to reduce the drag - and therefore the downforce and fuel consumption - of the cars from a drag coefficient of around 0.95 at present to about 0.5 to 0.7.

The FIA intends to present the chassis rules to the teams in London on Wednesday.

FIA president Jean Todt will then attend a meeting with the teams at the Spanish grand prix to discuss the 2013 engine formula, warning that only overwhelming opposition could sway his intention to push ahead with the rules.

"I will do my best to attend," the Frenchman told reporters in Turkey on Sunday.
slikaslikaslika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Ćale od Lewisa je napisao/la:A1 ring=RedBull ring, nadomak F1 (autosport.hr)
podrzavam povratak u potpunosti, staza mi je odlicna, a i nama gledateljima je dosta blizu....
bio sam tamo na utrci 2001. i 200.3 godine i odlicna je staza za gledanje sa tribina....
McLaren u <3
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

Na A1 ringu su se vozili krugovi ispod 1:10 ako se ne varam? :)
slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Nitrous Oxide Systems je napisao/la:Na A1 ringu su se vozili krugovi ispod 1:10 ako se ne varam? :)
2003. 1:08...
McLaren u <3
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

-ferrari-F1- je napisao/la:
mc fan je napisao/la:ma ova danasšnja formula je odvratna...onajd drs je užas, dodes na manje od sekunde iza nekog i na ravnom upalis to i samo ides, ovaj nemoze nist napravit da si pomogne, prelagano je to, nema majstorstva ni malo. otkad su uveli drasticne promjene u f1 pred pocetak 2009. to ne lici na nist. htjeli su priblizit ove ostale ferrariju i mclarenu, to nemoze nikak bit, to je ko da damo 400 mil. eura herculesu da osvoji prvenstvo. katastrofa
pa dosadno mi i ovako kada prolaze jedni kraj drugih kao da su jedni u stojadinu a drugi u ferrariu....
meni f1 nije dosadna nikad, samo kad ih gledam kako jure meni dosta...
McLaren u <3
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

McLewis je napisao/la:
pa dosadno mi i ovako kada prolaze jedni kraj drugih kao da su jedni u stojadinu a drugi u ferrariu....

=D> =D>

iako sam ja uvijek opravdavao maleni broj preticanja u formuli na nacin da jedno preticanje u f1 vrijedi ko 10 u recimo svim americkim serijama, sada se i f1 priblizuje zelji publike..

ono sto mene kopka, a jos nismo imali prilike vidjeti je - kako ce to izgledati kad bude safety u igri.. krs i lom nakon pustanja..

a i nisam znao da se drs pali i za zaostale vozace.. to mi je toliko debilno da sam ostao ko osamaren kad sam cuo..
bas frend i ja prije utrke komentiramo kako vettel ne dize krilo u utrci nikad, kad ono.. mah..
slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Armanini je napisao/la: iako sam ja uvijek opravdavao maleni broj preticanja u formuli na nacin da jedno preticanje u f1 vrijedi ko 10 u recimo svim americkim serijama, sada se i f1 priblizuje zelji publike..

ono sto mene kopka, a jos nismo imali prilike vidjeti je - kako ce to izgledati kad bude safety u igri.. krs i lom nakon pustanja..

a i nisam znao da se drs pali i za zaostale vozace.. to mi je toliko debilno da sam ostao ko osamaren kad sam cuo..
bas frend i ja prije utrke komentiramo kako vettel ne dize krilo u utrci nikad, kad ono.. mah..
bas to.... glupo je to sve malo... prije je bilo malo pretjecanja ali su bar bila dobra za oko, osim borebe izmedju dva ferraria :)
McLaren u <3
zizi
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la zizi »

McLewis je napisao/la:

povremeno jedan i bude u ferrariu :)
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Barrichello: 'Neka glavonje voze s DRS-om u tunelu!' (autosport.hr)
još vozača s kojima se slažem da je sezona 'umjetna' :D
slika
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi&pablo.u.bmw »

pa ko njega (a i ostale junacine) prisiljava da 'pale' drs?
ja koliko znam koriscenje drs-a nije obavezno, ako zelis otvaraj ako ne nikom nista!
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

nije njemu za otvaranje krila, posto ove godine nije u poziciji za preticanja, on je solidaran pa se brine za ostale :)

ja sam misljenja da bi drs mogao promjenit karakter utrka na stazama gdje preticanja nema, al monacno je monacno i tu je suludo trazit preticanja..
slika
mr no recall
Navijam za: M Schumacher

Post Postao/la mr no recall »

Pa kome je uopće stalo do njegovog mišljenja on je običan mekušac koji u karijeri nije napravija ništa osim odveza najviše utrka a ruku na srce ima je bolide sposobne za naslov
cuore sportivo
Zaključano