Ovo je tradicija sad da Ferrari mora stradat u 1-2 zavoju?
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
True, ali nije bas ni kimi neduzan u kontaktu, mada je moral uc u zavaoj, nadam se jos jednom replyu da vidimo kaj je tocno biloF1NAC je napisao/la:nekad su se za busenje gume dobivale kazne
možda i dobije...treba na nekom trenirati strogoću a novaci su uvijek najpogodniji za to...F1NAC je napisao/la:nekad su se za busenje gume dobivale kazne
?Dr. DJ je napisao/la:Grafika Fuel Used % ajme meni u što se ovo pretvara
Dr. DJ je napisao/la:Grafika Fuel Used % ajme meni u što se ovo pretvara
i pored toga se samo jos turbina cuje..Alonso-champ je napisao/la:Nekad nisi vozaca mogao cuti preko team radia od buke motore a danas ga cujem kao da sjedi pored mene...cccc
zonelsk je napisao/la:?Dr. DJ je napisao/la:Grafika Fuel Used % ajme meni u što se ovo pretvara
A nakon VN Australije smo svi kukali kako je grafika neinformativna, kako neznamo tko je kako sa gorivom i tko je kako sa ERS-om...sad nam to daju i opet ne valjaDr. DJ je napisao/la:Grafika Fuel Used % ajme meni u što se ovo pretvara
Znaci bolje je bez grafike? onda ni nemas problem...nemoj samo citati kad se pojavi.Dr. DJ je napisao/la: Nikako mi se neuklapa u moje viđenje F1...Ali što je tu je...
Baš to.Cuky je napisao/la: A nakon VN Australije smo svi kukali kako je grafika neinformativna, kako neznamo tko je kako sa gorivom i tko je kako sa ERS-om...sad nam to daju i opet ne valja