Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
McLarenMercedes
Navijam za: Alonsa

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la McLarenMercedes »

Kazna uopšte nije naivna.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

ovo je smiješno.......

baš me zanima kako će ubuduće kažnjavati timske odredbe, koje UOPĆE NITKO ne koristi.....
bravof
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la bravof »

sta sam rekao,nemoze proc utrka bez kazne za Ferrari,samo me cudi da su ih ovako blago kaznilu...
slika
slika
slika
Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
McLarenMercedes
Navijam za: Alonsa

Post Postao/la McLarenMercedes »

nikolaa je napisao/la:
McLarenMercedes je napisao/la:Zvanično - Ferrari kažnjen sa 100.000 dolara. O daljim sankcijama odlučivaće FIA-in WMSC. Strašno.
Za ovo nemaj brige.Ovo je cisto forme radi da se kaze..
Nadam se da si u pravu.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

peki je napisao/la:ma ovdje sve bilo jasno ko je prvi a tko drugi vozač , samo je Masa namjerno svoju ulogu loše odglumio da ispadne žrtva .
da, odlučio je ispasti žrtva, a ispao totalni bedak i još zaslužio svome timu 100 000 kazne, sad nek ih on plati

on je kriv za ovo
pantera
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Schumacher Ferrari

Post Postao/la pantera »

sunseeker je napisao/la:
peki je napisao/la:ma ovdje sve bilo jasno ko je prvi a tko drugi vozač , samo je Masa namjerno svoju ulogu loše odglumio da ispadne žrtva .
da, odlučio je ispasti žrtva, a ispao totalni bedak i još zaslužio svome timu 100 000 kazne, sad nek ih on plati

on je kriv za ovo
on je samo to napravio na očit način, ali šta nije i radio bio dovoljan da se vidi da je to čisto naredba. i ono alonsovo da je smiješno i ono njihovo da je ovaj toliko brži pa da li je razumio poruku. nije jedini krivac.
'cause everything is possible for those who believe..
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

fanF1 je napisao/la:
sunseeker je napisao/la:

on je kriv za ovo
on je samo to napravio na očit način, ali šta nije i radio bio dovoljan da se vidi da je to čisto naredba. i ono alonsovo da je smiješno i ono njihovo da je ovaj toliko brži pa da li je razumio poruku. nije jedini krivac.
bilo bi najpoštenije da alonso, massa i smedley podijele tu kaznu
peki
Navijam za: ferrari

Post Postao/la peki »

fanF1 je napisao/la:
sunseeker je napisao/la:

on je kriv za ovo

ma on to mora raditi sa smješkom na licu s obzirom koliko je plaćen
anteprimorac
Navijam za: Alonso

Post Postao/la anteprimorac »

stvarno ovi vozači neznaju glumiti baš on na ravnici zaboravio dati gas do kraja i još režiser poslije pokazuje koliko je dao gasa lol pa da je samo malo zakasnio s kočenjem u tom zavoju i onda ga pustio i trka za njim kao sad ću ga pokušati prestići bilo bi uvjerljivo a ne ovako :)
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

nikolaa je napisao/la:Ferrari je danas izgledao odlicno.F10 je ravnopravan RB6 i u kvalama, a i u utrci.Ovu utrku su dobili zahvaljujuci paketu F10, bez obzira na kontraverze oko samog rezultata pozicija 1 i 2.

Bolid odlicno drzi gume, brz je.

Napokon je i managment odradio svoj dio posla dobro, tako da pobjeda nije dolazila u pitanje.
Ovo nije prvi put, da je ocito da je u pitanju propustanje i bzvz je oko toga dizati toliko prasine.Bilo je za ocekivati ovakav rasplet, jer ipak Alonso ima mnogo vece sanse u prvenstvu nego Massa.

Felipe-u svaka cast.Odradio je fantastican posao na startu, iskoristivsi nesmotrenost Vettel-a.Kasnije je bio odlican, mada je na tvrdjim gumama, realno, bio sporiji od Fernanda.

Napokon, kompletno odradjen vikend za Ferrari!!! Nadam se da ce se ovakvi vikendi nastaviti...
Šta ravnopravan u utrci [-X , F10 je bio bolji od RB ne puno nekoliko desetinki po krugu ali krug po krug to se nabere, što se tiče kvalifikacija Red Bull ima malu prednost zbog te mape rada motora.
Kolega @nikolaa kakva su tvoja očekivanja u Mađarskoj što se tiče Ferrarija?
Pozivno je to što je F10 kokurentan, staza u Mađarskoj bi trebala odgovarati F10, najavljuju se novi dijelovi na bolidu, neće biti veliki upgrade ali će ipak biti poboljšanja, mislim da od trenutno aktivnih vozača Alonsu najbolje leži staza u Mađarskoj , odnosno da najbolje vozi u Mađarskoj, a i Webber je rekao da bi stavio novac na pobjedu Alonsa u Mađarskoj.
Negativno, mislim da zbog konfiguracije staze da će u kvalifikacijama Red Bull zbog te famozne mape rada motora imati prednost, teško će mo ih uhvatiti u kvalikfikacijama ali nada umire poslednja. ;)
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

anteprimorac je napisao/la:stvarno ovi vozači neznaju glumiti baš on na ravnici zaboravio dati gas do kraja i još režiser poslije pokazuje koliko je dao gasa lol pa da je samo malo zakasnio s kočenjem u tom zavoju i onda ga pustio i trka za njim kao sad ću ga pokušati prestići bilo bi uvjerljivo a ne ovako :)
Rubens je u Zeltwgu čekao do zadnjih metara :biggrin: Ma nisu krivi vozači za ovo nego opet pit wall. zvuči ludo ali za takve stari bi nam trebala neka mučka ala Briatore on bi to puno bolje izveo :D
slikaslikaslika
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Sta nije A1 ring? :?
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Fino je Massa zahvalio Ferrariju na produljenju ugovora.Dobro zna da je Alonso bio za pola sec brzi po krugu tijekom cijelog vikenda i sad nesto izigrava zrtvu.Alonso jednostavno nije htio ostrije napadati da ne bude kao s redbullovcima.Ako Ferrari bude dodatno kaznjen treba mu nogu u guzicu.Kad je Kimmi njemu prepustio 1. mjesto ucinio je to bez neke drame i Dzentlmenski.Steta sto je kimi dobio nogu a ne Massa.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

sunseeker je napisao/la:

on je kriv za ovo
Ovo mi je bas nesto poznato od prije jedno 3 .godine.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

F2004_the_best_ever je napisao/la:
nikolaa je napisao/la:Ferrari je danas izgledao odlicno.F10 je ravnopravan RB6 i u kvalama, a i u utrci.Ovu utrku su dobili zahvaljujuci paketu F10, bez obzira na kontraverze oko samog rezultata pozicija 1 i 2.

Bolid odlicno drzi gume, brz je.

Napokon je i managment odradio svoj dio posla dobro, tako da pobjeda nije dolazila u pitanje.
Ovo nije prvi put, da je ocito da je u pitanju propustanje i bzvz je oko toga dizati toliko prasine.Bilo je za ocekivati ovakav rasplet, jer ipak Alonso ima mnogo vece sanse u prvenstvu nego Massa.

Felipe-u svaka cast.Odradio je fantastican posao na startu, iskoristivsi nesmotrenost Vettel-a.Kasnije je bio odlican, mada je na tvrdjim gumama, realno, bio sporiji od Fernanda.

Napokon, kompletno odradjen vikend za Ferrari!!! Nadam se da ce se ovakvi vikendi nastaviti...
Šta ravnopravan u utrci [-X , F10 je bio bolji od RB ne puno nekoliko desetinki po krugu ali krug po krug to se nabere, što se tiče kvalifikacija Red Bull ima malu prednost zbog te mape rada motora.
Kolega @nikolaa kakva su tvoja očekivanja u Mađarskoj što se tiče Ferrarija?
Pozivno je to što je F10 kokurentan, staza u Mađarskoj bi trebala odgovarati F10, najavljuju se novi dijelovi na bolidu, neće biti veliki upgrade ali će ipak biti poboljšanja, mislim da od trenutno aktivnih vozača Alonsu najbolje leži staza u Mađarskoj , odnosno da najbolje vozi u Mađarskoj, a i Webber je rekao da bi stavio novac na pobjedu Alonsa u Mađarskoj.
Negativno, mislim da zbog konfiguracije staze da će u kvalifikacijama Red Bull zbog te famozne mape rada motora imati prednost, teško će mo ih uhvatiti u kvalikfikacijama ali nada umire poslednja. ;)
Mislim da bi Ferrari trebao izgledati konkurentno i u Madjarskoj.Trenutno F10 ima najjaci mehanicki grip na gridu sto bi moglo jako puno pomoci na ovom tipu staze.Mapa motora je, mislim koristena na F10 i na ovoj utrci, jednostavno imam takav osjecaj jer su bili preblizu u kvalama Red Bull-u bez obzira na konfiguraciju staze.
Alonso je prilicno jak u Madjarskoj.
Sto se tice poboljsanja, to ce biti neke sitne dorade na bolidu koje ipak donose nesto brzine.Belgija je oznacena kao jos jedan znacajniji iskorak Ferrari-ja u tehnickom smislu.
Uglavnom ocekujem mnogo bodova, te ocekujem hladne glave svih na pitwall-u..
FORZA FERRARI!!!
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Bibi je napisao/la:Sta nije A1 ring? :?
Jedno te isto, Zeltweg je mjesto.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
tvojnov2
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari i Gazdu

Post Postao/la tvojnov2 »

Odlična utrka danas za ferrari. Kaj se tiče onog propuštanja, to je bilo jedino realno u tom trenutku ali bi bilo bolje da se dogodilo kad je alonso napao massu ,a ne ovako ovo je bila loša izvedba :). Da je situacija drukčija odnosno da je i massa u poziciji borit se za naslov sigurno nebi do ovog došlo ali to je eto bila jedina logična odluka iako istina krajnje nesportska. Šteta za felipea, super je kao vožač i kao osoba nadam se da će mu se to kad tad vratit.Fernandu čestitke na pobjedi.
A vi mclarenovci ohladite malo imali ste i vi svojih "slavnih trenutaka " šta se tiče timskih odredbi tako da se toga okanite i radije se brinite zašto su vaši puleni danas zaostajali za ferrarijima 30 sekundi....
Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Felipe Massa je napisao/la: Ovo mi je bas nesto poznato od prije jedno 3 .godine.
da, upravo zbog toga sam mislio da je pametniji
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Dani je napisao/la:
Bibi je napisao/la:Sta nije A1 ring? :?
Jedno te isto, Zeltweg je mjesto.
A1 RIng je u Spielbergu,a Zeltweg circuit u Zeltwegu ;)
Mada Spielberg i Zeltweg su blizu.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

intervju sa stefanom.....posebno je zanimljiva konstrukcija pitanja sa mclarenom.....

http://www.autosport.com/news/report.php/id/85557
homersimpson
Početnik
Početnik

Post Postao/la homersimpson »

Sad se vidjelo koliko je Massa ubiti glup.
Očito je da se zna tko je 1. vozač u ekipi i da ga mora propustiti. Znao je to prije utrke i umjesto da ga propusti u savršenom trenutku nakon izlaska iz boksa kad je nakratko i bio iza njega on se ide *určit. Zbog toga je i izašao "smiješan" tim radio s Alonsom. A kad su vidjeli s kim imaju posla i da se bliži kraj utke moraju ga još i iz boksa podsjetiti da je glup.

On bi barem to trebao znati još od kad je šumi vozio

tim radio u slobodnom (ali pravilnom) prijevodu je glasio ovako:
"Glup si, jesi li shvatio. Oprosti"
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

sunseeker je napisao/la:intervju sa stefanom.....posebno je zanimljiva konstrukcija pitanja sa mclarenom.....

http://www.autosport.com/news/report.php/id/85557
Isuse nemrem čitat ovo više :^o
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

A hoće meni neko objasniti u kojoj situaciji je to opravdano davati timske odredbe, s kojeg na koje mjesto je u redu propustiti timskog kolegu i u kojoj utrci je to u redu, a u kojoj ne?
Hvala unaprijed na odgovoru.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ma ovo kaj se desilo je bilo skroz logično i očekivano samo je iritantno kaj nam svima mažu oči, ne znam kaj misle da su svi ljudi poludebili da im nije jasno kaj se dogodilo :S. Da su to napravili barem manje očito onda bi nam mogli kenjkat, al napravit ovak neš i pravit se monumentalno blesav je apsurdno.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

One and only je napisao/la:A hoće meni neko objasniti u kojoj situaciji je to opravdano davati timske odredbe, s kojeg na koje mjesto je u redu propustiti timskog kolegu i u kojoj utrci je to u redu, a u kojoj ne?
Hvala unaprijed na odgovoru.
LINK Beri tamo pred kraj.
slikaslikaslika
Odgovori