Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- vidc
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Lewis Hamilton
zaboravio si da se i on bori za naslov,pa makar imao samo teoretske šanse,ništa nije nemoguće
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Upravo tako, je da su šanse minimalne al njemu igra samo pobjeda pa ovi iza kaj naprave. Mislim da će biti žestok start između njega i Vettela koji također mora pobijedit. Nije nemoguće da dođe do kontakta. A iz njihovog dvoboja Alonso može profitirati.
Michael is faster than you!!
- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
a alonso poljubi vetela i webera u prvom zavoju?Schumy.d je napisao/la:Ajde samo ti sutra pobjedi...

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
I šta onda? Da li bi se ti kao Mclarenovac istinski radovao naslovu osvojenom na takav način?darky je napisao/la: a alonso poljubi vetela i webera u prvom zavoju?![]()

Scenarij da Lewis postane prvak je gotovo nemoguć i zato se ja ne bih veselio odustajanju drugih koji su očito pokazali više od Lewisa ove sezone.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Hoćeš se ti veseliti osvojenom (ako) naslovu na onakav ( Njemačka) način?Schumy.d je napisao/la:I šta onda? Da li bi se ti kao Mclarenovac istinski radovao naslovu osvojenom na takav način?darky je napisao/la: a alonso poljubi vetela i webera u prvom zavoju?![]()
![]()
Scenarij da Lewis postane prvak je gotovo nemoguć i zato se ja ne bih veselio odustajanju drugih koji su očito pokazali više od Lewisa ove sezone.

Iako preko digitrona postoji mogućnost da Hamilton osvoji naslov, znamo da je to jednako da nekog od udari grom... Alonso je u zamahu i nekako je "logično" da on uzme titulu, ali po mom sudu, najviše je zaslužio Webber.
Lewis sutra ide na pobjedu, i siguran sam da će je sutra ostvariti!

- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
mislim kolega da ti ovo ne stoji.čitao sam tvoj post gdje si napisao da tko god osvoji naslov biti će zaslužen.a sada ovdje pišeš u tom kontekstu ako eventualno lewis osvoji naslov da će to biti nezasluženo.primjenjuješ dvostruka navijačka mjerila.Schumy.d je napisao/la:I šta onda? Da li bi se ti kao Mclarenovac istinski radovao naslovu osvojenom na takav način?darky je napisao/la: a alonso poljubi vetela i webera u prvom zavoju?![]()
![]()

-
ma da lewis osvoji naslov nakon ovog svega bia bi sritniji nego da je pobjedia sve trke ove sezone...
I pravilo u f1 je:
Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane... Primjer je vn koreje... Koji se tad ferrarijevac nije veselia... Normalno je da svako voli da njegov favorit dobije, tako da...
I pravilo u f1 je:
Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane... Primjer je vn koreje... Koji se tad ferrarijevac nije veselia... Normalno je da svako voli da njegov favorit dobije, tako da...
- Schumy.d
- Legenda
Ne kolega, ja to stvarno mislim, ali isto tako ne ubrajam lewisa u one koji mogu osvojiti naslov.senamozart je napisao/la: mislim kolega da ti ovo ne stoji.čitao sam tvoj post gdje si napisao da tko god osvoji naslov biti će zaslužen.a sada ovdje pišeš u tom kontekstu ako eventualno lewis osvoji naslov da će to biti nezasluženo.primjenjuješ dvostruka navijačka mjerila.
Mislim da je to stvarno nemoguće i da se mora poklopiti more skoro nemogućih stvari da se to ostvari.

@Gringo, ono u Njemačkoj ne možemo svrštavati u istu poziciju kao danas. A i ono je po meni bila jedna sasvim normalna momčadska stvar koja se nebi trebala ticati nikoga osim Ferrarija.
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
AKo Hamilton osvoji naslov, bit će to senzacija i pol, a da ne govorim kakav bi to trebao cirkus biti od utrke!
Ako se to dogodi, svaka mu čast, nego šta nego je zaslužio
Ako se to dogodi, svaka mu čast, nego šta nego je zaslužio

- Schumy.d
- Legenda
Ako se to dogodi, skidam mu i ja kapu.47 je napisao/la: Ako se to dogodi, svaka mu čast, nego šta nego je zaslužio
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Postat če bitanski heroj i imat čemo britanskih medija puno sve do nove sezoneSchumy.d je napisao/la:Ako se to dogodi, skidam mu i ja kapu.47 je napisao/la: Ako se to dogodi, svaka mu čast, nego šta nego je zaslužio

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Ako osvoji, ja mu skidam i gaće
.

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Sorry ali moramSlash je napisao/la:Ako osvoji, ja mu skidam i gaće.

A ako osvoji sutra titulu svaka mu čast (mada mu ja gaće ne skido

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Forza
- Profesionalni vozač
Ma Nicole če skidat gače u svakom slučajuOne and only je napisao/la:Sorry ali moramSlash je napisao/la:Ako osvoji, ja mu skidam i gaće.
A ako osvoji sutra titulu svaka mu čast (mada mu ja gaće ne skido)

- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
A neznam dal je kolega mislio u dobrom ili lose smislu gace skida al prije bi rekoOne and only je napisao/la:Sorry ali moramSlash je napisao/la:Ako osvoji, ja mu skidam i gaće.
A ako osvoji sutra titulu svaka mu čast (mada mu ja gaće ne skido)

- Piquet20
- Svjetski prvak
S obzirom na pokazano ovaj vikend, mislim da Hamilton ima najvise sansi da pobijedi sutra...a sto ce to znaciti za poredak u prvenstvu, vidjet cemo. 

- darky
- Profesionalni vozač
vetelu će krepati motor ili kočnice, mislim da se slobodno možeš na tako nešto kladiti
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
hamilton ce se truditi biti ispred vettela da mu vrati za brazil 2008. hahaha kad je vettel poremetio hamiju planove hehe
McLaren u <3
- Piquet20
- Svjetski prvak
Znam, znam.Schumy.d je napisao/la:Piquet20 je napisao/la:S obzirom na pokazano ovaj vikend, mislim da Hamilton ima najvise sansi da pobijedi sutra...a sto ce to znaciti za poredak u prvenstvu, vidjet cemo.
A Vettel?

Ali feeling mi tako kaze...

- Bara993
- Početnik
- Navijam za: Hamilton i McLaren
joj da je felga izdrzala jos 2 kruga u barceloni
- Schumy.d
- Legenda
Da se barem uspio ubaciti ispred Kobayashija i Kubice.Bara993 je napisao/la:joj da je felga izdrzala jos 2 kruga u barceloni

Svaka čast za utrku, odlično su odvozili oba vozača Mclarena.
Imam dojam da bi bilo svega do kraja da je uspio ostati danas iza Vettela. Vjerujem da bi ga uspio napasti jer su imali brzinu.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
odlična vožnja hamiltona, uživao sam dok je bio iza Kubice unutra 200 stotinki i stiskao ga. Na takvoj blizini je gotovo nemoguće zavoje bez greške prolazit, al na pravcu reno dere sve od reda. Nije htio neke očajne poteze potezat za preteć Kubicu, al da se radilo o Vettelu vjerujem da bi bilo svega jer oba gube sve ako se skrše.

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Odlična utrka danas i odlična sezona generalno. Jedini uz Alonsa se uspio suprostaviti nadmoćnom RBR-u. Otići ću tako daleko i reći da je ovo možda i njegova najbolja sezona u F1. Šteta za njega, kao i kod Alonsa što momčad nije bila na visini zadatka.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Red Roko Bull
- Navijam za: Mark i Kimi
Jesteli vidjeli kako je ponovo pokupio onaj stupić. Nešto za se smijat. 

- Forza
- Profesionalni vozač
Former Champ Lewis Hamilton has some detailed advice on how Sebastian Vettel should take the time to appreciate becoming the newest World Champ.
Hamilton was also 23 when he won the title to become the youngest ever Champ in 2008, but Vettel took the record in Abu Dhabi on Sunday as he is six months younger.
"In the next few weeks, months, even years, I think you'll be looking back at what you achieved when you won your first World Championship," Hamilton said.
He then warned him to expect a frenzy.
"This guy's going to have a busy few hours, the world's press will be asking questions. There'll be cameras in his face, it won't feel like his time, initially."
Hamilton said it's better to leave the spotlight and find the people you really want to celebrate with.
"Once you get out, have a shower, head out, see the people you've experienced and enjoyed the season with," Hamilton said. "That's when you'll really (think about what) you've achieved."
Vettel said he was touched by Hamilton's reaction at the finish line.
"He gave me his thumbs up. I felt he really appreciated (what I did). I felt a lot of respect. I have known him for a long time, we have been through a lot in Formula 3," Vettel said.
"Now (we) race each other in Formula One. He came to me and said 'Congratulations.' It's good that you can look into somebody's eyes and see they mean it."
Hamilton was also 23 when he won the title to become the youngest ever Champ in 2008, but Vettel took the record in Abu Dhabi on Sunday as he is six months younger.
"In the next few weeks, months, even years, I think you'll be looking back at what you achieved when you won your first World Championship," Hamilton said.
He then warned him to expect a frenzy.
"This guy's going to have a busy few hours, the world's press will be asking questions. There'll be cameras in his face, it won't feel like his time, initially."
Hamilton said it's better to leave the spotlight and find the people you really want to celebrate with.
"Once you get out, have a shower, head out, see the people you've experienced and enjoyed the season with," Hamilton said. "That's when you'll really (think about what) you've achieved."
Vettel said he was touched by Hamilton's reaction at the finish line.
"He gave me his thumbs up. I felt he really appreciated (what I did). I felt a lot of respect. I have known him for a long time, we have been through a lot in Formula 3," Vettel said.
"Now (we) race each other in Formula One. He came to me and said 'Congratulations.' It's good that you can look into somebody's eyes and see they mean it."