Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la Walter »

Kako nisu to odradili malo bolje da nije toliko očigledno, glupi Talijani.
Što se tiče propuštanja to je opravdano, Alonso ima šanse za naslov za razliku od Masse i trebao ga je propustiti.

Na svu sreću kazna nije velika pa će se Talijani valjda naučiti da ta naređenja vozačima daju malo suptilnije,da nije toliko očigledno, trebali bi razraditi neke šifre kao u vojsci. :lol:
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Walter je napisao/la:Kako nisu to odradili malo bolje da nije toliko očigledno, glupi Talijani.
Što se tiče propuštanja to je opravdano, Alonso ima šanse za naslov za razliku od Masse i trebao ga je propustiti.

Na svu sreću kazna nije velika pa će se Talijani valjda naučiti da ta naređenja vozačima daju malo suptilnije,da nije toliko očigledno, trebali bi razraditi neke šifre kao u vojsci. :lol:
Recimo da koriste McLarenovu taktiku, pa u ovom slucaju da kazu Massi da Alonso stedi gorivo, pa kao Massa se opusti a Alonso ga pretekne :P
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Žalosno je u šta se pretvorila ova 1-2 pobjeda F10 :( , namjerno sam napisoa F10 a ne Ferrarija, umjesto da pišemo o čistoj kao suzi pobjedi F10, ajde neka neko proba da ospori današnju brzinu F10 ali argumentima :batine: , mi pišemo o ovoj kontroverzi oko Masse i Alonsa a za to je jedini krivac Ferrari-jev pit wall. Ja vjerujem da u McLarenu imaju naredbu kako da se njihovi vozači ponašaju u sličnoj situaciji a vjerujem da je odskora i Dietricha Mateshitza to uradio i u Red Bullu jer on daje novac iz svoga džepa a ne glupi Horner, to su trebali napraviti i u Ferrari-ju prije utrke ali očigledno je da nisu. ;)
Za Costu, Tomabazisa, Marmorinia a i Fry :thumbup: :klanjanje: ,ponosan sam na vas a vjerujem i većina navijača Ferrari-ja diljem svijeta, s obzirom koliko smo zaostajali i gdje smo sada, ogroman je napredak.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

F2004_the_best_ever je napisao/la:Žalosno je u šta se pretvorila ova 1-2 pobjeda F10 :( , namjerno sam napisoa F10 a ne Ferrarija, umjesto da pišemo o čistoj kao suzi pobjedi F10, ajde neka neko proba da ospori današnju brzinu F10 ali argumentima :batine: , mi pišemo o ovoj kontroverzi oko Masse i Alonsa a za to je jedini krivac Ferrari-jev pit wall. Ja vjerujem da u McLarenu imaju naredbu kako da se njihovi vozači ponašaju u sličnoj situaciji a vjerujem da je odskora i Dietricha Mateshitza to uradio i u Red Bullu jer on daje novac iz svoga džepa a ne glupi Horner, to su trebali napraviti i u Ferrari-ju prije utrke ali očigledno je da nisu. ;)
Za Costu, Tomabazisa, Marmorinia a i Fry :thumbup: :klanjanje: ,ponosan sam na vas a vjerujem i većina navijača Ferrari-ja diljem svijeta, s obzirom koliko smo zaostajali i gdje smo sada, ogroman je napredak.
Po čemu je on glup? danas su jedino u Ferrariju bili glupi jer je sve očito bilo ;)
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Morgan Freeman
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Morgan Freeman »

Damon Hill: I'm going to put something to you here, and I think you'd better listen to this.
If we race, if we two race, we could end up with nothing, so it's up to Eddie (Jordan).
If we don't race each other, we've got an opportunity to get a first and second, it's your choice.
Tko je 39ˇ igrao centra za Yenkije?
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Kenny je napisao/la:
Po čemu je on glup? danas su jedino u Ferrariju bili glupi jer je sve očito bilo ;)
Glup je zato što su imali uvjerljivo najbrži bolid od početka prvenstva a nisu vodeći ni u jednom prvenstvu i kako stvari sada stoje teško da će osvojiti bilo koju titulu, i rekao da su njihovi vozači ravnopravni i da nema momčadskih odredbi,mislim to svi govore onako radi kurtoazije a u stvarnosti je nešto sasvim drugo a kod Red Bull-a tako je bilo i u stvarnosti, naravno posle Turske Dietricha Mateshitza je uzeo stvar u svoje ruke, Vettel je prvi vozač i to je to. ;)
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

F2004_the_best_ever je napisao/la:
Kenny je napisao/la:
Glup je zato što su imali uvjerljivo najbrži bolid od početka prvenstva a nisu vodeći ni u jednom prvenstvu i kako stvari sada stoje teško da će osvojiti bilo koju titulu, i rekao da su njihovi vozači ravnopravni i da nema momčadskih odredbi,mislim to svi govore onako radi kurtoazije a u stvarnosti je nešto sasvim drugo a kod Red Bull-a tako je bilo i u stvarnosti, naravno posle Turske Dietricha Mateshitza je uzeo stvar u svoje ruke, Vettel je prvi vozač i to je to. ;)
Imali su puno kvarova i zbog toga nisu vodeći, a po meni su u Red Bullu najviše vozačima i dopustili da se bore.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Tommy
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Tommy »

One and only je napisao/la:A hoće meni neko objasniti u kojoj situaciji je to opravdano davati timske odredbe, s kojeg na koje mjesto je u redu propustiti timskog kolegu i u kojoj utrci je to u redu, a u kojoj ne?
Hvala unaprijed na odgovoru.
Timske odredbe su zabranjenje ali ih svi koriste, samo je problem sto je poprilicno tesko dokazati ih, zato se ignoriraju. Ali je nastala situacija ovdje zato sto je ovo Ferrari tako ocito napravija da FIA jednostavno mora reagirati. Ja mislim da je ovo Ferrari daleko tise mogao izvesti, kao recimo prosle i preprosle godine, ali meni se sve cini da je Massin inzinjer namjerno od ovog stvorija scenu, jedino tako mogu opisati njegov razgovor sa Massom.
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

Tommy je napisao/la:
One and only je napisao/la:A hoće meni neko objasniti u kojoj situaciji je to opravdano davati timske odredbe, s kojeg na koje mjesto je u redu propustiti timskog kolegu i u kojoj utrci je to u redu, a u kojoj ne?
Hvala unaprijed na odgovoru.
Timske odredbe su zabranjenje ali ih svi koriste, samo je problem sto je poprilicno tesko dokazati ih, zato se ignoriraju. Ali je nastala situacija ovdje, to sto je ovo Ferrari tako ocito napravija da FIA jednostavno mora reagirati. Ja mislim da je ovo Ferrari daleko tise mogao izvesti, kao recimo prosle i preprosle godine, ali meni se sve cini da je Massin inzinjer namjerno od ovog stvorija scenu, jedino tako mogu opisati njegov razgovor sa Massom.
ferrari je usrao,odnosno smedley je namjerno to napravio (tko ga može kriviti?) jer su massu NATJERALI na ovo.situacije u brazilu 2007. i kini 2008. nisu toliko slične jer vozači koji su tad propuštali nisu imali ništa za izgubiti i naravno da im nije teško palo,dok je ovdje massa imao i još ima šanse za naslov,pa makar one bile samo teoretske
ono što se meni posebno zgadilo je alonsovo slavljenje pobjede koju nije zaslužio...to za većinu alonsovaca nije napravio ni za njih ogavni schumacher u austriji 2002.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Kenny je napisao/la:
Imali su puno kvarova i zbog toga nisu vodeći, a po meni su u Red Bullu najviše vozačima i dopustili da se bore.
I zbog toga vjerovatno neće osvjiti ni jednu titulu, kolko je to pametno? ;)
Ja mislim da je cilj osvojiti titulu u F1 a ne izvoditi neke cirkuse i sudare, mada možda je cilj Red Bulla da rade te gluposti, to je onda neka druga F1 koju ja ne poznajem i koju ne mogu shvatiti.
Ja poznajem onu F1 u kojoj je cilj titula, nekad se ide i preko pravila i ne ide se u duhu sporta ali šta da se radi tako je kako je, ja to ne opravdavam ali svi to rade i ne samo u F1 i u sportu uopše nego tako se radi u svijetu u svim oblastima, ovaj svijet nije savršen, i nije sve tako sjajno i bajno, ako je nekomu najveći problem i nešto što je najodvratnije na svijetu današnji potez Ferrari-ja, koji ponavljam nije u duhu sporta, onda je taj u problemima.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

sunseeker je napisao/la:
Felipe Massa je napisao/la: Ovo mi je bas nesto poznato od prije jedno 3 .godine.
da, upravo zbog toga sam mislio da je pametniji
Da ,upravo je Alonso u McLaren izigravao zrtveno jagnje,a u stvari svi problemi su pocinjali od njega.Necu sad o tome raspravljati.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
sebastian
Navijam za: Ferrari [Alonso]

Post Postao/la sebastian »

Kad je Massa istu stvar napravio Kimiji gdje si onda bio ?

u oba slucaja se zna ko moze kandidirat za naslov a ko nema sanse....tada je Massa mogao sada Alonso moze.....

i ovo iz tvog siga: BRAVO FERNANDO NA POBJEDI ,NADAM SE DA CES JE SE SJECATI DO KRAJA ZIVOTA jeli se ovo odnosi i za Massu u tadasnjoj situaciji ?
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

sebastian je napisao/la:Kad je Massa istu stvar napravio Kimiji gdje si onda bio ?

u oba slucaja se zna ko moze kandidirat za naslov a ko nema sanse....tada je Massa mogao sada Alonso moze.....

i ovo iz tvog siga: BRAVO FERNANDO NA POBJEDI ,NADAM SE DA CES JE SE SJECATI DO KRAJA ZIVOTA jeli se ovo odnosi i za Massu u tadasnjoj situaciji ?
Pa tad Massa nije pobjedio #-o ...Ti ne shvatas da je to bila predzadnja utrka u sampionatu i tad je svaki bod znacio kao pobjeda.
Dzaba Alonsu ova pobjeda kad nece postati prvak...
Ma necu se vise raspravljati.
slika

sebastian

ma da da je ovako nesto bilo u massinom slucaju onda bi bilo normalno....

sad isto 7 bodova Alonsu znaci puno Massi ne osim u borbi za 6 mjesto....
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Felipe Massa je napisao/la: Ti ne shvatas da je to bila predzadnja utrka u sampionatu i tad je svaki bod znacio kao pobjeda..
Svaki bod sada znači puno i Alonsu dok Massa nema nikakve šanse tako da nikakve razlike.Ako ćemo tako gledati nijedno puštanje nije moralno ni u 11 utrci ni u predzadnjoj i zadnjoj
Felipe Massa je napisao/la: Dzaba Alonsu ova pobjeda kad nece postati prvak...
Jesi ti siguran u to?
...put u raj nije posut ružama...
pantera
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Schumacher Ferrari

Post Postao/la pantera »

vidc je napisao/la:ono što se meni posebno zgadilo je alonsovo slavljenje pobjede koju nije zaslužio...to za većinu alonsovaca nije napravio ni za njih ogavni schumacher u austriji 2002.
slažem se, pogotovo ono u bolidu 'bla-bla' s rukama kako je slavio zaslužene pobjede.. meni to izgleda kao samo vi pričajte, ali ja sam prvi.. ma svaka ti čast na takvoj pobjedi. hah. ok, momčadska odluka, trebaju ti bodovi, ali može se to onda bar odradit bez slavlja
'cause everything is possible for those who believe..
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Caldor »

Puno vas govori da je Ferrari jeftino prošao. Ovih 100.000 nije veliki problem ali dio da su ih poslali na WMSC, e tu bi moglo biti problema. Isti taj sud je 2007. McLarenu oduzeo sve bodove i za nikoga nije dobro da se tamo provlači. Mislim da će ovo Ferrari ipak malo više koštati od ovih "malih" 100.000
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Chuck Norris je napisao/la:
Jesi ti siguran u to?
Itekako ....
slika

sebastian

ti nisi sav na mjestu .....

pises da navijas za ferrari a nadas se da alonso ne osvoji....

gadis ovde alonsa za stvar koju je tvoj pulen isto napravio pa si mu se vjerojatno divio...

genije si svaka ti cast
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Felipe Massa je napisao/la:
Jesi ti siguran u to?
Itekako ....
Kad si tako siguran onda ti ne bi bio problem reći da ćeš nestati sa foruma ako Alonso bude prvak ove godine ?
...put u raj nije posut ružama...
garx
Početnik
Početnik

Post Postao/la garx »

evo da se i ja povodom ovoga novoga ferrarijevog gafa reaktiviram.
ferrarijev grijeh je taj da su danas namjestali alonsov prolazak toliko glupo ocito, da nije bilo drugog izbora, nego kazniti ih. akosu odredbe zabranjene, ali se toleriraju, onda se ne ponasas kao smedley i massa danas. osim ako ne zelis isprovocirati scenu.
+ jedan mali detalj za razmisljanje (nekako imam potrebu napomenuti da alonsa smatram najboljim vozacem trenutno u f1): jel se nekome osim meni svadja alonsa i mclarena sada prikazuje pod nekim malo drugacijim svijetlom?
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

garx je napisao/la:evo da se i ja povodom ovoga novoga ferrarijevog gafa reaktiviram.
ferrarijev grijeh je taj da su danas namjestali alonsov prolazak toliko glupo ocito, da nije bilo drugog izbora, nego kazniti ih. akosu odredbe zabranjene, ali se toleriraju, onda se ne ponasas kao smedley i massa danas. osim ako ne zelis isprovocirati scenu.
+ jedan mali detalj za razmisljanje (nekako imam potrebu napomenuti da alonsa smatram najboljim vozacem trenutno u f1): jel se nekome osim meni svadja alonsa i mclarena sada prikazuje pod nekim malo drugacijim svijetlom?
Kako misliš?
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Kad si tako siguran onda ti ne bi bio problem reći da ćeš nestati sa foruma ako Alonso bude prvak ove godine ?
Toliko ti smetam???
slika

Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Felipe Massa je napisao/la:
Jesi ti siguran u to?
Itekako ....
Zanimljivo... jer si mislio da Massa ima šanse postati prvakom. :? Stvarno zbunjuješ me malo. :|

A ova kazna je tek opomena Ferrariju da to moraju ipak malo prikriti. Bilo jemalo prenaivno i preočito i zbog toga kazna. Drugi puta to isto treba napraviti u jednom od zavoja i to je to.
Samo treba tako, kad je bal, nek je maskenbal...
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Schumy.d je napisao/la: Zanimljivo... jer si mislio da Massa ima šanse postati prvakom. :? Stvarno zbunjuješ me malo. :|

A ova kazna je tek opomena Ferrariju da to moraju ipak malo prikriti. Bilo jemalo prenaivno i preočito i zbog toga kazna. Drugi puta to isto treba napraviti u jednom od zavoja i to je to.
Samo treba tako, kad je bal, nek je maskenbal...
Ma glupost je uopste to sto svi znaju da svi to rade, sjecas se recimo Kubica i Heidfeld u Singapuru, nije bilo ni za titulu vec za obicne pisljive bodove....

Ali eto, Ferrari je ove sezone pod lupom, svi pomalo doljevaju ulje na vatru, svi ocekuju bokserske meceve izmedju Masse i Alonsa...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Odgovori