Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la Chuck Norris »

Felipe Massa je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:
Kad si tako siguran onda ti ne bi bio problem reći da ćeš nestati sa foruma ako Alonso bude prvak ove godine ?
Toliko ti smetam???
Ne uopće mi ne smetaš,to sam izjavio samo da s nečim staneš iza svojih riječi da Alonso neće biti prvak kad si tako siguran
...put u raj nije posut ružama...
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Naravno da sam siguran,ali ni zasta nemozes reci da je 100%.Ali jedno 95% Alonso nece biti prvak.Ko zna sta se jos moze desiti ,ali po meni sanse su skoro nikakve...
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Felipe Massa je napisao/la:Naravno da sam siguran,ali ni zasta nemozes reci da je 100%.Ali jedno 95% Alonso nece biti prvak.Ko zna sta se jos moze desiti ,ali po meni sanse su skoro nikakve...
Ne znam kako to možeš tvrditi.Zaostaje samo 34 boda(kažem samo jer je to po starom bodovanju negdje oko 13,14 bodova) a još 8 utrka do kraja.A s tim da smo vidjeli da je Ferrari u zadnje 3 utrke napredovao i da nije bilo nazovimo je nesreće bio bi danas jako blizu Hamiltonu.Ako Ferrari zadrži ovu formu i nastavi sa ovakvim tempom razvoja Alonso ima i te kakve šanse za naslov,normalno uz to sve će mu trebati i ponešto sreće
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

King iCool je napisao/la:Koja sramota od momčadi! I još tako loše sve to izvesti...SRAMOTA! Da su se barem potrudili sakriti malo taj team order.
Onaj team radio:"Jesi razumio poruku" ili onaj "sorry" su dovoljni dokazi FIA-i i bit će belaja. Dominicali samo bježi od novinara sad,haha! Baš me zanima sta će Massa sad u presici reči. MOžda da ga je baš u tom krugu ulovio grč u nozi!
Sta se desilo tebi pa ovakve komentare bacas? Nisi mi jasan nikako kolega.
Sve cestitke Ferrari F1 team "Dvostruka Pobjeda" Go Massa Go Alonso
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Ferrari ima vodecu dvojicu u urtci i imaju dvostruku pobjedu rukama i nemogu nista vise od toga napraviti zadovoljni su.Kod vozackog poretka Alonso je 30 bodova ispred Masse i u daleko boljoj situaciji je od njega i normalno da ce momcad odrediti da Alonso bude i da ostanu u igri za svjetskog prvaka.I to je posve normalna odluka samo sta neki ovdje neshvacaju nesto posve ocito.Jbg,zao mi je Masse.No,mogao je on u prvoj polovi sezone biti brzi od Alonsa pa bi momcad radila za njega,ali nije i nema razloga za preveliku dramu.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
domenico
Navijam za: Alonso

Post Postao/la domenico »

Povijest Ferrarija je povijest timskih odluka. To je način na koji Ferrari funkcionira. Kupe najboljeg vozača u određenom trenutku, postave mu malo slabijeg za vodonošu i ako sastave dobar bolid, eto prvenstava. I zato je Ferrari najuspješnija momčad u F1. Činjenica je da je Ferrari u Njemačkoj bio dominantan u odnosu na sve ostale, a to je izgleda veći problem za britansku štampu i britanske momčadi. OK Ferrari je dobio kaznu, ali po meni je veću i drastičniju kaznu trebao dobiti Hamilton u Valenciji. Alonso je pretekao momčadskog kolegu, a Hamilton je PRETEKAO SLUŽBENI AUTOMOBIL kada to APSOLUTNO NIJE SMIO UČINITI.
Po meni je to slično kao kad vozite na autoputu više od ograničenja. Ako vozite brže od 130 i pandurija vas snimi bit ćete kažnjeni, ali probajte voziti brže od 130 i još ako ste Đžek preteknite službeno auto od pandura pa vam osim novčane kazne slijedi i hlađenje u zatvoru zbog nepoštivanja službene osobe i službenog auta. Eto to je Hamilton napravio u Valenciji. :^o
Safety car je vozilo koje predstavlja zakon u utrkama F1. Pretjecanjem i zaobilaženjem Safety cara ne poštujete ni zakon ni onoga tko ga donosi (u ovom slučaju FIA-u).
Nediljko Matijaš
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Felipe Massa je napisao/la:Naravno da sam siguran,ali ni zasta nemozes reci da je 100%.Ali jedno 95% Alonso nece biti prvak.Ko zna sta se jos moze desiti ,ali po meni sanse su skoro nikakve...
koliko % massa neće biti prvak?
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Ja se bojim odluke WMSC, bojim se da ne bude rigorozna za Ferrari :( , mada ima još vremena do te odluke valjde će poglavica LDM i Marchione nešto da urade po tom pitanju. ;)
Meni je glupo da su prihvatili ovu kaznu u Ferrariju i da se ne žale, jer to znači da su krivi i da priznaju krivicu, a znamo mi svi da je to momčaska naredba kao što znamo da i u ostalim ekipama postoji ali to nije bila direktna momčadska naredba. Evo pogledajte usporedbu, Njemačke i Austrije, velika je to razlika i mnogo teže je dokazati ovu u Hockenheimu. ;)
Hockenheim 2010

Austrija 2002
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2yHPQSOz ... re=related[/youtube]
Malo je problematično ono drugo obraćanje Smedley Massi:"Good boy, sorry", Robe, Robe [-X [-X
Ja mislim da se Ferrari mora žaliti na ovu odluku sudaca da ih kazne, ne zbog kazne jer za njih 100000 $ nije ništa, već zbog toga što ako se ne budu žalili znači da priznaju momčasku odredbu ili neka javno priznaju da su naredili Massi da pusti Alonsa. ;)
Vidim po nekim forumima da su neki koji su navijali za Ferrari izjavili da više ne navijaju za Ferrari, što se tiče mene ja i dalje podržavam Ferrari-ja i moja podrška Ferrariju ne dolazi u pitanje, posle ove odluke Ferrarija, moja podrška Ferrarja bi došla u pitanje kad bi Ferrari nešto loše učinio meni, mojoj obiteljii ili kad bi Ferrari namjerno svojom odlukom ugrozio nečiji život na stazi, mada i tada bi bili krivi ljudi koji vode Ferrari a ne cijeli Ferrari.
Ja sam 100% uz Ferrari.
GO FERRARI!!!
domenico

Post Postao/la domenico »

Britanski lobi u F1 a pogotovo britanska štampa će navaliti iz svih oružja da se kazni Ferrari ne zbog kazne već zbog toga što se Ferrari vratio u prvenstvo. Veći problem je za britance što McLaren kasni po krugu 1 sekundu pa sada i oni moraju stizati Ferrarija i Red Bull kao što je Ferrari stizao njih. Britanci su se već nadali pobjedi Lewisa ili u goroj varijanti Jensona na kraju 2010 ali izgleda da će morati malo pričekati. Što se tiče Ferrarija, rezultati iz Njemačke su konačni ! Ferrari može dobiti još neku novčanu kaznu, eventualno upozorenje za rigoroznijim kažnjavanjem ako se to ponovi a najgore što im se može desiti da im zabrane nastupanje u 1 ili 2 iduće utrke. Ponavljam rezultati iz Njemačke su KONAČNI i ne mogu se mijenjati. Eventualna kazna se može samo prenijeti na iduće utrke.
Nediljko Matijaš
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

vidc je napisao/la:ono što se meni posebno zgadilo je alonsovo slavljenje pobjede koju nije zaslužio...to za većinu alonsovaca nije napravio ni za njih ogavni schumacher u austriji 2002.
Očito Alonso nije niti približno slavio onim žarom kako inače slavi. To sam ja eto vidio. Dakle po tebi nije trebao niti malo slaviti, i po mogućnosti gurnuti Massu na postolju na prvo mjesto? :biggrin:
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
bravof
Početnik
Početnik

Post Postao/la bravof »

joj kakvih izjava sve nema,pa Alonso ni 10-ti dio nije slavio pobjedu kao sto zna da slavi,vjerovatno i on osjeca djelic krivnje na koji mu je nacin data pozicija 1,ali sad sta e tu je,najvecu gresku je OPET napravio Tim Ferrarija sa ovim cirkusom oko preticanja,puno su to ljepse mogli upakovat i da prodju bez ovih kazni.....a sad samo neka mole Boga da ne dobiju kaznu zabrane u narednim utrkama ili oduzimanjem bodova na sledecoj utrci ili nesto tako drasticno.....
slika
slika
slika
Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

p@rtibrejker je napisao/la:
vidc je napisao/la:ono što se meni posebno zgadilo je alonsovo slavljenje pobjede koju nije zaslužio...to za većinu alonsovaca nije napravio ni za njih ogavni schumacher u austriji 2002.
Očito Alonso nije niti približno slavio onim žarom kako inače slavi. To sam ja eto vidio. Dakle po tebi nije trebao niti malo slaviti, i po mogućnosti gurnuti Massu na postolju na prvo mjesto? :biggrin:
da,nije trebao nimalo slaviti jer nije zaslužio pobjedu nego mu je poklonjena timskom naredbom. stvarno je grozan kao čovjek
curumo

Post Postao/la curumo »

sebastian je napisao/la:ti nisi sav na mjestu .....

pises da navijas za ferrari a nadas se da alonso ne osvoji....

gadis ovde alonsa za stvar koju je tvoj pulen isto napravio pa si mu se vjerojatno divio...

genije si svaka ti cast
ma to su isfristrirani navijači Masse jer znaju da je tip vječni luzer i da nikad neće uzeti naslov. Bilo mi ga žao prije 2 godine al sad mi je drago. Njegovo mjesto je mjesto vodonoše i pomoćne radne snage, za drugo nije sposoban
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Ferrari ( i Red Bull ) ipak u okviru pravila.Pred utrku su se pojavile teorije da su prednja krila na RB6 i F10 isuvise fleksibilna, no inspekcija FIA-e je dokazala suprotno.

http://www.autosport.com/news/report.php/id/85563
Zadnja izmjena: nikolaa, dana/u 26 srp 2010, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA FERRARI!!!
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

sunseeker je napisao/la:
Ko je spomenuo Massu?
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

vidc je napisao/la: da,nije trebao nimalo slaviti jer nije zaslužio pobjedu nego mu je poklonjena timskom naredbom. stvarno je grozan kao čovjek
:roll: :roll: :roll:

Nije je slavio kako zna, a zašto ne bi slavio?(onda nije ni Kimi trebao slaviti naslov 2007, a o MS da ne govorim).Alonso je bio brži cijeli vikend od Masse pa i utrci,i ko kaže da ga ne bi pretekao do kraja jer vidjeli smo kako je lako skinuo 4 sec prednosti.Alonso ga je pokušao preteći negdje oko 15 kruga i kad je vidio da se Massa brani svim sredstvima čak i pod cijenu sudara,Alonso je pametno postupio i odmakao se od Masse da ne dođe do sudara.Da je neko drugi bio a ne Massa Alonso mu se ne bi skidao s repa
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la deda »

[quote="domenico"]Povijest Ferrarija je povijest timskih odluka. To je način na koji Ferrari funkcionira. Kupe najboljeg vozača u određenom trenutku, postave mu malo slabijeg za vodonošu i ako sastave dobar bolid, eto prvenstava. I zato je Ferrari najuspješnija momčad u F1. Činjenica je da je Ferrari u Njemačkoj bio dominantan u odnosu na sve ostale, a to je izgleda veći problem za britansku štampu i britanske momčadi. OK Ferrari je dobio kaznu, ali po meni je veću i drastičniju kaznu trebao dobiti Hamilton u Valenciji. Alonso je pretekao momčadskog kolegu, a Hamilton je PRETEKAO SLUŽBENI AUTOMOBIL kada to APSOLUTNO NIJE SMIO UČINITI.
Po meni je to slično kao kad vozite na autoputu više od ograničenja. Ako vozite brže od 130 i pandurija vas snimi bit ćete kažnjeni, ali probajte voziti brže od 130 i još ako ste Đžek preteknite službeno auto od pandura pa vam osim novčane kazne slijedi i hlađenje u zatvoru zbog nepoštivanja službene osobe i službenog auta. Eto to je Hamilton napravio u Valenciji. :^o

Pa Mclaren i sejftikar su iz iste momčadi (oboje su Mercedes) pa mozda je i tu bilo momčadskih odredbi? :) lol
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la _dreamer_ »

Ma kazna za ferrari moze biti jedino oduzimanje timskih bodova sa utrke, ili mozda veceg broja (eventualno svih bodova0). sanse da se kazni alonso su najmanje jer on, logicki gledano, nije uradio nista. Tim se zauzeo za njega ispred masse i poslao sifriranu naredbu, a massa je istu ispostovao (iako po zakonu eto nije smio)...

Svi ovi koji zele da napakoste ferrariju, zele to u cilju da sjebu sanse alonsu... e pa gospodo, od te pjesme nema nista... A ako neko misli da je fia dovoljno hrabra (i glupa) da iskljuci ferrari kao momcad, onda stvarno treba prestati gledati naucno-fantasticne filmove... to se nece ni u jednoj reziji desiti, lobby je jednostavno preveliki.
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Felipe Massa je napisao/la:
sunseeker je napisao/la:
Ko je spomenuo Massu?
ok
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

_dreamer_ je napisao/la:Ma kazna za ferrari moze biti jedino oduzimanje timskih bodova sa utrke, ili mozda veceg broja (eventualno svih bodova0). sanse da se kazni alonso su najmanje jer on, logicki gledano, nije uradio nista. Tim se zauzeo za njega ispred masse i poslao sifriranu naredbu, a massa je istu ispostovao (iako po zakonu eto nije smio)...

Svi ovi koji zele da napakoste ferrariju, zele to u cilju da sjebu sanse alonsu... e pa gospodo, od te pjesme nema nista... A ako neko misli da je fia dovoljno hrabra (i glupa) da iskljuci ferrari kao momcad, onda stvarno treba prestati gledati naucno-fantasticne filmove... to se nece ni u jednoj reziji desiti, lobby je jednostavno preveliki.
Mislim da FIA nema toliku petlju, da oduzme bodove Ferrari-ju ili da ih diskvalifikuje.Kao sto kazes lobi je preveliki, mnogo uticajnih ljudi stoji uz Ferrari i nema sanse da se bilo sta drasticno desi.
Jos, svemu doprinosi nanosenje stete Ferrari-ju u Valenciji i Silverstone-u, tako da je sada veliki pritisak na FIA-i.Jer, ako sada Ferrari drasticno kazne ( momcad koja je bila posebna klasa na VN Njemacke ) , onda ce se na FIA-u obrusiti lobi koji bi mogao unistiti kredibilitet te institucije. Ferrari je ikona ovog sporta, te ima ogroman uticaj ( u skorijoj historiji prijetnje Ferrari-ja o napustanju F1 su ozbiljno shvacane u svim krugovima autosporta; to je ravno katastrofi, naravno isto kada bi i McLaren napustio F1 jer to su ipak 2 momcadi koje su ispisale historiju ovog sporta ).
FORZA FERRARI!!!
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

nikolaa je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:Ma kazna za ferrari moze biti jedino oduzimanje timskih bodova sa utrke, ili mozda veceg broja (eventualno svih bodova0). sanse da se kazni alonso su najmanje jer on, logicki gledano, nije uradio nista. Tim se zauzeo za njega ispred masse i poslao sifriranu naredbu, a massa je istu ispostovao (iako po zakonu eto nije smio)...

Mislim da FIA nema toliku petlju, da oduzme bodove Ferrari-ju ili da ih diskvalifikuje.Kao sto kazes lobi je preveliki, mnogo uticajnih ljudi stoji uz Ferrari i nema sanse da se bilo sta drasticno desi.
Jos, svemu doprinosi nanosenje stete Ferrari-ju u Valenciji i Silverstone-u, tako da je sada veliki pritisak na FIA-i.Jer, ako sada Ferrari drasticno kazne ( momcad koja je bila posebna klasa na VN Njemacke ) , onda ce se na FIA-u obrusiti lobi koji bi mogao unistiti kredibilitet te institucije. Ferrari je ikona ovog sporta, te ima ogroman uticaj ( u skorijoj historiji prijetnje Ferrari-ja o napustanju F1 su ozbiljno shvacane u svim krugovima autosporta; to je ravno katastrofi, naravno isto kada bi i McLaren napustio F1 jer to su ipak 2 momcadi koje su ispisale historiju ovog sporta ).
I ja ne vjerujem da će diskvalifikovati Ferrari, šanse da se to dogodi su izražene u promilima.
Zna se kakav loby ima Ferrari iza sebe i šta znači Ferrari za F1, i mislim da su šanse da se Ferrari diskvalifikuje sa narednih utrka veoma male, tu je naravno i Santander, znamo da su oni sponzori mnogih utrka, nije šala igrati se sa njima.
Ali bila bi fora kad bi zabranili nastupe Ferrari-ju do kraja sezone, koje bi to potrese izazvalo u F1 i autosportu uopšte, mogu samo da zamislim, u stvari ne mogu, teško je to i zamisliti, nema crvenih bolida na startu utrke do kraja sezone, kakav je to prizor, to bi bila neka druga F1. ;)
Ja kao veliki navijač Ferrari-ja tu F1 ne bih gledao, ni jednu utrku ne bih pogledao, čitao bih vijesti na net-u koje se tiču Ferrari-ja i to je to. ;)
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la jaki »

F2004_the_best_ever je napisao/la: Austrija 2002
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2yHPQSOz ... re=related[/youtube]
Snimka je iz 2001. ;)
Što se tiče kazne za timske odredbe ona je smješna. Timskih odredba je bilo i biti će ih ubuduće. Od 2002 kad su navodno ukinute pa do danas su primjenjivane "tisuću" puta: Massa-Schumacher Suzuka 2006, Massa-Raikkonen Kina 2008, Hamilton-Kovalainen Francuska 2008, Button-Barichelo Nurbergring 2009...... Jedina je razlika što je komunikacija za vrijeme utrke puštena u eter i sad se svi nešto čude. Žao mi je Masse, ali ljudi zaboravljaju da je F1 momčadski sport, što znači da je interes momčadi ispred osobnog. Massa je sigurno povrijeđen ovakvom odlukom, ali on itekako zna što je sve Ferrrari napravio za njega, pa ako to znači da sad on mora progutati govno jebiga, takav je život. Jedino što Massa sad može je početi pobjeđivati momčadskog kolegu i tako im dokazati da su pogrješili....
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

F2004_the_best_ever je napisao/la: Vidim po nekim forumima da su neki koji su navijali za Ferrari izjavili da više ne navijaju za Ferrari, što se tiče mene ja i dalje podržavam Ferrari-ja i moja podrška Ferrariju ne dolazi u pitanje, posle ove odluke Ferrarija, moja podrška Ferrarja bi došla u pitanje kad bi Ferrari nešto loše učinio meni, mojoj obiteljii ili kad bi Ferrari namjerno svojom odlukom ugrozio nečiji život na stazi, mada i tada bi bili krivi ljudi koji vode Ferrari a ne cijeli Ferrari.
Ja sam 100% uz Ferrari.
GO FERRARI!!!
Ma takvi nikad nisu ni navijali za Ferrari već samo za jednog od njihovih vozača, a nazivaju se Ferraristima. Ima takvih i na ovom forumu kolko hoćeš. Pola Kimijevaca, Massinih navijača, pa i Alonsa su "ferraristi", a zapravo nisu, oni samo misle da jesu.
Jedini koji su bili ferrarijevci bili su ljudi koji su ujedno i navijali za Michaela u ono doba. Ali znamo i zašto je to tako bilo jer takvog čovjeka teško da ćemo gledati u Ferrariju slijedećih 5-10 godina...možda i više.
Pravi navijači shvaćaju da je ova odluka išla u korist tima.

I ne znam zašto FIA radi spektakle oko momčadskih odredbi. To je isključivo stvar dogovora tima i vozača i oni se nebi trebali u to miješati. To nije njihov problem kako će si određeni tim rasporediti snage i taktiku (to ne mora biti Ferrari samo).
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Schumy.d je napisao/la:
F2004_the_best_ever je napisao/la: Vidim po nekim forumima da su neki koji su navijali za Ferrari izjavili da više ne navijaju za Ferrari, što se tiče mene ja i dalje podržavam Ferrari-ja i moja podrška Ferrariju ne dolazi u pitanje, posle ove odluke Ferrarija, moja podrška Ferrarja bi došla u pitanje kad bi Ferrari nešto loše učinio meni, mojoj obiteljii ili kad bi Ferrari namjerno svojom odlukom ugrozio nečiji život na stazi, mada i tada bi bili krivi ljudi koji vode Ferrari a ne cijeli Ferrari.
Ja sam 100% uz Ferrari.
GO FERRARI!!!
Ma takvi nikad nisu ni navijali za Ferrari već samo za jednog od njihovih vozača, a nazivaju se Ferraristima. Ima takvih i na ovom forumu kolko hoćeš. Pola Kimijevaca, Massinih navijača, pa i Alonsa su "ferraristi", a zapravo nisu, oni samo misle da jesu.
Jedini koji su bili ferrarijevci bili su ljudi koji su ujedno i navijali za Michaela u ono doba. Ali znamo i zašto je to tako bilo jer takvog čovjeka teško da ćemo gledati u Ferrariju slijedećih 5-10 godina...možda i više.
Mislim da to ne shvacaju samo Massini navijaci, Smedley i Felipe osobno...Ili je shvatio tek u 49. krugu :S
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
McLarenMercedes
Navijam za: Alonsa

Post Postao/la McLarenMercedes »

Schumy.d je napisao/la:
Ja sam 100% uz Ferrari.
GO FERRARI!!!

I ne znam zašto FIA radi spektakle oko momčadskih odredbi. To je isključivo stvar dogovora tima i vozača i oni se nebi trebali u to miješati. To nije njihov problem kako će si određeni tim rasporediti snage i taktiku (to ne mora biti Ferrari samo).
Ne znam, ja jesam navijač Alonsa ali mi nekako Ferrari postaje drag. Baš zbog toga što je toliko protiv njih, a i ovog ogromnog updatea na kome im se mora čestitati i dokazali su da su sposobni.

Što se tiče odluke, teška ali ispravna. Na kraju sezone bi čupali kosu ako bi Hamilton osvojio titulu sa manje od 7 pts razlike. Najglasniji su Britanci i večiti Alonso mrzitelj Lauda. Sve sami visoko moralni ljudi. :roll:

"I've never heard a driver talk such bullshit. He has no character," said Austrian great Lauda.

Nikada mi nije bilo jasno zbog čega on toliko mrzi Alonsa.
Odgovori