Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

McLarenMercedes je napisao/la: "I've never heard a driver talk such bullshit. He has no character," said Austrian great Lauda.

Nikada mi nije bilo jasno zbog čega on toliko mrzi Alonsa.
Pobijedio je Schumachera. Vjerojatno mu zato nikad nije sjeo. Ili ga smeta odlazak iz Mclarena.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Ma do Laudinog mišljenja mi je stalo kao do "lanjskog snijega". ;)
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

Evo sta Shumi kaze o tome
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Lijepo rečeno. Sve stoji šta je rekao. =D>
sennacher
Početnik
Početnik
Navijam za: Vettel

Post Postao/la sennacher »

domenico je napisao/la:Povijest Ferrarija je povijest timskih odluka. To je način na koji Ferrari funkcionira. Kupe najboljeg vozača u određenom trenutku, postave mu malo slabijeg za vodonošu i ako sastave dobar bolid, eto prvenstava. I zato je Ferrari najuspješnija momčad u F1.
Kad se govori o ovoj strani povijesti samo jedan primjer - vjerojatno bi o ovome imao što reći Jilles Villenuve kad bi nekom srećom bio živ prisjećajući se Monze 1982.

BTW, Lauda se nije baš lijepo rastao s Ferrarijem, a stari ga nije volio osobito ni dok mu je donosio naslove (ona poznata - "pobjeđuje Ferrari a ne vozač"). Da i Lauda danas spada među vozače-suce Ferrari vjerojatno ne bi dobro prolazio.
Zadnja izmjena: sennacher, dana/u 26 srp 2010, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Hahaha.. Schumi kralj... Covjek sve savrseno razumije :)... Hahaha
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
race control
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la race control »

sennacher je napisao/la:Kad se govori o ovoj strani povijesti samo jedan primjer - vjerojatno bi o ovome imao što reći Jilles Villenuve kad bi nekom srećom bio živ prisjećajući se Monze 1982.

BTW, Lauda se nije baš lijepo rastao s Ferrarijem, a stari ga nije volio osobito ni dok mu je donosio naslove (ona poznata - "pobjeđuje Ferrari a ne vozač"). Da i Lauda danas spada među vozače-suce Ferrari vjerojatno ne bi dobro prolazio.
Gilles...Imola ;)
Inace, dobro je rekao Schumi i drago mi je da u svemu ovome i on ima svoju satisfakciju.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Schumy.d je napisao/la:Lijepo rečeno. Sve stoji šta je rekao. =D>
rekao je apsolutno otvoreno i iskreno stav kakav svaki šef f1 momčadi mora imati - jer to je tako, tako jedino i može biti - inače si na krivom mjestu

i što je tu zapravo čudno?

ja sam već prije pisao da je zabrana momčadskih odredbi lakrdija, a još postaje većom kad su one ponekad toleriraju (kimi-massa kina 08), a ponekad (ova) istražuju...čemu sve to?
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

sunseeker je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:Lijepo rečeno. Sve stoji šta je rekao. =D>
rekao je apsolutno otvoreno i iskreno stav kakav svaki šef f1 momčadi mora imati - jer to je tako, tako jedino i može biti - inače si na krivom mjestu

i što je tu zapravo čudno?

ja sam već prije pisao da je zabrana momčadskih odredbi lakrdija, a još postaje većom kad su one ponekad toleriraju (kimi-massa kina 08), a ponekad (ova) istražuju...čemu sve to?
Rekao je ono što i engleski licemjeri znaju i rade. Oni su se kroz istoriju pokazali kao vrh svjetskog licemjerja i nepoštenja. Whitmarsh će sada kao privatno porazgovarati s Ferrarijem. Zašto? Da im kaže njihov "Save fuel" šifrarnik. I Lauda i slični njemu samo koriste ovu situaciju da pljuju po Ferrariju i da udare kad god im se pruži prilika. Ono što je jučer stvarno zaboljelo Ferrarijevu konkurenciju je pace F10, a ne osjećaji Felipea Masse i duh sporta. Svi ti isti bi taj duh sporta lako zaboravili da se to desilo u njihovoj momčadi. I ne znam da li ste primjetili da je čovjek sa ove snimke iz Austrije 2001. upravo šef FIA-e. Toliko o duhu sporta. Para vrti svaki sport danas, a duh sporta odavno nije prva stvar na koji bilo ko gleda. I Whitmarsh i Horner samo jedu g...a s ovim izjavama i ispadaju veći licemjeri od samo pit wall-a Ferrarija.
A jednu stvar dobro upamtite:
Kada se primakne kraj sezone vidjet ćemo kako će se oni nositi sa timskim odredbama, i kako će njihovi navijači to racionalizirati po forumima.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Tri put' hura za GAZDU!
Avanti FER, Avanti!!!
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

Evo Schumacher je sve reako. Ja nikad nisam govorio, da je odluka bila kriva, samo način na koji so to uradili je bio loš a neki su još u pljuvali po Massi i da je drugi vozač i tako se ponaša...
Ko ima šanse za naslov u Ferrariju taj ima 1. poziciju u momčadi. Natjerali su na propuštanje pozicije Massu, Schumachera, Raikkonena, Barichella Irvina,, Villneuvea, Mussa... i tako dalje. Ako če kada biti Massa u prilici, da osavja naslov i Alonso če radit isto nema tu dileme.

Sve u svemu imamo dobar bolid koji ponovo dere stazu :) RedBull je bolji ali sad če se oni morati malo truditi nema jer RbR nema više toliko eksluzivnih djelova koje Ferrari nema. Ajmo Ferrari.
slikaslikaslika
anteprimorac

Post Postao/la anteprimorac »

Mislim da je kriv Webber zato što je Ferrari ovako dobar, onaj njegov let u Valenciji je mislim sve otkrio :)
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

anteprimorac je napisao/la:Mislim da je kriv Webber zato što je Ferrari ovako dobar, onaj njegov let u Valenciji je mislim sve otkrio :)
prije bih rekao kovalainen jer je bio prespor,a bio je prespor jer je lotus prespor,a lotus je prespor jer je nova ekipa...a LDM pizdi na nove ekipe umjesto da im bude zahvalan :D
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

anteprimorac je napisao/la:Mislim da je kriv Webber zato što je Ferrari ovako dobar, onaj njegov let u Valenciji je mislim sve otkrio :)
Ne bih rekao da je Webber krivac za ovaj sjajni nastup F10, krivci su: Costa, Marmorini, Tombazis, de Luca, a odnedavno i Fry, ljudi su čini se sjajno odradili svoj posao jedan veliki =D> za njih.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

F2004_the_best_ever je napisao/la:
Ne bih rekao da je Webber krivac za ovaj sjajni nastup F10, krivci su: Costa, Marmorini, Tombazis, de Luca, a odnedavno i Fry, ljudi su čini se sjajno odradili svoj posao jedan veliki =D> za njih.
meni se čini, da si ne tako davno imao drugačije riječi za njih?
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

sunseeker je napisao/la: meni se čini, da si ne tako davno imao drugačije riječi za njih?
Što se tiče kritike istih, ja stojim iza svojih riječi ;)
Rekao sam da je od strane tehničkog osoblja Ferrarija Tombazis najbolji, u njega imam najviše povjerenja, Costa nije na nivou Byrn i Newey ali pošto oni ne mogu u Ferrari onda je on OK, Marmorini nije kao Martineli ali po ovim promjenama koje je napravio na motoru i ispuhu koje su rađene nije se loše pokazao, Marco de Luca-tu sam imao najviše skepse i bojazni da neće odraditi dobro svoj posao ali izgleda da ni on nije loš ili nije loš kako sam ja očekivao izgleda da je nešto naučio od lley i Tombazisa, a pohvalio sam dolazak Fry. Trebaju li ti neka dalja objašnjenja :?:
Oglasio se i naš poglavica LDM
http://www.autosport.com/news/report.php/id/85587" onclick="window.open(this.href);return false;
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Evo sto vele andjeli iz McLarena:

http://www.index.hr/sport/clanak/hamilt ... 03801.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

McLarenMercedes je napisao/la:"I've never heard a driver talk such bullshit. He has no character," said Austrian great Lauda.

Nikada mi nije bilo jasno zbog čega on toliko mrzi Alonsa.
Lauda je jedna osoba koje će reči točno ono što misli, bez obzira na sve. Tu govori o karakteru Alonsa, neznam zbog čega ga ne voli, ali može biti da mu se ovaj nešto zamjerio još prije pa ga ne voli, i naravno ne sakriva to. Ja volim kad ljudi kažu što misle, više nego da se izmotavaju.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
natural
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro

Post Postao/la natural »

Samo za istinske ljubitelje Ferraria Hi. Res. slike sa VN Njemačke... za sjajan vikend i velikih 1 - 2, ovog puta kompletna verzija slika, bez rezanja "sličnih"...

čet + pet >>> Megaupload Download <<<

sub + ned >>> Megaupload Download <<<

oni koji ne spadaju u boldane, neka preskoče download! Forza Ferrari!!
Zadnja izmjena: natural, dana/u 26 srp 2010, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
slika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Ricxpa je napisao/la:Evo sto vele andjeli iz McLarena:

http://www.index.hr/sport/clanak/hamilt ... 03801.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Oni bi bili najzadovoljiniij da su se Massa i Alonso sudarili a onda njih dvojica prošla pored njih i mahnula im iz kokpita, naravno sa ovakvim razvojem situacije bio bi zadovoljan i Horner. ;)
Ali nema ništa od toga, dovoljno je Ferrari imao glupih odluka i pehova samo još da pozovu nekog dobrog redatelja da malo bolje izrežira situacije kao ovu što je bila na Hockenheimu i to je to. :biggrin:
homersimpson
Početnik
Početnik

Post Postao/la homersimpson »

Rekli su upravo ono što sam napisao u FA temi kao odgovor hamiltonovoj kacigi (avatar-nisam zapamtio nick).
Iako nema sumlje da je to bila šifrirana poruka - biti će da nisu koristili enigmu.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ne treba im, dovoljno su pametni da im ne trebaju javljati " lewis je brži..hmm znaš ono ne.. daj ga propusti...sorry".
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

kimiraikkonen1 je napisao/la:kak ga filozofiraju ova dvojica nevjerovatno :D mislim na link ovaj :D
Pa što su krivo rekli? Njima bi takva poruka značila da ubrzaju. Kad se kod njih dijele momčadske odredbe to se fino kulturno veli:
"Save fuel"! :biggrin: Imali smo prilike to vidjeti još jučer. Hamilton i Button su se smjeli boriti do bokseva. Button je ostao puno duže
i izašao kojih pola sekunde iza Hamiltona i par krugova poslije došla je naredba iz boksa. Button je mislio proći Webbera i Hamiltona
kroz bokseve, jednoga se komotno riješio, a malo mu je nadostajalo da se riješi i drugoga.
slika
anteprimorac

Post Postao/la anteprimorac »

Dobro šifriranje kod McLarena :)
domenico

Post Postao/la domenico »

Evo se javio i gazda Jezda (Luca Cordero di Montezemolo) koji je na službenoj stranici Ferrarija naglasio da ovo u Njemačkoj nije nikakav presedan, već da je to način na koji Ferrari vidi timski rad i da je to politika tima još od Nuvolarija i Laude (Lauda je na njemačkom RTL-u govorio puno protiv odluke da se pusti Alonso na prvo mjesto). Očito je da Ferrari ne misli tako lako odustati od 60-godišnjeg načina na koji oni vode tim pa makar po cijenu sukoba sa FIA-om. Nama koji volimo Formulu 1 ne preostaje nam ništa drugo nego ili obožavati ili mrziti Ferrarija ( u ovih par dana pregledavajući sve moguće forume vidim da nema sredine; ili se Ferrari pljuca do iznemoglosti ili se Ferrari brani uz prijetnje fizičkim obračunom; ovisno jeste li anglo-saksonski ljubitelji F1 ili latino-hispanski ).
Nediljko Matijaš
Odgovori