E, što se toga tiče... Nije on izletio pa slomio podnicu, nego se podnica slomila prije i zbog toga je izletio. Vidi se na usporenoj snimci da se podnica vuče po podu i onda on izlijeće u tom prvom zavoju. A vi koji ste prije pitali dali postoji mogućnost da ga diskvalificiraju, pa postojala je... Ako ne zbog ugrožavanja sigurnosti onda zbog pravila o minimalnoj debljini podnice koja se mjeri nakon utrke. Ako je ona manja od 9mm, slijedi diskvalifikacija. Srećom pa se nije toliko poderala...Mika_bar je napisao/la:Da, mislim da je to bilo više nekakvo "testiranje" taktike, s obzirom da su svi govorili da moraju vidjet u utrci šta će donositi prednost, a šta zaostatak, ulazak u box krug-dva ranije ili kasnije.Igor18 je napisao/la:mislim da je bila pogreška iz boxa ostavit ga na stazi prije 1. ulaska u box.
Bio je na 1,5 sekundu od Vettela i ostal 2 kruga duže i vratio se sa zaostatkom od 7 sekundi
Al isto mi je malo čudno da nisu barem u sljedećem krugu otišli u box vec su čekali čak 2 kruga, ne znam možda bi u tom trenutku upao u neki promet da je otišao tada u box, ili su računali da će gumbek uspjeti malo uštopati Seba, al nije uspjelo, u svakom slučaju morao je stiskati do kraja kasnije, zbog cega je malo i zalutao u travu i oštetio pod i od tada više nije bilo dileme oko pobjednika, nažalost. Al ukupni dojam, opet odličan!
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Arai
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Re: Lewis Hamilton

- Mika_bar
- Početnik
Iskreno nisam to primjetio da se desilo tim redosljedom, ali vjerojatno je negdje prije zajahao rubnik pa se oštetila podnica, ne vjerujem da je otpala sama od sebe? u svakom slučaju dopeljao je oštećeni bolid do 2. mjesta,E, što se toga tiče... Nije on izletio pa slomio podnicu, nego se podnica slomila prije i zbog toga je izletio. Vidi se na usporenoj snimci da se podnica vuče po podu i onda on izlijeće u tom prvom zavoju..

Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Je, točno se vidjelo da se već prije izlijetanja podnica vukla po asfaltu, Coulthard s BBC-a je to odmah primjetio. A sad dali je zakačio neki rubnik ili je sama otpala teško da ćemo saznati. Sumnjam da je rubnik u pitanju budući da su u Monzi doslovno prelijetali rubnike prijašnjih godina i ne sjećam se da je itko imao ikakvo oštećenje. Nebitno uglavom, danas se bolje nije moglo a Hamilton zvuči jako optimistično za nastavak sezone tako da jedva čekam...Mika_bar je napisao/la:Iskreno nisam to primjetio da se desilo tim redosljedom, ali vjerojatno je negdje prije zajahao rubnik pa se oštetila podnica, ne vjerujem da je otpala sama od sebe? u svakom slučaju dopeljao je oštećeni bolid do 2. mjesta,E, što se toga tiče... Nije on izletio pa slomio podnicu, nego se podnica slomila prije i zbog toga je izletio. Vidi se na usporenoj snimci da se podnica vuče po podu i onda on izlijeće u tom prvom zavoju..šteta zbog toga možda bi bio bliže Vettelu, ko zna...

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Lewis nakon utrke.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
hahaKing iCool je napisao/la:Lewis: "My nemesis will always be Fernando"

evo i na hrv, pazi naslov! ...nakon ovog sljedi puno replika Alonsovaca i pljuvanja

Alonso je Prost, ja sam Senna
...a Vettel tek izrasta u Mansella.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Pa normalno da ga treba popljuvati ali zbog njegovog identificiranja sa SennomĆale od Lewisa je napisao/la:hahaKing iCool je napisao/la:Lewis: "My nemesis will always be Fernando"![]()
evo i na hrv, pazi naslov! ...nakon ovog sljedi puno replika Alonsovaca i pljuvanja![]()
...a Vettel tek izrasta u Mansella.

...put u raj nije posut ružama...
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
LOL
Ja sam Senna on je Prost haha.. to je kao kad smo ko klinci na školskom igrali nogomet pa smo se "svađali" ko će biti Ronaldo
Ja sam Senna on je Prost haha.. to je kao kad smo ko klinci na školskom igrali nogomet pa smo se "svađali" ko će biti Ronaldo

Michael is faster than you!!
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
pa poredba je bila u smislu odnosa teammeta..
ma samo neka.. *ebes f1 kad nema trzavica i medjusobnih okrsaja snazih pojedinaca..
way to go!
ma samo neka.. *ebes f1 kad nema trzavica i medjusobnih okrsaja snazih pojedinaca..
way to go!
- homersimpson
- Početnik
Meni je zanimljivije što ti naši novinari (čitaj prevodioci) uvijek teže nekakvoj senzaciji pa onda stave naslov koji na kraju nema nikakve veze s izjavom, za razliku od originalnog članka.
Priznali mi ili ne Hami i Senna imaju sličnosti -- boja kacige
Priznali mi ili ne Hami i Senna imaju sličnosti -- boja kacige

- Mika_bar
- Početnik
"Vidim ga kao mog Prosta, ako bismo on i ja bili Prost i Senna. Kada bih morao odabrati koji vozač želim biti rekao bih Ayrton. Tada bi Alonso mogao biti moj Prost."
A koji biš ti vozač htio biti? Ja bi isto bio Senna kada bi mogao birati! Mislim da je ovo više nastavak priče o tvornici piča i pokušaj da se snaga RBR-a malo "ignorira" i gurne u drugi plan.
A koji biš ti vozač htio biti? Ja bi isto bio Senna kada bi mogao birati! Mislim da je ovo više nastavak priče o tvornici piča i pokušaj da se snaga RBR-a malo "ignorira" i gurne u drugi plan.
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
- Ferrari-BiH
- Veteran
Ja bih ipak bio Prost...Mika_bar je napisao/la:"Vidim ga kao mog Prosta, ako bismo on i ja bili Prost i Senna. Kada bih morao odabrati koji vozač želim biti rekao bih Ayrton. Tada bi Alonso mogao biti moj Prost."
Em sam ziv, em imam vise pobijeda i titula

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- homersimpson
- Početnik
Upravo toMika_bar je napisao/la:"Vidim ga kao mog Prosta, ako bismo on i ja bili Prost i Senna. Kada bih morao odabrati koji vozač želim biti rekao bih Ayrton. Tada bi Alonso mogao biti moj Prost."
lik nije rekao da je on Senna niti ovaj drugi Prost već da je situacija bila slična onoj iz sezona '88-'89 gdje je mladac došao u ekipu sa renomiranim vozačem, jedina razlika je što je Hami bio totalni rookie a Alonso nije bio starosjedilac u ekipi
-
- Početnik
- Navijam za: Mclaren-Mercedes
Chuck Norris je napisao/la:Pa normalno da ga treba popljuvati ali zbog njegovog identificiranja sa SennomĆale od Lewisa je napisao/la:hahaKing iCool je napisao/la:Lewis: "My nemesis will always be Fernando"![]()
evo i na hrv, pazi naslov! ...nakon ovog sljedi puno replika Alonsovaca i pljuvanja![]()
...a Vettel tek izrasta u Mansella..E moj Lewis nisi ti Senni ni do koljena,niti si dostojan da se uspoređuješ sa njim
Lewis ima sposobnosti postati i veči, ali je nažalost današnja f1 limitirana na dobar bolid. Dok je prije vozač ako je bio dobar prelazio iz dobre u još bolju momčad samo kako bi osvojio naslov. Pogledajte samo kako Lewis pretiće vozače na stazi ako pogledate season highlist nećete naći vozača koji ima toliko dobrih pretjecanja, a pritom i najviše. Vidimo jednog Schumija koji nije ni blizu Rosbergu, a kamoli Lewisu ili Alonsu s time da ga je Alonso tuko i prije... Uglavnom kao i u svim sportovima uvijek će dolazit bolji. Ako se sjetimo Silverstronea 2008, Fuji 2007 ima tu još puno momenata koji Lewisa dižu u visine, a pritom kad je to radio je bio mlađi od jedog Senne..
- mcLuke
- Početnik
Nije rekao da je on Senna niti uspoređuje svoje vozačke sposobnosti s Sennom. On samo uspoređuje stanja u momčadima danas i nekad i rivalstvo na slikoviti način.
Malo se igra Senne, lijepo je to.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Čak, ti bi bio odličan novinar jer očito je da samo čitaš nalove a ne i ono šta piše u tekstu. Hamilton nikad sebe nije uspoređivao sa Sennom a to niti nikad neće jer je bio i još uvijek je Sennin fan. To ti je isto kao da ti veliš: "ja sam Alonso" ili "vozim poput Alonsa" jer navijaš za njega pa se sa njime i identificiraš. Mislim, bezveze dođeš ovdje s*at i započet prepiranje a niti ne pročitaš tekst a kamoli da malo promisliš šta nutra stoji i kako je to čovjek mislio...Chuck Norris je napisao/la:Pa normalno da ga treba popljuvati ali zbog njegovog identificiranja sa SennomĆale od Lewisa je napisao/la:hahaKing iCool je napisao/la:Lewis: "My nemesis will always be Fernando"![]()
...a Vettel tek izrasta u Mansella..E moj Lewis nisi ti Senni ni do koljena,niti si dostojan da se uspoređuješ sa njim

-
- Početnik
mcLuke je napisao/la:Nije rekao da je on Senna niti uspoređuje svoje vozačke sposobnosti s Sennom. On samo uspoređuje stanja u momčadima danas i nekad i rivalstvo na slikoviti način.
Da al baš čitam po nekim forumima kako ljudi krivo protumače izjave.. samo zato što nemaju malo objektivnosti i truda da pročitaju tekst(po mogućnosti strani izvor), a ovi naši novinari pišu sranja(pogotovo kada je riječ o naslovu koji nema veze s vezom

-
- Veteran
@King
Kao prvo pripazi malo na rječnik
Kao drugo ovo je forum i imam pravo u bilo kojoj temi napisati svoje mišljenje
Kao treće i dalje mislim da je neukusno njegovo poistovjećivanje sa Sennom
-
- Početnik
Chuck Norris je napisao/la:@King
Hamilton je usporedio svoje duele s Alonsom kao duele Senna, Prost i vjerovatno na upit novinara je rekao da sebe više vidi kao Sennu nego kao Prosta...

- limach
- Navijam za: Williams i Nico Rosberg
- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
u McLarenu piju Burn >_< , ionako je burn bolji,limach je napisao/la:Mislim da u Mclarenu ne piju Red Bull.
znači ipak će ići na opciju kopiranja ^^
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Lewis Hamilton, McLaren:
"The team have looked into the floor failure we experienced in Melbourne: it seems like the bond between the bib and the chassis was damaged so the damage looked quite bad by the end of the race. It was good to see that the car could withstand that sort of punishment, but, even so, I’m looking to give it an easier ride in Malaysia next week!”
Hm, moglo je biti svega.
link
"The team have looked into the floor failure we experienced in Melbourne: it seems like the bond between the bib and the chassis was damaged so the damage looked quite bad by the end of the race. It was good to see that the car could withstand that sort of punishment, but, even so, I’m looking to give it an easier ride in Malaysia next week!”
Hm, moglo je biti svega.
link
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Senzacija na pomolu: Hamilton napušta McLaren, prelazi u Red Bull!?
"Helmut Marko, sportski direktor Red Bulla, potvrdio je u razgovoru za Sport Bild da za sljedeću sezonu Formule 1 njegova momčad ima namjeru Sebastianu Vettelu priključiti Lewisa Hamiltona"
http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/s ... ltona.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Helmut Marko, sportski direktor Red Bulla, potvrdio je u razgovoru za Sport Bild da za sljedeću sezonu Formule 1 njegova momčad ima namjeru Sebastianu Vettelu priključiti Lewisa Hamiltona"
http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/s ... ltona.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- Schumy.d
- Legenda
A Vettel bi mogao u Ferrari umjesto Masse.V3GI je napisao/la:Senzacija na pomolu: Hamilton napušta McLaren, prelazi u Red Bull!?

-
- Veteran
Prerano su počeli ovi iz RB sa psihološkim igricama