Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Cuky
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la Cuky »

ako je Ferrari potukao sve u njemačkoj, sada su to lijepo dobili natrag u Mađarskoj...iako je zaostatak ogroman, zadovoljan sam kvalifikacijama. 3. i 4. mjesto uopće nije loš rezultat i nebih imao ništa protiv ako bi tako ostalo i na kraju utrke...iako nadam se da bi mogli napraviti dobar start kao u Njemačkoj i možda preteći bar jednog, ako ne i oba Red Bull...uostalom, neznam dali će imati šanse za to kasnije u utrci...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Ništa nije gotovo dok nije gotovo, Vettel loše starta, a postoji šansa da se Webber i Vettel sudare kao u Turskoj pa da Ferrari profitira iz toga.
slika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

damjan.cule je napisao/la:ako je Ferrari potukao sve u njemačkoj, sada su to lijepo dobili natrag u Mađarskoj...iako je zaostatak ogroman, zadovoljan sam kvalifikacijama. 3. i 4. mjesto uopće nije loš rezultat i nebih imao ništa protiv ako bi tako ostalo i na kraju utrke...iako nadam se da bi mogli napraviti dobar start kao u Njemačkoj i možda preteći bar jednog, ako ne i oba Red Bull...uostalom, neznam dali će imati šanse za to kasnije u utrci...
Ferrari nije potukao konkurenciju u Njemačkoj, konkurenciju u Njemačkoj Ferrari bi potukao da je Imao na svim treninzima, u kvalifikacijama i u utrci 1-2, a Ferrari to nije imao, ispravi me ako griješim. ;)
Da, F10 je bio najbrži bolid na utrci, to je priznao i Vettel koji im je bio jedini konkurent jer druge kokurencije nije ni bilo, F10 i Fettel su bili klasa za sebe na utrci u Njemačkoj.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Možda sam se krivo izrazio...ali mislim da je onih 0.002s zaostatka u kvalifikacijama više sreća nego znanje....iako, nitko ne može uspjeti bez barem malo sreće....

Sve u svemu, sada je pred nama utrka u Mađarskoj, i nadam se da bi se i ovdje mogao ostvariti dobar rezultat...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

Ferrari je sutra na startu u prednosti jer bikovi nisu puni goriva tako bajni kao kad su lagani
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
FERRARI-MAN
Navijam za: FERARRI i NANDA

Post Postao/la FERRARI-MAN »

A jos na to najbolji su prema gumama :D
slika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Možda je malo off topic ali ipak tiče se Ferrari-ja.
Vozač Ferrari-jeve vozačke akademije Jules Bianchi je teže povrijeđen na jučerašnjoj utrci GP2 i izgleda da će odsustvovati do kraja sezone. :(
Hungaroring izgleda postaje koban za Ferrari-jeve vozače.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/85759" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jCk_E1L6 ... r_embedded[/youtube]
bravof
Početnik
Početnik

Post Postao/la bravof »

ne izgleda toliko strasno na ovom videu...
slika
slika
slika
Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
FERRARI-MAN

uopce ne izgleda sudar di bi su neko mogao povrijediti pogotovo u doba tolike sigurnisti gp2 bolida
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Odlično!! :mrgreen:
Mislim da svi navijači Ferrarija moraju biti zadovoljni ovoim vikendom. Uzeli su i više bodova od planiranog.
Jako dobro.
FERRARI-MAN

Schumy.d je napisao/la:Odlično!! :mrgreen:
Mislim da svi navijači Ferrarija moraju biti zadovoljni ovoim vikendom. Uzeli su i više bodova od planiranog.
Jako dobro.

Jos da nije bilo dobre taktike kod webbera Alonso bi uzeo pobjedu,ali i ovako je odlicno :hehe:
slika
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

FERRARI-MAN je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:Odlično!! :mrgreen:
Jako dobro.

Jos da nije bilo dobre taktike kod webbera Alonso bi uzeo pobjedu,ali i ovako je odlicno :hehe:
istina taktika je bila prizvod srecce :D ali... ferrari strasno dobar :D massa da je malo zivlji bio ko zna ... moglo se mozda i vise no...
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Odlican rezultat za Ferrari.To je trebalo momcadi i navijacima prije ljetne stanke, vezane dobre utrke.

Cijela momcad je odradila na nivou vikend i maksimalizirali su potencijale bolida i sve pruzene sanse na utrci.

Ali, veliki problem je 1.0 - 1.2 sec. po krugu zaostatka za Red Bull-om.Mislim da su se poslije kvala, po tko zna koji put ove sezone ukljucila crvena svjetla u Maranello-u.Tolika dominacija Red Bull-a je nevjerojatna i mora se sto prije poceti rezati.Fazon je, prema nekim navodima, u podnici koju Ferrari uz straznji ovjes priprema za VN Belgije.Vidjecemo kako ce odraditi posao.

Alonso imao odlican start, te zamalo na kraju nije i pobijedio.Odlican je bio, hladne glave , a ipak izvlaceci maksimum iz bolida.
Massa dobar, ali opet sporiji od Alonsa.Nikako mu ne lezi F10.

Sada je lopta bacena kod Tombazisa,Coste,Fry-a i Marmorinija.Treba opet jako zapeti kako bi se sustigao nevjerojatan bolid RBR6..

Newey je prokleti genijalac!!!
Zadnja izmjena: nikolaa, dana/u 01 kol 2010, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA FERRARI!!!
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

nikolaa je napisao/la:Ali, veliki problem je 1.0 - 1.2 sec. po krugu zaostatka za Red Bull-om.Mislim da su se poslije kvala, po tko zna koji put ove sezone ukljucila crvena svjetla u Maranello-u.Tolika dominacija Red Bull-a je nevjerojatna i mora se sto prije poceti rezati.Fazon je, prema nekim navodima, u podnici koju Ferrari uz prednji ovjes priprema za VN Belgije.Vidjecemo kako ce odraditi posao.
A gledaj, RB je tu prednost radio samo u 2. sektoru staze na kojem ima najviše zavoja dok je na ravnom Ferrari brži. Moguće da na SPA bude to manja razlika jer ipak ima puno više bržih dijelova na stazi.
l3n00x
Navijam za: alonso

Post Postao/la l3n00x »

danas odlična utrka za ferrari,nadam se da bi u spa mogli opet 1-2 jer dolaze sa velikim updateom
F1-Champ
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari-MSC

Post Postao/la F1-Champ »

Fenomenalan vieknd za Ferrari, nisamo se mogli bolje andat... RBR je bio svemirski brz i samo sreca da je Vettel jos zeeelen i naivan.... da Alonso ili Hamilton voze taj auto prvenstvo bi vec davnih dana bilo gotovo....Sad se andam velikom update-u za Spa koijm bi se mogli priblizih RBR-u i sto je jos vaznije, zadrzat Mclaren iza sebe....
CIlj do kraja prvenstva je Alonsova borba za naslov prvaka u vozackom dijelu ( kasni 20 bodova, ali po meni je to 10 bodova koliko ima iza Vettela, koji je u azdnjih par utrka neusporedivo brzi od Webbera, samo losa sreca i njegova naivnost su ga kostale pobjeda....) i da prestignemo Mclaren na 2.m jestu u konstruktorima... jer RBR , pogotovo uz ovakvu prednost, je neuhvatljiv ;)
slikaslika
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Schumy.d je napisao/la:
nikolaa je napisao/la:Ali, veliki problem je 1.0 - 1.2 sec. po krugu zaostatka za Red Bull-om.Mislim da su se poslije kvala, po tko zna koji put ove sezone ukljucila crvena svjetla u Maranello-u.Tolika dominacija Red Bull-a je nevjerojatna i mora se sto prije poceti rezati.Fazon je, prema nekim navodima, u podnici koju Ferrari uz prednji ovjes priprema za VN Belgije.Vidjecemo kako ce odraditi posao.
A gledaj, RB je tu prednost radio samo u 2. sektoru staze na kojem ima najviše zavoja dok je na ravnom Ferrari brži. Moguće da na SPA bude to manja razlika jer ipak ima puno više bržih dijelova na stazi.
Mislio sam na nastavak prvenstva.Ceka nas jos ovakvih tipova staza, te je nuzno srezati zaostatak u sektorima poput drugog u Madjarskoj.
Mislim da je podnica krucijalna, te da Red Bull uspijeva izvuci nevjerojatnu kolicinu downforce-a potrebnu za toliku brzinu u tehnicki najzahtjevnijem dijelu staze.

Uglavnom, nevjerojatna su vremena koja je Red Bull postavljao danas u odnosu na ostale.Kao da je bolid s druge planete.

Ferrari-ju je ekstremno vazno sto su osvojili dosta bodova na ovoj utrci.Prvenstvo je otvoreno, pa cak i konstruktorsko za Ferrari te daje novu dozu samopouzdanja i nabrijanosti cijeloj momcadi.
FORZA FERRARI!!!
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Ferrari za Spa priprema veliki upgrade, ovim putem takođe želim da se ispravim jer sam ranije napisao da Ferrari za Spa priprema između ostalog i novi prednji ovjes, to nije tačno u pitanju je zadnji ovjes.
Što se tiče ovog zaostatka od 1 s za Red Bull, taj zaostatak sigurno nije toliko zbog te podnice koju je Red Bull koristio na ovoj utrci, ja mislim da im je ova staza najviše odgovarala do sada u sezoni, Webber je rakao da će im staza u Mađarskoj itekako odgovarati a Vettel da nije bilo značajnih promjena na bolidu u odnosu na Njemačku. Ovo što je danas Red Bull dominirao ništa nije čudno dešavalo se to u prošlosti, recimo 2007 u Monacu McLareni su u utrci skoro za čitav krug ostavili Massu iza sebe koji je bio na trećem mjestu.
Ja vjerujem da će ljudi iz Ferrari-jevog tehničkog odjela, da ih sada ne nabrajam, dobro odraditi svoj posao što se tiče ovog velikog upgrade za Spa.
bravof
Početnik
Početnik

Post Postao/la bravof »

sjajno,sjajno,crveni konacno pocinju da funkcionisu.......
slika
slika
slika
Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Evo izjave SD
“It would have been nice to dedicate a win to Lupo Montezemolo, the son of our President, but it was not possible, because, we have to admit it, this weekend, Red Bull was stronger than us, but we will definitely try again in Spa! All the same, we are very pleased to have picked up 30 points which came at the end of a race that was very closely contested from the first to the last lap. I wish to congratulate Felipe, both as a driver and as a man: he managed a very difficult race without making the slightest mistake and as a man, he proved able to tackle in the best possible way a week when he was under a lot of pressure. Fernando was extraordinary: even though his car had a lower performance level, he held off Vettel for over thirty laps, not forgetting his great start. Our aim today was to close down the gap to the leaders in both championships and that’s exactly what we did. The situation is once again more open now, but we are well aware that there is still a lot to do. The Red Bulls have always been very strong and I am sure McLaren will return to top form. We must stay focussed on our own work, always giving our utmost effort; on the track trying to exploit every opportunity while at Maranello pushing hard on the development of the F10. Finally, our thoughts are with our young driver, Jules Bianchi, who had a serious accident in yesterday’s GP2 race: he must be strong at a difficult time like this, but he can count on the knowledge that Ferrari is there to support him.”

A evo i Chrisa Dyera
“A great performance from both our drivers. Today we got a result that was definitely better than the one our car should have been capable of delivering and Felipe and Fernando both had to be perfect to bring home these 30 points. When the safety car came out we immediately called in Fernando because it was the best solution, while with Felipe we also had the option to keep him out on track: he also came in and thus lost a place to Hamilton, but got it back when the Englishman retired. The soft tyres performed as expected, without really showing any real signs of degradation. However, we probably could not have done such a long stint as Webber: for us it was important to control the situation and react to what our rivals did.

LINK
...put u raj nije posut ružama...
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Lijepo od Domenicalija što je spomenuio i Jules Bianchi-ja, kao što je kolega @nikolaa pisao vidi se da je Ferrari jedna velika porodica.
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Odličan rezultat, konačno smo počeli da smanjujemo zaostatak za vodećim vozačima.

Vjerujem da će Ferrari na Spa biti bolji nego na Hungaroringu jer je Ferrari na Spa tradicionalno dobar, pobijedili smo na zadnje tri trke.

----------

08.09. Ferrari na saslušanju u Parizu zbog VN Njemačke
slika
FERRARI-MAN

Spa i Monza su sad pa mislim da ce biti jako dobro za ferrari
slika
natural
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro

Post Postao/la natural »

za uspomenu i dugo sjećanje na VN Mađarske...

čet + pet >>> Megaupload Download <<<

sub + ned >>> Megaupload Download <<<

Zauvijek Ferrari!
slika
domenico
Navijam za: Alonso

Post Postao/la domenico »

A sad sam gleda gazdu Jezdu (Luca CdM) na Ferrarijevom službenom siteu. Učinilo mi se da vidim Hloverku kako vodi Otvoreno. Evo link sa izjavom u tvornici nakon Gp Mađarske: http://www.ferrari.com/English/Ferrari_ ... deo&cat=13" onclick="window.open(this.href);return false;
Nediljko Matijaš
Odgovori