Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
-ferrari-F1-
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la -ferrari-F1- »

Caldor je napisao/la:Super je odvozio danas!
drago mi je da mclarenovi vozaci cijene nandovu utrku
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Srećnici :biggrin: , nema svako priliku da ga provoza Alonso u bolidu. ;)
Mislim da Alonsu nije bilo lako da vozi bolid, zbog balansa :biggrin: , jer je jedan od srećnih suvozača veći i teži od drugog. :lol:
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

Joj za ovo nebi zalio sve sto imam :)
Alonsista hasta la muerte..
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Caldor »

-ferrari-F1- je napisao/la:
Caldor je napisao/la:Super je odvozio danas!
drago mi je da mclarenovi vozaci cijene nandovu utrku
Pa kad odvozi onako kako spada u realno trećem bolidu po snazi onda treba to i priznati
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Samo me zanima šta bi ovaj Alonso udario u konkurentnom bolidu. Iz bolida izvlači 110%, ne griješi, vozi istovremeno i mudro i agresivno. Pojedinim vozačima se tek počneš diviti kad sjednu u nekonkurentan bolid. Majstor nad majstorima.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Alonso-champ
Veteran
Veteran

One and only je napisao/la:Samo me zanima šta bi ovaj Alonso udario u konkurentnom bolidu. Iz bolida izvlači 110%, ne griješi, vozi istovremeno i mudro i agresivno. Pojedinim vozačima se tek počneš diviti kad sjednu u nekonkurentan bolid. Majstor nad majstorima.
Pa to je bar lako-razvalio bi ih :biggrin:
f.alonso
Navijam za: alonso

Post Postao/la f.alonso »

slika

DOKTOR sta reci vise!!!
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Only three can win without best car - de la Rosa

Od njih 3, jedino je Alonso vozio takav auto i dokazao da od može u prosječnom bolidu napraviti razliku i pobijediti.
Michael is faster than you!!
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Igor18 je napisao/la:Only three can win without best car - de la Rosa

Od njih 3, jedino je Alonso vozio takav auto i dokazao da od može u prosječnom bolidu napraviti razliku i pobijediti.
lol cuj njega , vettel ...
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Vettel je svojim vožnjama, htio ti to ili ne, dokazao
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Domi sta pricas gluposti,kad je Vettel sjedio u bolidu koji nije bio top i sa njim konstantno bio u vrhu??Mislis jednom pobjedom u Torro Rossu,da je dokazao to???nadam se vrlo se nadam da Vettel jednom bude sjedio u takom bolidu pa da vidimo sta ce biti..primjetio sam da pricas namjerno kontra Ferrariju i Alonsu,ako nemozes komentirati objektivno zar nebi bilo bolje,da preskocis te dvije teme???
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Alonso-champ je napisao/la:Domi sta pricas gluposti,kad je Vettel sjedio u bolidu koji nije bio top i sa njim konstantno bio u vrhu??Mislis jednom pobjedom u Torro Rossu,da je dokazao to???nadam se vrlo se nadam da Vettel jednom bude sjedio u takom bolidu pa da vidimo sta ce biti..primjetio sam da pricas namjerno kontra Ferrariju i Alonsu,ako nemozes komentirati objektivno zar nebi bilo bolje,da preskocis te dvije teme???
dečko je u torro rossu 2008. godine imao super rezultate (peta,šesta mjesta i slično,jedan pp,jedna pobjeda itd.) i što se mene tiče već se dokazao u lošem bolidu. naravno,uvijek se može reći da taj bolid i nije bio toliko loš ali to je druga priča.
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Pa zar su peta i sesta mjesta i jedan PP i jedna pobjeda dobri rezultati da mozemo reci da bi pobjedjivao sa slabijim bolidom??
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Alonso-champ je napisao/la:Pa zar su peta i sesta mjesta i jedan PP i jedna pobjeda dobri rezultati da mozemo reci da bi pobjedjivao sa slabijim bolidom??
pa pobjedio je s petim najbržim bolidom te godine,iza ferrarija,mclarena,bmwa i renaulta.s 10 bržih bolida mali je uspjevao uzimati peta i šesta mjesta, zar je to loše? pokaži mi jednog vozača u povijesti koji je pobjeđivao s bolidom koji nije bio među tri najbrža?
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

vidc je napisao/la:
Alonso-champ je napisao/la:Pa zar su peta i sesta mjesta i jedan PP i jedna pobjeda dobri rezultati da mozemo reci da bi pobjedjivao sa slabijim bolidom??
pa pobjedio je s petim najbržim bolidom te godine,iza ferrarija,mclarena,bmwa i renaulta.s 10 bržih bolida mali je uspjevao uzimati peta i šesta mjesta, zar je to loše? pokaži mi jednog vozača u povijesti koji je pobjeđivao s bolidom koji nije bio među tri najbrža?
kimi 2009 , po brzini su bili iza Brawna, RBR , i Mclarena :)
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

vidc je napisao/la:
Kako mozes reci"pobjedjivao"??momak je pobjedio ne pobjedjivao a i to jos u kisnoj utrci sa PP..jakog mi posla...rekao sam nadam se da ce imati jednom bolid kao sto je ovogodisnji Ferrari pa da vidim hoceli sta napraviti...a sta znas mozda bude,a tad cu reci svaka cast Seb,dobar vozac ;)
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

Alonso-champ je napisao/la:
vidc je napisao/la:
Kako mozes reci"pobjedjivao"??momak je pobjedio ne pobjedjivao a i to jos u kisnoj utrci sa PP..jakog mi posla...rekao sam nadam se da ce imati jednom bolid kao sto je ovogodisnji Ferrari pa da vidim hoceli sta napraviti...a sta znas mozda bude,a tad cu reci svaka cast Seb,dobar vozac ;)
a i dominacija tog bolida se sada naručito vidi na ovim testiranjima mladih vozača,
svi su oni neiskusni a da je on sada toliko baš iskusniji od svih da napravi toliki razmak...
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Centurion je napisao/la: a i dominacija tog bolida se sada naručito vidi na ovim testiranjima mladih vozača,
svi su oni neiskusni a da je on sada toliko baš iskusniji od svih da napravi toliki razmak...
Točno to.

Vergne nikako nije najtalentiraniji i najbolji mladi vozač koji trenutno vozi u Abu Dhabiju a svejedo ima cijelu 1 sekundu ispred Bianchia u Ferrariju i pune 2 sekunde ispred Wickensa u Renaultu. (Zanimljivo je što je Wickens u istom timu u Renault 3.5 seriji kao i Vergne te je osvojio prvenstvo 2011. I bio bolji od Vergnea.)

Znači preko sekunde prednosti u čistoj brzini bolida.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

ova testiranja koja voze mladi vozači ništa ne znače. po tome ferrari je bolji od mclarena kad jedan mladi bianchi odvozi u ferrariju puno bolje vrijeme od jednog iskusnog test vozača paffeta u mclarenu?

kimi je jednom pobjedio kao i vettel.ključ je u ovom pobjeđivao, dakle da ima više pobjeda u sezoni s bolidom iza najbrža tri.
gore sam pogrešno izračunao, mislio sam reći da s 8 bolida koji su brži od torro rossa vettel je 2008. osvajao peta i šesta mjesta, to je ravno današnjem drugom i trećem mjestu alonsa u ferrariju. Ako se tad nije dokazao kao kvaliteta onda po tom kriteriju ni Alonso trenutno ne pokazuje kvalitetu jer bi ga samo pobjede i druga mjesta u trećem bolidu po brzini potvrdile kao dobrog vozača, a to nema smisla.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Dero je napisao/la: Točno to.

Vergne nikako nije najtalentiraniji i najbolji mladi vozač koji trenutno vozi u Abu Dhabiju a svejedo ima cijelu 1 sekundu ispred Bianchia u Ferrariju i pune 2 sekunde ispred Wickensa u Renaultu. (Zanimljivo je što je Wickens u istom timu u Renault 3.5 seriji kao i Vergne te je osvojio prvenstvo 2011. I bio bolji od Vergnea.)

Znači preko sekunde prednosti u čistoj brzini bolida.
Pogledaj da je na zadnjim trkama razlika između RBRa i Renaulta oko 2 sekunde, tako da nije ništa čudna ta razlika, a i znamo da testiranja netreba ozbiljno gledat jer timovi nemoraju testirat iste stvari, a ni lovit najbrže vrjeme. Sjeti se da je prošle sezone Bianchi u Ferrariju bio najsporiji na testiranjima, Williams 2009 bio među najbržima na predsezonskim testiranjima, a nakraju su bili daleko od toga

EDIT: dok je Kovalainen testiro za Renault činio se kao jako dobar vozač, a na kraju to nije
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

Samo želim napomenuti da je tema o Alonsu, a ne o Vetellu ili nekom drugom! ;)
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Eh, ovo 'believes' nije baš neka sigurnost:/.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Inside Ferrari - Engine failure for Fernando, who had to park the car
slika
Alonso-champ
Veteran