drago mi je da mclarenovi vozaci cijene nandovu utrkuCaldor je napisao/la:Super je odvozio danas!
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- -ferrari-F1-
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Fernando Alonso
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Srećnici

Mislim da Alonsu nije bilo lako da vozi bolid, zbog balansa

-
- Veteran
- Caldor
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Pa kad odvozi onako kako spada u realno trećem bolidu po snazi onda treba to i priznati-ferrari-F1- je napisao/la:drago mi je da mclarenovi vozaci cijene nandovu utrkuCaldor je napisao/la:Super je odvozio danas!
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Samo me zanima šta bi ovaj Alonso udario u konkurentnom bolidu. Iz bolida izvlači 110%, ne griješi, vozi istovremeno i mudro i agresivno. Pojedinim vozačima se tek počneš diviti kad sjednu u nekonkurentan bolid. Majstor nad majstorima.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

-
- Veteran
Pa to je bar lako-razvalio bi ihOne and only je napisao/la:Samo me zanima šta bi ovaj Alonso udario u konkurentnom bolidu. Iz bolida izvlači 110%, ne griješi, vozi istovremeno i mudro i agresivno. Pojedinim vozačima se tek počneš diviti kad sjednu u nekonkurentan bolid. Majstor nad majstorima.

Alonsista hasta la muerte..
- f.alonso
- Navijam za: alonso
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Only three can win without best car - de la Rosa
Od njih 3, jedino je Alonso vozio takav auto i dokazao da od može u prosječnom bolidu napraviti razliku i pobijediti.
Od njih 3, jedino je Alonso vozio takav auto i dokazao da od može u prosječnom bolidu napraviti razliku i pobijediti.
Michael is faster than you!!
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
lol cuj njega , vettel ...Igor18 je napisao/la:Only three can win without best car - de la Rosa

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Vettel je svojim vožnjama, htio ti to ili ne, dokazao
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Veteran
Domi sta pricas gluposti,kad je Vettel sjedio u bolidu koji nije bio top i sa njim konstantno bio u vrhu??Mislis jednom pobjedom u Torro Rossu,da je dokazao to???nadam se vrlo se nadam da Vettel jednom bude sjedio u takom bolidu pa da vidimo sta ce biti..primjetio sam da pricas namjerno kontra Ferrariju i Alonsu,ako nemozes komentirati objektivno zar nebi bilo bolje,da preskocis te dvije teme???
- vidc
- Veteran
dečko je u torro rossu 2008. godine imao super rezultate (peta,šesta mjesta i slično,jedan pp,jedna pobjeda itd.) i što se mene tiče već se dokazao u lošem bolidu. naravno,uvijek se može reći da taj bolid i nije bio toliko loš ali to je druga priča.Alonso-champ je napisao/la:Domi sta pricas gluposti,kad je Vettel sjedio u bolidu koji nije bio top i sa njim konstantno bio u vrhu??Mislis jednom pobjedom u Torro Rossu,da je dokazao to???nadam se vrlo se nadam da Vettel jednom bude sjedio u takom bolidu pa da vidimo sta ce biti..primjetio sam da pricas namjerno kontra Ferrariju i Alonsu,ako nemozes komentirati objektivno zar nebi bilo bolje,da preskocis te dvije teme???
-
- Veteran
Pa zar su peta i sesta mjesta i jedan PP i jedna pobjeda dobri rezultati da mozemo reci da bi pobjedjivao sa slabijim bolidom??
- vidc
- Veteran
pa pobjedio je s petim najbržim bolidom te godine,iza ferrarija,mclarena,bmwa i renaulta.s 10 bržih bolida mali je uspjevao uzimati peta i šesta mjesta, zar je to loše? pokaži mi jednog vozača u povijesti koji je pobjeđivao s bolidom koji nije bio među tri najbrža?Alonso-champ je napisao/la:Pa zar su peta i sesta mjesta i jedan PP i jedna pobjeda dobri rezultati da mozemo reci da bi pobjedjivao sa slabijim bolidom??
- F1NAC
- Moderator
kimi 2009 , po brzini su bili iza Brawna, RBR , i Mclarenavidc je napisao/la:pa pobjedio je s petim najbržim bolidom te godine,iza ferrarija,mclarena,bmwa i renaulta.s 10 bržih bolida mali je uspjevao uzimati peta i šesta mjesta, zar je to loše? pokaži mi jednog vozača u povijesti koji je pobjeđivao s bolidom koji nije bio među tri najbrža?Alonso-champ je napisao/la:Pa zar su peta i sesta mjesta i jedan PP i jedna pobjeda dobri rezultati da mozemo reci da bi pobjedjivao sa slabijim bolidom??

-
- Veteran
Kako mozes reci"pobjedjivao"??momak je pobjedio ne pobjedjivao a i to jos u kisnoj utrci sa PP..jakog mi posla...rekao sam nadam se da ce imati jednom bolid kao sto je ovogodisnji Ferrari pa da vidim hoceli sta napraviti...a sta znas mozda bude,a tad cu reci svaka cast Seb,dobar vozacvidc je napisao/la:pa pobjedio je s petim najbržim bolidom te godine,iza ferrarija,mclarena,bmwa i renaulta.s 10 bržih bolida mali je uspjevao uzimati peta i šesta mjesta, zar je to loše? pokaži mi jednog vozača u povijesti koji je pobjeđivao s bolidom koji nije bio među tri najbrža?Alonso-champ je napisao/la:Pa zar su peta i sesta mjesta i jedan PP i jedna pobjeda dobri rezultati da mozemo reci da bi pobjedjivao sa slabijim bolidom??

- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
a i dominacija tog bolida se sada naručito vidi na ovim testiranjima mladih vozača,Alonso-champ je napisao/la:Kako mozes reci"pobjedjivao"??momak je pobjedio ne pobjedjivao a i to jos u kisnoj utrci sa PP..jakog mi posla...rekao sam nadam se da ce imati jednom bolid kao sto je ovogodisnji Ferrari pa da vidim hoceli sta napraviti...a sta znas mozda bude,a tad cu reci svaka cast Seb,dobar vozacvidc je napisao/la:pa pobjedio je s petim najbržim bolidom te godine,iza ferrarija,mclarena,bmwa i renaulta.s 10 bržih bolida mali je uspjevao uzimati peta i šesta mjesta, zar je to loše? pokaži mi jednog vozača u povijesti koji je pobjeđivao s bolidom koji nije bio među tri najbrža?Alonso-champ je napisao/la:Pa zar su peta i sesta mjesta i jedan PP i jedna pobjeda dobri rezultati da mozemo reci da bi pobjedjivao sa slabijim bolidom??
svi su oni neiskusni a da je on sada toliko baš iskusniji od svih da napravi toliki razmak...
- Dero
- Profesionalni vozač
Točno to.Centurion je napisao/la: a i dominacija tog bolida se sada naručito vidi na ovim testiranjima mladih vozača,
svi su oni neiskusni a da je on sada toliko baš iskusniji od svih da napravi toliki razmak...
Vergne nikako nije najtalentiraniji i najbolji mladi vozač koji trenutno vozi u Abu Dhabiju a svejedo ima cijelu 1 sekundu ispred Bianchia u Ferrariju i pune 2 sekunde ispred Wickensa u Renaultu. (Zanimljivo je što je Wickens u istom timu u Renault 3.5 seriji kao i Vergne te je osvojio prvenstvo 2011. I bio bolji od Vergnea.)
Znači preko sekunde prednosti u čistoj brzini bolida.
- vidc
- Veteran
ova testiranja koja voze mladi vozači ništa ne znače. po tome ferrari je bolji od mclarena kad jedan mladi bianchi odvozi u ferrariju puno bolje vrijeme od jednog iskusnog test vozača paffeta u mclarenu?
kimi je jednom pobjedio kao i vettel.ključ je u ovom pobjeđivao, dakle da ima više pobjeda u sezoni s bolidom iza najbrža tri.
gore sam pogrešno izračunao, mislio sam reći da s 8 bolida koji su brži od torro rossa vettel je 2008. osvajao peta i šesta mjesta, to je ravno današnjem drugom i trećem mjestu alonsa u ferrariju. Ako se tad nije dokazao kao kvaliteta onda po tom kriteriju ni Alonso trenutno ne pokazuje kvalitetu jer bi ga samo pobjede i druga mjesta u trećem bolidu po brzini potvrdile kao dobrog vozača, a to nema smisla.
kimi je jednom pobjedio kao i vettel.ključ je u ovom pobjeđivao, dakle da ima više pobjeda u sezoni s bolidom iza najbrža tri.
gore sam pogrešno izračunao, mislio sam reći da s 8 bolida koji su brži od torro rossa vettel je 2008. osvajao peta i šesta mjesta, to je ravno današnjem drugom i trećem mjestu alonsa u ferrariju. Ako se tad nije dokazao kao kvaliteta onda po tom kriteriju ni Alonso trenutno ne pokazuje kvalitetu jer bi ga samo pobjede i druga mjesta u trećem bolidu po brzini potvrdile kao dobrog vozača, a to nema smisla.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Pogledaj da je na zadnjim trkama razlika između RBRa i Renaulta oko 2 sekunde, tako da nije ništa čudna ta razlika, a i znamo da testiranja netreba ozbiljno gledat jer timovi nemoraju testirat iste stvari, a ni lovit najbrže vrjeme. Sjeti se da je prošle sezone Bianchi u Ferrariju bio najsporiji na testiranjima, Williams 2009 bio među najbržima na predsezonskim testiranjima, a nakraju su bili daleko od togaDero je napisao/la: Točno to.
Vergne nikako nije najtalentiraniji i najbolji mladi vozač koji trenutno vozi u Abu Dhabiju a svejedo ima cijelu 1 sekundu ispred Bianchia u Ferrariju i pune 2 sekunde ispred Wickensa u Renaultu. (Zanimljivo je što je Wickens u istom timu u Renault 3.5 seriji kao i Vergne te je osvojio prvenstvo 2011. I bio bolji od Vergnea.)
Znači preko sekunde prednosti u čistoj brzini bolida.
EDIT: dok je Kovalainen testiro za Renault činio se kao jako dobar vozač, a na kraju to nije

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
-
- Veteran
- Vuksa_KC
- Veteran
Eh, ovo 'believes' nije baš neka sigurnost:/.Alonso-champ je napisao/la:http://www.autosport.com/news/report.php/id/96428
- F1NAC
- Moderator
Inside Ferrari - Engine failure for Fernando, who had to park the car

-
- Veteran