Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Formula 1 team - McLaren
ali iz Ferrarija nisu nigdje rekli da ga ne žele, samo da trenutno nema dovoljno iskustva da bi vozio za Ferrari (ovo mu je tek 2. sezona u F1).
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Pa no? Već je netko gore napisao... kad će imat dovoljno iskustva - 2018.?!
A do tad ko živ ko mrtav, uostalom do tad onda može vozit i u McLarenu, pa kad mi izmuzemo 4 naslova s njim, onda vam ga damo natrag
.
A do tad ko živ ko mrtav, uostalom do tad onda može vozit i u McLarenu, pa kad mi izmuzemo 4 naslova s njim, onda vam ga damo natrag

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Cuky
- Moderator
to je sve ako Vettel dođe u Ferrari. Makar sam mišljenja da će RB teško prepustiti vozača u kojeg su toliko uložili jednom od 2 glavan konkurenta. Meni je više vjerojatno da Hamilton ostaje u McLarenu, Vettel u RB-u, a Perez od 2014. u Ferrariju
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Legenda
Ferrari je najpoznatiji prema svom konzervativizmu prema novim vozačima. Uvijek idu na ziher. Kad su dali priliku mladoj novoj nadi? Massi? ... Hm.
Meni je vjerojatno da oni u prvom redu ciljaju na Vettela. A ovo su im dodatni izbori, ako ne uspiju u tome.
Hamilton drži uzde slagalice. Ja vjerujem da će najvjerojatnije u Merc. A onda će se i ostalo porušit kao domino efekt.
Meni je vjerojatno da oni u prvom redu ciljaju na Vettela. A ovo su im dodatni izbori, ako ne uspiju u tome.
Hamilton drži uzde slagalice. Ja vjerujem da će najvjerojatnije u Merc. A onda će se i ostalo porušit kao domino efekt.
Samo neka se trkaju.
- Slash
- Veteran
Nakon onih Allenovih i Jergovićevih objava bio sam siguran da će Hamilton u Merc. Sada više nisam toliko siguran. Barem ne za 2013. Razmislite, da je ugovor za 2013. već potpisan ne bi li to već bilo SLUŽBENO objavljeno i potvrđeno? Sasvim sigurno bi.
Ono što je moguće jest slijedeće: da je Hamilton potpisao nekakav predugovor sa Mercedesom za 2014., a McLaren želi dugoročniji ugovor s Lewisom, a ne produljenje za samo jednu godinu pa tu nastaju trzavice.
Ono što je moguće jest slijedeće: da je Hamilton potpisao nekakav predugovor sa Mercedesom za 2014., a McLaren želi dugoročniji ugovor s Lewisom, a ne produljenje za samo jednu godinu pa tu nastaju trzavice.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Nakon odlaska Hamiltona, uz Button će voziti Sergio Perez! Objava najvjerojatnije popodne.
LINK
LINK

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Wow,koliko god se nagadjalo o tome duze vrijeme,nekako mi je bilo nevjerevatno da ce u Merc 

- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
mclaren potvrdio pereza:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/102891" onclick="window.open(this.href);return false;
otvara se mjesto u sauberu...
http://www.autosport.com/news/report.php/id/102891" onclick="window.open(this.href);return false;
otvara se mjesto u sauberu...
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
He,he moraces izgleda moliti admine za promjenu username-a.McLewis je napisao/la:Jel to sad sigurno da lewis ode???
- Matt_77
- Početnik
Svaka čast McLarenu na odabiru Pereza...Meni osobno je vrlo drago kaj će Checo voziti za McLaren i nadam se vrlo brzo nadoknaditi odlazak Lewisa (koji je superbrz vozač i obožavam njegov stil vožnje, ali se je u zadnje vrijeme počeo izdizati iznad momčadi i furati neki gengsta stil kao "ima boss").....dobrodošao Sergio!!!
- McLewis
- Veteran
oooo daaaa!!!!! nisam ni mislio da ce se ovo desiti kad sam ga pravio hahahahahahAlonso Fernando je napisao/la:He,he moraces izgleda moliti admine za promjenu username-a.McLewis je napisao/la:Jel to sad sigurno da lewis ode???
McLaren u <3
- ivancina
- Početnik
osobno sam presretan ovakvim raspletom. nek se iduće sezone ekipa naguta perezove prašine 

- Slash
- Veteran
Toliko o Ferrarijevoj akademiji
. Jesam vam rekel da Sergio dolazi ako Ham ode.
To je po meni najbolja moguća odluka za McLaren. (kad već nemaju Hama)

To je po meni najbolja moguća odluka za McLaren. (kad već nemaju Hama)
- ivancina
- Početnik
već vidim telefonos de mexico umjesto vodafona 

- Matt_77
- Početnik
Upravo takoivancina je napisao/la:osobno sam presretan ovakvim raspletom. nek se iduće sezone ekipa naguta perezove prašine

@Slash: Ova Ferrarijeva akademija mi se sve više sviđa....

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Drago mi je za Pereza i Hamiltona. Hamilton zaslužuje ekipu koja će 100% stati iza njega, a Perez zaslužuje bolid koji je konstantno dobar. No koliko je dobar Perez, a koliko Sauber to ćemo saznati sljedeće godine. Jedva čekam da mali našamara Buttona, ali poznavajući tenutnu hijerarhiju u timu, to mu neće biti dozvoljeno.
Sva sreća pa nisam produžio člansku iskaznicu McLarena. Adio. Vidimo se 2014. sa brojem 1 na nosu, a možda i 2013.
Sva sreća pa nisam produžio člansku iskaznicu McLarena. Adio. Vidimo se 2014. sa brojem 1 na nosu, a možda i 2013.
Zadnja izmjena: Dani, dana/u 28 ruj 2012, 11:17, ukupno mijenjano 1 put.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- McLewis
- Veteran
dokazali da su nesposobni vodit ekipu, vise puta.... ali mislim da je i ham mogao iskazat malo postovanja....
McLaren u <3
- Dero
- Profesionalni vozač
Holy shit. Toliko o mojim tvrdnjama da perez ne ide nigdje.
Iskreno bilo bi mi drago da lewis osvoji naslov u mercedesu dogodine. Samo da mclaren shvati kako je u njima problem jer ovoliki odljev vozača sposobnih za naslov je nedozvoljiv za jednu takvu ekipu.
Ovakav rasplet ima i ogromne posljedice i na ovogodišnje prvenstvo. Čisto da će mclaren 100% stati uz lewisa do kraja
Jedva čekam da se button nade ispred hamiltona
Iskreno bilo bi mi drago da lewis osvoji naslov u mercedesu dogodine. Samo da mclaren shvati kako je u njima problem jer ovoliki odljev vozača sposobnih za naslov je nedozvoljiv za jednu takvu ekipu.
Ovakav rasplet ima i ogromne posljedice i na ovogodišnje prvenstvo. Čisto da će mclaren 100% stati uz lewisa do kraja
Jedva čekam da se button nade ispred hamiltona
- Dani
- Legenda
Dero ukrao si mi riječi iz usta. Ali jesi li siguran da će se Button naći ispred Hamiltona na sljedećim utrkama. Ja se ne bi kladio na to. Lewis će biti napaljen. Osim naravno ako se opet ne dogodi " Spa efekt". I sad neka netko veli da je bilo slučajno. Papci. Jedino mi sada ostaje Williams kao dragi tim.
Oće ko kupiti majicu mclarena? Oriđiđi .
Oće ko kupiti majicu mclarena? Oriđiđi .

- ivancina
- Početnik
kolko para?
- tofa
nije mi jasno zašto se pravi halabuka oko toga tko je trebao biti prvi vozač,gledajući kroz povjest da li je Sennu ili prosta bilo briga tko je prvi vozač nije klali su se međusobno do zadnjih trka, a nisu se volili , ali su bili sportaši, a ovaj je deran! je da će biti napaljen ko ker samo što je on sad sa jedne strane ograde a ono što bi htio s druge !
- tofa
nije mi jasno zašto se pravi halabuka oko toga tko je trebao biti prvi vozač,gledajući kroz povjest da li je Sennu ili prosta bilo briga tko je prvi vozač nije klali su se međusobno do zadnjih trka, a nisu se volili , ali su bili sportaši, a ovaj je deran! je da će biti napaljen ko ker samo što je on sad sa jedne strane ograde a ono što bi htio s druge !
- Dani
- Legenda
Nemoj biti siguran.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Jedno pitanje,jesi to isto mislio i za Alonsa kad je odlazio 2007?Dani je napisao/la:Drago mi je za Pereza i Hamiltona. Hamilton zaslužuje ekipu koja će 100% stati iza njega,
A šta je sa ovima iz Mclarena 3 najbolja vozača današnjice nisu u stanju zadržati u momčadi,prvo Kimi pa Alonso sad i Lewis
...put u raj nije posut ružama...