Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- GERMAN
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Rosberg
Re: Felipe Massa
''Uvijek je lako govoriti nakon utrke što je moglo donijeti bolji rezultat. Prošlog vikenda u Kini, u Šangaju, vjerojatno je dobitna kombinacija bila trostruko zaustavljanje u boksu, a ne dvostruko. No, ponavljam, jednostavnije je sada pametovati negoli za vrijeme utrke donositi prave odluke'', rekao je Massa i nastavio:
''Vidjeli ste kako je polovica momčadi bila za jednu varijantu, a polovica za drugu. To je samo dokaz da svi mi još uvijek lutamo u mraku. Niti jedna momčad nema istančanu politiku i zato je nakon tri utrke jako hrabro donositi nekakve velike zaključke.''
''Vidjeli ste kako je polovica momčadi bila za jednu varijantu, a polovica za drugu. To je samo dokaz da svi mi još uvijek lutamo u mraku. Niti jedna momčad nema istančanu politiku i zato je nakon tri utrke jako hrabro donositi nekakve velike zaključke.''
- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
ni jedan ni drugi baš i ne voze bajno... jedina dobra vijest za Massu je što je za sada brži od Alonsadamjan.cule je napisao/la:Drago mi je za massu da vozi ovako dobro ove godine. On i alonso su tu negdje, al ih malo bolid i malo više strategija sputavaju u osvajanju više bodova...
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
- -ferrari-F1-
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso
mozes samo sanjatIgor18 je napisao/la:Ove sezone biti će: "Felipe is faster than you" !
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
- Igor18
- Veteran
nemam kaj sanjat.... ak će imat ravnopravan status u odnosu na Alonsa nema razloga da ne bude bolji..-ferrari-F1- je napisao/la:mozes samo sanjatIgor18 je napisao/la:Ove sezone biti će: "Felipe is faster than you" !
Izgleda da se su mu ovogodišnje promjene dobro legle, a Alonso u ove 3 utrke nije ništa specijalnog pokazao, iako je naravno bolji vozač od Masse.
Michael is faster than you!!
-
- Veteran
Gdje si ti vidio da je brži?Možda samo u Kini u utrci ali prvenstveno zbog lošeg starta AlonsaCenturion je napisao/la: ni jedan ni drugi baš i ne voze bajno... jedina dobra vijest za Massu je što je za sada brži od Alonsa
3-0 u kvalifikacijama
...put u raj nije posut ružama...
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Pa nije bas Massa bio nesto brzi... Alonso je imao "nesrecu" da je zapeo iz MS nakon prvih boxova (za koju je sam kriv jer da je bolje startao ne bi se tamo nasao) dok je Massa imao praznu stazu i mogao je pratiti ekipu ispred... Na kraju kad se uzme da je Massa gazio bijelu liniju pri izlasku iz boxova... Trebao bi svejedno biti iza Alonsa...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- Centurion
- Test vozač
gledaj vremena, imaju jako jako slična, u nekom je brži Alonso u nekom Massa,Chuck Norris je napisao/la:Gdje si ti vidio da je brži?Možda samo u Kini u utrci ali prvenstveno zbog lošeg starta AlonsaCenturion je napisao/la: ni jedan ni drugi baš i ne voze bajno... jedina dobra vijest za Massu je što je za sada brži od Alonsa
3-0 u kvalifikacijama
Alonso je prihvaćen kao prvi vozač u Ferrariju, i kao dvostruki prvak mislim da bi u jednakom bolidu
trebao biti brži od Masse, a Massa je, ako išta drugo, u jednakoj formi kao i Alonso.
2 od 3 utrke je bio bolji od Alonsa... a svi smo ga već otisivali da ovu sezoni neće dočekati u Ferrariju...
- Centurion
- Test vozač
Massa ima rođendan danas 

- kreja
- Navijam za: Michaela Schumachera
sretan mu rođendan!!!.,i ako je moguce da bude bolji od alonsa ove godine...
- -ferrari-F1-
- Početnik
sretan mu rođendan!!!.,i ako je moguce da bude bolji od vettela ove godine...
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
- GERMAN
- Početnik
- Navijam za: Rosberg
Sretan Rođendan ! znamo da citas forum 

- Igor18
- Veteran
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Barry
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari
na prikazu grafike u posljednjem krugu (gps) bio je i massa... vjerovatno je napravio gresku i samo produzio u box... pitam se da li je moguce da se odlucio startati na tvrdoj komponentiScuderia je napisao/la:Zanimljivo, Massa nije odvozio Q3, da li je u pitanju nekakav kvar, ili taktika?

Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
-
- Navijam za: Massu
Meni se cinilo da je to bila taktika...Vidio sam prije Q3 kako su on i Rob nesto pricali,cinilo mi se da se radi o tome...Ali neznam,sve u svemu,ima veliku prednost,moze birati izmedu SOFT i HARD guma...
- Barry
- Test vozač
"Both Ferrari drivers abandoned their final laps, including Felipe Massa, despite not having done a lap earlier in Q3, leaving him tenth." vjerovatno je taktika u pitanju... dobar potez jer da se plasirao na 7-8 poziciju ionaku mu nista ne bi znacilo..
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Massa je promjenio motor. Koristi onaj iz Malezije i Kine

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Zbilja,kad smo kod motora ,koliko se motora moze koristiti ove godine?Ipak se vozi mozda i 20 staza.
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
8 mislim
- l3n00x
- Navijam za: alonso
u početku utrke jako dobar,no problemi u boksu i male greške(izlijetanje u 8.) su oduzele danas bodove...šteta mogao je biti visoko
-
- Veteran
stvarno steta za Massu,svaka cast na borbi,polako je to onaj stari Massa...
Alonsista hasta la muerte..
-
- Veteran
I zato što je dugo mu trebalo da prođe Rosberga u 2. stintul3n00x je napisao/la:u početku utrke jako dobar,no problemi u boksu i male greške(izlijetanje u 8.) su oduzele danas bodove...šteta mogao je biti visoko
Loša utrka
...put u raj nije posut ružama...
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt: