Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Memphis
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Felipe Massa

Post Postao/la Memphis »

Massa je danas bio zvjezda na stazi samo kaj je završio na 11 mjestu trebao je imat bolju poziciju u finishu!
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

FORZA FERRARI!!!
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

nikolaa je napisao/la:Fino Boga mi.. :)

http://www.sportin.ba/vijesti.aspx?id=26383
hahahahahahaha koja legenda,
pa vjerojatno većina njih to radi i koji nemaju žene, pa budu lijepe tamo cure koje nose one znakove sa imenima :D
-ferrari-F1-
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la -ferrari-F1- »

nikolaa je napisao/la:Fino Boga mi.. :)

http://www.sportin.ba/vijesti.aspx?id=26383
pa sad znam zasto je massa tako los u zadnje dvije godine...umori se fizicki noc prije utrke
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

možda da proba preskočit koji put :D
Michael is faster than you!!
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Baletan se vratio sa svojim piruetama, samo sad mu za to nije potrebna kisa...

Da...Massa je odlican, isti kao prije nesrece...mos mislit
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
ice_man
Početnik
Početnik

Post Postao/la ice_man »

Jako dobra utrka za Massu =D> =D>

Boli njega, on je produžio ugovor za dogodine :roll:
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Današnja vožnja bila je katastrofalna.

Čak i za njegove standarde.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

kowalski je napisao/la:Današnja vožnja bila je katastrofalna.

ali i ferari je bio katastrofa (za bilo kakve standarde) i još mu je krepao na kraju
jel neko zna zakaj je masa odustao?
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

darky je napisao/la:
kowalski je napisao/la:Današnja vožnja bila je katastrofalna.

ali i ferari je bio katastrofa (za bilo kakve standarde) i još mu je krepao na kraju
jel neko zna zakaj je masa odustao?
Istina Ferrari je bio katastrofa,ali s tim Ferrariem Alonso je držao vodstvo 20-ak krugova,s tim Ferrariem Alonso je u kvalifikacijama bio brži za preko 0.900.Prošle godine se vadio na gume,u čemu mu je problem ove godine?
Svima koji su negodovali onaj potez u Njemačkoj i žalili Massu valjda je sada jasno kako je to bio jedan jedini ispravni izbor
...put u raj nije posut ružama...
mr no recall
Navijam za: M Schumacher

Post Postao/la mr no recall »

meni je fascinantno kako je taj lik uspija napravit muško dite jel se i vi to nekad zapitate nekako mislim da nije njegovo
cuore sportivo
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Felipe Massa said the Ferrari was impossible on hard tyres in the Spanish Grand Prix, but that it was a gearbox problem that eventually stopped him.

The Brazilian fell down the order as the race progressed, had a spin along the way, and was only set for 10th being parking in the gearbox in the closing stages.

"Actually the biggest problem in the race was when we fitted the hard tyres," Massa told television crews.

"It was very difficult to drive the car on the hard tyres - basically no grip - and I think we lost a lot compared to the other teams.

"Then I had a problem with the gearbox so I lost the gears. I tried again and then I lost the gears, so it was not possible to carry on."

As he believes the tyres were at the root of his difficulties today, Massa is optimistic that he can be in better shape when different compounds are used in Monaco next weekend.

"It's not a long time, not even one week," he said. "We have different tyres, so maybe we can get a good direction to use soft and super soft there.

"We are looking forward to being in good shape in Monaco compared to here."
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Hoće li on više dobiti nogu iz Ferrarija, ne znam po kom osnovu on još uvijek vozi u Ferrariju.
slika
ice_man
Početnik
Početnik

Post Postao/la ice_man »

Walter je napisao/la:Hoće li on više dobiti nogu iz Ferrarija,
Neće nogu ali hoće ugovor :<>
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

mozda se moze izvuc da je auto bio koma na tvrdim gumama, al jednostavno ni njemu ne ide.. Prošo voz za njega
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Centurion
Test vozač
Test vozač

ice_man je napisao/la:
Walter je napisao/la:Hoće li on više dobiti nogu iz Ferrarija,
Neće nogu ali hoće ugovor :<>
pa on i je tu zato što tako alonsu odgovara...
tako lijepo ima puno lošijeg vozača uz sebe (uz sve isprike Massi, bio je odličan vozač ali od one ozlijede sve ide nizbrdo),
nemože alonsa ugroziti, a ako ima loš vikend kaže:
Pa ni massa nije bio dobar;
sve se pravi po alonsu sada ;)
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Centurion je napisao/la: pa on i je tu zato što tako alonsu odgovara...
tako lijepo ima puno lošijeg vozača uz sebe (uz sve isprike Massi, bio je odličan vozač ali od one ozlijede sve ide nizbrdo),
nemože alonsa ugroziti, a ako ima loš vikend kaže:
Pa ni massa nije bio dobar;
sve se pravi po alonsu sada ;)
A Alonso je šef pa se on pita ko će mu biti suvozač? :roll:
A Alonso je neki dan dao izjavu da nema problema s tim ko da bude drugi vozač,i da je njemu svejedno,ja mu vjerujem.Pa zato ljudi iz Ferraria dovedite Vettela pa da i to vidimo

Ja se ne slažem s tim da je Massa od nesreće lošiji vozač.Massa je dobar vozač(ali samo dobar i ništa više od toga) kad mu je auto perfektan,a čim je auto lošiji od njega se ništa ne može očekivati
...put u raj nije posut ružama...
mr no recall
Navijam za: M Schumacher

Post Postao/la mr no recall »

Chuck Norris je napisao/la: A Alonso je šef pa se on pita ko će mu biti suvozač? :roll:
sigurno nije bezznačajan kako ga ti predstavljaš
Chuck Norris je napisao/la: A Alonso je neki dan dao izjavu da nema problema s tim ko da bude drugi vozač,i da je njemu svejedno,ja mu vjerujem
Ko što ja virujem Schumacheru da se nije namjerno parkira u monaku 2006
cuore sportivo
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Pa Massa je idealan vozač za Ferrari. Ferrari nikad nije niti će imati 2 ravnopravna vozača.
U Ferrariju je uvijek jedan superstar i jedan prosječan vozač koji može odraditi timsku ulogu kak spada.
Schumacher-Irvine/Barichello/Massa
Kimi-Massa
Alonso-Massa

Superstar i prosječan drugi vozač-vodonoša.
Ferrari neće imati 2 superstara u ekipi. A superstari su trenutačno Alonso, Vettel, Hamilton...
U Ferrariju kombinacija njih trojce se neće dogoditi nikada!! Tak da ne znam kaj bacate drvlje i kamenja na Massu.
Frajeru baš i nejde u zadnje vrijeme, odnosno nejde mu na tvrdim gumama nikako, al to nije od jučer. To je opće poznata stvar da Massa ima problema sa tvrdim gumama.
I da Massa dobije cipelu iz Ferrarija, dok je Alonso tam Vettel ili Hamilton neće doć pa makar i oni na isti dan dobili nogu iz RB-a i McLarena..

Trenutaćno ne vidim ko bi to mogao umjesto Masse sjesti u Ferrari. Da odrađuje ulogu 2. vozača a da ne gunđa.
Jedino onaj 3. vozač, navodno je poprilično talentiran.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

ja bi metnuo kobayashija ili nekog ko zeli vozit na limitu a ne onako umrtvljeno :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Pa ne treba im vozač koji će vozit banzai svaku utrku. Uvijek su imali iskusnog drugog vozača koji će skupljati bodove i zajedno sa 1. vozačem raditi na razvoju bolida.
Koba se, gledajući politiku ferrarija nikako ne uklapa.
Po meni, Massa radi korektan posao za Ferrari. Prošla je bila onak, prosječna. Nakon ozljede nije to još onaj vozač kakav je bio, ali sezonu je korektno odradio. Ova sezona loše je počela, al realno gledajući, bolid je govno (za ferrarijeve standarde). S njim se i Alonso koji je puno bolji vozač muči pa kak onda nebi i Massa.
Što ne znači da će već sljedeći tjedan Massa odradit odličnu utrku. Sad mu dolaze soft i super soft gume pa se može očekivat i bolji Massa.

Centurion
Test vozač
Test vozač

Chuck Norris je napisao/la: A Alonso je šef pa se on pita ko će mu biti suvozač? :roll:
A Alonso je neki dan dao izjavu da nema problema s tim ko da bude drugi vozač,i da je njemu svejedno,ja mu vjerujem.Pa zato ljudi iz Ferraria dovedite Vettela pa da i to vidimo

Ja se ne slažem s tim da je Massa od nesreće lošiji vozač.Massa je dobar vozač(ali samo dobar i ništa više od toga) kad mu je auto perfektan,a čim je auto lošiji od njega se ništa ne može očekivati
pa da mu dovedu Hamiltona da vidiš kako će biti sretan...
a i da, mislim da se njega pita ko će biti suvozač, on je jedan od 2 ili 3 najbolja vozača današnjice,
i naravno da ga ne žele izgubiti, a onaj ugovor do 2016 ništa ne znači, sjećaš se kako je lagano bio poništen u McLarenu 2007?
Ista stvar kao i Prost, ne voli jakog suparnika u svom timu (kako je i Jergović isto rekao),
da se vratimo Massi, kada mu ističe ugovor? dali netko zna...
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

Centurion je napisao/la:

a i da, mislim da se njega pita ko će biti suvozač, on je jedan od 2 ili 3 najbolja vozača današnjice,
i naravno da ga ne žele izgubiti, a onaj ugovor do 2016 ništa ne znači, sjećaš se kako je lagano bio poništen u McLarenu 2007?
Ista stvar kao i Prost, ne voli jakog suparnika u svom timu (kako je i Jergović isto rekao),
da se vratimo Massi, kada mu ističe ugovor? dali netko zna...
2012 sa opcijom da tim moze raskinuti ugovor mislim...
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
homersimpson
Početnik
Početnik

Post Postao/la homersimpson »

Centurion je napisao/la:...
mislim da se njega pita ko će biti suvozač, on je jedan od 2 ili 3 najbolja vozača današnjice,
Ista stvar kao i Prost, ne voli jakog suparnika u svom timu (kako je i Jergović isto rekao)...
Znači ako MJ nešto kaže onda je to potvrda zauvijek. Po čemu se to zaključuje da ne voli jakog suparnika? Po sezoni 2007?
OK
Ajde postavi obrnuto pitanje - Tko u svom timu želi jakog suparnika?
JB, LH, MSc, SV, MW.... tko od njih to želi.
Vratimo se Massi - misliš li da Massa želi jakog suparnika? Tko je njemu kriv što je unatoč bljesku u '08. on ipak prosječan vozač a njegov tim želi vrhunskog.
Mogu timovi govoriti do besvijesti o ravnopravnosti vozača ali u utrci se jako dobro vidi koga se favorizira, pogotovo kad se nađu jedan iza drugog ili kad neko treba voziti poboljšani bolid dok se ovaj drugi mora zadovoljiti starom "kramom". A sami vozači jako dobro znaju tko je broj 1 a tko broj 2.

Jasno mi je da je velikom broju forumaša FA omražen pa istodobno, valjda zbog straha od njegove kvalitete, neke stvari koje su normalne za sve vozače njemu se potenciraju.

Da si rekao da FA želi biti br.1 u timu onda bi bilo razumljivo, ali i svi ostali žele biti br 1 jednom kad se dočepaju konkurentnog bolida. Tada pogotovo.
Da mu dovedu Hamiltona - mislim da nebi imao ništa protiv naravno pod uvjetom da mu se da do znanja tko je br 1, isto tako vrijedi i obrnuto. Hamilton bi na to pristao ako se njemu da prednost kao u ostalom i bilo koji drugi vrhunski vozač
Centurion
Test vozač
Test vozač

homersimpson je napisao/la:
Centurion je napisao/la:...
mislim da se njega pita ko će biti suvozač, on je jedan od 2 ili 3 najbolja vozača današnjice,
Ista stvar kao i Prost, ne voli jakog suparnika u svom timu (kako je i Jergović isto rekao)...
Znači ako MJ nešto kaže onda je to potvrda zauvijek. Po čemu se to zaključuje da ne voli jakog suparnika? Po sezoni 2007?
OK
Ajde postavi obrnuto pitanje - Tko u svom timu želi jakog suparnika?
JB, LH, MSc, SV, MW.... tko od njih to želi.
Vratimo se Massi - misliš li da Massa želi jakog suparnika? Tko je njemu kriv što je unatoč bljesku u '08. on ipak prosječan vozač a njegov tim želi vrhunskog.
Mogu timovi govoriti do besvijesti o ravnopravnosti vozača ali u utrci se jako dobro vidi koga se favorizira, pogotovo kad se nađu jedan iza drugog ili kad neko treba voziti poboljšani bolid dok se ovaj drugi mora zadovoljiti starom "kramom". A sami vozači jako dobro znaju tko je broj 1 a tko broj 2.

Jasno mi je da je velikom broju forumaša FA omražen pa istodobno, valjda zbog straha od njegove kvalitete, neke stvari koje su normalne za sve vozače njemu se potenciraju.

Da si rekao da FA želi biti br.1 u timu onda bi bilo razumljivo, ali i svi ostali žele biti br 1 jednom kad se dočepaju konkurentnog bolida. Tada pogotovo.
Da mu dovedu Hamiltona - mislim da nebi imao ništa protiv naravno pod uvjetom da mu se da do znanja tko je br 1, isto tako vrijedi i obrnuto. Hamilton bi na to pristao ako se njemu da prednost kao u ostalom i bilo koji drugi vrhunski vozač
Hamilton nema potvrdu prvog vozača u McM-u, oni su jednaki, nema favoriziranja,
pa gledaj, ako neki vozač je brži ili jednako brz, to odmah znači da moraju biti pri jednakom respektu u timu,
tko može vozaču reći da mora prepustiti, naravno da ne mora (iako će onda snositi posljedice),
ako mu dovedu Hamiltona u Ferrari (što neće, zato što se on toliko udomaćio da im gotovo može zabraniti, sve se gradi po alonsu),
ponovit će se 2007.
Odgovori