Drago mi jeScuderia je napisao/la:POTPISUJEM

Inaće, gledajući općenito f1 forume u zadnje vrijeme, čini mi se da je malo (puno) splanuo antagonizam izmedju Schumijevih i svih ostalih fanova.
I to me jako veseli

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Drago mi jeScuderia je napisao/la:POTPISUJEM
Bravo, lijepo recenoScuderia je napisao/la:ja jesam navijao za Schumija,opcenito ne volim se svadjat STO JE BILO BILO JE.
Priznajem,uradio je nekoliko sranja npr u Monacu ili 97 godine
Normalno neki ljudi se nece sloziti samnom ali uredu svatko ima pravo na svoje misljenje
Care hvala ti na svemu!
Bravo majstore!!!-Briatore- je napisao/la:Jedva čekam da nedelja dođe
da bez žena jedan dan mi prođe
pa nek meni tada nerve kida
onaj što vozi crvenog bolida
Nije fer, nije fer, stvarno nije fer
hoću barem jedan dan
da sam Šumaher
nije fer, nije fer, stvarno nije fer
daj mi, Bože, jedan dan
da budem Šumaher
Mesec dana, evo, teram kera
ja za onog svabu Šumahera
dok ja ginem ko pokojni Sena
sa komšijom mene vara žena
Dok ja čekam da otpočne trka
na sto stavim nesto da se krka
razne pite, pečenje jagnjeće
sipam vino i zapalim sveće
Eto majstore i dan danas mislim na tebe i sada ususret Monacu evo nešto tebi u čast. Eh da si barem još ove godine na stazama, sakrili bi se ovi klinci u mišju rupu...
McLaren Mercedes je napisao/la:tko bi mogao izazvati nered na ovoj temi nego neko tko je mclarenov navijač. pa da pocnem o barba Schumiju....
On je bio briljantan vozač kojeg ništa nije moglo preprječiti da pobjedi. doslovno ništa pa ni njegov momčadski kolega koji vodi cilu utrku i čeka ga da proslave zajedno, a on ga na ciljnoj ravnini baci iza sebe...![]()
mogu još nabrojit nekoliko njegovih stvari koje mu nikada neću moć oprostiti i malo pokidati živce njegovim navijačima ali nemam volje za to...
al bi tribalo spomenuti i njegovih 7 naslova prvaka. on ih je zalsuženo osvojia i tu nema sumnje... preko njih se upisao na prvo misto svih vozača ikada i dokazao tko je majstor...
Unatoč svim ludostima koje je radio ja ga postujem kao vozača i osobu koja če biti vječna zvjezda na nebu formule 1 koju će mnogi novi klinci prati.. ali da li će je iko ikada skinuti sa prijestolja...
čisto sumnjam
SVI VI KOJI STE SE POČELI PREPUCAVATI MOLIM VAS DA PONOVNO PROČITATE PRVI POST.........red_devil je napisao/la:MICHAEL legendo sretno u daljnjem životu. Hvala ti za sve dobre trenutke koje si mi podario sa propetim konjićem. Za mene si bio oduvijek najbolji vozač F1 od kad pratim F1 (1998.), jesi najbolji i zauvijek ćeš to biti. Nikad neću zaboraviti cilj u Suzuki 2000. i u Francuskoj 2002., konferenciju u Monzi 2000. kao ni kvalifikacijske krugove u Mađarskoj i Kini (2006.)... Žao mi je što nisam stariji da sam te gledao od 1991. Zbogom legendo, care, majstore, kralju, Bože...
Što se tiče mog daljnjeg gledanja F1, gledat ću je dok sam živ.
Što se tiče navijanja, za FERRARI ću uvijek navijati, u kakvoj god situaciji bio, za Kimija Raikkonena također.
Zamolio bih Vas da u ovoj temi stavljate najbolje njegove slike, video clipove, a posebno Vas molim da ne razvijate nikakvu raspravu koja će završiti kao OT. Ako imate nekakve stvari za raspravljat o njemu (kontroverze osobito), otvorite neku drugu temu i tamo se prepucavajte.
same here a 22god imam i plakao sam ko curicaHamilton je napisao/la:recite sad šta god oćete o meni ali kad je Schumacher na pressici u Monzi objavio da se povlači ja sam plakao, jer se jednostavno nisam mogao pomiriti sa time da ga više neće biti sljedeće sezone...
Michael hvala Ti za sve - LEGENDO
Dečki niste jedini bili. I isti taj dan navečer kad sam išo spavat razmišljam o njegovom povlačenju i rasplačem se ko pi*kica.LeoZGB je napisao/la:same here a 22god imam i plakao sam ko curicaHamilton je napisao/la:recite sad šta god oćete o meni ali kad je Schumacher na pressici u Monzi objavio da se povlači ja sam plakao, jer se jednostavno nisam mogao pomiriti sa time da ga više neće biti sljedeće sezone...
to mi je bio jedan od najljepših trenutaka F1...( svaKA čast Šumiju , al već mi ga je bio pun kufer)majstor iz maranella je napisao/la:Dečki niste jedini bili. I isti taj dan navečer kad sam išo spavat razmišljam o njegovom povlačenju i rasplačem se ko pi*kica.LeoZGB je napisao/la:same here a 22god imam i plakao sam ko curicaHamilton je napisao/la:recite sad šta god oćete o meni ali kad je Schumacher na pressici u Monzi objavio da se povlači ja sam plakao, jer se jednostavno nisam mogao pomiriti sa time da ga više neće biti sljedeće sezone...
da stvarno, bilo je zanimljivo gledati kako se na pola sezone zna tko je svjetski prvak...a ovo sad? ma čisto s*anje-ta neizvjesnost do zadnje utrkeScuderia je napisao/la:ne bi se slozio,sjeti se kako je pretjecao sve....a danas rijetko,skoro nikako.