P.S. Dobra je kolumna dotičnog gospodina.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
koje?gdje?legolas je napisao/la:Vidim da nam se na stranici pridružio novi kolumsnist, pa me zanima da li je to sad za stalno ili samo privremeno i znači li to da gosp. Mladen više neće toliko često pisati kolumne ili ćemo imati dva kolumnista?
Mladen nastavlja sa svojim kolumnama (od sada u redovitom ritmu), a od 1.6. bi trebalo krenuti i redovito odgovaranje na pitanja članova forumalegolas je napisao/la:Vidim da nam se na stranici pridružio novi kolumsnist, pa me zanima da li je to sad za stalno ili samo privremeno i znači li to da gosp. Mladen više neće toliko često pisati kolumne ili ćemo imati dva kolumnista?
Da to je taj frajerTex je napisao/la:kaj to nije onaj frajer koji je došao na skup sa saletom, ona lojtra od čoveka, i nakon nekog vremena nestal
Kao zbog prostora je? A neki kviz tamo ima svoj podforum?tex je napisao/la:ak se očeš kladit, odi u kladionicu i kladi se. a ne ovdje bez veze zauzimati prostorAdriana Lima fan je napisao/la:Pa nemozue vas se ni ostavit par dana bez mene i vec napravite sranja u obliku kladare?!Zas je ukinuta kladara,a DNF jos traje iako je jasno da je to gluplja igra(NHF Lucky) i da je kladara totalno zanimljivija te vise koristi znanje necije o F1 u prognozama vec DNF.
Mr. Spinx je napisao/la:Pital sam nekoga preko PP-a, al pošto postoji tema PITANJE da pitam. Zašto mi se ne pojavi slika u potpisu? Mjanjao sam ju, a postupak je ipak malo teško fulat! Pa zašto je nema??
Logo preusmjerava na početnu stranicu foruma, a ne na http://www.f1-hr.comtex je napisao/la:klinkni na logo na početnoj stranici, ona bi te trebala prebaciti na orginalnu stranicu f1-hr. neznam točno je još to nisam isprobal, ali barem je tako bilo na starom forumupospani gad je napisao/la:Zašto ne postoji nekakav link koji nas baca direktno sa foruma na početnu stranicu sa vijestima, kolumnama, itd.? Ili postoji, a ja ga ne vidim,?!
Podforum "Pitajte Jergovića2 je zaključan i sada služi samo kao arhiva jer g. Jergović zbog obaveza nažalost ne stiže više odgovarati na pitanjaivan šimić je napisao/la:zašto ste zaključali temu pitajte jergovića,molim vas ako je ikako moguće da to vratite natrag.
Pogledajte vi sta sam ja nasao u temi Ferrari.MP4don je napisao/la:
Vidim da voliš editirati svoje postove, čega se bojiš? Prvo nešto napišeš, pa mijenjaš te se onda čudiš onome tko ti nešto odgovori... daj odi van ovce čuvat...
U ovoj temi stavljamo linkove za prijenos treninga.kubica_f1fanaticos je napisao/la:dali netko zna na kojoj web stranici mogu gledat slobodne treninge........ak neko zna
GT-R je napisao/la:Imam i ja jedno pitanje:
Šta nebi bilo bolje da u profilu korisnika promjenite ovo "ja sam: vozač, vozačica", pošto ima tu onih koji nemaju vozačku, mislim da bi bilo bolje da bude "ja sam: navijač, navijačica", jer bez obzira na godine svi smo to.