i editiraj postove za majku božju

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
pravilaalmeida je napisao/la:maminho nebi tija solit pamet,ali ako želiš nešto ozbiljnije napraviti od ovog,nemaj zvati ljude i tražiti sudionike,meni i scuderiji je trebalo oko 2 mjeseca za sličan projekt,a tebi je ostalo još 14 dana,uzmi u obzir prezentaciju pravila i sveg toga,imaš 6-7 dana pa prioneš na posao.Sretno![]()
i editiraj postove za majku božju
ma naravno da se slažem. nadam se da ćeš sudjelovat svaki put i marljivo skupljat bodove za ekipu.Rosby je napisao/la:Ok, evo ja bi mogao bit u timu sa K1M1, ak se on slaže?
Naravno da ću sudjelovat i marljivo skupljat bodove!K1M1 je napisao/la:ma naravno da se slažem. nadam se da ćeš sudjelovat svaki put i marljivo skupljat bodove za ekipu.Rosby je napisao/la:Ok, evo ja bi mogao bit u timu sa K1M1, ak se on slaže?možeš i birat ime tima kako ćemo se zvat. meni je svejedno...
ako je i tebi svejedno onda može ostat ovako, 'no name team'
može, dobro zvučiRosby je napisao/la: Naravno da ću sudjelovat i marljivo skupljat bodove!![]()
I dao si mi ideju: možda da se zovemo "The Unknowns" ili "The Unknown Team"?
jako dobar prijedlog.Ricxpa je napisao/la:Postoji li mogucnost pogadjanja rezultata prije kvalifikacija, pa da recimo se umjesto jednog boda za pogdjeno mjesto, dobiju dva boda?
Eto cisto prijedlog, pa ga razmotrite
mislim da je ovo najbolje i najpostenijemaminho_ je napisao/la:Conquistadores:#1:elf
...................#2:maminho
F60:#3:Felipe Massa
......#4:Ferrari-BIH
Jing i Jang:#5.Adriana Lima fan
...........#6.Ricxpa
no name:#7:130R
...........#8:spojler
scuderia boys:#9:scuderia
................#10 almeida
F1HR TMNF Devision:#11:lux007
..........................#12:Krscho
The Unknown Team:#14:K1M1
........................#15:Rosby
spojler i 130R jos nemaju ime momcadi za koju voze,smislite ga,modovi dodajte novu momcad u temu o ovom
Možemo i u duhu ove sezone da na kraju bude pobjednik onaj s najviše pobjedamaminho_ je napisao/la: mislim da je ovo najbolje i najpostenije
nakon kvalifikacija pogadjamo rezultate utrke,za svaki tocan plasman se dobiva jedan bod,znaci,za svaku pogodnjenu poziciju se dobiva jedan bod,i onda prvih 8 dobiva bodove 10-8-6-5-4-3-2-1,
postoji pojedinacni poredak i momcadski,znaci dva koji voze za istu momcad,njihovi bodovi se zajedno pribrajaju momcadi,kao u pravoj f1.
ne sviđa mi se ovo,jer neki nemaju vremena ići na internet odmah poslje kvalifikacija.Zmago_Ferrari je napisao/la:
Pravila su jako dobra, ali nisi utvrdio ono NAJVAŽNIJE. Vrlo je vjerojatno da će 2 ili više "vozača" imati isti broj bodova, što onda? Kako ćeš odrediti tko dobiva 10, a tko 8 bodova? Glupo je ( pogotovo kad bude recimo 3 ili 4 "vozača" sa najvećim brojem bodova ) svima dati 10 bodova, onda se gubi draž natjecanja. Evo moj je prijedlog vrijeme postanja, tj. natjecatelj koji je prije postao svoje prognoze ima prednost u slučaju jednakog rezultata. Ili recimo prednost ima onaj čiji je momčadski kolega ostvario više bodova u toj utrci, a ako je i tad izjednačeno, ili primjerice je baš taj momčadski kolega taj natjecatelj sa istim brojem bodova, odlučuje ono pravilo, tko je prije napisao ( postao ) prognoze. Mislim da bi tako bilo u redu. Ti odluči maminho_.
.[/b]