O da, slučajno ga je uhvatio i fotoaparat sa Alanom Donnellyem (odgovornim za 25 sekundi kazne), koji je inače šef Sovereign Strategy, londonske firme za lobiranje, kojoj je među klijentima i Ferrari!

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
ma nemoj,of Ferrarija nema ni F među klijentima,di si ti to vidiogringo73 je napisao/la:
O da, slučajno ga je uhvatio i fotoaparat sa Alanom Donnellyem (odgovornim za 25 sekundi kazne), koji je inače šef Sovereign Strategy, londonske firme za lobiranje, kojoj je među klijentima i Ferrari!![]()
Onda moje isprike za netočnu informaciju...samo sam preveo vijest sa neke (više ne znam ni koje) stranice!schuey je napisao/la: ma nemoj,of Ferrarija nema ni F među klijentima,di si ti to vidioi takve neprovjerene informacije onda donose svađe bezveze na forum jer te sve teorije urote koje se izmisle nisu ni 20 % istinite
dakle istina je da je on taj direktor ali klijent glavni je FIA i tu ti je popis ostalih klijenata,dakle nema ničeg sumnjivog u svemu tome
http://www.sovereignstrategy.com/clients2.asp
ma sve 5 al tak krene priča bez da itko se potrudi provjerit i postane globalnagringo73 je napisao/la: Onda moje isprike za netočnu informaciju...samo sam preveo vijest sa neke (više ne znam ni koje) stranice!
Čekaj, to je za neko noćno testiranje? Pa u Singapuru im to ne treba...
MP4don je napisao/la:Čekaj, to je za neko noćno testiranje? Pa u Singapuru im to ne treba...
OMG, pa vi stvarno ne razlikujete šalu od... pa, ne-šaledmarijon je napisao/la:ja isto nisam skužio ova svjetla na filmiću?...
sale je napisao/la:MP4don je napisao/la:Čekaj, to je za neko noćno testiranje? Pa u Singapuru im to ne treba...OMG, pa vi stvarno ne razlikujete šalu od... pa, ne-šaledmarijon je napisao/la:ja isto nisam skužio ova svjetla na filmiću?...
Ja se stvarno nadam... Bilo bi i vrijeme, prošlo je puno previše od zadnjih naslova... Hamilton samo mora odvozit ovako pametno kao danas, ne mora previše forsirat i riskirat, samo neka osvoji bodove u svakoj trci do kraja i to je to... A za konstruktorski naslov će trebat i Heikki pokazat malo više...MP4don je napisao/la:IDEMO PO OBA NASLOVA!!!![]()
![]()
Znaju kolati priče da Lewis ima bolji MP4-23 od Heikkija... ali to po meni nije točno... pa zar bi momčad stvarno riskirala toliko da zanemare konstruktorski naslov...??? on njim je posebno važan, pogotovo nakon onog što se desilo prošle godine... Heikki je jednostavno slab, nema onog žara u pretjecanjima... pokuša, ali ne ustraje... kao i danas... trebao se bolje postaviti protiv Kubice na startu... gubi mjesta nenormalno...mkomlj38 je napisao/la:Da,stvarno ne kužim.Kad se sjetim Heikkijeve vožnje u japanu prošle godine..On je dobar vozač i ne kužim kako ga lewis može tak gazit.Evo sad u singapuru je bio ispred kimija prije 2 ulazaka u boks,kimi je stigao do 5.mjesta prije odustajanja a heikki je bio tek 12. prije odustajanja trullija i kimija...