Ameri gube od Finaca 3-1 još malo do kraja i ako ovako ostane Ameri idu kući

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Chuck Norris je napisao/la:
Ameri gube od Finaca 3-1 još malo do kraja i ako ovako ostane Ameri idu kući
Chuck Norris je napisao/la:Završilo 3-2
Adio USA
Ista stvar, ne volim ih nikako.Chuck Norris je napisao/la:I meni je drago jer ih ne volim i pogotovo zato što u hokeju nekako najviše simpatiziram Fince.
Mada kao što je Schumy rekao svi su s drugim momčadima ovdje osim Rusa i čudni se rezultati događaju.Evo Švicarci dobili Kanadu večeras 4-1,a da ne govorim o Dancima koji su dobili Fince i USA,nisam imao pojma da Danci igraju ikako hokej
Naravno da znamScuderia je napisao/la: Da li ja moram pisati koga simpatiziram, ili se zna?![]()
Chuck Norris je napisao/la: Naravno da znam
Ja bi navijao za Argentinu ali mislim da oni ne igraju![]()
Mali OT
A zašto onda navijaš za Ferrari a ne za Mercedes?
Svaka mu čast ali ipak jedan je kralj a to je Rogerlux007 je napisao/la:Nadal
nakon ovog danas promjenio sam misljenje za kog navijem... nije vise Federer... jednostavno uzivam gledajuci Nadala
I Alonso isto...lux007 je napisao/la:I jos Nadal navija za R.Madrid![]()
Naravno... Pravi ljudi navijaju za pravi klubSchumy.d je napisao/la:I Alonso isto...lux007 je napisao/la:I jos Nadal navija za R.Madrid![]()
Je li to sigurno???lux007 je napisao/la:I jos Nadal navija za R.Madrid![]()
A onda Raul i CR onako bezveze dolaze da ga bodre na turniru, kao sto i Nadal dolazi bezveze gledati RealChuck Norris je napisao/la:Je li to sigurno???lux007 je napisao/la:I jos Nadal navija za R.Madrid![]()
Znam da mu je stric igrao u Barceloni,Juan Miguel Nadal početkom 90-tih,i inače bio Španjolski reprezentativac pa mi čudno da za Real navija
100%Chuck Norris je napisao/la: Je li to sigurno???
Znam da mu je stric igrao u Barceloni,Juan Miguel Nadal početkom 90-tih,i inače bio Španjolski reprezentativac pa mi čudno da za Real navija
Sa ovim mišljenjem o Nadalu su slažembibi_Alonso 4ever je napisao/la:Ja Nadala nemogu smisliti.Najvise me zivcira njegova "savrsenost" cak i ima tocno odredeno mjesto gdje stavlja boce i rucnike.Budalastina obicna.Jedva cekam Wimbledon sada i vrijeme je da Britanac odnese titulu.