Jenson Button

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Sato-san
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kamui

Re: Jenson Button

Post Postao/la Sato-san »

Meni je Button odličan. U utrci je tih, samozatajan i šulja se cijelo vrijeme i stalno dođe do 2, 3 ili 4te pozicije. Bez ikakvih incidenata i pompe.
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Interview sa Buttonom nakon utrke... ;)

slika slika
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Button nakon utrke.... ;)

slika slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Evo šta "vozi" Button privatno:
slika
:D :D =P~ =P~
ivanfece

Post Postao/la ivanfece »

Sato-san je napisao/la:Meni je Button odličan. U utrci je tih, samozatajan i šulja se cijelo vrijeme i stalno dođe do 2, 3 ili 4te pozicije. Bez ikakvih incidenata i pompe.
I po meni jedan od najboljih vozaca,realan iako je dosao u ekipu u kojoj nije prihvacen kao svjetski prvak,a sto je i normalno jer je u prethodnim sezona bolid razvijan u pravcu klempinog stila voznje ali on se ipak nikada ne zali i ne buni jer kako sam rekao covjek je realan do bola i zna da jedan te isti bolid neodgovara za obadvojicu vozaca.Ali on se trudi,u svakoj utrci daje svoj maksimum i sto je najvaznije ne trudi se da od svake utrke pravi sou oko njega nema nejasnoca nesporazuma kazni i sl.Skidam mu kapu.
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

Schumy.d je napisao/la:Evo šta "vozi" Button privatno:
[ http://www.net.hr/2010/07/30/0762007.42.jpg ]
:D :D =P~ =P~
Kaj to mu je nova neka pila ili? ;)
Schumy.d
Legenda
Legenda

deda je napisao/la: Kaj to mu je nova neka pila ili? ;)
Da da...
Kaže da se ne može koncentrirati zbog nje. :D

Mogu si mislit kako mu je teško... :lol:
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Schumy.d je napisao/la:
Da da...

Nije tako nova, od početka 2009 su zajedno :P
Samo što su bili prekinuli par tjedana prije Silverstonea pa su sad opet zajedno :love:
FERRARI-MAN
Navijam za: FERARRI i NANDA

Post Postao/la FERRARI-MAN »

Dero je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:
Da da...

Nije tako nova, od početka 2009 su zajedno :P
Samo što su bili prekinuli par tjedana prije Silverstonea pa su sad opet zajedno :love:
Prije svake utrke prekinu da ga ne ometa :smijeh:
slika
domenico
Navijam za: Alonso

Post Postao/la domenico »

A je jadan Jenson. Prije par dana kaže da je bolid loš, da nema brzinu i da inženjeri moraju poraditi na updateu da bi u nastavku sezone mogli biti konkurentni RBR i Ferrariju. Onda ga Ron Dennis napadne na pasja kola zašto kritizira momčad, pa se Jenson već odmah danas pokriva ušima i opravdava da on nije mislio to što je rekao ili da nije rekao tako kako su drugi mislili ili da nije rekao što su drugi rekli da je mislio ?? već sam se skroz zapetljao u opisivanju njegove izjave. :?:
Iz gornjeg se može otvoreno iščitati "team order" današnje Formule 1. Čim vozač nešto kaže što ga tišti ili što mu se ne sviđa, odmah ga glavni menadžeri ili vlasnici tima poklope dok kažeš keks. Žalosno je da ti momci koji riskiraju živote, tako pokunjeno ližu sve što su prosuli da se ne bi zamjerili moćnim gazdama u odijelima i foteljama. Ovo nije samo problem Jenson i McLarena već svih timova na gridu bili oni u borbi za pobjedu ili za mjesta na začelju. :(
Nediljko Matijaš
FERRARI-MAN
Navijam za: FERARRI i NANDA

Post Postao/la FERRARI-MAN »

domenico je napisao/la:A je jadan Jenson. Prije par dana kaže da je bolid loš, da nema brzinu i da inženjeri moraju poraditi na updateu da bi u nastavku sezone mogli biti konkurentni RBR i Ferrariju. Onda ga Ron Dennis napadne na pasja kola zašto kritizira momčad, pa se Jenson već odmah danas pokriva ušima i opravdava da on nije mislio to što je rekao ili da nije rekao tako kako su drugi mislili ili da nije rekao što su drugi rekli da je mislio ?? već sam se skroz zapetljao u opisivanju njegove izjave. :?:
Iz gornjeg se može otvoreno iščitati "team order" današnje Formule 1. Čim vozač nešto kaže što ga tišti ili što mu se ne sviđa, odmah ga glavni menadžeri ili vlasnici tima poklope dok kažeš keks. Žalosno je da ti momci koji riskiraju živote, tako pokunjeno ližu sve što su prosuli da se ne bi zamjerili moćnim gazdama u odijelima i foteljama. Ovo nije samo problem Jenson i McLarena već svih timova na gridu bili oni u borbi za pobjedu ili za mjesta na začelju. :(
Ako cemo iskreno i ja i ti bi se pokunjili da toliko zarađivamo koliko oni ;)
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

ivanfece je napisao/la:
domenico je napisao/la:A je jadan Jenson. Prije par dana kaže da je bolid loš, da nema brzinu i da inženjeri moraju poraditi na updateu da bi u nastavku sezone mogli biti konkurentni RBR i Ferrariju. Onda ga Ron Dennis napadne na pasja kola zašto kritizira momčad, pa se Jenson već odmah danas pokriva ušima i opravdava da on nije mislio to što je rekao ili da nije rekao tako kako su drugi mislili ili da nije rekao što su drugi rekli da je mislio ?? već sam se skroz zapetljao u opisivanju njegove izjave. :?:
I tu se vid ono sto ja cijelo vrijeme ponavljam,a vi me napadate kad to otvoreno kazem a to je da je klempo prvi vozac McLarena i da je od njegovog dolaska sve podredjeno njemu i da se sve radi sa svrhom kako bi se on promovirao u vrhunskog vozaca.Tako i dolazak Alonsa u McLaren u bolid koji njemu nikako nije odgovarao.Svi zaboravljaju da je klempo odrastao u McLarenu a Alonso je tu doveden radi dokazivanja vrhunskih sposobnosti klempe koji je kao prvi put u zivotu sjeo u F1 bolid.Kao i sada Jenson kada nesto kaze o nekonkurentnosti bolida odmah ga se napada i proziva,a evo citam i klempo je trazio od ekipre da ubrzaju bolid jer nisu konkurentni i zaostaju u prvrenstvu i sve 5,niko ga ne proziva i nista ga ne opominje.
Daj mi link u kojem netko proziva ili opominje Buttona zbog toga što je rekao da je bolid spor.
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

ivanfece je napisao/la: I tu se vid ono sto ja cijelo vrijeme ponavljam,a vi me napadate kad to otvoreno kazem a to je da je klempo prvi vozac McLarena i da je od njegovog dolaska sve podredjeno njemu i da se sve radi sa svrhom kako bi se on promovirao u vrhunskog vozaca.Tako i dolazak Alonsa u McLaren u bolid koji njemu nikako nije odgovarao.Svi zaboravljaju da je klempo odrastao u McLarenu a Alonso je tu doveden radi dokazivanja vrhunskih sposobnosti klempe koji je kao prvi put u zivotu sjeo u F1 bolid.Kao i sada Jenson kada nesto kaze o nekonkurentnosti bolida odmah ga se napada i proziva,a evo citam i klempo je trazio od ekipre da ubrzaju bolid jer nisu konkurentni i zaostaju u prvrenstvu i sve 5,niko ga ne proziva i nista ga ne opominje.
Imaš neke spoznaje da je i prije vozio f1 bolid. Imaš pravo. Vozio je ferrari od 2002. do 2006. u crvenoj kacigi. Nitko ne zna da je to bio on, a ne Šumi. Pa vidiš kako Šumi vozi danas. \:D/ :xx:
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...tko se boji vuka (Rona) još...Button nastavlja razgovor i "kritiku" momčadi...odlične su mu rečenice:"When I say our car isn't as quick as another car, I mean it is not as quick. But it's a team effort. We win together and we lose together."
CIJELI ČLANAK
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

buttonova izjava nakon trke:
"It was a very strange incident," Button reflected. "I don't know what he was doing."
"It's a massive blow [to his title chances]. This one hurts quite a bit."
"To me, a drive-through seemed pretty light. But I don't think the stewards have finished their work yet."
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Jel zna netko gdje je točno Button oštetio svoje krilo? Ja nisam primjetil da se sa Kubicom dodirnul kod one borbe pa mi je malo čudno.
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

King iCool je napisao/la:Jel zna netko gdje je točno Button oštetio svoje krilo? Ja nisam primjetil da se sa Kubicom dodirnul kod one borbe pa mi je malo čudno.
Lako moguće u onom pokušaju napada Hamiltona, bili su u jednom trenutku jako blizu
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Dero je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Jel zna netko gdje je točno Button oštetio svoje krilo? Ja nisam primjetil da se sa Kubicom dodirnul kod one borbe pa mi je malo čudno.
Lako moguće u onom pokušaju napada Hamiltona, bili su u jednom trenutku jako blizu
Neki vele da je dodirnuo Kubicu u zadnjem zavoju onog kruga kada je počela kiša. Onda kada su svi debelo promašili zavoj i kada se Rubens
zabio u Alonsa.
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Jos vjerujue da moze obraniti naslov.
KLIK na Link
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Danas dobra utrka. Odlično se držao ispred Alonsa više od polovice utrke i odličan start. Jedini zajeb je bio taj što su ga pozvali u boks
prije Alonsa, tu je izgubljena pobjeda. :x
slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

čestitke buttonu , dobro odvezena utrka i jedino za njega mogu rec da je odvezao 100/100% perfekt, ali ferrari je bio brzi...
McLaren u <3
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Najbolji pojedinac danas. Neki su vozili bez mozga, drugi bez jaja, a Button je imao svega po malo.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Schumy.d
Legenda
Legenda

Svaka čast, pokazao zrelost i umijeće da se bori za naslov ove godine.
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Iskustvo i hladna glava se istakli.Jako dobro odvozio cijelu utrku.Drzao dobar tempo, ali je ipak F10 bio malo brzi i to je presudilo..
FORZA FERRARI!!!
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Svaka čast, preko pola utrke bez ijedne greške dok mu se Alonso vozio cijelo vrijeme u retrovizoru.
Stvarno bilo ih je užitak gledat
Odgovori