Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Scuderia »

Toon Army je napisao/la: ...optimista :) ...malo će biti kiksanja Barce...njemačko prvenstvo je već odlučeno, hrvatsko također, a mislim da ni španjolci nisu daleko...puno mi uvjerljivije izgleda trenutno Barca od Reala...mada ko što kažeš biti će još ponešto prosutih bodova...
Ne znam prijatelju, -16 spram Borussije, ja i dalje vjerujem da ce " moji " dici naslov. :) :roll: :)

Ludi optimista. :p
slika
Toon
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Scuderia je napisao/la: Ne znam prijatelju, -16 spram Borussije, ja i dalje vjerujem da ce " moji " dici naslov. :) :roll: :)
Ludi optimista. :p
...nada je jedino što vam ostaje...dobro si rekao "Ludi optimista"...meni se sve čini da su "neka" prvenstva odlučena ili barem gotovo odlučena...no "bumo vidli"...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Real pobijedio Atletico ponovo, u gostima...bez napadaca 0:1, strijelac CR...

Slaba partija Reala, pogotovo Di Maria i Alonso su slabo odigrali....Iker se malo igrao sa srcima navijaca, igraci Atletica su prave seljacine, gadi mi se kada vidim onakvu igru i onakve provokacije i grube startove....
Sudija je naravno sankcionisao sve igrace Reala, dok je bio slijep kod par startova igraca Atletica...
I da....kada ce stati u kraj onom laseru...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Idućeg tjedna bi Real mogao dobiti novog/starog napadača - Ruuda :D
Joj, baš bih volio da dođe.
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

Wolfsburg pokusava dovesti Rakitica
http://gol.hr/clanak/svjetski_nogomet/w ... edzen.html" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

V3GI je napisao/la:Wolfsburg pokusava dovesti Rakitica
http://gol.hr/clanak/svjetski_nogomet/w ... edzen.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Onda je bolje da ostane u Schalkeu...
Ja bih volio da ode u Juve ili u Sevillu.
Scuderia
Moderator
Moderator

V3GI je napisao/la:Wolfsburg pokusava dovesti Rakitica
Nema sanse da ce doci u Wolfsburg.
U Schalke-u se (jos) moze boriti za uazak u EU natjecanja, dok sa Wolfsburgom to nije slucaj.

EDIT. Odlazi u Sevillu.
Odsteta 5M€.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Adebayor zamjena za Pipitu!!

Nisam baš oduševljen, ali možda me razuvjeri Togoanac.
Ferrari-BiH je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:Adebayor zamjena za Pipitu!!

:cry: #-o [-X
A vidjet ćemo, nema lošu statistiku...
Kad oni kreteni nisu htjeli Ruuda pustit. :evil:
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:Adebayor zamjena za Pipitu!!

:cry: #-o [-X
A vidjet ćemo, nema lošu statistiku...
Kad oni kreteni nisu htjeli Ruuda pustit. :evil:
ma glup je...ne volim ga
Zadnja izmjena: luka_kimi, dana/u 25 sij 2011, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Neprimjeren riječnik
Schumy.d
Legenda
Legenda

Van Bommel u Milanu
Mislim da se Bayern prelako riješio ovog igrača, dobar posao u Milanu su napravili (iako ne znam koliko im je potreban još jedan DMF)
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

luka_kimi

glup i cigan nisu isto ;)

Niko ne spominje izgon Mourinha?
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Ferrari-BiH je napisao/la:luka_kimi

Znam, mora ispast da radim nešto. :biggrin: :biggrin: Ma ne, ako već hoćeš uvrijedit nekoga, bolje ovako, jedna ipak, kak bi reko, prihvaćenija riječ. Nazvat nekoga ciganom je... Ma onak, bezveze, može se stvarno uvrijedit nekoga. ;)

Što se tiče Mourinha, definitivno smrdi nešto. Čim svi oni to tako rezolutno niječu, znači da nečega ima. Pogotovo nakon nekih njegovih izjava u kojima indirektno optužje Valdana za loš tretman Reala kod sudaca. :|
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la:

Znam, mora ispast da radim nešto. :biggrin: :biggrin: Ma ne, ako već hoćeš uvrijedit nekoga, bolje ovako, jedna ipak, kak bi reko, prihvaćenija riječ. Nazvat nekoga ciganom je... Ma onak, bezveze, može se stvarno uvrijedit nekoga. ;)

Što se tiče Mourinha, definitivno smrdi nešto. Čim svi oni to tako rezolutno niječu, znači da nečega ima. Pogotovo nakon nekih njegovih izjava u kojima indirektno optužje Valdana za loš tretman Reala kod sudaca. :|
Ma Mou ostaje, sad je rekao Perezu da mu ne dolazi Valdano u svlačionicu i to je to. Čovjek je u pravu, šta se Valdano miješa u trenerski posao najboljeg trenera na svijetu. Istina da je on pronašao Raula, ali pusti čovjeka nek radi svoj posao kako zna.

Ma Mou ostaje, pa prije će Perez Valdanu dat otkaz nego Mourinhu. A malo bi i bilo skupo da daju otkaz Mourinhu za jednu sezonu.
Iako, ja ne vidim nikakav razlog da se to dogodi. Real igra dobro, Mourinho je zadovoljan, Perez isto...
To šta Valdano malo glumata, njegov problem, njega će Perez utišati. :D
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la:Van Bommel u Milanu
Mislim da se Bayern prelako riješio ovog igrača, dobar posao u Milanu su napravili (iako ne znam koliko im je potreban još jedan DMF)
...taj je uzet za budućnost...prvo će ga na kaljenje poslati :D ...a sad ozbiljno: Andrea Pirlo, Kevin-Prince Boateng, Zambrotta, Nesta, Gattuso, Seedorf, ...su ozljeđeni i vjerojatno se neki neće baš tako brzo vratiti pa mislim da je to prvenstveni razlog kupnje...
...a Murinho je poznati "lajavac" koji će oprati svakoga i opravdano i neopravdano (u Španjolskoj nitko nije zaštićen kao Real i Barca)...on je u Realu ovisan o rezultatu...osvoji li Real "nešto" biti će Bog i trener svih trenera - ne osvoji li bit će trener koji ne zna igrati napadački nogomet i zato nije uspio s Realom ništa osvojiti...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon Army je napisao/la: ...taj je uzet za budućnost...prvo će ga na kaljenje poslati :D ...a sad ozbiljno: Andrea Pirlo, Kevin-Prince Boateng, Zambrotta, Nesta, Gattuso, Seedorf, ...su ozljeđeni i vjerojatno se neki neće baš tako brzo vratiti pa mislim da je to prvenstveni razlog kupnje...
...a Murinho je poznati "lajavac" koji će oprati svakoga i opravdano i neopravdano (u Španjolskoj nitko nije zaštićen kao Real i Barca)...on je u Realu ovisan o rezultatu...osvoji li Real "nešto" biti će Bog i trener svih trenera - ne osvoji li bit će trener koji ne zna igrati napadački nogomet i zato nije uspio s Realom ništa osvojiti...
Ali Van Bommel je pravi igrač, jedan od boljih na svom mjestu (ponekad malo pretjera sa grubošću, ali inače jako dobar igrač).
Nije mi jasno da su ga otpisali ove sezone u Bayernu. :? Zato im i ide tako slabo...
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la:Ali Van Bommel je pravi igrač, jedan od boljih na svom mjestu (ponekad malo pretjera sa grubošću, ali inače jako dobar igrač).
Nije mi jasno da su ga otpisali ove sezone u Bayernu. :? Zato im i ide tako slabo...
...malo pretjera s grubošću?...treba si navodnike staviti :)...kako imamo eksperta za Bayern na ovom forumu čekamo njegovo viđenje...a da je dobar igrač - jeste i malo je iznenađujuće "samo tako" ga se odreći...
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:

Ma Mou ostaje, sad je rekao Perezu da mu ne dolazi Valdano u svlačionicu i to je to. Čovjek je u pravu, šta se Valdano miješa u trenerski posao najboljeg trenera na svijetu. Istina da je on pronašao Raula, ali pusti čovjeka nek radi svoj posao kako zna.

Ma Mou ostaje, pa prije će Perez Valdanu dat otkaz nego Mourinhu. A malo bi i bilo skupo da daju otkaz Mourinhu za jednu sezonu.
Iako, ja ne vidim nikakav razlog da se to dogodi. Real igra dobro, Mourinho je zadovoljan, Perez isto...
To šta Valdano malo glumata, njegov problem, njega će Perez utišati. :D
Dobro....mozda ce se koji ROM naci uvrijedjenim....

Ali Adebayor je covjek bez morala, tipicna seljacina koja se docepala novca, kvalitet igre i nije neki.... srecom dolazi samo na posudbu....

Sto se Mou-a i Valdana tice...

Ne bih se slozio sa kolegama navijacima...

Mou mozda ima rezultate (mada onaj poraz od Barce je upecatljiviji od svih pobijeda), davao je i Capello pa je otisao;)
Mou se, ajde ta tako kazem, malo podigao, misli da je svemoguc.... "Igrat ce Kaka napadaca" .... da... stavi Dudeka...
Tjera neki princip, do sada mu je cesto uspijevalo, ali ne bih bas volio da na Realu dodje sve to na naplatu. Zasto mora stvarati neprijatelje gdje god dodje... Je li Valdano kriv sto se on okrenuo Villarealovim navijacima? Je li Valdano kriv sto je on stao na Camp Nou onako nakon utakmice Barca-Inter?

Mou sere krec....a i rezultati nisu neki... Barca bjezi 4 boda...ovo je tipicni Real, sreca da je CR tu, pa nas on izvlaci, a opet je tu stara boljka gubljenja bodova od fenjerasa...

Real je u krizi, a ta kriza je dosla pred Lyon.... poznato???? meni da u posljednjih 4-5 sezona.

Bojim se da opet ove godine necemo ostati praznih ruku...nadam se da sam u Krivu...

A Van Bommel... ma cig... piiiip :biggrin:
Uh kako ga mrzim zbog one utakmice sa Realom i one gestikulacije... A i inace ne volim prgave igrace koji se nakon pogibeljnog starta prave nevini...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Pa šta ti očekuješ, Real ima najtežeg mogućeg konkurenta na svijetu za osvajanje naslova prvaka. Real u jednoj sezoni osvoji 90+ bodova, bude drugi i svi se smiju kako su jadni, a zapravo Real uzme bodova više nego recimo prvaci svih ostalih liga 5-ice.

A ako ćemo mijenjati trenere iz sezone u sezonu, onda se ništa ni neće popraviti.
Koga bi ti onda, ako ti Mou nije dobar?
Ako on ne može osvojiti s Realom ništa u 2 godine, onda ne može nitko...

Samo je najveći problem u tome da Real kupi 5 igrača novih, dovede novog trenera i onda u istoj toj prvoj sezoni očekuju naslove. E ne ide to baš tako, pogotovo kad si u ligi s uigranom Barcelonom. ;)
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:Pa šta ti očekuješ, Real ima najtežeg mogućeg konkurenta na svijetu za osvajanje naslova prvaka. Real u jednoj sezoni osvoji 90+ bodova, bude drugi i svi se smiju kako su jadni, a zapravo Real uzme bodova više nego recimo prvaci svih ostalih liga 5-ice.

A ako ćemo mijenjati trenere iz sezone u sezonu, onda se ništa ni neće popraviti.
Koga bi ti onda, ako ti Mou nije dobar?
Ako on ne može osvojiti s Realom ništa u 2 godine, onda ne može nitko...

Samo je najveći problem u tome da Real kupi 5 igrača novih, dovede novog trenera i onda u istoj toj prvoj sezoni očekuju naslove. E ne ide to baš tako, pogotovo kad si u ligi s uigranom Barcelonom. ;)
Vidi, ja nigdje nisam rekao da Mou ne valja za Real, ali isto tako kazem da Mou nije svemoguc. Kao ne trebaju mi pojacanja, pa i ti i ja znamo da Realu fali jedan kvalitetan napadac, a para se ima, mogao ga je kupiti.

Imali smo 90 bodova, bili smo drugi, zasto smo uopce dovodili Mourinha???

Mourinho nije svemoguc, da jeste i ako jeste, neka uzme recimo FK Željezničar i neka ode do polufinala lige prvaka...

Previse uzdizu svi tog famoznog Mourinha, a po meni on nije nista posebno uradio, Real je i prije njega imao slicne rezultate, samo nije bilo plodova na kraju.

A ako i on sam non stop nesto izmislja, prijeti odlaskom i slicno, sta ce mi takav trener, i ja sam zagovornik jednog trenera, bar 5 godina.

Del Bosque vrati se ::
Scuderia
Moderator
Moderator

Toon Army je napisao/la: ...malo pretjera s grubošću?...treba si navodnike staviti :)...kako imamo eksperta za Bayern na ovom forumu čekamo njegovo viđenje...a da je dobar igrač - jeste i malo je iznenađujuće "samo tako" ga se odreći...

Ukratko u vezi van Bommela....
Drago mi je sto je otisao.... Zasto?

Odlazak je bio samo pitanje vremena, dogodio bi se svakako na ljeto, a ovako se dobila koja "para".
Nije to vise onaj isti van Bommel kao i u sezonama 2007, 2008. " Izgubio" je na brzini, cesto je znao kiksati na svom dijelu terena, znao je cesto pogresno dodati loptu suigracima, te je to nekada skupo stajalo klub. Gledao sam utakmicu protiv Kaiserslauterna, Bayern ima kontru, i svaka kontra koja bi isla preko njega, isla bi jako sporo. Da ne govorim o netocnim dodavanjima koja je imao unazad godinu i pol.....

Sada ce priliku na tom mjestu dobiti Gustavo. To mu je prirodna pozicija. Da ne govorim, da je mladji od van Bommela skoro 10 godina.

Sve u svemu, sretno mu bilo u Milanu. Ma da ne kuzim, sta ce kada odradi pola godine, koliko ima ugovor s njima.... mozda u Nizozemsku? :|

Eto, nekako ukratko i na brzinu receno...

EDIT.
Jos jedan Nizozemac je napustio Bayern.
Rijec je o Braafheidu, otisao je u Hoffenheim, ne zna se jos, za koliko eura.

EDIT 2.
Prva utakmica bez van Bommela. ;)

Aachen 0-4 Bayern ( Gomez, Muller 2X, Robben)
Igrac utakmice, definitvno, Muller. =D> Jedna asistencija, i dva gola. =D> Robben usao u 70 i nekoj minuti, asistirao Mulleru, te zabio na kraju za 0-4. =D>

Kraft obranio jedan cisti zicer sa crte. =D>
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ferrari-BiH je napisao/la: Del Bosque vrati se ::
Dobro, ovo podržavam :D
Ne napadam te (da nebi krivo protumačio), ali nakon Del Bosquea je Mourinho taj kojeg želim gledati na klupi Reala.

Evo, pobijedlil su Sevillu u gostima i smiješi im se obračun s Barcom u finalu kupa. :)

EDIT:
Messijev izbor lažiran??

Interesantno... :?
Scuderia
Moderator
Moderator

Bas me zanima, koliku ce kaznu dobiti ova sirovina...
slika
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

Scuderia je napisao/la:Bas me zanima, koliku ce kaznu dobiti ova sirovina...
Pa meni se cini da je fulo loptu :?
ili ne :?:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Robben ošamario Mullera zbog izvođenja slobodnjaka usred utakmice... :roll:

Kakav lik... :thumbdown:
Scuderia
Moderator
Moderator

V3GI je napisao/la:
Pa meni se cini da je fulo loptu :?
ili ne :?:
Pogledaj jos jednom, polozaj njegove noge. Pratio je on loptu, ali mu nije bio cilj cistiti loptu, vec pokositi Mullera. ;)
Da je zbilja htio ici na loptu, pravdao bi se on sucu, ne bi odmah isao pravac svlacionica. ;)
slika
Odgovori