Moje viđenje stvari je slijedece,kao fan Felipea,možda sam malo subjektivan,ali ljudi sjetite se svega
lošeg što je ferrarijev pit wall i mehaničari uradili za Felipa(Singapur,Mađarska i rikavanje motora) i još mnogo
toga,pa onda kobna mađarska i feder u glavu...Ferrari mu mnogo duguje...
Ja se slažem i jednostavno pizdim kuci kad ga vidim kako se pati,al mislim da je taj momak zaslužio mnogo
više respekta od svih nas,jer ne mogu da vjerujem,ako odveze utrku kakvu treba(bilo ih je ove sezone),onda
vam kao i valja,ako odveze lošu utrku pljujete ga iz svih oružja...

Pitanje je koliko je povreda uticala na njega,jer svi vi koji ste vozači i ako ste preživjeli udes(lakši ili teži),znate
da to ostavlja posljedice,pogotovo ako su teže povrede u pitanju,JA ga ne opravdam,ali pustite čovjeka na miru,i to
vecinom ga pljuju navijaci Alonsa(kojeg ne volim,al ga poštujem)...
I dali iko od vas misli da ovakav felipe odgovara ferrariju,evo zašto;
1.Suti i ne žali se ni na šta(a imao je razloga mnogo puta)
2.Manje talentovan od Alonsa,te kao takav odgovara Alonsu,a samim time i Ferrariju
Slijepi ste svi vi koji mislite da je uticaja na razvoj auta Felipe imao jednako,kao i Alonso...
Jednostavno popustite,jer nije on kriv što ga je feder zdrmao u glavu,nit je lahko voziti onakav
škart od bolida,jadni su navijaci Alonsa,ako jedva cekaju da Felipe kiksa i da bacaju otrovne strijele
prema njemu...
Ono što bih htjeo reci,a to je da mislim da ima katastrofalnog covjeka koji ga vodi(C.D) ITD...
u FERRARIJU smrdi mnogo toga i kako onda ocekivati da Felipe bude svijetla tacka...