Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Djekson
Ja sam: Vozač
Navijam za: Felipe Massa

Re: Felipe Massa

Post Postao/la Djekson »

Pozdrav(stari nick name je bio Edo),pratim vas redovno,al evo opet se registrovao... :D

Moje viđenje stvari je slijedece,kao fan Felipea,možda sam malo subjektivan,ali ljudi sjetite se svega
lošeg što je ferrarijev pit wall i mehaničari uradili za Felipa(Singapur,Mađarska i rikavanje motora) i još mnogo
toga,pa onda kobna mađarska i feder u glavu...Ferrari mu mnogo duguje...

Ja se slažem i jednostavno pizdim kuci kad ga vidim kako se pati,al mislim da je taj momak zaslužio mnogo
više respekta od svih nas,jer ne mogu da vjerujem,ako odveze utrku kakvu treba(bilo ih je ove sezone),onda
vam kao i valja,ako odveze lošu utrku pljujete ga iz svih oružja... =D>

Pitanje je koliko je povreda uticala na njega,jer svi vi koji ste vozači i ako ste preživjeli udes(lakši ili teži),znate
da to ostavlja posljedice,pogotovo ako su teže povrede u pitanju,JA ga ne opravdam,ali pustite čovjeka na miru,i to
vecinom ga pljuju navijaci Alonsa(kojeg ne volim,al ga poštujem)...

I dali iko od vas misli da ovakav felipe odgovara ferrariju,evo zašto;

1.Suti i ne žali se ni na šta(a imao je razloga mnogo puta)

2.Manje talentovan od Alonsa,te kao takav odgovara Alonsu,a samim time i Ferrariju

Slijepi ste svi vi koji mislite da je uticaja na razvoj auta Felipe imao jednako,kao i Alonso...

Jednostavno popustite,jer nije on kriv što ga je feder zdrmao u glavu,nit je lahko voziti onakav
škart od bolida,jadni su navijaci Alonsa,ako jedva cekaju da Felipe kiksa i da bacaju otrovne strijele
prema njemu...

Ono što bih htjeo reci,a to je da mislim da ima katastrofalnog covjeka koji ga vodi(C.D) ITD...

u FERRARIJU smrdi mnogo toga i kako onda ocekivati da Felipe bude svijetla tacka...
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Sigurno svi Alonsovi navijaci jedva cekaju da Filipe odvozi lose i da osvoji sto manje bodova. Ma daj molim te, dramatiziras i generaliziras. Ljudi ako nista na ovom forumu trude se biti objektivni, koliko su samo puta pohvaljivali kada Massa odveze kvalitetnu utrku - jako puno.

Kritika je na mjestu i Massa ove sezone zbilja se nije trgnuo (a trebao bi). Necu raditi nikakve usporedbe s Alonsom ali ako nista, ocekujem od njega da se ravnopravno bori s Mercedesom i Renaultom.
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

@Centurion
posto je tema o Massi necu se upustat u daljnju raspravu..inace,naravno da bi imao puno toga za prokomentirat tvoj post

@Jackson
meni se cini da si ti i vise od "malo subjektivan" kako ti kazes....F1 ne funkcionira na principa starih zasluga...svaka utrka je novo dokazivanje,a Massa steka vec sezonu i "kusur" utrka...rezultati su mu od relativno slabih prema katastrofalnim,na kvalkama je redovito daleko sporiji od Alonsa...imao je jednako dana auto na testiranju tak da tu ne treba trazit izgovor,kao i u pokojem dobrom pojedinacnom rezultatu...vozac u top momcadi mora imati dobre rezultate u kontinuitetu kao sto ih imaju ostalih 5 vozaca u tri top momcadi....njegovi pehovi iz 2008,tj.Ferrarijevog pitwalla kak ti kazes,sigurno ne amnestiraju Massu odgovorosti za losu sezonu i nastavak u ovoj...isto tak svi tehnicirate s federom iz Madarske,a nitko pouzdano ne zna da li mu ta nesreca trenutno smeta i ako da,u kojoj mjeri...istina je da on trenutnim voznjama niju ni blizu reputacije momcadi...meni osobno bi bilo drago da se digne iz dva razloga...jer mi je simpa i jer bi mogo pomoci Alonsu(ovu sezonu vjerojatno nece trebati...
Djekson

Post Postao/la Djekson »

Opet kažem,jesto loš trenutno i van svih ocekivanja,al zaslužuje respect,vratit ce se on,a ja bih cak volio
da napusti ferrari i ode recimo u Renault ili Williams,al o tom po tom...
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Djekson je napisao/la:Opet kažem,jesto loš trenutno i van svih ocekivanja,al zaslužuje respect,vratit ce se on,a ja bih cak volio
da napusti ferrari i ode recimo u Renault ili Williams,al o tom po tom...

iz tvojih usta u božje uši :D
Alonsista hasta la muerte..
Memphis
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Memphis »

Massa će se vratit samo treba vremena utrka u kini je to pokazala
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Ne izgleda lose za sada, ali opet ima problema sa bolidom....
slika
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

pa bolje vozi nego fisico i badoer
slika
Djekson

Post Postao/la Djekson »

Dobro mi Felipe izgleda u Monacu!!!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Cini mi se da mu je auto malo " mirniji " nego u cetvrtak... :)
Ako ne napravi nikakvu pogresku u kvalifikacijama, te ako ne "zapne" u prometu, mogao bi biti jako visoko u Monacu.
slika
Djekson

Post Postao/la Djekson »

Nadam se dobrom startu i plasmanu u top 5...
sennacher
Početnik
Početnik
Navijam za: Vettel

Post Postao/la sennacher »

Meni se ipak čini da Massa jedva čeka 16 h i da ovaj vikend u Monacu što prije završi.
Memphis

Post Postao/la Memphis »

massa je dobro vozio i pokazao je da ima muda kad je prestigao schumahera, već sa mmislio da će milit cijelo vrijeme iza njega, al nažalost zahebo ga je hamilton
Djekson

Post Postao/la Djekson »

Ja više ne mogu da vjerujem koliko taj momak nema srece,Hamiltonu crko da Bog da...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Djekson je napisao/la:Ja više ne mogu da vjerujem koliko taj momak nema srece,Hamiltonu crko da Bog da...
Koja sreća? Danas se sam zabio u zid. :(
Loše ove sezone...
Djekson

Post Postao/la Djekson »

Ma daj,pa onaj konj se zapucao u njega i pokušao je vratiti poziciju u tunelu,da nije to uradio rekli bi ste kako nije srcan,borben
i šta ti ja vise znam,ja da sam na njegovom mjestu,otišao bi na Sennin grob ili u neki hram da više nađe mir i koncentraciju i pokuša
da se povrati,a Hamilton je danas ispao retard iako je fantastičan vozac...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Djekson je napisao/la:Ma daj,pa onaj konj se zapucao u njega i pokušao je vratiti poziciju u tunelu,da nije to uradio rekli bi ste kako nije srcan,borben
i šta ti ja vise znam,ja da sam na njegovom mjestu,otišao bi na Sennin grob ili u neki hram da više nađe mir i koncentraciju i pokuša
da se povrati,a Hamilton je danas ispao retard iako je fantastičan vozac...
Pa u tunelu je izgubio poziciju, a nije ju pokušao vratiti. ;)

S ovakvim vožnjama neće on još dugo u Ferrariju.
Djekson

Post Postao/la Djekson »

Ja bih i volio da ode,nije Ferrari centar svijeta,eto im Alonso i stratezi koji uspiju pokvariti dobiveno,nek idu
u neku stvar,nakon Singapura 2008,ja bi ih sam napustio,da ne spominjem ostale spletke...
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

E moj Massa. Iznenđujuće dobar bez dijela prednjeg krila i onda ostavi otvorena vrata Hamiltonu.Kobna greška.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ovdje se vidi da je Lewis zaslužio kaznu. Massa nije mogao nigdje, čak je ostao bez komada nosa jer je udario u Webberov kotač.
Tko zna, možda je upravo zbog toga izgubio kontrolu u tunelu.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

A zanimljiva stvar s Massom: "As for Felipe, we have to work out why his DRS was not enabled by the FIA electronic control in the first part of the race, because maybe, if everything had worked properly, he would have managed to get past Rosberg sooner and not lose so much ground to the leaders."
slika
homersimpson
Početnik
Početnik

Post Postao/la homersimpson »

normalno da nije imao kamo, pa i lupio je u webbera zato što je pustio hamiju prostor da prođe zavoj a ovaj mu za uzvrat još malo skaće po bolidu i ima obraza ga okriviti za namjerno udaranje i proglašava ga luđakom
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Ak su Britanci 2 puta rekli da će Hamilton dobit (što i je) kaznu zbog svojih poteza onda se nema kaj raspravljat jel Massa il Maldonado vozio svojom putanjom, ostavio prostora, i slično..
A u tunelu, Massa je otišao široko jer je par sekundi prije oštetio nos bolida i jednostavno nije imao downforcea u tunelu, a još k tome tamo su i oni ostatci guma.. Massa tu jednostavno nije ništa kriv...

Isto tako, na onom video od Schumy.d kada se zamrzne slika na 0.1 sec lijepo se vidi da Massa nije imao kamo, vodio je svoju putanju, desno od njega malo šire bio je Webber. Uostalom taj zavoj bio je Massin, nikakve putanje ne mogu se spominjat jer Lewis nije bio niti na polovici bolida, Massa je već skretao u zavoj kad mu je ovaj doletio i ne kužim kak je on mislio proći?!? Zaletit se preko pasica sa sva 4 kotača i tako proć?? I onda pričat Massa me izgurao, WTF?!?

Žao mi je Masse jer cijeli vikend dobro vozi, napokon je imao dobru utrku i onda mu je hamilton ovakvim potezom upropasti i nazove ga jebenim luđakom..
Ne znam, po meni jedini luđak u cijeloj toj priči je Hamilton.

EDIT:
Evo kako ovaj dečko jednostavno kaže, bio sam preambiciozan...
Michael is faster than you!!
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Massa budi brži pa ti Hamilton neće biti problem. Koji plačljivko. Novi Rubens.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Odgovori