Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Igor18
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumachera
Re: Michael Schumacher
vidjet ćemo..
za Monzu dolazi poseban update, a onda za utrke kasnije trebao bi neki veliki update oko kojeg je schumacher optimističan i željno ga išćekuje..... kako i nebi kad je čovjek u prilici boriti se za vrh, i cijedi sve iz auta da bi nakraju završio na 7. mjestu...
A dao sve od sebe... da nije bilo krša na startu sumnjam da bi i do 7. mjesta uspio doći
za Monzu dolazi poseban update, a onda za utrke kasnije trebao bi neki veliki update oko kojeg je schumacher optimističan i željno ga išćekuje..... kako i nebi kad je čovjek u prilici boriti se za vrh, i cijedi sve iz auta da bi nakraju završio na 7. mjestu...
A dao sve od sebe... da nije bilo krša na startu sumnjam da bi i do 7. mjesta uspio doći
Michael is faster than you!!
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
MSC najbolji na 1. slobodnom treningu
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- 7Times
- Navijam za: MSC
Opet je odrao malog.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Čak 3 put od kako je u Mercedesu

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Sutra uzet bar Massu na startu i onda iskorištavat monstruoznu Mercovu brzinu po pravcu i čuvat postolje 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- xajphak
- Navijam za: Schumachera i Hakkinena
Dace Bog da je istina...
http://www.marca.com/2012/09/06/motor/f ... 20086.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.marca.com/2012/09/06/motor/f ... 20086.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
ti ga bas volis bezveze lupat postove koji nemaju smisla???Kenny je napisao/la:Čak 3 put od kako je u Mercedesu
McLaren u <3
- 7Times
Domi je napisao/la:Sutra uzet bar Massu na startu i onda iskorištavat monstruoznu Mercovu brzinu po pravcu i čuvat postolje
Brine me losa trakcija (prljava strana staze).
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Prije će Massa uzeti Buttona na startu nego Schumacher MassuDomi je napisao/la:Sutra uzet bar Massu na startu i onda iskorištavat monstruoznu Mercovu brzinu po pravcu i čuvat postolje

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Kažem to zato jer je ovo napisaoMcLewis je napisao/la:ti ga bas volis bezveze lupat postove koji nemaju smisla???Kenny je napisao/la:Čak 3 put od kako je u Mercedesu
Ja bi volio da je Schumacher često ispred Masse, ali to tako nije na žalost, ispravi ako nije tako7Times je napisao/la:Opet je odrao malog.
EDIT: dobijo ga je u kvalifikacijama, samo nikako da uspije odvest dobru trku bez kvara

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Legenda
a sigurno. Em massa ima bolju stranu em ferrari bolje starta.Nitrous Oxide Systems je napisao/la:Prije će Massa uzeti Buttona na startu nego Schumacher MassuDomi je napisao/la:Sutra uzet bar Massu na startu i onda iskorištavat monstruoznu Mercovu brzinu po pravcu i čuvat postolje
Ali schumi je pravi. U zadnje vrijeme pokazuje da je onaj pravi. Ima brzinu, kvalitetu... samo ti prokleti kvarovi.
Samo neka se trkaju.
- Igor18
- Veteran
brine me njegov mjenjač i ta 6. brzina s kojom je imo problema na prošloj utrci..
samo da se ne dogodi da odvozi sjajnu utrku, ima priliku za postolje il nekaj više i onda da otkaže nešto
samo da se ne dogodi da odvozi sjajnu utrku, ima priliku za postolje il nekaj više i onda da otkaže nešto

- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
dobro se stari držao u monzi... al nekako imam osjećaj da ga uvijek 2-3 kruga prekasno zovu boks i da puno vremena izgubi vozeći se na potrošenim gumama. vjerojatno ima i njegove krivice jer bi on iz prve ruke trebao znati da su gume otišle...
- FerrariF1
- Početnik
Pa dobro ali jako tesko je procjeniti u samoj voznji koliko su gume ostecene jer sam vozac dobiva info putem radio veze koliko vrijeme pravi tako da je jedini krivac onaj ko je zaduzen kada treba u box. Dosta su MSC upropastili ove sezone sa tim kasnim odlascima ili nekad puno ranijim po gume
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Schumacher gets a 10-place grid penalty for #Suzuka for Crash with Vergne
Alonsista hasta la muerte..
- 7Times
Previse. 

- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Slazem se.S Pirelijevim gumama mu je utrka vec unistena.Mogu se posvetetiti testiranju.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...previše? ja to ne bih ni kaznio - vjerujem mu da je vjerojatno došlo do nekog "mehaničkog" kvara no da i nije ovo je običan normalan trkači incident...no kako FIA kažnjava dobro je i prošao - mogli su ga kaznit i nenastupanjem...nije mu prvi put ove sezone da je proglašen "krivim"...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
Sad ti ode u drugu krajnost.Ne mislis valjda da nisu pogledali telemetriju prije no sto su mu odrezali kaznu.
Trkaci incident???Znaci i ono sto je Grosjean uradio u Spa je trkaci incident?Kad malo bolje razmislis ,ista greska.
Trkaci incident???Znaci i ono sto je Grosjean uradio u Spa je trkaci incident?Kad malo bolje razmislis ,ista greska.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...ja pogledao opet oba incidenta i ne vidim baš sličnosti među njima...sad lijepo i ti ponoviti gradivo
...samo sam želio naglasiti da je još i dobro prošao jer je mogao biti i drastičnije kažnjen...a moje osobno mišljenje svakako jeste "preblago" no takve nenamjerne stvari ja ne bih kažnjavao...čak i da je došlo do neopreznosti nekako mi ovo sve vuče na ono "a hebi ga, desilo se evo ti polica kriv sam" bez ikakve "zle i bahate" namjere...

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
Pa kazem ti ,ni Grosjean nije imao namjeru.
- FerrariF1
- Početnik
Pa dobro vidjelo se da je na vrijeme kocio ali auto je klizao kao po ledu i FIA down i glupe sudijske odlukeAlonso Fernando je napisao/la:Pa kazem ti ,ni Grosjean nije imao namjeru.
-
- Legenda
Točno to.FerrariF1 je napisao/la:Pa dobro vidjelo se da je na vrijeme kocio ali auto je klizao kao po ledu i FIA down i glupe sudijske odlukeAlonso Fernando je napisao/la:Pa kazem ti ,ni Grosjean nije imao namjeru.
Samo neka se trkaju.
- Igor18
- Veteran
Mogli su mu komotno drapit utrku zabrane... Koda se namjerno zaletio u čovjeka.. strašno..
Još za vrijeme utrke izjavio je da je kočio i ranije nego u "normalnim" uvijetima, ovo je bilo nakon SC-a, gume i kočnice nisu bile zagrijane.
Dali je došlo do mehaničkog kvara ne znam, ali vidljivo je da je kočko ko manijak a auto se nije zaustavljao...
Izgledalo je spektakularnije nego što je zapravio bilo.
FIA je izgubila kompas sa tim kaznama...
Još za vrijeme utrke izjavio je da je kočio i ranije nego u "normalnim" uvijetima, ovo je bilo nakon SC-a, gume i kočnice nisu bile zagrijane.
Dali je došlo do mehaničkog kvara ne znam, ali vidljivo je da je kočko ko manijak a auto se nije zaustavljao...
Izgledalo je spektakularnije nego što je zapravio bilo.
FIA je izgubila kompas sa tim kaznama...