Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Djekson
Ja sam: Vozač
Navijam za: Felipe Massa

Re: Felipe Massa

Post Postao/la Djekson »

Ne mogu da vjerujem,on ili ne zna ili mu je koncentracija nepoznata stvar,usra sebi utrku i onda poludi i par preticanja u
zadnjih par krugova...
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

ma sjebo ga je HRT da se lepo maknuo u stranu proso bi po suhom ovako je morao na mokro jos je i dobro ispalo
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Memphis
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Memphis »

Djekson je napisao/la:Ne mogu da vjerujem,on ili ne zna ili mu je koncentracija nepoznata stvar,usra sebi utrku i onda poludi i par preticanja u
zadnjih par krugova...
njemu fali drskosti i hrabrosti da izvede nešto više osim kruženja po stazi i kad prikupi hrabrosti onda u 90% slučaja zasere, treba mu više samopouzdanja i treba više riskirat nema kaj izgubit
Mika430

Post Postao/la Mika430 »

Katastrofa za massu...kao da je prvi put u zivotu obilazio bolid ispred...
Djekson

Post Postao/la Djekson »

Ja sam iskreno više razočaran,taman kad pomislim da mu je dobra utrka u Monaku ga pogodi Hamo,evo sad umjesto da se
borio za pobijedu,on spuca u zid i na kraju sesto mjesto...gubim nadu da ce se i kada više boriti za pobijede...
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Mika430 je napisao/la:Katastrofa za massu...kao da je prvi put u zivotu obilazio bolid ispred...
Neznam di si prijenos gledao al na BBC je DC lijepo rekao da je na slickovima otišao na natopljeni dio staze i jednostavno otplutao bez imalo gripa. Nije on kriv što HRT ne pušta... Pokušao obić, nije uspjelo i šta sad...jedna od boljih njegovih utrka u zadnje vrijeme. Mislim da je danas stvarno ok odradio
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Mika430

Post Postao/la Mika430 »

Cini mi se da je Jergovic tako spomenuo-ako nije tako ispricavam se...svakako da je vozio jednu od svojih boljih utrka ove sezone-ali i ako je pretjecao pa nije vrag da vozi prvi put na slickovima na kisi pa da tako naivno ispadne??? Po meni nedovoljno dobra voznja za mjesto u Ferrariju ,njegove utrke po kisi stvarno su za plakanje...nazalost...bez ljutnje
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi&pablo.u.bmw »

masa i mokra staza = [-X
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:masa i mokra staza = [-X
Massa je na full wet stazi izgledao začuđujuce dobro, čak i bolje od Alonsa

To što na slickovima izađeš na mokri dio staze da prestignes krntiju od HRTa i pritom nastradas i nije neko neznanje
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Massa je sve dobro odvozio, sve osim onog izljetanja.
Po kiši vozio je sasvim dobro, do Alonsovog odustajanja, Massa je izgledao puno bolje.
Onaj sudar, izlazak sa slikovima na mokru stranu staze.. a jebiga, to se može okarakterizirati kao potupna greška Masse, ja je nisam tako doživio.
Izašao je u gužvu i ganjao je vozača ispred sebe, do kraja nije ostalo mnogo krugova a taman su mu se nasrala ona smetala na stazi (pa nek takve samo puštaju da se voze). Čini mi se da je ispred bio vozač HRT-a koji se vozio po trkaćoj putanji i nije se htio maknut, Massa je htio proći što prije jer inače bi izgubio još 5-10 sekundi jer bi morao odvoziti iza njega onu šikanu pa još nešto nakon nje..
Šteta, slikovi i voda, kompromitirali su mu vrlo dobru utrku. Utrku u kojoj je bio bolji od svog kolege, dvostrukog svjetskog prvaka Fernanda Alonsa.
Michael is faster than you!!
TEA
Ja sam: Vozačica

Post Postao/la TEA »

Massa odličan jučer, vožnja po kiši ok, djelovao je brže od Alonsa,
a kraj trke: prešao je 6 bolida u manje od 10 krugova (s 12 na 6 mjesto)
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Nemaju vozači Ferrari-ja sreće sa ovim "sporaćima" u Kanadi. :(
Prošle godine su "sporaći" Alonsu upropastili utrku a ove Massi, naravno najveća krivica za to je bila na Alonsu i Massi, ali uvijek se u Kanadi ti sporaći nađu na pogrešnom mjestu i u pogrešno vrijeme da zasmetaju vozačima Ferrari-ja, jednostavno bad luck.
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

Igor18 je napisao/la: Čini mi se da je ispred bio vozač HRT-a koji se vozio po trkaćoj putanji i nije se htio maknut, Massa je htio proći što prije jer inače bi izgubio još 5-10 sekundi jer bi morao odvoziti iza njega onu šikanu pa još nešto nakon nje..
Šteta, slikovi i voda, kompromitirali su mu vrlo dobru utrku. Utrku u kojoj je bio bolji od svog kolege, dvostrukog svjetskog prvaka Fernanda Alonsa.
meni se čini da se dogodilo da je masi desni kotač bio na mokrome, a lijevi na suhome i tu je onda izgubio stabilnost i grip i još u zavoju
dok kad je button prelazio webera sa oba kotača je bio na mokrome sa slikovima pa je lakše kotrolirati takav bolid
Djekson

Post Postao/la Djekson »

kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:masa i mokra staza = [-X
NASCAR... =D>
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi&pablo.u.bmw »

ma ne bi ni tamo nista bolji bio
tamburali bi ga ko vola u kupusu
Djekson

Post Postao/la Djekson »

Zadovoljan sam današnjim kvalama,sutra se nadam dobrom startu i postolju...
Djekson

Post Postao/la Djekson »

Opet nisam zadovoljan,imao je extra start,samo odabrao je pogrešnu stranu,umalo da kresne Marka i Fernanda,
ne kontam života mi kako iz utrke u utrku njemu bude neka zajebancija u boxu i redovni gubitak pozicije kroz
box,otkaz treba dati onom klocu sto mu je taktičar(zaboravih mu ime)...
Memphis

Post Postao/la Memphis »

opet zajeb imao je super start al opet ga je box zakinuo sa neispravnim pištoljem za kotače, općenito loše kalkuliraju sa Massom oko boxova
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Massinho ko iz topa ispaljen na startu :D
Probal je i Webbera (zaš ne) al ga je zatvorio i to je Alonso iskoristio.
Opet po ko zna koji put sjebu ga u boxu.. bio bi ispred Hamiltona da nije toga.
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Šteta za start. Kako god, Massa je danas morao zavšiti ispred Hamiltona.
Samo neka se trkaju.
sennacher
Početnik
Početnik
Navijam za: Vettel

Post Postao/la sennacher »

U F1 se ne živi od trenutka, trenutak treba potrajati barem sat i pol za dobru utrku, da ne pričamo o nekoliko utrka za dobru sezonu, a Massi to baš i ne ide.
Ako je već relativno popušio nakon odličnog starta, bilo je još 300 km ispred njega za utrkivanje i dobar rezultat. Uopće nije slučajno Hamilton završio ispred njega.
U F1 ima više dobrih vozača nego konkurentnih bolida za postolja. Zaštitnička politika prvih vozača poput ove u Ferrariju ne daje priliku mnogim dobrim vozačima da se dokažu, krivi trenuci upropaštavaju im karijeru zbog nemogućnosti dobivanja pozicije u konkurentnim ekipama.
Dok Massa sjedi u Ferrariju zbog zadovoljavanja Alonsove taštine, neki poput Rosberga, Kubice, Kobayashija, Pereza pa čak i Petrova mučiti će se pola karijere u nekonkurentnim bolidima.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

sennacher je napisao/la:
Dok Massa sjedi u Ferrariju zbog zadovoljavanja Alonsove taštine
, neki poput Rosberga, Kubice, Kobayashija, Pereza pa čak i Petrova mučiti će se pola karijere u nekonkurentnim bolidima.
:roll:
Kako si samo došao do tog zaključka
Da je Alonso lani imao boljeg kolegu koji će konkurentima otimati bodove vjerovatno bi danas bio trostruki svj prvak
...put u raj nije posut ružama...
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

sennacher je napisao/la:U F1 se ne živi od trenutka, trenutak treba potrajati barem sat i pol za dobru utrku, da ne pričamo o nekoliko utrka za dobru sezonu, a Massi to baš i ne ide.
Ako je već relativno popušio nakon odličnog starta, bilo je još 300 km ispred njega za utrkivanje i dobar rezultat. Uopće nije slučajno Hamilton završio ispred njega.
U F1 ima više dobrih vozača nego konkurentnih bolida za postolja. Zaštitnička politika prvih vozača poput ove u Ferrariju ne daje priliku mnogim dobrim vozačima da se dokažu, krivi trenuci upropaštavaju im karijeru zbog nemogućnosti dobivanja pozicije u konkurentnim ekipama.
Dok Massa sjedi u Ferrariju zbog zadovoljavanja Alonsove taštine, neki poput Rosberga, Kubice, Kobayashija, Pereza pa čak i Petrova mučiti će se pola karijere u nekonkurentnim bolidima.
Kako nije slučajno?? Jel Massa svojom greškom izgubio tu poziciju??
Pred kraj utrke skidao mu je sekundu po krugu, Hamiltona je spasilo to kaj je ponestalo krugova.
Djekson

Post Postao/la Djekson »

Chuck Norris je napisao/la:
sennacher je napisao/la:
Dok Massa sjedi u Ferrariju zbog zadovoljavanja Alonsove taštine
, neki poput Rosberga, Kubice, Kobayashija, Pereza pa čak i Petrova mučiti će se pola karijere u nekonkurentnim bolidima.
:roll:
Kako si samo došao do tog zaključka
Da je Alonso lani imao boljeg kolegu koji će konkurentima otimati bodove vjerovatno bi danas bio trostruki svj prvak
Da Flavio Briatore nije sa Fernandom Alonsom i Nelsonom Piquetom namjestio VN Singapura(CRIJEVO),sad bi Felipe
imao naslov svjetskog prvaka u đepu i sto se mene tice nadam se da ce se to vratiti Fernandu.Najsmješniji ste vi
navijaci Alonsa,mora da zajedno sa njim plačete kad za to dodje vrijeme...

Felipe je svašta doživio u karijeri(i to stvari koje su ucinile da ce možda zauvijek ostati prosjecan f1 vozač),a da je kojim
slucajem VN Singapura bila legalna,da mu u Mađarskoj 2 kruga prije kraja nije crknuo motor i da je Glock izdržao u Brazilu 2008 sad
bi imao titulu prvaka,a nakon sveg tog razočarenja spuca ga feder drito u vugla(glava)...e pa upravo zbog toga što Felipe ima
srce,disciplinu i karakteristike koje pošteni plačljivko nikada nece imati možete da mu ga .....

Tvoj Fernando je pobjegao iz Mclarena,jer ga je Hamilton razbijao kao beba zvečku,zatim je izdao tim koji mu je platu davao,dok
je Felipe vozio sa Schumacherom,Raikkonenom i Fernandom(FASTER THAN YOU) i ni a protiv tima i silnih guranja u pozadinu nije rekao...

I da Bog da Felipe ni jednim bodom ne doprinjeo tituli za Fernanda,a svi vi tako zvani navijac Ferrarija sjetite se 2006-e i price istog
tog Fernanda protiv Ferrarija i Suzuke,s toga Fernando nikad nece biti Ferrarista kao Felipe,možda nekad u smislu boljih rezultata,al kao
čovjek je nula bodova...
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Djekson je napisao/la: Da Flavio Briatore nije sa Fernandom Alonsom i Nelsonom Piquetom namjestio VN Singapura(CRIJEVO),sad bi Felipe
imao naslov svjetskog prvaka u đepu i sto se mene tice nadam se da ce se to vratiti Fernandu.Najsmješniji ste vi
navijaci Alonsa,mora da zajedno sa njim plačete kad za to dodje vrijeme...

Felipe je svašta doživio u karijeri(i to stvari koje su ucinile da ce možda zauvijek ostati prosjecan f1 vozač),a da je kojim
slucajem VN Singapura bila legalna,da mu u Mađarskoj 2 kruga prije kraja nije crknuo motor i da je Glock izdržao u Brazilu 2008 sad
bi imao titulu prvaka,a nakon sveg tog razočarenja spuca ga feder drito u vugla(glava)...e pa upravo zbog toga što Felipe ima
srce,disciplinu i karakteristike koje pošteni plačljivko nikada nece imati možete da mu ga .....

Tvoj Fernando je pobjegao iz Mclarena,jer ga je Hamilton razbijao kao beba zvečku,zatim je izdao tim koji mu je platu davao,dok
je Felipe vozio sa Schumacherom,Raikkonenom i Fernandom(FASTER THAN YOU) i ni a protiv tima i silnih guranja u pozadinu nije rekao...

I da Bog da Felipe ni jednim bodom ne doprinjeo tituli za Fernanda,a svi vi tako zvani navijac Ferrarija sjetite se 2006-e i price istog
tog Fernanda protiv Ferrarija i Suzuke,s toga Fernando nikad nece biti Ferrarista kao Felipe,možda nekad u smislu boljih rezultata,al kao
čovjek je nula bodova...
Opusti se :roll:
Nastaviš li tako vjerovatno ćeš na ovom forumu završiti kao i sa prethodnim nickom :biggrin:

Toliko neistina si izvalio da mi se sada ne da na sve citirati i odgovarati
Kao prvo Fernando nije moj ;)
Kao drugo kad me već vučeš da kažem da je Massa te 2008 osvojio naslov(iako sam tada navijao za njega) oteo bi primat Damon Hillu kao najlošiji vozač koji je bio svj prvak(bar što se tiče ove moderne povijesti)
Kao treće Alonso nije namještao nikakvu utrku(ja se ispričavam ako ti imaš neke dokaze za to pa znaš više od nas i suda)
Kao četvrto ko to kaže da tada u Singapuru se ne bi to isto desilo da nije bilo Piqueta ili ko to može tvrditi da bi tada Massa završio utrku
Kao peto ja nisam navijač Ferraria(ni pravi ni takozvani
Kao šesto puno toga si rekao da nije ovoga,da nije onoga Massa bi bio prvak još je falilo da si rekao da je rođen u drugom horoskopskom znaku bio bi prvak

Svaka čast navijaj za Massu i dalje ali ne možeš nas uvjeravat da je on neki klasa vozač kad to nije istina i neguraj ga među velike dečke kao što su Alonso,Kubica,Hamilton,Vettel

Uglavnom,živio ti meni i manje gnjeva štetno je za zdravlje :biggrin:
...put u raj nije posut ružama...
Odgovori