Simulacije vožnje
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Armanini
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Simulacije vožnje
jel netko za voznju?
hgtc i rockingham
http://www.mediafire.com/?mut2x1g9yjy" onclick="window.open(this.href);return false;
ako nemate recite nes drugo..
hgtc i rockingham
http://www.mediafire.com/?mut2x1g9yjy" onclick="window.open(this.href);return false;
ako nemate recite nes drugo..
- Antimon
- Navijam za: Kimi Webber
hoće li biti danas nešto?
- Armanini
- Svjetski prvak
yep..
hgtc i rockingham, ako nemate stazu recite nes drugo..
otvorim kad se malo skupimo..
pa ono.. - javite kad ste tu..
hgtc i rockingham, ako nemate stazu recite nes drugo..
otvorim kad se malo skupimo..
pa ono.. - javite kad ste tu..
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
- Antimon
- Navijam za: Kimi Webber
ja sam tu..
može jače alfe
može jače alfe

- Armanini
- Svjetski prvak
pa mislio sam da dodje svatko s cim zeli pa cemo za raceanje odlucit auto..
puno je zabavnije vozit sporiju alfu nego brzu na odredjenoj sporijoj stazi.. paralelni powerslide izlazi iz zavoja sa jacim autima su hm, dok je kod ovih govna to redovno
moze se i s jacima naravno.. probali smo bili fiore i ja malo panteru na oranu
ne bas najsretnija kombinacija, al moze ..
cu otvorit? nemamo sto cekat..
kimik ti budi spreman ako bude sranja..
idem restartat komp pa otvorim (cca 5 min mi treba za rs pa..
ok vuksa:
78.2.119.31
puno je zabavnije vozit sporiju alfu nego brzu na odredjenoj sporijoj stazi.. paralelni powerslide izlazi iz zavoja sa jacim autima su hm, dok je kod ovih govna to redovno

moze se i s jacima naravno.. probali smo bili fiore i ja malo panteru na oranu

cu otvorit? nemamo sto cekat..
kimik ti budi spreman ako bude sranja..
idem restartat komp pa otvorim (cca 5 min mi treba za rs pa..

ok vuksa:
78.2.119.31
Zadnja izmjena: Armanini, dana/u 24 srp 2012, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
- Vuksa_KC
- Veteran
Opet samo updateaj stari post da si otvoril tak da ja čekam pola sata 

- Armanini
- Svjetski prvak
- harrahotto
aaaaaahhhh ne da mi natrag!!!!
- Armanini
- Svjetski prvak
- Vuksa_KC
- Veteran
Tek sad dođoh sa posla...preumoran 

- Armanini
- Svjetski prvak
- Armanini
- Svjetski prvak
ajd jos 10 min pocekam ako je netko za pa da odvozimo koji race..
- Cuky
- Moderator
Neznam koliko pratite Simraceway. Ja nikako, osim vijesti koje se objave na VirtualR. I malo sam šokiran cijenama nekih auta:
McLaren MP4/26 = 20$
McLaren MP4/25 = 19$
McLaren MP4/4 = 38$
Dakle, za simulaciju koja je zapravo malo izmjenjeni rFactor1 koju gotovo nitko ne igra 20+ $ za jedan auto, kojeg nećeš imat protiv koga vozit. Hvala, ali ne hvala.
A da se ne spominje da se za cijenu 25 +26 može dobiti rFactor2...
McLaren MP4/26 = 20$
McLaren MP4/25 = 19$
McLaren MP4/4 = 38$
Dakle, za simulaciju koja je zapravo malo izmjenjeni rFactor1 koju gotovo nitko ne igra 20+ $ za jedan auto, kojeg nećeš imat protiv koga vozit. Hvala, ali ne hvala.
A da se ne spominje da se za cijenu 25 +26 može dobiti rFactor2...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Armanini
- Svjetski prvak
hh bas lol.. meni svako malo dolaze neke akcije na mail za pojedine aute.. mislim totalni lol..
2 - 5$ ima smisla.. al jbga, kao sto kazes, vjerojatno tonitko ne igra pa probaju tako..
2 - 5$ ima smisla.. al jbga, kao sto kazes, vjerojatno tonitko ne igra pa probaju tako..
- Cuky
- Moderator
ali fora je u tome da za rFactor, koji je u pola cijene MP4/4 imaš dva moda koji imaju taj bolid: F1 1988 i Formula Amaroli od strane Reiza Studios koji je identičan model samo nema službeni skin (ali ima template kojim ga možeš jednostavno napraviti. Također, za niti 15$ ako se ne varam možeš kupiti Game Stock Car od Reize u kojoj imaš cijelo stock car prvenstvo, isti taj bolid pod nazivom Formula Classic te F3 i Formula Reiza koja je kao modernija F1...

- Vuksa_KC
- Veteran
A ima iRacing opet neke promo kodove? Uzel bi to makar na mjesec, 12$ nije puno.
- Cuky
- Moderator
Našao sam jedino ovo, ali nisam proučavao...
http://www.virtualr.net/six-months-of-f ... cing-promo" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.virtualr.net/six-months-of-f ... cing-promo" onclick="window.open(this.href);return false;

- Armanini
- Svjetski prvak
- Haris KTM
- Navijam za: Scuderia Ferrari
sta je ovo sad sa HGT & TC verzijom, evo tu ne manual a uskoro ce i mod,
http://www.bsimracing.com/2012/07/rfact ... BMmmZY0U8s
nego sta bi se moglo voziti na serveru od 24 mjesta, server je placen do marta i sta bi vi vozili da organizujem fight vise liga tj vozaca na jednom mjestu, znaci free join ali da skontamo sta bi se najvise se vozilo i koje staze...svake sedmice race i neka bodovna tablica,
ja znam da vi vozite vise modova i staza koliko stignete za jednu noc, i to je zagarantovana zabava ali i ovako bi bilo super, mislim da bi bilo 3 klase vozaca i bilo bi svakom zabavno
http://www.bsimracing.com/2012/07/rfact ... BMmmZY0U8s
nego sta bi se moglo voziti na serveru od 24 mjesta, server je placen do marta i sta bi vi vozili da organizujem fight vise liga tj vozaca na jednom mjestu, znaci free join ali da skontamo sta bi se najvise se vozilo i koje staze...svake sedmice race i neka bodovna tablica,
ja znam da vi vozite vise modova i staza koliko stignete za jednu noc, i to je zagarantovana zabava ali i ovako bi bilo super, mislim da bi bilo 3 klase vozaca i bilo bi svakom zabavno
- Bravo
Jel netko probao igrat s mišem
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=235802" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=235802" onclick="window.open(this.href);return false;
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
@Haris
Za HGT&TC to je samo patch koji ispravlja primjećene bugove poput kvačila na nekim minijima, pregrijavanje alpine 310 (mislim da se pregrijava ili samo krivo pokazuje) ... plus neka poboljšanja (mislim da idu i neki novi zvukovi za neke modele poput porscha 904/4 jer koristi zvuk 6cilindraša) ...
Međuligaški fight je dobra ideja i možda i naletim koji puta ako mi se svidi odabrani mod/modovi ... jako sam izbirljiv. Možda je najbolje da predložiš (ipak si organizator, a od silne demokracije obično jako boli glava) par modova pa koji pokupi najviše glasova.
@Bravo
Neznam jeli tko ovdje probao ali svi osim Cukya koristimo volane što me dovodi do još nečeg što sam ti htio reći vezano za tvoj mod: fiziku ćeš jako teško složit bez korištenja volana pri testiranju. Kočnice su katastrofa (doziranje nula bodova), osjećaj upravljanja je sitnicu iznad katastrofe (jeli zbog modela guma ili nečeg drugog - nemam pojma) ... i još jedan problem vezan uz vizualni doživljaj: raspon podešavanja pogleda iz kokpita se svodi na pogled iz gepeka do pogleda sa zadnjeg sica ...
Što se tiče problema sa fizikom možda možda bih i mogao pomoći ali mi fali malo (sve) znanja o modanju tako da bi to išlo jako sporo zato bolje probaj stupit u kontakt sa nekim moderom koji bi imao volje pomoći.
Za HGT&TC to je samo patch koji ispravlja primjećene bugove poput kvačila na nekim minijima, pregrijavanje alpine 310 (mislim da se pregrijava ili samo krivo pokazuje) ... plus neka poboljšanja (mislim da idu i neki novi zvukovi za neke modele poput porscha 904/4 jer koristi zvuk 6cilindraša) ...
Međuligaški fight je dobra ideja i možda i naletim koji puta ako mi se svidi odabrani mod/modovi ... jako sam izbirljiv. Možda je najbolje da predložiš (ipak si organizator, a od silne demokracije obično jako boli glava) par modova pa koji pokupi najviše glasova.
@Bravo
Neznam jeli tko ovdje probao ali svi osim Cukya koristimo volane što me dovodi do još nečeg što sam ti htio reći vezano za tvoj mod: fiziku ćeš jako teško složit bez korištenja volana pri testiranju. Kočnice su katastrofa (doziranje nula bodova), osjećaj upravljanja je sitnicu iznad katastrofe (jeli zbog modela guma ili nečeg drugog - nemam pojma) ... i još jedan problem vezan uz vizualni doživljaj: raspon podešavanja pogleda iz kokpita se svodi na pogled iz gepeka do pogleda sa zadnjeg sica ...
Što se tiče problema sa fizikom možda možda bih i mogao pomoći ali mi fali malo (sve) znanja o modanju tako da bi to išlo jako sporo zato bolje probaj stupit u kontakt sa nekim moderom koji bi imao volje pomoći.
- Bravo
Hvala na mišljenju kočnice samo malo rješio. Auto je dosta tvrd, al ubiti i u stvarnosti je tako sa tim gumama
Postat ću noviju verziju malo sam poradio i na fizici. Pa mi onda kažeš mišljenja
Ovo za pogled nije mi jasno što si htio reći, meni je sve na mjestu 
Evo, svjetla su iskopčana jel nefunkcioniraju kak trebaju.
http://www.2shared.com/file/oywGAkyM/Fi ... _v191.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.2shared.com/file/oywGAkyM/Fi ... _v191.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Je ali "sjediš predaleko" tj FOV je prevelik. Ovo ti je link gdje se razglabalo o problemu i, iako se neslažem u potpunosti jer FOV koji zagovara Zeos je ekstreman i samo na papiru odgovara stvarnom pogledu ali je pogrešan (po meni i dosta drugih) zato što potpuno ignorira periferni vid koji je itekako važan ... istina je negdje u sredini.Bravo je napisao/la:Hvala na mišljenju kočnice samo malo rješio. Auto je dosta tvrd, al ubiti i u stvarnosti je tako sa tim gumamaPostat ću noviju verziju malo sam poradio i na fizici. Pa mi onda kažeš mišljenja
Ovo za pogled nije mi jasno što si htio reći, meni je sve na mjestu

http://isiforums.net/f/showthread.php/9 ... V-Tutorial" onclick="window.open(this.href);return false;