Baš neki dan čitam kako se Brawn hvali kako će "brzo kopirati rješenja suparnika" i razmišljam o tome. Našao je jednu rupu u pravilima, puno mu se toga tada poklopilo, ali to je više manje to. Nitko objetkivno ne vjeruje u 2013. (osim možda pokojeg bljeska Hamiltona), 2014. v6 turbo je neka nada. Vidjet ćemo.Cuky je napisao/la:Iskreno, mislim da se BGP01 bolid (Brawnow jedini dakle) precjenjuje. Taj bolid je bio najbolji do otrprilike utrke u Turskoj 2009. i to zato jer je imao DDD, dok suparnici to nisu. Kad su suparnici shvatili princip takvog difuzora brzo su ih sustigli i prestigli. Sezonu su završili sa bolidom sporijim od RB-a, McLarena, a u nekim utrkama je i Kimi u Ferrariju bio brži od Brawna.
Aha, Schumi

Ako je Schumi (opet) ispao kolateralna žrtva i u ovoj priči, to je stvarno pretužno i presramotno. Povijest se ponavlja. Najtrofejniji vozač to svakako nije zaslužio.
I pored svojih godina, dokazao je da ima brzinu. Mislim da je veći problem što se on nije potpuno snašao u ovim modernim, ja bi rekao pomalo UMJETNIM bolidima.