Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Toon
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: mclaren

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Toon »

Scud ma ti si Zagorac 100% a ne podravac...više se raduješ kad susedu crkne krava nego što tvoja daje rekordan prinos mlijeka...
...inače jedno pitanjce za navijača Wolverhamptona - nadam se da vam je jučerašnja demonstracija sile nad vašim arch rivals-ima koliko toliko ublažila petardu koju ste popili u subotu...
...a kaj se dotikavlje nekad vel'kog kluba pogledam tablicu i ....samo :D
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

Toon je napisao/la: ...inače jedno pitanjce za navijača Wolverhamptona - nadam se da vam je jučerašnja demonstracija sile nad vašim arch rivals-ima koliko toliko ublažila petardu koju ste popili u subotu...
a ljepo je za vidjet :D
nadam se da će ova petarda konačno razbudit momčad,od najbolje obrane sve 4 lige došli na primanje 2+ gola po utakmici,napad ne funkcionira od početka sezone no sad bez ozljeđenog Dicka je katastrofa,a igra bez Saka da ni negovorim,trebat će potrošit nešto u sječnju inaće nam ne gine sredina tablice(kaj bi bilo ok za prvu sezonu u championshipu)
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Taj klub je i dalje veliki klub. Za razliku od sjevernog susjeda koji to nikada neće biti. :buu: Ja znam da mi dugo čekamo naslov, ali vi ćete još malo imati stogodišnjicu zadnjeg osvajanja naslova.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Mucek, pa naj se mam peniti...bu vam prošla ova kriza, bute se vi opet zdigli z pepela i kupili novi vagon igračov kaj vam buju ništ koristi... :D
...ne prolazi ti ova napad je najbolja obrana - moram iskoristiti ovo trenutno stanje jer već sutra može sve biti drugačije...ali normalno da neću biti okrutan već samo malo podmukao...
...stanje NUFC navijača je najbolje opisao jedan lik iz susjedstva (mislim da je novosadski novinar Marko Prelević): "Kada krene dobro, svi sanjaju o novoj tituli, već poslije dva-tri vezana poraza organiziraju se demonstracije i traži se nečija glava i između nema ničeg: ako ste navijač Newcastla, ili ste na sedmom nebu, zagledani u svijetlu budućnost, ili se valjate po podu u bolovima većim od kamena u bubregu, proklinjući dan kada ste rođeni na sjeveru ili ste zavoljeli crno-bijele boje".
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Nisam ni ja bolji od njih.

slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Toon je napisao/la:Scud ma ti si Zagorac 100% a ne podravac...više se raduješ kad susedu crkne krava nego što tvoja daje rekordan prinos mlijeka...
...inače jedno pitanjce za navijača Wolverhamptona - nadam se da vam je jučerašnja demonstracija sile nad vašim arch rivals-ima koliko toliko ublažila petardu koju ste popili u subotu...
...a kaj se dotikavlje nekad vel'kog kluba pogledam tablicu i ....samo :D
Nogomet je biznis i nista vise. Kamo srece da u ugovoru stoji da Bayernu pripada 50 % od buduceg transfera.

No kad pogledas...Reus odlazi sigurno ( kleo se u ljubav s klubom ), Hummels ( kapetan ) napusta brod koji tone, ostane Gundogan-Sahin-Kagawa koji nesto vrijede. Gundogan ce za max 2 god dignut sidro, ovi ce jos malo cekati, i Dortmund je pao. Krivac ? Uprava.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Scuderia je napisao/la: No kad pogledas...Reus odlazi sigurno ( kleo se u ljubav s klubom ), Hummels ( kapetan ) napusta brod koji tone, ostane Gundogan-Sahin-Kagawa koji nesto vrijede. Gundogan ce za max 2 god dignut sidro, ovi ce jos malo cekati, i Dortmund je pao. Krivac ? Uprava.
Pa logično da idu kad ih ne mogu plaćati kao velikani. Dođe ti City, ponudi Reusu 4x veća primanja i on bi trebao ostati?
Da li bi ti ostao? :roll:
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Pa logično da idu kad ih ne mogu plaćati kao velikani. Dođe ti City, ponudi Reusu 4x veća primanja i on bi trebao ostati?
:lol: :lol: Znaci da je ona njihova recenica : Ware Liebe je samo i nista vise nego izlizani klisej.

Barcelona 2009 - Salje upit za Lahma, tada ga se moglo uzeti za " pisljivih " 30 miljki, placa tada nije bila nikakav problem za Barcelonu, Bayern je upravo tada rjesavao dugove luzera 1860 znaci moglo ga se uzeti kao iz sale, sta on radi ? Ostaje.

A ovaj ( Reus ) se kleo u ljubav prema klubu. :lol: Budi beg i odbij sve i ostani u klubu kojeg toliko volis.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la: Pa logično da idu kad ih ne mogu plaćati kao velikani. Dođe ti City, ponudi Reusu 4x veća primanja i on bi trebao ostati?
:lol: :lol: Znaci da je ona njihova recenica : Ware Liebe je samo i nista vise nego izlizani klisej.

Barcelona 2009 - Salje upit za Lahma, tada ga se moglo uzeti za " pisljivih " 30 miljki, placa tada nije bila nikakav problem za Barcelonu, Bayern je upravo tada rjesavao dugove luzera 1860 znaci moglo ga se uzeti kao iz sale, sta on radi ? Ostaje.

A ovaj ( Reus ) se kleo u ljubav prema klubu. :lol: Budi beg i odbij sve i ostani u klubu kojeg toliko volis.
Ponovit ću još jednom... Bayern nije Borussia, daj shvati.
I uspoređivati Barcelonu u 2009. sa Cityem ili PSG-om danas je suludo.

Reus je recimo vrlo tražen igrač i na ljeto će imati barem 5-6 ponuda od kojih će barem 2 biti iz top 5 klubova na svijetu. Nudit će mu barem duplo veću plaću. I Borussia bi trebala to izdržati?
Da su to Real, Barcelona, onda bi mogli razgovarati o tome... ali ovako ne.

Takvi klubovi su osuđeni na prodaju najboljih igrača da prežive i eventualno pametnim poslovanjem naprave uspjeh.
Zamisli jedan Porto. Kakvu su oni momčad mogli imati da su mogli zadržati igrače. ;)

A ovako s s druge strane stvorili financijski stabilan klub koji svake godine ostvaruje uspjehe i postali su renomirano ime u Europi.
Scuderia
Moderator
Moderator

Nisi me uopce shvatio.

Platezna moc Barcelone je tada bila neusporedivo veca nego sto je to bila Bayernova. Zasto, vec sam objasnio.
Lahmu su ponudili bogovsku placu, i sto jos sve ne, ostao je. Zasto ? Voli klub.

I to da je Dortmund osudjen da proda igrace da bi prezivio je neistina. Watzke se svim silama trudio da otkupi klauzulu iz Reusovog ugovora kako ga ne bi prodao za " mizeriju " no nije uspio.

I to se zove prava ljubav ? - Zove se moj.... da ne kazem sta.

Nemaju love a bacaju istu na poluproizvode, a toboze im skauting odlican.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:Nisi me uopce shvatio.

Platezna moc Barcelone je tada bila neusporedivo veca nego sto je to bila Bayernova. Zasto, vec sam objasnio.
Lahmu su ponudili bogovsku placu, i sto jos sve ne, ostao je. Zasto ? Voli klub.

I to da je Dortmund osudjen da proda igrace da bi prezivio je neistina. Watzke se svim silama trudio da otkupi klauzulu iz Reusovog ugovora kako ga ne bi prodao za " mizeriju " no nije uspio.

I to se zove prava ljubav ? - Zove se moj.... da ne kazem sta.

Nemaju love a bacaju istu na poluproizvode, a toboze im skauting odlican.
Mogu oni otkupiti njegovu klauzulu, ali ako mu daju 10 M plaće godišnje, oni propadaju. ;)
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:
Mogu oni otkupiti njegovu klauzulu, ali ako mu daju 10 M plaće godišnje, oni propadaju. ;)
Aubameyang - 13 milijuna eura
Immobile - 19 milijuna eura
Mikitarian -28 milijuna eura

60 milijuna ( ako sam dobro izracunao )
Znaci ovo je samo cifra koju je Dortmund dao na ime odstete, nisu uracunate place. Dakle moglo se vezati Reusa dugorocno, bez ikakvih problema.Bolje jedan koji vrijedi nego 2.5 poluproizvoda.

Od ove trojice nabrojanih, samo Aubameyang pokazuje koliko toliko znakove zivota, ovi su promasaji, pogotovo Talijan.

Mogli su kud ikamo jeftinije proci, ovako .... ponovit ce im se samo proslost.

Igracima kao sto su Götze, Reus ugraditi takve "mizerne" klauzule moze samo nesposobna uprava. Ta ista uprava ce kasnije kmecati kako su im igraci otisli za bagatelu. A nije da Reusa nisu mogli zadrzati. Tu je caka. Jer sam Reus je izjavio kako doslovno obozava Dortmund.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: 60 milijuna ( ako sam dobro izracunao )
Znaci ovo je samo cifra koju je Dortmund dao na ime odstete, nisu uracunate place. Dakle moglo se vezati Reusa dugorocno, bez ikakvih problema.Bolje jedan koji vrijedi nego 2.5 poluproizvoda.

Od ove trojice nabrojanih, samo Aubameyang pokazuje koliko toliko znakove zivota, ovi su promasaji, pogotovo Talijan.

Mogli su kud ikamo jeftinije proci, ovako .... ponovit ce im se samo proslost.

Igracima kao sto su Götze, Reus ugraditi takve "mizerne" klauzule moze samo nesposobna uprava. Ta ista uprava ce kasnije kmecati kako su im igraci otisli za bagatelu. A nije da Reusa nisu mogli zadrzati. Tu je caka. Jer sam Reus je izjavio kako doslovno obozava Dortmund.
Dobro, mogli su tih 60 milijuna potrošiti na ugovor Reusu i tko bi onda igrao s njim? Igrači na posudbi? :?

I po meni Mkhitaryan nije promašaj.
A klauzula mu je niska jer tada nisu shvatili kakvog talenta imaju i kako će se razviti igrač.

Mogao je i Real zadržati Di Mariu. ;)
Samo očito tamo ljudi znaju svoj posao.

Zašto vi niste Kroosa zadržali? Sve biznis...
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

CR7 je stvarno ljudina..svaka mu cast

http://www.sport.ba/druga-strana-sporta ... -velicinu/
Alonsista hasta la muerte..
Schumy.d
Legenda
Legenda

Alonso-champ je napisao/la:CR7 je stvarno ljudina..svaka mu cast

http://www.sport.ba/druga-strana-sporta ... -velicinu/

Bitno da je zalizan i bahat... ;)
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la: Bitno da je zalizan i bahat... ;)
Da ja imam toliko lovu ja bi bio 100 put gori :-)) gdje bi mi bio kraj Boze :-)
Scuderia
Moderator
Moderator

Kapetan se ozlijedio . ](*,)
Nema ga tri mjeseca

Kapetan, Bastian, Thiago, Badstuber, Martinez, Pizzaro, Starke, Reina, Alaba

Upitnici Boateng , Neuer

9 igraca ozljedjeno. Super.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:Kapetan se ozlijedio . ](*,)
Nema ga tri mjeseca

Kapetan, Bastian, Thiago, Badstuber, Martinez, Pizzaro, Starke, Reina, Alaba

Upitnici Boateng , Neuer

9 igraca ozljedjeno. Super.
Po novome, danas i Muller protiv Španjolske. ;)
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Kada ljudi nemaju pametnija posla onda istražuju kako izgleda prosječan navijač pojedinog kluba iz Engleske. Ovo takozvano istraživanje je proveo YouGov na (kako tvrde) 200 000 ljudi...evo nekih njihovih "otkrića" ...tko želi više ima na ovom LINKU još neke a odatle može i na link YouGov koji nemaju očigledno pametnijeg posla...eh da je meni tako...inače kod mene i nisu puno pogriješili osim golfa i što za kućnog ljubimca imam zamorca a ne psa...
ARSENAL - Gunners fans like the finer things in life, the survey finds, and enjoy spending their £1,000+ monthly pocket money at upmarket stores like Waitrose and John Lewis.
They're generally well cultured and informed, reading the Economist, playing chess, eating Coq au Vin and having an interest in world affairs, business and finance, and fashion and design.
When on Twitter, they like to keep up to date with former striker Robin van Persie, now at Manchester United, and Gooner Piers Morgan.
MUFC - YouGov found Manchester United fans to be celebrity-obsessed and TV addicts who enjoy watching Coronation Street, Emmerdale and Eastenders.
Amusingly, the survey found that their favourite TV show is live coverage of the Champions League (even though their team isn't in it this season).
Contrary to popular belief, most do come from the north-west. They're dedicated but can sometimes be fussy and demanding, presumably if the team isn't winning.
LIVERPOOL - The personality section of the survey revealed Liverpool fans like to use beauty products to keep themselves looking good.
They pride themselves on their wit, are likely to watch the X Factor, read celebrity magazines and love a pan of scouse.
Former Anfield favourite Mark Lawrenson is rated as their favourite personality.
NEWCASTLE - The Geordies come out pretty favourably in this survey and are good listeners and good company, especially over a few drinks.
They love a pasty from Greggs followed by rice pudding, like a round of golf in their spare time and have dogs as pets.
Newcastle fans like to keep up with the local news - with Look North among their favourite TV shows and the Chronicle bookmarked on their browsers
CHELSEA - There's some pretty dubious TV watching tastes in this survey but Chelsea fans surely top the list with the Jeremy Kyle Show and Peter Andre's 60 Minute Makeover.
They also love their TV talent shows too, with Cheryl Cole, Gary Barlow, Simon Cowell and Tulisa making the celebrities list.
Blues fans also enjoy dancing, own cats, drive Toyotas and hunt down the best deals when out shopping, the survey said.
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Like to watch X Factor...wrf?? lol
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:
Po novome, danas i Muller protiv Španjolske. ;)
Katastrofa. Tko ce branit protiv Hoffenheima ako je Kikser ozljedjen ( nema jos nista o njemu ) ?

U19 vratar.
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Alonso-champ je napisao/la:Like to watch X Factor...wrf?? lol
Imam filing da su ostali klubovi tu samo radi forme , a cilj ovog posta kojem je mjesto u gloriji je napad na najslavniji engleski klub crvene boje i koji se smjestio u gradu Liverpoolu. Pogotovo tu tvrdnju upotpunjuje dio vezan za klub ciji dres izgleda kao zatvorenicka odora :).

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Alonso-champ je napisao/la:Zlatan :-)

https://vine.co/v/OzieuuhZZ1n
Odmah sam se sjetio ovoga. :biggrin:
Alonso-champ