Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Re: Felipe Massa
Ma kako god ispred je pobogu ljudi i to je super , mislim da neće pravit Alonsu probleme , ali neće ni parkirat sa strane . I tako je njihova međusobna borba manje važna , a i nando će suptilno odraditi ono sporiji si od mene i kroz bokseve ćao Felipe ...kako god bilo ovo je super pokazatelj da i Massa polako dovodi bolid u vozno stanje i da ne odustaje i vozika se bez veze i to je ono što ga čini kompletnim . Kako god bilo sutra ja sam bila sritna ka malo dite kad je proša na 4. Iako u mađarskoj nije imao neke lude rezultate mislim da s guštom vozi ovu utrku da mu paše , a sad bumo vidli što bi rekli Zagorci sve bolje od 5. i 6. je napredak jer izgleda da su mu suđena ta mista ove godine 

... Forza Massa ...
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Alonso
Svaka cast Massi za odlican rezultat, nije lako uzeti Alonsa na Madjarskoj! Nadam se da ce sutra Ferrarijevci uspjeti uzeti koje mjesto na startu
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
-
- Navijam za: Ferrari
ista stvar kao i kod alonsa, da je bilo 3 izmjene guma ... bio bi na boljoj poziciji
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Ma to 6. misto mu je suđeno ove godine ... možda se okrene nakon stanke , ipak ide bolje prije par utrka nije u nijednom trenutku utrke mogao raditi najbrži krug , tako da ipak čini se ide na bolje sporo , ali dobro ... capuccino majstori po mome opet falili moram se složit sa Memphisom . Općenito mislim da Massa mora promjenit par ljudi oko sebe , ako to uopće može . Start mi je kompletno razočarenje , to mu je prije bilo najjače oružje . I obavezno malo mu okrnjit bolid odmah na startu bolje ide kad je malo kvrcnut naprid i malo nazad .
... Forza Massa ...
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Za koje mjesto su se borili?
Mora da su javili iz Ferrarija da Sauber mora istrenirat Massu kako da najbolje pušta vozače koji s njim voze

Mora da su javili iz Ferrarija da Sauber mora istrenirat Massu kako da najbolje pušta vozače koji s njim voze

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
dobraKenny je napisao/la:Za koje mjesto su se borili?![]()

inače, sad sam malo pogledao, to je bilo za 6. mjesto, koje je tada nosilo 1 bod. Al stvarno mi nije jasna svrha puštanja, pa ne bori se ovaj za naslov da mu toliko treba taj bod. Do te utrke nick je imao 6 bodova a massa 4. Velike li razlike...

- Igor18
- Veteran
ali kako energično su mu javili..
nebi da je Nick letio stazom xD
stvarno, koda su ga od početka karijere trenirali kako da se na najadekvatnije načine makne timskim kolegama
nebi da je Nick letio stazom xD
stvarno, koda su ga od početka karijere trenirali kako da se na najadekvatnije načine makne timskim kolegama

Michael is faster than you!!
- Armanini
- Svjetski prvak
http://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/au ... otusu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
cuj, ne moze bit ne istina, kad vijest svane na tako jednom renomiranom portalu
al je zanimljivo.. i kako kaze komentar - u mercedes umjesto rosberga - kimi
cuj, ne moze bit ne istina, kad vijest svane na tako jednom renomiranom portalu

al je zanimljivo.. i kako kaze komentar - u mercedes umjesto rosberga - kimi

- Igor18
- Veteran
ako bi rosberg išao u ferrari vjerujem da bi došlo do zamjene i Masssa bi završio u Mercedesu..
Osim ako Mercedes nebi nastavio sa politikom "all German team" u tom slučaju tu su Di Resta prvenstveno, pa Hulk...
Osobno mislim da bi bilo šteta da Massa ode u ovakav Lotus.. možda za 2-3 sezone budu u sredini poredka ali sada hm....
Osim ako Mercedes nebi nastavio sa politikom "all German team" u tom slučaju tu su Di Resta prvenstveno, pa Hulk...
Osobno mislim da bi bilo šteta da Massa ode u ovakav Lotus.. možda za 2-3 sezone budu u sredini poredka ali sada hm....
- Armanini
- Svjetski prvak
sve si krivo poslozio..
prvo - sto ce mercedesu massa?
drugo - di resta je skot..
trece - lotus je taman tim za massu.. sljedece godine bi po svemu sudeci mogli biti bolid koji se bori za bodove i tu bi massa sjeo taman..
trece - lotus je taman tim za massu.. sljedece godine bi po svemu sudeci mogli biti bolid koji se bori za bodove i tu bi massa sjeo taman..
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
još uvijek mislim da je najbolja odluka vratit Kimija u Ferrari 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Igor18
- Veteran
Armanini je napisao/la:sve si krivo poslozio..
naravno da je škot..
mislio sam na to da je bez obzira na sve Di Resta prvi izbor jer se u nekoliko navrata spominjao da bi mogao u slučaju Schumijevog povlačenja zauzet njegovo mjesto.
Kaj će Mercedesu Massa?
Pa, zakaj nebi?? U kombinaciji sa Schumacherom odlično je funkcionirao. Osim Di Reste daj reci nekog vozača koji bi bio bolje rješenje? A da je realno.
Massa je iskusan vozač koji zna razvijati bolid. Dugo je u Ferrariju koji je top ekipa F1. Zna kako pobjeđivati.
Schumi neće još dugo vozit. Još iduću sezonu osim ako Mercedes ne složi pravi bolid, koji će mu dati priliku da pobjeđuje i time znak da idu prema cilju zbog kojeg se vratio (pobjeda u prvenstvu).
Njegovim povlačenjem, u ekipi bi ostao iskusan Massa i došao bi neki klinac pun potencijala.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
....bravo Massa ali ako sutra nenapredujes za mjesto dva recimo da cu biti razocaran...pogotovo ako te Alonso prestigne....sretno ! 

1982 UCV 1919
- Igor18
- Veteran
Druga utrka zaredom da je brži od Alonsa u kvalama... Izgleda da se Massa lagano vraća 

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
i to po mokrim uvjetima a massa slovi kao za slabijeg vozača po kiši dok je alonso kao jači 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Sad će biti panika u italiji,već vidim Gazetta dello sport: “Alonso u krizi,Masa ga razbio u kvalama za 1sec.,Ferrari se mora fokusirat na Massu u borbi za prvenstvo“ 

- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
gde nestade masa?
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Pitaj Ferrari-jev pitwall.kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:gde nestade masa?

- Ferrari-BiH
- Veteran
Nije ga pitwall obisao gdje nikad niko nije bio obidjenF2004_the_best_ever je napisao/la:Pitaj Ferrari-jev pitwall.kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:gde nestade masa?

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
A nije mu pitwall krivF2004_the_best_ever je napisao/la:Pitaj Ferrari-jev pitwall.kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:gde nestade masa?
Alonso riješi odmah u 1. krugu Rosberga,on ga pola utrke ne uspijeva prijeći
...put u raj nije posut ružama...
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Imao je jedan ulazak u box više nego što je bilo potrebno. 

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Massa je imao nagovještaj boljih dana u zadnjih par utrka, pogotovo u kvalama, ali opet dolaze do izražaja njegove stare boljke.
Pored Alonsa ne može biti ništa više od vodonoše. To je šteta, jer smatram ga jako talentiranim, ali jednostavno nema šampionski mentalitet.
Pored Alonsa ne može biti ništa više od vodonoše. To je šteta, jer smatram ga jako talentiranim, ali jednostavno nema šampionski mentalitet.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu