Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la Domi »

Bravo bravo, sutra neka luda sreća i ajmo po postolje :biggrin:
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

To onda mora bit krš Rb-ova i Hamija :D
Sumnam da ima u mečki brzine da drži 5. mjesto barem
Michael is faster than you!!
delmusa
Navijam za: del racing bih

Post Postao/la delmusa »

e sada... kada su svi na rubu s gripom i gdje se u kvalifikacijama vozilo gotovo na rub- poput kisne podloge...
mislim da su sposobnosti vozaca pokazale-iako imas slab bolid, mozes napraviti rezultat...
primjer je micha...
mislim da on nije zaboravio voziti...
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Mercedes potvrdio da je Šumi na novoj verziji bolida, a Rosberg na starijoj bez coanda efekta. Navodno u utrci nema neke razlike. Žele usporediti u utrci obje varijante.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Krenuo kao 5-ti zavrsio kao 16-ti :roll:

Horor
slika
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Domi »

Može li gore ? #-o
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Nakon kvala mi je pao mrak na oči, jer sam znao da će samo gubit pozicije. Mercedesov bolid je tiha jeza. Ne sjećam se kakav im je bodovni konto bio lani i preklani, al čini mi se da je ovo najgora sezona od povratka momčadi u F1.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
zonelsk
Veteran
Veteran
Navijam za: FA

Post Postao/la zonelsk »

kowalski je napisao/la:Nakon kvala mi je pao mrak na oči, jer sam znao da će samo gubit pozicije. Mercedesov bolid je tiha jeza. Ne sjećam se kakav im je bodovni konto bio lani i preklani, al čini mi se da je ovo najgora sezona od povratka momčadi u F1.
Sto se tice bodova:

2010: 214
2011: 165
2012: 136

Ali i da je drugacije bodovno stanje ove godine su na mene ostavili najlosiji dojam,

Steta sto MS nije imao malo bolji bolid ove godine.

Legenda.
I like to race, not to do laps alone.
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

mah,ionako je testirao ovaj cijeli vikend. meni nekako najviše ličilo na to da je jučer išao na 100% kvalifikacijski setup pa da vide kako se takav bolid ponaša u utrci...tj. ne ponaša, bio je katastrofično spor
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

Ovo je trecerazredna momcad jer za 3 godine oni idu samo unazad i maltretiraju MSC 7x svjetskog prvaka koji nije mislio da ce ovo sve ovako ispasti u ove sve 3 god. Cijom krivicom zna se : kreatora ova 3 bolida treba poslati na neki brod da plovi par godina pa neka tamo kreira konopce i uzad. Sram ih bilo samo su unazadili covjeka koji je vjerujem 100% brzi nego ikada
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Bilo mi je mučno gledati utrku..
Čovjek se oprašta od ovog sporta a hrva se i rukama i nogama kako bi održao ovo smeće od bolida na stazi a na kraju završi na 16. mjestu.

Ovaj Mercedes je takav jad od ekipe... žao mi je kaj Schumi već kada se vratio nije imao bolid koji bi mogao voziti.
On sam je itekako sposoban voziti na vrhu poredka, u njemu ima brzine, iskustva na bacanje... no čini se da je Mercedes isisao želju da nastavkom utrkivanja...

Nadam se da će u Brazilu biti kiša il neš slično pa da zadnju utrku karijere može odvoziti u stilu (sjećam se 2006. i one vožnje)..
Ako bude suho.. :( Onda bolje da odvozi par krugova, mahne publici i lagano se dopelja do box.. Bolje nego da se muči i završi 16.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Igor18 je napisao/la:Bilo mi je mučno gledati utrku..
Čovjek se oprašta od ovog sporta a hrva se i rukama i nogama kako bi održao ovo smeće od bolida na stazi a na kraju završi na 16. mjestu.
Ne znam jel ijedan vozač potonio s onakve startne pozicije tako nisko, a da nije imao neki sudar. Ono je katastrofa! A to smeće je neprimjetni (Scuderijin naziv :)) Rosberg dokoturao na bolje mjesto od Schumacher. Mercedes je stvarno izgubljen u prostoru i vremenu, ali i Schumi djeluje kao raštimani klavir. Zaljubljenicima njegovo lika i djela ovo je teško ili skroz neprihvatljiva misao, i ne smeta mi to. Svi smo svjesni količine pehova koje je imao, ali za onog Schumija kojega ja nisam volio, ovo je jedna blijeda kopija. Uvijek se može izvuč nekoliko vožnji/kvala di će letit uzdasi i ono fanovsko: "Gazda", ali svaki imalo osrednji vozač će imat nekoliko bljeskova. Siguran sam da bi on želio da se oprosti na dostojan način, ali mislim i da jedva čeka da se završi ova agonija. Osim za PR-a, u svakom drugom obliku mislim da je ovo propali eksperiment, i za njega i za Mercedes.
slika
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

trebao je potpisati za HRT
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

naravno da djeluje kao raštimani klavir kad je cijela ekipa raštimani klavir. ne može se sam ništa, pa i rosberg se cijelu sezonu manje-više mučio. e sad, ili su rosberg i schumacher smeće od vozača ili je taj bolid teško smeće...postoji li šansa da je u pitanju englesko-njemačka netrpeljivost u ekipi? mislim, imam osjećaj da englezi nisu sretni što su im njemci postali šefovi
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Prilično realan osvrt na Michaelovu 'drugu karijeru'

Schumacher: The right time to stop

http://bbs.hupu.com/4393907.html
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
sofer
Navijam za: MERCEDES AMG PETRONAS

Post Postao/la sofer »

vidc je napisao/la:naravno da djeluje kao raštimani klavir kad je cijela ekipa raštimani klavir. ne može se sam ništa, pa i rosberg se cijelu sezonu manje-više mučio. e sad, ili su rosberg i schumacher smeće od vozača ili je taj bolid teško smeće...postoji li šansa da je u pitanju englesko-njemačka netrpeljivost u ekipi? mislim, imam osjećaj da englezi nisu sretni što su im njemci postali šefovi
Sve u svemu ostavljaju takav dojam da su raštimani klavir i kako kazu da manje-vise prikupljaju podatke za sledecu sezovu ovih zadnjih par trka.od kada su poceli voziti sa novim ispuhom svaki start trke sa dobre pozicije bio je katastrofalan.par odvozenih krugova,par pozicija unazad.Jer kako sam shvatio da je coanda prilicno zedna sto se tice konzumacije goriva,samim tim moraju startovati sa par desetina kilograma goriva viska,sto u pocetnom dijelu trke znaci da su glineni golubovi(zato i gube brzo pozicije).To se i dogodilo u Austin-u.I kako se sjecam da je Schumacher po drugi puta isao u box da stavi iste gume kao i Rosberg najvjerovatnije da prikupe podatke usporedne voznje na starom i na novom ispuhu(jer su bodovi bili ocigledno daleko) i kako sam pratio vremena Schumacher je imao 0,6-0,7 sec. zaostatka za pace-om vodecih.
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

Shu Ros Mercedes
2010: 9.) 72 7.) 142 4.) 214
2011: 8.) 76 7.) 89 4.) 165
2012: 15.) 43 9.) 93 5.) 136 *
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

ako hoće da budu bolji nego prošle sezone, moraju najmanje drugo i treće mjesto uzet u brazilu. dakle, neće biti bolji i službeno je od tri sezone ovo uvjerljivo najlošija sezona mercedesa. katastrofa
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Paradoksalno, da godina u kojoj su dosli do prve pobjede i pp-a oni imaju najmanje bodova.

slika
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

Ako ovako ostane a sigurno hoce Hamilton ili ce otici odmah na polovici sezone ili ce uzeti štrik da se zakači i skoči jer on nije MSC kojem je svejedno on je svoje odradio i postigao sta se moglo postici pa se lijepo vozao ove 3 g. HAM nije takav zato sto je mlad i zeljan pobjeda pa ce mu biti tesko
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Ko zna, možda iduće sezone mercedes napravi brutalan bolid...
3 godine već testiraju.. a kak se kaže, i čorava kokoš pogodi zrno
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

FerrariF1 je napisao/la:Ako ovako ostane a sigurno hoce Hamilton ili ce otici odmah na polovici sezone ili ce uzeti štrik da se zakači i skoči jer on nije MSC kojem je svejedno on je svoje odradio i postigao sta se moglo postici pa se lijepo vozao ove 3 g. HAM nije takav zato sto je mlad i zeljan pobjeda pa ce mu biti tesko
Da li tu leži dio problema? Koliko god mi pričali, ja mislim da to nije bio onaj programirani živi robot. Vidjeli smo koliko je imao grešaka. Mislim da ih toliko nije imao ni 96. u kanti od ferrarija.

slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Na kacigi ce imati natpis
slika
slika
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Domi »

Još ne prihvaćam da su ovo zadnji dani kako je majstor u F1, bit će ponovo težak rastanak, al ovaj put konačan :(
Marce
Navijam za: Michael Schumacher

Post Postao/la Marce »

Neka bude kiša u Brazilu, pa da u zadnjoj utrci vidimo majstora na djelu.
Nemora biti na podiju, samo neka se oprosti sa dobrom utrkom.
Odgovori